|
ساخت وقایع آخرالزمان توسط انسانها
|
|
۱۸:۵۱, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان مدتها پیش کلیپی رو از آقای رائفی پور دیدم که صحبتهای شخصی رو مورد بررسی و تحلیل قرار میداد و اون شخص حرف از مشاوری از مشاوران رئیس جمهور ایالات متحده زد که کارش ساخت وقایع آخرالزمان بود
یعنی یه عده آدم نشستن برنامه ریزی میکنن تا اتفاقاتی که در پیشگویی ها در مورد آخرالزمان و ظهور حجت خدا اومده رو بسازن تا این ظهور دست ساز خودشون باشه و بتونن هر طور میخوان عوضش کنن تا اینجا شاید کمی مسخره بیاد شاید کمی احمقانه باشه یا بگید خوب که چی اما مورد مهمی که به ذهن من رسید اینه: انسانها که نمیتونن خواست و اراده خدا رو تغییر بدن پس اگر همه این جنگها رو راه انداختن و این همه آدم کشتن و کلی آدم بیدفاع و مظلوم کشته شدن و بعد به ظهور ختم نشد چی میشه؟ میدونید چه بلایی سر اعتقادات عموم مردم میاد؟میدونید چطور همه مذهب ما و دین ما به سخره گرفته میشه؟ از اون طرف به خودم میگم توی قرآن اومده (خدا برترین مکر کنندگان است) از کجا معلوم اینا ابزار دست خدا نباشن و توی زمینی که خدا براشون آماده کرده بازی نمیکنن؟ چقدر آدم میشناسم که هر ماه رجب منتظر ندای آسمونی هستن چقدر آدم میبینم که امید به ظهور دارن و عمیقا این وقایع رو منتهی به ظهور میدونن اما این هم امکان داره که چون خواست خدا نیست که حجتش ظهور کنه این اتفاقات بیوفته و خبری نشه و مردم به امام زمان و کل مذهب و دین شک کنن نمیدونم تونستم مفهوم کامل رو برسونم یا نه؟ از وقتی به این باور رسیدم که سیاست پدر مادر نداره (به معنای واقعی نه همینجوری زبونی) و سر و تهش پیدا نیست در مورد هیچ جنگی هیچ اقدام سیاسی و در مورد هیچ مناقشه ای نمیتونم تفسیر درستی داشته باشم از هر زاویه بررسی میکنم میبینم شدنیه مثلا ورود ترکیه به این جنگ بی سر و ته میتونه بهانه ای باشه برای سفیانی که خدا میدونه کی میخواد حمله کنه و میتونه این نباشه و میتونه چندین دلیل دیگه داشته باشه که یکیش خریت ترکیه ست (ترسیدم بگم ترکا به عاقبت عموهای فیتیله ای دچار بشم) خلاصه , مبحث رو طولانی نمیکنم که خسته کننده نشه اما کسی تا بحال از این زاویه به این قضایا نگاه کرده؟انسانهایی که آخرالزمان رو میسازن تو زمین خودشون دارن بازی میکنن یا زمین خدا؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
خداوند متعال حکیم است بدان معنی که افعال خداوند حکمت آمیز است در جهان دو جبهه وجود دارد جبهه خیر به رهبری قطب که همان حجت زمان است که در زمان ما امام دوازدهم است و جبهه شر به رهبری شیطان البته خدا در جبهه خیر است اما به وسیله این دو جبهه کارهای خود را انجام می دهد یا همان سنت های الهی که آزمون باشد خیر و شر همیشه وجود داشته اند اما طبق عقاید موحدان روزی شر نابود و خیر جای آن را می گیرد شیطان هم در پازل خداوند متعال است و خارج از اراده حضرت حق نیست ادو شود سبب خیر اگر خدا خواهد بیشتر از این بازش نکنم که بحث گسترده ای است پس امامان معصوم نشانه های ظهور را بیان کردند اما این نشانه ها که همينطوري محقق نمی شود افرادی آن را محقق می کنند مثل قیام امام خمینی ره و ایجاد حکومت اسلامی و حمایت از قیام هایی مثل حزب الله لبنان و