کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقه متعالی!!!
۱۰:۳۱, ۲۹/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۴ ۱۰:۳۵ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ماده ۳۰۰ قانون مجازات اسلامی، بخش دیات
خونبهای قتل زن مسلمان، خواه این قتل عمدا صورت گرفته باشد و
خواه غیرعمدی، پنجاه شتر است

[b]ماده 435 قانون مجازات اسلامی

خونبهای قطع بیضه چاپ یک مرد مسلمان ۶۶شتر است و خونبهای قطع بیضه راست او ۳۴ شتر خونبهای قطع هر دو بیضه چپ و راست مرد مسلمان صد شتر است.
تبصره - فرقی در این حکم میان بیضه جوان و بیضه پیر و کودک و بالغ و عنین و سالم نیست.[/b]

این اسلام؟
این ارزش زن؟
این فقه اسلامی؟
قرار از توش این چیزا دربیاد؟

خب من چی جواب ضداسلام رو بدم؟؟؟؟

خواهشا حذف نشه
جواب منطقی؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۱:۰۳, ۲۹/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۴ ۱۱:۰۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
آواتار
شبهه اسلام ستیزان : چرا در ماده 300 و 435 قانون مجازات اسلامی ارزش زن به اندازه بیضه چپ مرد بیان شده

قبل از پاسخ به این سوال توجه شما رو به این مثال جلب میکنم که خیلیا شنیدین که میگن وقتی به دکتر مراجعه میکنید و دکتر دارویی رو تجویز میکنه از ترکیبات و چرایی اون داروها هیچ سوالی نمیکنید و به دکتر اعتماد میکنید اما به کلام الهی و سخنان اولیای خدا بدین گونه ایراد و اشکال وارد کرده و زیر سوال میبریم ، البته من منکر لزوم کنجکاوی در اسلام نمیشم اما گاهی کنجکاوی پای خود را فراتر از حد گذاشته و تبدیل به تمسخر و زیر سوال بردن احکام دین میشه ، حتی اگر هم شخص متقاعد بشه باز هم به خاطر لجاجتش دست از تمسخر و زیر سوال بردن احکام دین ( آن هم فقط اسلام ) بر نمیداره .

ورود به فلسفه‌ی احکام در فقه اسلامی مستلزم حداقل 4 سال و حداکثر تا اجتهاد یا دکترای حقوق 8 سال تحصیل تخصصی هست ، چه بسا بسیاری از فقها و حقوقدانانی هستن که عمر خودشان رو صرف مطالعه و کنکاش احکام حقوقی و جزایی اسلامی و جوامع غربی کردن و این احکام جزایی اسلام رو احکامی مترقی میدونند.

دلیل تقلیدی بودن احکام هم همین هست که همه نمیتونن در این رشته تحصیل کنن و به درجه اجتهاد برسن ،
سوال اینجاست که آیا شما اصول را قبول دارید که وارد فروع میشوید ؟ آیا مشکل شما با اسلام تعداد شتر برای بیضه مرد است ؟ به فرض که به شما بگویند مرد اگر بیضه‌اش رو از دست بده از تمام مردانگی و هویت خودش می‌افته، مثل زنی که اونو بکشن. آیا مشکل شما حل می‌شه یا سوالای دیگه ای مطرح میکنید .

به نظر من بهتره که اصل مشکل خودتون رو در مسائل اعتقادی حل کنید و هر وقت به این موضوع پی بردید که خدایی هست که جهان رو هدفدار آفریده و به سوی هدف هدایت می‌کنه و ضرورت داره که انبیا و پیامبران خودش رو ارسال کنه تا باید و نبایدها و حقوق و احکام رو بیان کنن اون وقت اگر علاقه‌ی بیشتری دارید میتونید به حوزه‌ی علمیه تشریف ببرید و بعد از چند سال تحصیلات ابتدایی، رشته فلسفه‌ی احکام را انتخاب کنید و به چراها پی ببرید.

بسیاری از احکام دیگه ای هم که فلسفه ی اونا بیان میشه تنها ممکنه تفسیر شخصی اشخاص باشه و مطمئنا" در پس اون، فلسفه ای دیگه نهفته که معتقدین به اسلام و تشیع از اون اطاعت کرده و به اون عمل میکنن . مثلا" در احکام چرایی نحوه غسل کردن و تعداد رکعتهای نماز و ... اما درباره این سوال باید عرض کنم که در اینجا صحبت از ارزشهاست و ارزشهایی که ما (مردم) برای موضوعات مختلف مد نظر قرار میدیم همگی نسبی هست ، مثلا" یک تکه کوچک الماس ارزشش بسیار بالاست ( بالاتر از ده ها دیه مرد و زن) و یا ارزش بیضه ی یک حیوان مولد و در حال انقراض بسیار بالاتر از خیلی چیزهاست !! ارزش واقعی و مطلق رو ما تعیین نمیکنیم و همانند خیلی چیزای دیگه از اون مطلع نیستیم .

بسیاری از اعضای زنان ( و مردان) دیه کامل دارد ، مثلا" لب و ... ما درباره دیه پستان زن داریم که بریدن آن دیه کامل دارد اما این حکم برای مردان به شرایط وقوع و حکم حاکم شرع بستگی دارد . مطمئنا" این احکام با توجه به ویژگی های خاص زن و مرد وضع شده .

موضوع بعد اینکه دیه زن را اطرافیان می گیرند و دیه نقص مرد را خودش که مسوول تامین یک خانواده هم هست آنهم با وجود نقص مذکور. شاید حق خانواده و زن و فرزند مرد هم در این دیه باشد چون مسوولیت حقوقی و شرعی تامین مالی خانواده با اوست .

