|
علیک سلام
|
|
۱۱:۰۵, ۱۵/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۴ ۱۶:۰۳ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خب ما از علیت برای اثبات خدا کمک میگیریم
به تازگی مطرح شده که فیزیک کوانتوم قانون علیت را بی اساس میداند و ثابت میکند که جهان میتوانسته از هیچ به وجود آید آیا کسی از دوستان میتواند به نقد و بررسی این مسئله بپردازد؟ |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۱۵/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۴ ۱۱:۱۴ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۴ ۱۱:۰۵)دوست حقیقت نوشته است: خب ما از علیت برای اثبات خدا کمک میگیریمعلیکم سلام لطفا عنوان تاپیک رو اصلاح کنید. منظورتون از تازگی چی هستش؟دقیقا کی؟ هم اکنون یا هم اکنون؟ اگر نیم نگاهی به مقالات فیزیک بیندازید متوچه خواهید شد هر لحظه یه حرفی می زنند. همین فیزیک دان معروف تا به حال چند بار به خدا رسیده و چند به به عدم خدا و اصلا تعادل و ثبات روحی نداره. اگه قرار باشه با اثبات وجود و عدم وجود مکرر شخصی بخوایم کاری کنیم و پاسخی بدیم باید تمام زندگیمونو رها کنیم و به این امر بی اهمیت بپردازیم و دچار خسر دنیا و اخرت بشیم. هر چرندی رو که نبایسی پاسخ داد و نقادیش کرد. یا حق شما هم بجای اینکه هر روز خدا بیای شبهه جدید مطرح کنید و وقت ملت و بگیرید اندکی به سمت و سوی ایمان به غیب حرکت کنید و زیاد تو حواشی این چرندیات درجا نزنید. |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من خیلی به این موضوع فکر میکنم و در لحظه اخر که خیلی به جواب نزدیک میشم، به یه چاله عمیق سیاه میرسم که همون پوچیه
خیلی سعی کردم جهان بدون خدارو تصور کنم ولی موضوعی که هست اینه، اون کلمه "هیچ" رو کی درست کرده. یعنی اگه خدارو در نظر بگیریم به هیچ میرسیم و مطمئنا اگر از هیچ بوجود اوده باشیم، اون هیچ! چیه اگه "هیچ" وجود داره پس یکی هیچ رو درست کرده گیج شدم |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
مسئله ای که درباره اينجور علوم وجود دارد برخی دانشمندان علم را پیچیده می کنند بعد با یک سری پیش فرض شمارو وارد يه فضایی می کنند بعد نتیجه می گيرن مثلا درباره نظم و بی نظمی خب همه ما می دونیم که برای هرچیزی يه آفریننده وجود دارد مثلا اینترنت با این وسعتش یا تمام وسايل پیرامون ما یک آفریننده دارد حالا این دانشمندان حسی میان اول شمارو ميبرن به يه فضای ناشناخته بعد اثبات می کنن که بی نظمی وجود دارد!! اینکه من الآن گرسنه شدم و غذا خوردم بی نظمی نیست اینجا در بدن من يه نظم خارق العاده وجود دارد و من اينو ميدونم حالا دانشمندان بیان بگن بی نظمی این تو کت من نميره به قضایا ساده نگاه کنید اونوقت حقیقت خودشو نشون ميده عمرتون رو صرف اين شبهات نکنید |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:تازگی مطرح شده که فیزیک کوانتوم قانون علیت را بی اساس میداند دوستان ی ادعای جدید دارن بیان ادعاشونو ثابت کنن، ببینیم تا چ حد حرفشون منطقیه بعد اگه حرفشون کاملا منطقی بود، میشینیم سرش بحث میکنیم
|
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۱۵/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۴ ۱۵:۱۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوست حقیقت اول شما "هیچ" رو تعریف کن ببینم هیچ و عدم چیه!
ماده باوری قراعت خنده داری در مورد عدم داره. تحقیق کن در این مورد |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۴ ۱۱:۰۵)دوست حقیقت نوشته است: خب ما از علیت برای اثبات خدا کمک میگیریم سلام. عنوان تاپیک رو عوض کنید ، خیلی بی ربطه! فکر کردم نرم افزار سلام رو میگین. |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۴ ۱۱:۱۵)Mohammad Trust نوشته است: من خیلی به این موضوع فکر میکنم و در لحظه اخر که خیلی به جواب نزدیک میشم، به یه چاله عمیق سیاه میرسم که همون پوچیهاحسنت درک از هبچ و عدم امکان پذیر نیست . آیا خلا یعنی عدم؟ خیر درک ما فرا تر از خلا چیست؟ هیچ درکی نداربم |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۵/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۴ ۱۶:۱۳ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان عنوان تاپیک را عوض کردم
چرا شما نوک اسلحتون بسمت منه؟ اینا میگن که اصلا از طریق علمی نمیشه خدا را اثبات کرد و نمیشه خدا را نفی کرد چون چارچوب علم به مادیات محدود است چون روش علم تجربه گرایی است با اصل عدم قطعیت در کوانتوم یا دستگاه تصورات و انطباعات هیوم سعی در نقض علیت دارند با داروینیسم و تکامل سعی در توجیه تغییرات دارند با نظریه مهبانگ و بیگ بنگ خلقت را توجیه میکنند دانشمندان بزرگی مانند هاوکینگ و داوکینز دارند بر همه ی دلایل خداباوری ردیه نوشتند (به ویکی پدیا نگاه کنید و دلایل رد خدا را نگاه کنید) البته من هم ساکت نیستم چندین نقد بر دلایل آنها دارم دوستان باید از خواب بیدار بشیم واقعا طرف مقابل داره کار میکنه ما هم باید با علم و هنر و فلسفه نظام ایدئولوژیک محکمتری بسازیم برای شروع بیایید تحقیق کنیم و از نظر علمی اثبات کنیم که خدا رو میشه از طریق علم اثبات کرد لطفا کمکم کنید |
|||
|
۱۶:۵۱, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
خب اگر با علم غربی ميشد وجود خدا رو اثبات کرد همون هاوکینگ و داوکینز خودشون اثبات می کردن! اول اینکه بنده و 90 درصد مردم دنیا با تجربه شخصی به این اثبات رسیدیم که خدا وجود دارد حالا به نظر شما اون درصد باقی مانده درست ميگه یا ما!! ببين عزیز شما نمی تونی با قواعد اونها خدارو ثابت کنی چون اونها با ایجاد قواعد خودشون خدا رو نفی کردن فکر می کنید علم چيه؟! اینکه يه عده با دلایل خودشون بگن نظر ما اينه خب نظر شما اينه به ما چه!! نظر ما يه چيزه دیگس قواعد ماهم با این دانشمندان فرق داره عوض اینکه ما راه بيفتيم با قواعد اونها و تجربه اونها و علم اونها ثابت کنیم خدا هست بهتره اونا با قواعد ما و تجربه ما و علم ما ثابت کنن خدا نیست! اصلا اينا هرچی می خوان بگن به ما چه! وقتی مردن ديگه حقیقت برملا ميشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| السلام علیک با سلام علیکم چه فرقی داره؟ (مفاهیم سلام) | پارمیس | 2 | 8,943 |