فلسطین و... تحقق نشانه های خیر را جبهه خیر به عهده دارد و تحقق نشانه های شر را جبهه شر محقق می کند بیش از هزار سال شیعه تفکرش را گسترش داد تا آماده قیام امام زمان شود به این می گویند تحقق قواعد یا شرایط ظهور که به نشانه های ظهور ختم میشود حالا تحقق گناهان و نشانه های بد به دست جبهه شر انجام میشود در آمریکا کسی معتقد نیست که شیطان است بلکه آنها هم خود را حق می دانند و اعتقاد دینی دارند که به نظر ما غلط است اما به عقیده خودشان درست است پس آنها هم سعی در تحقق اهدافشان دارند همانطور که فراماسون ها برای تحقق اهدافشان تلاش می کنند همانطور که صهیونیست ها تلاش می کنند اما هیچ کدام از این تلاش ها یا اهداف خارج از خواست خداوند متعال نیست هیچ برگی بدون اذن خدا نمی افتد ما دو راه برای اینکه بدانیم وعده خداوند متعال چه زمانی است نداریم یکی علم غیب و یکی احادیث و نشانه ها که معصومين عليهم السلام از سرچشمه غیب گفتند ما از مژده های علمای باطن بین و بررسی احادیث آخرالزمان و نشانه ها به نزدیکی ظهور پی میبریم همینطور از تحقق قواعد و شرایط ظهور پس انسان عاقل از این همه دلیل بی جهت عبور نمی کند اینکه ممکن است بدا حاصل شود و زمان ظهور به تاخير بیفتد دلیل نمی شود ما همه چیز را ندیده بگیریم همانطور که ممکن است بدا حاصل شود حالا به هر دلیلی یا امتحان ما یا دور شدن از شرایط ظهور ممکن هم هست بدا حاصل نشود مثل این میماند که بگوییم من از خیابان عبور نمی کنم چون ممکن است تصادف کنم! آیا انسان عاقل اینکار را می کند و از خیابان عبور نمی کند!!! ما هیچ حدیثی را درباره نشانه های ظهور نبینیم و نگوییم و علمای باطن بین هیچ مژده ظهوری ندهند چون ممکن است بعد از امیدواری به ناامیدی برسیم!!! این منطقی نیست لذا یکی از حکمت های امیدواری این است که ما با عمل به دین در تحقق قواعد و شرایط ظهور سهیم باشیم مثل کوهنوردی که به نزدیک قله رسیده و به او پیغام می دهند تا قله چیزی نمانده و این امیدواری باعث میشود کوهنورد در عزم و اراده به رسیدن قله نیروی تازه ای بگیرد پس تحقق این نشانه ها باید باعث امیدواری شود تا ما دین دارتر شویم نه اینکه توقف کنیم معنای انتظار یعنی حرکت برای رسیدن به قله |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
متوجه مباحث شما شدم اما شاید من بد عنوان کردم حرفم رو
من میگم وقتی همه انتظار یه مطلب حق رو میکشن با ساخت یه جعلی و دروغیش خیلیا از دین بدر میشن مثل احادیثی که عنوان میکنن در آخرالزمان خیلی ها با شنیدن صدای شیطان در ماه رجب گمراه میشن با اینکه همون روز ندای جبرئیل رو شنیده اند یا موارد مشابه دیگه نگرانی من از ساخت یه دروغ بزرگ از یه حقیقت محضه برای عوام فریبی وشاید این اتفاق بیوفته و خدا کاری نکنه |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۲۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۴ ۲۲:۳۵)saeed125 نوشته است: متوجه مباحث شما شدم اما شاید من بد عنوان کردم حرفم رودوست من این آیه صریح قرآنه وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ قبل از اینکه من و شما به فکر این بیفتیم که دشمنی هست و ممکنه به اشکال گوناگون در تمام ابعاد زندگی ما جعل و مکر کنه، خدا خودش گفته که دشمنان