کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقه متعالی!!!
۱۰:۳۱, ۲۹/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۴ ۱۰:۳۵ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ماده ۳۰۰ قانون مجازات اسلامی، بخش دیات
خونبهای قتل زن مسلمان، خواه این قتل عمدا صورت گرفته باشد و
خواه غیرعمدی، پنجاه شتر است

[b]ماده 435 قانون مجازات اسلامی

خونبهای قطع بیضه چاپ یک مرد مسلمان ۶۶شتر است و خونبهای قطع بیضه راست او ۳۴ شتر خونبهای قطع هر دو بیضه چپ و راست مرد مسلمان صد شتر است.
تبصره - فرقی در این حکم میان بیضه جوان و بیضه پیر و کودک و بالغ و عنین و سالم نیست.[/b]

این اسلام؟
این ارزش زن؟
این فقه اسلامی؟
قرار از توش این چیزا دربیاد؟

خب من چی جواب ضداسلام رو بدم؟؟؟؟

خواهشا حذف نشه
جواب منطقی؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۵۳, ۳۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
چون جوابی نداری با یه افراطی خوندن خودتو خلاص میکنی!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت
۱۱:۱۷, ۳۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
(۳۰/دی/۹۴ ۰:۵۲)دوست حقیقت نوشته است:  آقای عبدالرحمن
آخه تو چرا اینقدر افراطی هستی؟دلیلش چیه؟SmileSmile

آقای مهدی سینا
ConfusedConfused

آقای حسین

به نظر من کار من سختر است تا شما

ببینید یک فرد برای یافتن حقیقت به سازمان فی*ل*ترینگ مراجعه نمیکند بلکه به فضاهای آزاد مراجعه میکند

این تالار هم خوبه اما فضای آزاد ایده آل را ندارد
فیسبوک دارای فضای آزاد ایده آل است
پس فرد محقق به در اولویت اول به فیسبوک مراجعه میکند نه این تالار
ضد اسلام هم در اولویت اول به فیسبوک مراجعه میکنه نه این تالار

پس خط مقدم جنگ اونجاست
و من هم در خط مقدم هستم اما شما نیستیدHuh

بعضی وقتها اینقدر نقد های سنگینی را مطرح میکنند که من با خودم میگم: اینو دیگه چیکار کنم؟؟

در کل انتقادات گسترده و سنگینی مطرح میشه
در درجه اول من به سایت های اسلامی رجوع میکنم
اگر قانع کننده نبود در این تالار بیان میکنم

خیلی خوب میشد یک شبه فقیه که به تاریخ اسلام هم مسلط هست مانند شما یا آقای مهدی سینا
در کنار ما باشه اما نیست

البته اهل سنت خیلی خوب داره کار میکنه گروه 25 هزار نفری رد شبهات ملحدین واقعا علمی و شایسته داره از اسلام دفاع میکنه و به نقد آتئیست و آگنوستیک میپردازه

اما شیعیان حضور قوی و منسجمی ندارن

جناب دوست حقیقت شما اشتباه میکنی با عدم علم و درک صحیح میری تو خط مقدم . کاری که شما میکنی رو تو تاریخ خیلیا انجام دادن و دارم ماها بخاطر عمل بی علم اونها به کاراشون پاسخ میدیم.
بنده هرگز ادعای حتی شبه فقیه و عالم به تاریخ اسلام رو ندارم، و هرگز به اون جبهه شما هم نمیام چون بعد از یک دقیقه حتما اخراج میشم Blush
اهل سنت تشریف بیارن مبانی اختلافی خودشون رو با وهابیت مشخص کنن که معین بشه وهابیت چی میگه و علمای اربعه چی میگه/Wink اگه دوست داشتین در خدمتشون هستیم.
اخوی :
(۳۰/دی/۹۴ ۰:۵۲)دوست حقیقت نوشته است:  اما شیعیان حضور قوی و منسجمی ندارن
شیعه دلیلی نمیبینه دنبال شاگرد بگرده . شاگرد دنبال معلم میگرده . اگه هم دنبال رد اراجیف و سخنان صد من یک غاز بعضیا هستیم بخاطر این هست که فکر نکنینین پاسخی نیست و قال فلان و مبع فلان کتاب شیعه هست حتم اون مطلب درسته .
بعدشم ، تو فضای مجازی یا شما کم میبینین یا اینکه کلا نمیبینید ( منکرین و مخالفین شیعه منظورم هستا ) که گروه های اسلامی بصورت تخصصی پاسخ میدن ولی شما دنبال مراکز بوغ میرید تا کمی صیغل پیدا کنید .
کاربر محترم دوست حقیقت
(۳۰/دی/۹۴ ۰:۵۲)دوست حقیقت نوشته است:  ببینید یک فرد برای یافتن حقیقت به سازمان فی*ل*ترینگ مراجعه نمیکند بلکه به فضاهای آزاد مراجعه میکند

