کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اصلاح صورت و ابرو برای دختر مجرد (از دیدگاه فقهی و اجتماعی)
۲۰:۲۷, ۲/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۴ ۲۰:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

وقت تون بخیر باشه

من از خانواده ای مذهبی هستم.

جدیدا میبینم اکثریت دختران اصلاح می کنند، یا حداقل سبیل رو برمیدارن، و همچنین مدل ابرو رو به صورت دخترونه برمیدارند.

افرادی که خانواده معمولی دارند که این موارد رو واجب میدونند و اگر انجام نشه میگن بهداشت رعایت نشده! ولی احتمال دادم تو این سایت دختران مذهبی بیشتر باشند، نظر شما در این موارد چیه؟

آقایون مذهبی هم لطفا نظر بدن: آیا اگر ببینند دختری مذهبی چنین کاری کرده حمل بر بی حیایی و پررویی دختر می کنند یا نه مشکلی نداره؟

پیشاپیش از نظرات تون متشکرم.

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ماحی ، zahra11 ، A.E ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۱۵, ۵/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۴ ۱:۱۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۵/دی/۹۴ ۰:۴۱)عبدالرحمن نوشته است:  بله قبول دارم دین من و شما کاملا فرق داره (100 در 100)

آرایشگاه رو برای تو خونه و پیش محارم میرن نه برای نامحرمان

مثلا عرف لاس وگاس با یزد جفتش عرفه

اتفاقا نظر شما با مراجع فرق داره

میتونید خودتون برید تحقیق کنید

وای بر شما و وای بر ما

اگر کاربر ایکس این رو گفته بود هزار تا به به و چه چه میگفتن و در اینجا بنا بر دشمنیه

این اسمش بی تقواییه که جاهای دیگه هم ثابت شده و برخی از افراد هم میدونن

حالا علت چیه
کی گفت آرایش برای نامحرمان خوبه؟Huh
کی گفت عرف لاس وگاس خوبه؟ یا لازم الاجراست؟ Huh
کجای نظر بنده با مراجع فرق داره؟
Huh

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، عبدالرحمن ، fafa* ، رکن الهدی ، شیدا
۱:۲۸, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #32
آواتار
(۵/دی/۹۴ ۱:۱۵)فاطمه خانم نوشته است:  کی گفت آرایش برای نامحرمان خوبه؟Huh
کی گفت عرف لاس وگاس خوبه؟ یا لازم الاجراست؟ Huh
کجای نظر بنده با مراجع فرق داره؟
Huh

خدا پدرتونو بیامرزه

وقتی یه نفر میره آرایشگاه بعدش چطور تا خونه میره؟ (برخی البته بصورت پوشیده میرن واقعا) >> چون گفتید آرایشگاه

کلا زن رفتارش باید بصورت کاملا منافقانه باشه

توی خونه یطور و بیرون یطور

الان داره یکی میشه یا برعکس

عرف عرف عقلاست نه هرکسی

یکمی متون ارسالای منو بخونید و قبلش ارسال کنندش رو نادیده بگیرید

شاید نتیجه بهتری داد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، rezamohammadi ، ماحی ، parisan
۱:۵۰, ۵/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۴ ۱:۵۸ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #33
آواتار
اینجا جای خوبی برای نگاه فقهی به قضیه نیست .
اما با نگاه اجتماعی و حتی روان شناختی میتوان به قضیه نگاه کرد .

انسان در مرحله ی کودکی معمولا بزرگسالی را شبیه سازی می کند و سعی میکند رفتارهای بزرگسالان را تقلید کند (احتمالا به همین منظور باشد که گفته اند هر حرفی و هر کاری را در برابر کودکان انجام ندهید)
بعد از مرحله ی کودکی و شبیه سازی که شاید مترادف با مرحله ی نرم افزار نویسی انسان باشد ، دوران نوجوانی و اموزش شروع میشود ، دوران نوجوانی شبیه مرحله ی سخت افزار سازی است و در این مرحله فرد با آموزش به مرز پختگی میرسد .
بعد از مرحله ی نوجوانی فرد وارد زندگی اجتماعی خودش میشود .
ظاهرا این چرخه برای انسان مفید هم بود یعنی کسی که سنش به 20 سال میرسید کاملا از مرحله ی نوجوانی جدا و وارد زندگی واقعی شده بود . فرد در این سن ازدواج کرده بود. اینده ی شغلی مشخصی داشت یا استاد کار بود یا در حال عبور از شاگردی به استادی بود و یا اگر طلبه و محصل بود ، کسب علم برایش در حکم یک کار تمام وقت بود . و عموما چیزی به اسم علاف بودن وجود نداشت .
اما الان مرحله ی نوجوانی حذف شده (یا کمرنگ شده) و ما دقیقا شاهد پرش از کودکی به بزرگسالی هستیم
و رفتارهایی که مشاهده میکنیم دقیقا همان بازی یا ادا درآوردن هاست .(با این تفاوت که بازی کودکان در جای خود اشکال ندارد اما ....)

الان فرد در سنی قرار گرفته که باید متاهل باشد ، اما نیست پس ادای متاهلی در می آورد .
البته این موضوع فقط مختص خانم ها نیست و در آقایان هم رفتار های مشابهی دیده میشود .
مثلا شاید برایتان جالب باشد اخرین مورد تجربه خودم را برایتان بگوییم .
به فردی برخوردم با وجود اینکه مجرد بود حلقه ی ازدواج در دست داشت ، از او جریان را جویا شدم ! گفت این عهدی بین من و همسر اینده ام است !!! بعد از گفتگویی کوتاه متوجه شدم دوستمان دقیقا در مرحله ی کودکیش گیر کرده و این انگشتر هم وسیله ی بازی کردن اوست !
القصه ! تا کار به نتیجه گیری های انچنانی نکشیده
بقیه اش را خودتان نتیجه گیری کنید....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، شیدا
۲:۱۲, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #34
آواتار
من بازم میگم حرف اولم رو

شماها سرمایه های امام زمانید و با دست بردن به صورت یا نبردن از اغیار خیلی بهترید (البته اغیار هم امام زمان دارن ولی کسی که ....)

شیطون دوست داره ته دل شماها یه جدایی بیفته با این رشته

من از همینش میترسیدم

تو تاپیک هم بحث کردیم که چی بهتره

عرف میگه خودتو بنداز تو چاه .... میندازید؟ (مثل خیی سنت های پیامبر که متروکه شده و خیلی سنت های غیر الهی که حسابی تبلیغ میشه)

دیگه ببخشید صدامو بردم بالا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، ماحی ، He will come
۹:۲۶, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #35
آواتار
برخی مسائل و رفتار ها وی جامعه هستند که به عنوان عرف و احکام ثانویه محسوب میشن و تنها نباید بصورت گلیشه ای باهاش برخورد کرد و دین رو زمخت نشون داد .
ولی این وسط خود شخص هست که بسته به میزان و قدر اعتقادی ش باید چارچوب رو رعایت کنه
در ضمن برای آقایونی که مریض رفتاری و روانی هستند و هر نامحرمی رو بدون اسکن رد نمیکنن !!! کاری نمیشه کرد و اینجاس که باید جامعه برای اون آقاهه تصمیم بگیره و نه خانوم یا دختری که توی چاچوب خودش هست .
خیلی مواقع اتفاق افتاده و میافته که به خانوم های محجبه بدرفتاری میشه توی جامعه
دین اسلام رو ماشین حسابی و فرموله شده حساب نکنیم . دین و مذهبمون به حدی انعطاف داره که تو هر دوره و زمونه ای میشه بسته به شرایط موجود بهترین کارایی رو داشته باشه و با کوتاه بینی های خودمون دینمونو زیر سوال نبریم
البته و صد البته که عفاف و حیای زن بهترین گوهر وجودی وی هست و در هر شرایطی و در هر زمانه ای باید به بهترین نحو حفظ بشه اما اینو بدونیم که داریم تو سال 1394 زندگی میکنیم و متناسب با زمونه باید زندگی کرد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، ماحی ، رکن الهدی ، mahdy30na ، Eve ، شیدا ، Hadiss313 ، میم.حسین.الف
۱۱:۴۷, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام علیکم

یک سوال از کاربر محترم عبدالرحمن

بفرمایید شما سوال مربوط به این تاپیک :اصلاح صورت ابرو را در حدی که بداند جلب توجه نمیکندوعادی هست برای مونث، راباآن مخالفید؟؟؟Huh
باتوجه به اینکه درشرع هم برای این مقدار کم مانعی نیست

اون آرایش وزینت ابرو را که همه میدانیم برای همسرومحرم هست وبس اینوبذاریم کنار

توجه کردین همه نظرات یکی هست فقط دچار تناقض بیان شدیم!

بحث تمام شده هست ودوستان همه یه چیزو میخواهند بیان کنندباور ندارید از صفحه اول بخوانیدهمه را وجمع بندی کنید

میماند این سوال که واضح برامون ان شاالله پاسخ داده بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، fafa* ، میم.حسین.الف ، رمز شب
۱۲:۳۰, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #37
آواتار
سلام من ازیه خانواده معمولی هستم وخانوادم با اصلاح (دخترونه)هنگام ورود به دانشگاه مشکلی ندارن.چ بسا الان دخترای راهنمایی ابروهاشون رو نه دخترونه که زنونه برمیدارن وبه ما دبیرستانی ها تیکه هم میندازنBig Grinبااین روال جامعه دختری که اصلاح نمیکنه بیشتر به چشم میاد تادختراصلاح کردهConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، mahdy30na ، fafa*
۱۶:۲۳, ۵/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۴ ۱۶:۲۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۵/دی/۹۴ ۱۱:۴۷)ماحی نوشته است:  سلام علیکم

یک سوال از کاربر محترم عبدالرحمن

بفرمایید شما سوال مربوط به این تاپیک :اصلاح صورت ابرو را در حدی که بداند جلب توجه نمیکندوعادی هست برای مونث، راباآن مخالفید؟؟؟Huh
باتوجه به اینکه درشرع هم برای این مقدار کم مانعی نیست
سلام
این دیدگاه رو که ما ببینیم اشخاص با نظر مراجع موافق هستند یا نه رو باید بگذاریم کنار.
باید ببینیم دین چی میگه، مرجع چی میگه و عرفی که شرع تعیین کرده چی میگه.
شرع میفرماید ابروی زینت شده ی خانوم ها باید از نامحرم پوشانده شود. نگفته کسی حق نداره به ابرو و صورت خودش دست بزنه!!
زیاد و کم کردن دین و حرفهایی مثل این که این موارد ورای فقه هست و سیبیل داشتن دختران نشانه وقار و شخصیت و باحیایی اونهاست... این حرفها بدعت هست. باعث زدگی از دین هست.
از خودمون نباید احکام صادر کنیم.
.
.
زینت و علاقه زن به زیبایی و زیبا تر شدن در اسلام محترمه. منع زیبایی نداشته اسلام یا زیباتر کردن رو نهی نکرده. فقط گفته برای نامحرم نباشه. همین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، عبدالرحمن ، Hadith ، fafa* ، شیدا ، رکن الهدی ، میم.حسین.الف
۱۷:۰۲, ۵/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۴ ۱۷:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #39
آواتار
احسنت

نقل قول:شرع میفرماید ابروی زینت شده ی خانوم ها باید از نامحرم پوشانده شود. نگفته کسی حق نداره به ابرو و صورت خودش دست بزنه!!

از این طرف بله

ولی از اون طرف اگه گفته بشه خانم محترم زینت صورتتو بپوشون چی میگن؟؟ میگن متحجر ِ تندرو ..... فلان فلان شده

متوجه شدید؟

این استفاده ابزاریه

شرع تا جایی خوبه که نفعمون باشه

البته به شما و کاربرا نمیگم

وجدانا کسی زینت صورتش رو میپوشونه؟ جوری که کسی نتونه ببینه؟ اگر اینطوره که هیچ....اگر تا لحظه ازدواج بتونه اینطور باشه ..........

ولی ولی ولیولی ولی ولیولی ولی ولیولی ولی ولیولی ولی ولیولی ولی ولیولی ولی ولیولی ولی ولیولی ولی ولیولی ولی ولیولی ولی ولی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، میم.حسین.الف ، He will come ، rezamohammadi ، parisan
۱۲:۵۵, ۶/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۴ ۱۲:۵۹ توسط A.E.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲/دی/۹۴ ۲۰:۲۷)He will come نوشته است:  
سلام

وقت تون بخیر باشه

من از خانواده ای مذهبی هستم.

جدیدا میبینم اکثریت دختران اصلاح می کنند، یا حداقل سبیل رو برمیدارن، و همچنین مدل ابرو رو به صورت دخترونه برمیدارند.

افرادی که خانواده معمولی دارند که این موارد رو واجب میدونند و اگر انجام نشه میگن بهداشت رعایت نشده! ولی احتمال دادم تو این سایت دختران مذهبی بیشتر باشند، نظر شما در این موارد چیه؟

آقایون مذهبی هم لطفا نظر بدن: آیا اگر ببینند دختری مذهبی چنین کاری کرده حمل بر بی حیایی و پررویی دختر می کنند یا نه مشکلی نداره؟

پیشاپیش از نظرات تون متشکرم.

[/font]
[font=Tahoma]
یا علی
شما چرا انقدر نظر دیگران براتون مهمه شما که فرد مذهبی هستین باید ببینین خدا چی میگه عقل چی میگه دین چی میگه
گاهی اوقات ممکنه نظر اکثریت خلاف باهرسه مواردی که ذکر کردم باشه شما اونموقع باس بگین به درک من ببینم خدام چی میگه بهتره
ببینین یه وقتایی واقعا یه چیزایی باید رعایت بشه من الان دانشجو ام میرم دانشگاه میبینم اکثریت خانمای بی حجاب به شدت به خودشون میرسن وظاهر بعضیاشون واقعا آراستس ومتاسفانه اکثر خانمای چادری وباحجاب خیلی عذر میخوام یا سبیل دارن یا ابرو کلفت با پیوند
الان به نظرم این خیلی بده مخصوصا وقتی جا میافته واسه دیگران که باحجاب شلخته بی حجاب منظم شیک پوش من خودم دیدم البته بعضی از خانومای باحجاب ومذهبی که خیلی مرتبن خیلی اوقات برنداشتن ابرو بیشتر از برداشتنش جلب توجه میکنه خب این واسه یه دختر بده مخصوصا اینکه موجب بشه تا اون دختر خانم شلخته به نظر بیاد اما خیلی اوقاتم لازم نیس بردارن که من واقعا با اون مخالفم سبیل هم که اصن حرفشو نمیزنم اخه اون چیه که برداشتنش جلب توجه کنه والا من که بیشتر برنداشتنش توجه امو جلب کرده
عذر میخوام اگه بد حرف زدم اما لازم بود بگم ببخشید اقایون وخانما و لازمه بگم من حکم شرعی ندادم فردا یقمو اون دنیا نگیریناConfusedمنم نگفتم بردارین وبه نمایش بذارینا اون مسئله رو دیگه خودتون از طریق مراجع تقلید باس پیگیری کنین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، رکن الهدی ، Eve ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، He will come ، آیدا77 ، Hadith ، Hadiss313 ، رمز شب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]