اسلام مکر می کنند!!! قطعا برای ظهور هم مکر می کنند همانطوری که ساحران در مقابل موسی با مکر و حیله طنابها و ریسمانها را به شکل مار درآوردند، خدا هم مار و اژدهای خود را فرستاد و شد آنچه شد مکر دشمنان برای ظهور هم پاسخش پیش خداست و پاسخ خدا بسیار قاطع و درهم شکننده خواهد بود اگر روایات و علائم ظهور وعده خداست، هیچ تخلفی در وعده خدا نخواهد بود. ما حتی می دانیم که مسیح و مهدی دروغین هم خواهیم داشت، این یعنی پیش بینی مکر دشمن! انسان چون از آینده بی خبر و محدود به زمان است، گاهی خیال می کند که خدا هم مانند او محدود است!!! |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۴ ۲۲:۳۵)saeed125 نوشته است: متوجه مباحث شما شدم اما شاید من بد عنوان کردم حرفم روسلام راستی در پست قبل یادم رفت بگم که صیحه آسمانی در شب قدر ماه مبارک رمضان شنیده میشود و احاديث در غیر ماه رمضان صحیح نیست بالاخره آزمون های الهی وجود دارد ولی بعید ميدونم ایمان فرد اینقدر کم باشه که وقتی بهش ميگن ظهور نزدیکه ولی اتفاق نیفتاد اونوقت از دین برگرده همچين آدمهای ضعیفی اصلا باور نمی کنن ظهور نزدیکه که حالا بخوان ناامید بشن حالا ظهور نباشه مرگ که هست برای همه هم هست نزدیک هم هست |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۲۹/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۳:۵۲ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۴ ۱۸:۵۱)saeed125 نوشته است: تا اینجا شاید کمی مسخره بیاد شاید کمی احمقانه باشه یا بگید خوب که چی اما مورد مهمی که به ذهن من رسید اینه: انسانها که نمیتونن خواست و اراده خدا رو تغییر بدنبسم الله سلام نقل قول:امام صادق(علیه السلام): برای همین هست که بنده اصرار دارم اینقدر بر روی علائم ظهور تاکید نکنیم شناخت علائم ظهور صد البته بر منتظران حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) واجب هست اما نباید بیش از اندازه روی اون تاکید بشه از میان وظایف منتظران فقط یکی از وظایف شناخت علائم ظهور هست و مواردی هست که متاسفانه بهش کمتر پرداخته میشه مهم این هست که ما دائماً وضعیت خودمون رو به روز نگه داریم تا هر وقت مشیت الهی بر این بود که حضرت قیام بفرمایند بتوانیم در رکاب حضرت خدمت کنیم البته نباید فراموش کنیم که إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيدًا وَنَرَاهُ قَرِيبًا (معارج 6 و 7) زيرا آنها آن روز را دور ميبينند، و ما آن را نزديك ميبينيم! |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۲۹/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۹:۴۴ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
و بدین گونه من تسلیم شدم
![]() (۲۹/آذر/۹۴ ۱۲:۵۸)قلب نوشته است: سلامجناب آقای قلب عزیز دل ممنون از صحبتهات من در پاسخ تمام دوستان یه چیزی دیدم که فقط ازش قوت قلب درمیومد و لا غیر اما اینم بگم که موارد مشابه زیاده که با اندک تلنگری عده زیادی از دین برگشتن نه در عصر حاضر بلکه از خلقت انسان تا حالا و اون مبحثی جداست و جای بحث در اینجا نداره اما میتونم مثال بزنم دسیسه همین پیامهای "بفرست واسه 10 نفر اگه نه بلا سرت میاد" و بسیار موارد مشابه خلاصه من از همه ممنونم داشت امیدم شل میشد که دوستان آچار کشی کردن درست شد (۲۸/آذر/۹۴ ۲۲:۵۴)علائم ظهور نوشته است: دوست من این آیه صریح قرآنهعزیز دل جناب آقای علائم ظهور من هم به همین آیه اشاره کردم اما آیه رو ذکر نکرده بودم همه فکر منو همین آیه مشغول کرده بود و علت اصلی سوال من همین بوده چون نمیدونیم ظهور کی اتفاق میوفته این واحمه به دل من بود که نکنه ما در اشتباهیم و اینا همه ساختگیه و امام زمان حالا حالاها بیا نیست و باید دنیا بدتر از این بشه تا بیاد خلاصه چون خیلی دلخوش به اومدن آقام یه جورایی نمیخوام غیر این رو ببینم این باعث نگرانی منه دوست دارم اگر هم این علائم ساخته دست بشره با اراده خدا آخرش به همون ظهور برسه تا از این همه جنگ و این همه جهل و بدی خلاصی پیدا کنیم یکی بیاد به مردم بفهمونه دین چیه دنیا چیه راه چیه و بیراه چیه منتظر دین درست امام زمانم همونی که میگن اینقدر ما از دین اصلی مسیر کج کردیم که دین ناب پیامبر رو که امام ارائه میده دین جدید میدونیم. من شاید سالهاست که اینجا یه کاربر دو ستاره مونده باشم اما هر لحظه که تونستم کسی رو به راه بیارم دریغ نکردم از ترک دادن دائم الخمر بگیر تا نصیحت کسی که داره راه رو اشتباهی میره کار منم نیست خواست خداست چون میدونم هیچ برگی بی اذن خدا از درخت نمیوفته چه برسه به من که .... اما به من خورده نگیرید حواریون عیسی هم با اینکه ایمان داشتن از عیسی علیه السلام خواستند از خدا بخواد براشون طعام بهشتی بفرسته تا ایمانشون محکمتر بشه یه چه بسیار نمونه از پیامبران خدا که از خدا نشانه ای برای دلگرمی و قرص شدن دلشون خواسته بودن باز هم ازتون ممنونم و از صحبتهاتون استفاده کردم (۲۹/آذر/۹۴ ۱۳:۵۲)در جستجوی سختی نوشته است: بسم اللهو اما عزیز دل جناب آقای در جستجوی سختی آقا یه حدیث گفتی که همه ذرات بدنم سلول به سلول لرزید حرف شما صحیح نمیدونم محل زندگی شما کجاست اما من تا 2 سال پیش قم زندگی میکردم خیلی راحت میشد با مردم در مورد امام زمان صحبت کرد خیلی راحت میشد باهاشون کنار اومد و به مسیر راهنمایی کرد و اما از وقتی اومدن تهران بخدا از دست آدمای این شهر گیج شدم اینا انگار شمشیر بستن جلوی ظهور و بگیرن اگر هم اتفاق افتاد برن تو لشگر کفر اینجا تو این منطقه از شهر جووناش پای منبر میرن اما نه تو مسجد بلکه تو قهوه خونه اونجام یکی شده شیخشون که آدم نگاهش میکنه تا ته عقیدش رو میتونه بخونه اندر احوالات این آقا بگم چند سال پیش فتوا داده بوده و جوونا هم به دنبال حرفش لبیک گو هر سنی ای رو که میدیدن میگرفتن به باد کتک و تا دم مرگ میزدن (آخه چرا؟به چه حکمی؟) منم نمیتونم برم با همه مباحثه کنم در حد توانم از لشگر مریداش کم میکنم و روشنشون میکنم و میفرستمشون تو محل تا خود اینا باعث روشن شدن عده دیگه بشن اما منم توانی دارم اینا زیادن و باور کنید من تکم توی مغازه به هر اندازه بتونم انجام میدم اما باید فکر زن و بچه هم بود دیگه.... چی شد این همه پر حرفی کردم؟آهان اینا خیلیاشون علائم ظهور رو هم نمیدونن اگر هم میدونن از منابع سنی و غیرقابل اطمینان و یا از شنیده ها اونم ناقص ناقص مردم باید بدونن تا گمراه نشن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلیپ وقایع 6 ماه پایانی تا ظهور | pelaq | 8 | 3,646 |