این تالار هم خوبه اما فضای آزاد ایده آل را ندارد
شما وارد یک کتابخانه بزرگ میشید بدون هیچ کتاب دار و مسئول کتاب خانه و ... .
فرض کنیم کتابها رو بر طبق هیچ نظمی قرار ندادن ، شما بصورت رندومی کتابهایی رو برمیدارید و یک صفحه میخونید .
بدون اینکه بدونین صفحه قبل و بعد و حتی نویسنده اصلا این کتاب رو برای چی نوشته و اینکه ایا این کتاب ردیه هست یا تالیفیه و تصنیفیه و ... یک برگ میخونین و میری سر کتاب بعدی ، به همین روال پیش میرید و تا جایی که بگین چرا هر چی به هرچیه . چرا این یچی میگه و اون یچی و چرا همه با هم یجورایی با عقل هم مطابق و مخالفه؟
چرا با هم تناقض دارن این مبانی و مطالب و سطور؟
شما میتونی تو فضای مجازی اینطوری باشی ( که اینطوری اثبات شده هستی ) و یا میتونی به یک کتاب خونه ای مراجعه کنی که همه چیش درست و حسابی چینش داره و مسئول هم هست که کمکت کنه برای پیدا کردن موضوع و کتاب مورد نظر .
عقل کدوم رو حکم میکنه؟
بعدشم هر کتاب و هر مطلبی رو بصورت دیفالت هم عقل قبول نمیکنه مگر اینکه یک پیش زمینه داشته باشی.
اگه بخوای با لاقیدی به این مبانی نگاه کنی در همون لاادری باقی میمونی همونطور که خیلیها موندن .اما اگه میخوای بنیادین بری جلو باید منظم بری جلو .
یکم هم از کلام شهید مطهری برات بگم تا شاید منظور رو این استاد بهتر از من بیان کنه:
«اغوا و اغفال يعني كاري تؤام با دروغ، تؤام با تبليغات نادرست انجام دادن. مثلاً فرض كنيد كسي قسمتي از جمله‎اي يا آيه‎اي را حذف كند و قسمتي را خود به آن اضافه كند و بعد اين عبارت تحريف شده را به‎عنوان حجت مطرح كنديا آن‎كه از مسائل تاريخي قسمت‎هايي را حذف كند و بعد با استفاده از اين اطلاعات ناقص، نتايج دلخواه خودش را بگيرد و يا في‎المثل ادعاي علمي بودن داشته باشد و حال آن‎كه حرفش اساساً تحريف علم باشد. اغفال كردن به هيچ عنوان نمي‎تواند و نبايد آزاد باشد اين‎كه در اسلام خواندن , خريد و فروش كتب ضلال حرام است و اجازه فروش هم داده نمي‎شود بر اساس همين ضرر اجتماعي است»دقت در كلام ايشان نشان مي‎دهد كه از ديدگاه شهيد مطهري كتب ضلال آنهايي هستند كه رويكردي علمي به مسائل نداشته‎اند بلكه بر اساس تحريف و اغوا و اغفال مردم شكل گرفته‎اند و هدف اصلي از تأليف آنها پيشبرد علم و دانش نيست بلكه اغواي مردم و دست‎يابي به منافع و مقاصد تأليف‎كنندگان و ترويج كردن آن كتب است و دليل اصلي حرمت آنها همين زيان اجتماعي كتب مذكور است يعني از آن‎جهت كه اين كتب مايه اضلال جامعه و در نهايت موجب ضرر اجتماعي و زيان مردم مي‎گردد چاپ و نشر چنين كتبي در اسلام ممنوع شمرده شده است.
بصورت خلاصه :
شمایی که تو مبانی بنیادین عقیدتی مشکل داری وقتی با مبانی مجعول و تحریفی برخورد میکنی باعث میشه چی بشی؟درگیر بشی .
برای اینکه درگیر نشی و روشنگریت خاموش نشه اول تو عقیدت استوار باش که حداقل با یک نسیم خم نشی بعد برو جبهه اونم خط مقم.
اونهاییم که میان و با اسلام مخالفت میکنن و اگه میبینی n تا سایت و یوزر تو شبکه های اجتماعی و پیج تو فیس بوک و تویتر و ... هستن همه کپی پیست هستین و جیز بارشون نیست جز delet و بن کردن و ... .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت ، fafa* ، میم.حسین.الف ، ماحی ، sagheb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا