تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: استعفا...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با عرض سلام و ادب

خب موضوع که از عنوانش مشخص است و پیداست. Blush
حقیقتا ادامه فعالیت برایم به عنوان مدیر مقدور نیست. لذا از تیم محترم مدیریت خواهش میکنم که بزرگواری را برای این بخش انتخاب نمایند.

تو این دو سه سال اخیر که در این جا مفتخر به خدمت و البته دانش آموزی بودم خیلی چیز های علمی و عملی یاد گرفتم و خداوند منان را سپاس گو هستم که این لیاقت را به بنده حقیر داد.

از همه خواهران و برادران عزیزم خواهش میکنم، کوتاهی های بنده را ببخشند و حلالم کنند. اگر هم کسی همچنان دلخوری، نقدی، اعتراضی، فحشی و... دارد می تواند در همین جا یا پ خصوصی بفرمایید. ولی عاجزانه از همه شما عزیزان میخواهم بنده را دعا بفرمایید.

دوستان یا علی
سلام سید جان

اقا نگو این حرفو

به جان تو ناراحت شدم
تو این اوضاع حساس بچه هایی مثل شما دارن میرن

حالا اگر مدیریت براتون سخته خب یه نفر دیگرو بزارن ولی خواهشن حرف از رفتن نزنید

شرایط دنیا و منطقه و ایران حساس شده و نیازه تا ظهور حضرت که انشاالله نزدیکه در جنگ نرم شرکت کنیم
هرکسی هرکاری کرده که ادامه برات مقدور نباشه

اگر مدیره خودش بره

اگر کاربره خودش بره!

جدی گفتم
من هیچ‌وقت فلسفه‌ی این ”رفتن”ها را نفهمیدم!...
مثلاً کسی با خودش عهد می‌کند که فلان سایت مذهبی را باز نخواهم کرد؟
دیگر در فلان محیط مذهبی نخواهم بود؟

دیگر به اندازه‌ی روزی یک ربع تا نیم‌ساعت برای محیطی که ”سعی می‌کند” در حد بضاعت فضای مجازی، حال و هوایی معنوی و مهدوی در من ایجاد کند، خدمت نخواهم کرد؟!...

خدمت،فقط اینجا و در فضای معنوی اینجا نیست...

اما اینجا هم هست!

بگذریم!

امیدوارم چیزی که در برابر از دست دادن موقعیت خدمت در تالار به دست می‌آورید، واقعاً ارزشمند و بلکه،ارزشمندتر باشد ...
سلام
خدمت شما سید بزرگوار Heartو سپس خدمت سایر دوستان
دوستان ممکنه بگیم یه ربع و ده دقیقه و ... چیزی نیست ولی بعضی وقتا خودمون هم تجربه کردیم که گاهی مشغله زندگی باعث میشه نرسیم ، لبته نمیگم عدم توفیق و ... باعث میشه نه ، میخوام بگم زندگی گاهی باعث میشه نتونیم .
این کلام رو از امیر کلام براتون بگم که بی ارتباط نیست ولی ممکنه بعضیا برداشتی دیگه کنن اما

عرفت الله سبحانه بفسخ العزائم و حل العقود و نقض الهتم
خداوند را به وسیله فسخ شدن تصمیمها گشوده شدن گره ها و نقض اراده ها شناختم
یکی از راه های خدا شناسی هم همینه.
همونطور که خانم حدیث گفتن
(۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۰۱)Hadith نوشته است: [ -> ]امیدوارم چیزی که در برابر از دست دادن موقعیت خدمت در تالار به دست می‌آورید، واقعاً ارزشمند و بلکه،ارزشمندتر باشد ...

داداشم برات همون دعای اول سال رو ارزو میکنم که بهترین حال نصیبت بشه و عاقبت بخیری .
اما حرف دل خودم برای شما ، از مدیریت اگه قبول کردن استعفات ، مثل بعضی دوستان دیگه نری و نیای ، بمون ، بوندنت برای بعضیا نعمته و برای بعضیا نگرانی.
هر جا هستی کمک حال دیگران.Confused

ببخشید من یکم رک تر بگم

سید ابراهیم با وجود برخی اختلاف نظراتی که با هم داریم واقعا برادر خوبی بوده

به تالار واقعا خدمت کرده

برخی افراد در چنین موقعیتایی پا پس میکشن تا موقعیت فعلی یا آیندشون پیش برخی یا شخصی به خطر نیفته

ولی رک میگم اگر فرد یا افرادی مشکل سازن باید خودشون خودشونو اصلاح کنن یا خداحافظی کنند

سید ابراهیم آدم سیاس و حیله گری نیست برای همین این رفتارا رو داره و منم ازش میخوام تجدیدنظر کنه و ادمینین هم وظیفه اخلاقی شون اینه که منصرفش کنن و با عوامل موثر برخورد کنن

تالار تو موقعیتی نیست که چنین عضوی رو از دست بده و اگرم در بهترین موقعیتی بود بازم نامردی بود بی تفاوت باشیم (برای این گفتم که اگر مرام معرفت ندارید حداقل به فکر تالار باشید ... از ما گفتن....الان خناس ها دارن تو چت هاشون به ریش ما میخندن)

سید فردا بیا جشن کیک بزن از دلت دربیاد
برادران و خواهران شاید ایشان مشکلی دارند و شما نباید ایشان را در معذوریت قرار دهید .
سید می خوای واسه مجلس نامزد بشی؟

یا واسه خبرگان؟

کااام آاان (همان)

با شعار ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت برو داریمت
سلام ورحمت خدا برشما

از زحمات شما برای تالار ورادیو...تاکنون بی کران سپاس...
مدیر گرامی لطفا از این تصمیم صرف نظر کنیدSad

خب کمتر به تالار سر بزنید که مزاحم کار و وقتتان نشود...

سید ابراهیم گرامی ،تالار به وجود معنوی شما نیاز داره اینو از ما دریغ نکنیدهمچنین به تجربه وعلم شما ...Sad

دلم برای تالار می سوزه...Sad
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع