کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اصلاح صورت و ابرو برای دختر مجرد (از دیدگاه فقهی و اجتماعی)
۲۰:۲۷, ۲/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۴ ۲۰:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

وقت تون بخیر باشه

من از خانواده ای مذهبی هستم.

جدیدا میبینم اکثریت دختران اصلاح می کنند، یا حداقل سبیل رو برمیدارن، و همچنین مدل ابرو رو به صورت دخترونه برمیدارند.

افرادی که خانواده معمولی دارند که این موارد رو واجب میدونند و اگر انجام نشه میگن بهداشت رعایت نشده! ولی احتمال دادم تو این سایت دختران مذهبی بیشتر باشند، نظر شما در این موارد چیه؟

آقایون مذهبی هم لطفا نظر بدن: آیا اگر ببینند دختری مذهبی چنین کاری کرده حمل بر بی حیایی و پررویی دختر می کنند یا نه مشکلی نداره؟

پیشاپیش از نظرات تون متشکرم.

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ماحی ، zahra11 ، A.E ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۶, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
(۳/دی/۹۴ ۱:۳۳)fafa* نوشته است:  نه منطور این بود که مسائل خیلی مهمتری هست که شما میتونید بهش بپردازید.
ما که سوال کردیم از نطر شرعی مشکلی نبوده مگر اینکه دوستان بخوان جلوتر از دین خدا برن.
ترجیح میدم بیش از این چیزی نگم.
سلام ورحمت خدا بر شما

عذرمیخوام اگر لحنم تندبود خواهر محترم

به نظر حقیر این مسائل خیلی هم مهم هست چون کم کم یادمون میره خیلی از بد حجابی ها از همین... امروز اصلاح طوری نیست فردا... بابا حالایکم ابرو ها تمیز بشه طوری نیست که ... یک ماه بعد حالایکم حالت بگیره یا رنگ بشه و... 6ماه بعد

دخترمجرد محجبه ما میشه... یک عروس خانم به تمام معنا...Sad
بعدشم برای همین خواهر چادری حرف در میارند وپیاز داغشو زیاد میکنند که این محجبه ها از صدتا بدحجابم بدترندمگه ندیدی اون روز صورتشو ...Angry

بعد جالبه که تایپیک میزنیم... مقاله مینویسیم ...پژوهش ... که علل بد حجابی!؟راهکار های خود را بنوبسید... ودر نهایت هم میگیم این چیز ساده ای نیست وباید سال ها روش فرهنگ سازی بشه ...!!مگه میشه به این راحتی بد حجابی را کم کرد!!...ConfusedHuh
درحالی که یکی از آسیبهای بد حجابی شروعش همین مورد...وبسیار مهم هست...پیشگیری بهتر از درمان است

واز نظر شرعی هیچ کدام از مراجع عزیز ما تایید نفرموده اند...گفتند اگه کم باشه وجلب توجه نکند وتغییر آنچنانی نکند...مانعی نیست...

دوستان اگر مرجعی کامل این مورد را آزاد کردن جلوی نامحرم ...اصلاح ابرو وصورت چه برای دختر چه زن .. بگن ماهم بدانیم؟Huhباذکر مسئله ونام مرجع بزرگوارشان..Huh

وقتی هم خانم صورتش کامل اصلاح میشه وابروها ...باید باچادر طوری این زینت رابپوشاند که جلب توجه نکندوچشم نامحرم به این زینت نیفتدHuh

به نظرم هم خواهران برای خودشان...وهم آقایون برای همسرانشون این احکامو یادبگیرن ومحور راشرع قرار بدن وخودشون فتواندن که از نظر من طوری نیست زنم اینطور باشه نگن عرفه ودوره زمانه تغییر کرده...

موافقیدHuh اگریک قطره آب باشیم بر روی این آتش ،بهتره تا شعله ای از آن...Huh

درپناه حق تعالی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: He will come ، عبدالرحمن ، Bamdaad ، میم.حسین.الف ، Hadiss313
۲۰:۲۳, ۳/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۴ ۲۰:۲۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
آواتار
میدونم با این ارسالام مخصوصا تو این تاپیک میزان کینه قاطبه خانما زیادتر میشه ولی بالاخره یه نفر باید بده بشه ولی مطلب گفته بشه

بارها در تالار بحث فقه و عمل بهش مطرح شده

مواردش رو یادم نیست البته

ولی ببینید یچیزایی حتما نباید به شکل قانون در بیاد

اگر روز عاشورا کسی تو شهرتون لباس قرمز بپوشه و قهقهه بزنه چی میگید؟

تو فقه چیزی در موردش اومده؟

یچیزایی هستن که از فقه فراترن

با شعور متعالی در ارتباطه

انسان رشد کرده نباید همش براش خط قرمز مشخص کنن خودش باید بفهمه

بازم میگم برای نفس حیوانی مذکرها بهتره که زن ها همشون از حصار سنتی گرایی!!! بیرون بیان ولی نگرانی اصلی ما اینه که همینا میشن مادران فردا و این یه نمونه از باقی چیزاس

من هرچی بگم بخاطر پیش زمینه هایی که برخی افراد مریض در مورد من با کاربری های مختلف ساختن تاثیرش کمه

لطفا منصفانه روش فکر کنید

به روش بزرگان نگاه کنید نه حرکت روی خطوط شبهه ناک

ضمنا من خودم میخواستم تاپیک مشابه این رو پارسال بزنم

بعد دیدم خیلی بازده خطرناکی داره

به یکی از کاربران محترم گفتم که ایشون هم به خاطر همین تبعات قبول نکردن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: He will come ، Bamdaad ، میم.حسین.الف ، rezamohammadi ، آیدا77
۲۱:۱۸, ۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲/دی/۹۴ ۲۰:۲۷)He will come نوشته است:  
سلام

وقت تون بخیر باشه

جدیدا میبینم اکثریت دختران اصلاح می کنند، یا حداقل سبیل رو برمیدارن، و همچنین مدل ابرو رو به صورت دخترونه برمیدارند.

افرادی که خانواده معمولی دارند که این موارد رو واجب میدونند و اگر انجام نشه میگن بهداشت رعایت نشده! ولی احتمال دادم تو این سایت دختران مذهبی بیشتر باشند، نظر شما در این موارد چیه؟

آقایون مذهبی هم لطفا نظر بدن: آیا اگر ببینند دختری مذهبی چنین کاری کرده حمل بر بی حیایی و پررویی دختر می کنند یا نه مشکلی نداره؟

[/font]
[font=Tahoma]
یا علی

من مخالفم.

این کار(اصلاح)برای کسی هست که یک مرحله از یک دختر خانم جلوتر هست.یعنی آماده ازدواج هست و همسری را اختیار کرده و برای اینکه تغییری در خودش ایجاد کند و زیباتر شود(برای محرم خودش واین حق مرد هست),دست به این اقدام میزند.
یک دختر مجرد هیچ توجیهی برای انجام این کار ندارد.تاکید میکنم هیچ توجیهی.

در ضمن ما فقه داریم در کنار آن اخلاق هم داریم.خیلی وقت ها باید اخلاقی به بیشتر مسایل نگاه کرد تا فقهی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ماحی ، He will come ، میم.حسین.الف
۲:۳۷, ۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲/دی/۹۴ ۲۰:۲۷)He will come نوشته است:  
سلام

وقت تون بخیر باشه

[/font]
[font=Tahoma]
یا علی
سلام

بعضی وقتها هست که در جوامع سنتی رعایت بعضی مسائل حکم مرگ و زندگی رو داره و باید بهش احترام گذاشت اما انسان در محدوده ی شرع و عرف مجازه آزاد باشه و این موردی هم که شما گفتید از همین موارد هست.
کسی هم حق نداره آزادی که اسلام به پیروانش داده رو سلب کنه.
گرچه که این مثال که شما در آخر مطلبتون زدید و نظر آقایون رو نسبت به حیای خانومی که شرع بهش اجازه عملی رو داده، جویا شدین رو بنده جداً جداً جداً خارج از انصاف می دونم.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: He will come ، رکن الهدی ، fafa* ، السا ، شیدا ، Hadith ، آیدا77 ، رمز شب
۶:۵۴, ۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
(۳/دی/۹۴ ۲۱:۱۸)parisan نوشته است:  من مخالفم.

این کار(اصلاح)برای کسی هست که یک مرحله از یک دختر خانم جلوتر هست.یعنی آماده ازدواج هست و همسری را اختیار کرده و برای اینکه تغییری در خودش ایجاد کند و زیباتر شود(برای محرم خودش واین حق مرد هست),دست به این اقدام میزند.
یک دختر مجرد هیچ توجیهی برای انجام این کار ندارد.تاکید میکنم هیچ توجیهی.

در ضمن ما فقه داریم در کنار آن اخلاق هم داریم.خیلی وقت ها باید اخلاقی به بیشتر مسایل نگاه کرد تا فقهی.

فرمایشات شما متین و درست
ولی یه عده ای هستن بقیمت همرنگ کردن بقیه به رنگ خودشون
مخصوصا توی محیط دانشگاه منظورمه
دست به استهزا و تمسخر طرف مقابلشون میزنن که واقعا روحیه روداغون می کنه
مخصوصا اگه طرف مقابل یک پسر باشه که گیر بده
قبول دارم که آدم باید شخصیت یکپارجه ای داشته باشه و به حرف مردم گوش نده
ولی خیلی سخته خیلی ......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، rezamohammadi ، ماحی ، آیدا77
۱۵:۵۳, ۴/دی/۹۴
شماره ارسال: #16
آواتار
نگه داشتن سیبیل و ابرو چه چیز رو ثابت میکنه؟
دختر دست به صورتش نزنه که چی رو ثابت کنه؟!!؟
چه ربطی به حیا داره؟ مگه چه حکم خدا رو داره زیر پا میگذاره؟؟؟

مراجع منع نکردند و چرا از خدا باید پیش بیافتیم؟؟ ؟
این سوالات رو جواب بدین لطفا!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، Eve ، fafa* ، شیدا
۱۷:۲۳, ۴/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۴ ۲۳:۲۰ توسط ماحی.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۴/دی/۹۴ ۱۵:۵۳)فرشته مهربون نوشته است:  نگه داشتن سیبیل و ابرو چه چیز رو ثابت میکنه؟
دختر دست به صورتش نزنه که چی رو ثابت کنه؟!!؟
چه ربطی به حیا داره؟ مگه چه حکم خدا رو داره زیر پا میگذاره؟؟؟

مراجع منع نکردند و چرا از خدا باید پیش بیافتیم؟؟ ؟
این سوالات رو جواب بدین لطفا!!!!!!
سلام ورحمت خدا برشما
پاسخ رابطه اش باحیا .ضرر وفایده اش .حدود شرعیش

نقل قول:
آخه چه ربطی داره به حیا ؟؟؟؟

اشتباهه نشه اگه از حد بگذره واز حدودش خارج بشه مشکل داره
ولی عادی که باشه ودر چارچوب عقل وشرعش به هیچ وجه مانع حیا نیست قابل توجه کاربرمحترم شیدا
نظرحقیر بود نظرشما عزیزان صد البته با ارزش تره

درپناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، آیدا77
۱۹:۱۸, ۴/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۴ ۱۹:۱۹ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #18
آواتار
آخه چه ربطی داره به حیا ؟؟؟؟
اون عزیزانی که میگن این زیبایی باید برای شوهر باشه، آیا همه خانومای متاهل روبنده میزنن؟ پس بقیه هم در حد شرع میبینن اون خانوم متاهل رو، حالا دختر خانومی هم صلاح دیده ، صورتش رو اصلاح کنه ، اگه ایشون مذهبی باشه مطمئنا خدود شرعیش رو هم رعایت میکنه

شما میتونید موافق یا مخالف یاشید ولی نسبت دادن بی حیایی به یه دختر خانوم اونم به این دلیل فراتر از توهینه

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ماحی ، رکن الهدی ، fafa* ، Hadith ، فرشته مهربون ، Mahtab1 ، آوا ، فاطمه خانم ، Eve ، السا ، آیدا77 ، Hadiss313
۲۱:۲۰, ۴/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۴ ۲۱:۳۲ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۴/دی/۹۴ ۱۷:۲۳)ماحی نوشته است:  سلام ورحمت خدا برشما
پاسخ رابطه اش باحیا .ضرر وفایده اش .حدود شرعیش
اشتباهه نشه اگه از حد بگذره واز حدودش خارج بشه مشکل داره

ولی عادی که باشه ودر چارچوب عقل وشرعش به هیچ وجه مانع حیا نیست قابل توجه خواهر خوبم شیدا گرامیWink

این نظرحقیر بود نظرشما عزیزان صد البته با ارزش تره

درپناه حق

سلام
وقتی که حرف از زینت بودن باشه، مجرد و متعهل مطرح نیست و هر دو موظف به مراقبت هستند.
حرف من این است که کاری که شرع حلال کرده رو حرام نباید کرد. در مظان بی حیایی قرار دادن به این سادگی نیست. ما جواب سوال نگرفتیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Mahtab1 ، فاطمه خانم ، fafa* ، رکن الهدی ، آیدا77
۲۲:۲۷, ۴/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۴ ۲۲:۲۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۳/دی/۹۴ ۲۰:۲۳)عبدالرحمن نوشته است:  میدونم با این ارسالام مخصوصا تو این تاپیک میزان کینه قاطبه خانما زیادتر میشه ولی بالاخره یه نفر باید بده بشه ولی مطلب گفته بشه

بارها در تالار بحث فقه و عمل بهش مطرح شده

مواردش رو یادم نیست البته

ولی ببینید یچیزایی حتما نباید به شکل قانون در بیاد

اگر روز عاشورا کسی تو شهرتون لباس قرمز بپوشه و قهقهه بزنه چی میگید؟

تو فقه چیزی در موردش اومده؟

یچیزایی هستن که از فقه فراترن

با شعور متعالی در ارتباطه

انسان رشد کرده نباید همش براش خط قرمز مشخص کنن خودش باید بفهمه

بازم میگم برای نفس حیوانی مذکرها بهتره که زن ها همشون از حصار سنتی گرایی!!! بیرون بیان ولی نگرانی اصلی ما اینه که همینا میشن مادران فردا و این یه نمونه از باقی چیزاس

من هرچی بگم بخاطر پیش زمینه هایی که برخی افراد مریض در مورد من با کاربری های مختلف ساختن تاثیرش کمه

لطفا منصفانه روش فکر کنید

به روش بزرگان نگاه کنید نه حرکت روی خطوط شبهه ناک

ضمنا من خودم میخواستم تاپیک مشابه این رو پارسال بزنم

بعد دیدم خیلی بازده خطرناکی داره

به یکی از کاربران محترم گفتم که ایشون هم به خاطر همین تبعات قبول نکردن
شما حرف حساب و با دلیل و منطق بزنید چرا باید باهاش مخالفت بشه، چه از طرف خانم ها چه آقایون.
منتها متاسفم که قهقهه روز عاشورا و لباس قرمز پوشیدن در این روز رو در فقه چیزی راجع بهش پیدا نکردید مقایسه میکنید با ابرو برداشتنه خانم ها!!
عقل چی میگه؟
از دین جلو افتادن آیا جایزه؟؟ برای مسئله ای که شرع مجاز کرده چرا مخالفت میکنید.
چند بار گفتیم و نشنیدیم که مجوز ما برای رد و قبول مسائل، شرع هست وحدیث و نظر مراجع و عهده ی مکلف.
چرا کسی باید به خودش جرات بده خانومی که از شرع جلو یا عقب نیست رو بی حیا بدونه؟؟
قضاوت کردن روی حیای یک خانوم آیا به همین سادگی هست؟؟
آیا اگر خانومی سیبیل داشته باشه، ایشون دارای شعور متعالیه؟ Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، fafa* ، السا ، رکن الهدی ، Bamdaad ، رمز شب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]