از عبدالله بن سنان پس از بیان قاعدة دیه اعضا, چنین آمده است:
از امام صادق(علیه السلام) پرسیدم مردی که یک بیضه اش را از دست داده, چه حکمی دارد. حضرت فرمود: اگر بیضه چپ باشد, دو سوّم دیه دارد. پرسیدم به چه علّت؛ مگر شما نفرمودی هرچه در بدن زوج باشد, در یکی از آن, نصف دیه است. حضرت(علیه السلام) پاسخ داد: علت این که دیه بیضه چپ بیش تر از بیضه راست است آن است که فرزند از بیضه چپ به دست می آید؛ (عاملی, 1416: 286).

یا در بعضی منابع اومده که دیه جاهایی از بدن که به صورت زوج هستن مثل دو نوک پستان دو چشم و دو گوش و اندامهایی از انسان که لذت جماع کردن و خوردن و بوییدن و حامله شدن رو به انسان میده در صورت از دست دادن جفت آن به صورت کامل هست .
همونطور که گفتم بحث پیرامون دیه اعضای بدن انسان خیلی پیچیده هست و بهترین کار برای ماها که از تخصص لازم برای درک این موضوعات بهره مند نیستیم اینه که این احکام رو که مورد قبول متخصصین این حوزه هست قبول کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، amirak ، قلب ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، fafa*
۱۲:۰۳, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
شما پاسخ سوالات قبلی رو گرفتی ؟
اگه نگرفتی فکر کنم دنبال پاسخش باشی بهتره تا اینکه سوالات رو انباشت کنی و پاسخ نگیری.Big Grin
(۲۹/دی/۹۴ ۱۰:۳۱)دوست حقیقت نوشته است:  
ماده ۳۰۰ قانون مجازات اسلامی، بخش دیات
خونبهای قتل زن مسلمان، خواه این قتل عمدا صورت گرفته باشد و
خواه غیرعمدی، پنجاه شتر است

[b]ماده 435 قانون مجازات اسلامی

خونبهای قطع بیضه چاپ یک مرد مسلمان ۶۶شتر است و خونبهای قطع بیضه راست او ۳۴ شتر خونبهای قطع هر دو بیضه چپ و راست مرد مسلمان صد شتر است.
تبصره - فرقی در این حکم میان بیضه جوان و بیضه پیر و کودک و بالغ و عنین و سالم نیست.[/b]

این اسلام؟
این ارزش زن؟
این فقه اسلامی؟
قرار از توش این چیزا دربیاد؟

خب من چی جواب ضداسلام رو بدم؟؟؟؟

خواهشا حذف نشه
جواب منطقی؟؟؟

شما اول پاسخ خودت رو بگیر به ضد اسلامیا ما پاسخ میدیم.البته اگه دنبال پاسخ باشن .Blush

راستی هنوز درگیر مطالب اون تالار معلوم الحال هستی؟

راستی این که میگی ماده 300 قانون مجازات ، منظورت قانون مجازات سال 1392 هست؟ اگه اینطوره متن شما همخوانی نداره . اگه هم با قانون پیشن هست که بازم دست به تحریف بردین و با استفاده از جابجایی عبارات و تغییرش سعی در .... دارید .
شما اگه نمیدونی بدون تو احکام قیاس باطله پس این مثال که چرا بیضه مرد و جان یک زن مساوی و کم و بیش هست باطله .
بعدشم بجای کپی پیس برو قانون رو نگاه کن تا بدونی قانون چی میگه .
بعدشم شما گه یسری مبانی شیعه و اسلام رو قبول نداری چرا میای میپرسی و میخوای به دیگران راهنمایی کنی؟ خودت نصف مقبولیاتت لنگه که /
ولی یه سری به تاریخ بزنیم و ببینم در چه سالی زندگی میکنیم ؟
زمان کنونی: ۲۹/دی/۹۴
ولی قانون مورد استفاده شما برای چه سالیه؟نمیدونی . ایا قانونی بعدش اومده ؟ نمیدونی ، با تصوارت غلط میخوایی به نتیجه غلط برسی . سلسله فرضیات غلط = نتیجه نا درست .Cool
نقل قول:متن قانون مجازات اسلامی تاريخ تصويب: 07/09/1370 شماره ثبت روزنامه رسمي : 13640

ماده 300 - ديه قتل زن مسلمان خواه عمدي خواه غير عمدي نصف ديه مرد مسلمان است.

فصل چهاردهم - ديه بيضه
ماده 435 - قطع دو بيضه دفعتاً ديه كامل و قطع بيضه چپ دو ثلث ديه و قطع بيضه راست ثلث ديه دارد.
تبصره - فرقي در حكم مذكور بين جوان و پير و كودك و بزرگ و عنين و سالم و مانند آن نيست.
اما متن صحیح و بروز ( سر علم میشه میگن این نظر بای دیروز بود ولی پای این مبانی میشه میرید قدیم قدیمی نگاه میکنید . اخسنت به فهم شما.)
نقل قول:خوبه بروز باشین ، متن قانون مجازات اسلامی
تاريخ انتشار روزنامه رسمي: 06/03/1392 - تاريخ تصويب: 01/02/1392 شماره ثبت روزنامه رسمي : 19873

ماده 665- قطع دو بيضه يکباره ديه کامل و قطع بيضه چپ، دو ثلث ديه و قطع بيضه راست، ثلث ديه دارد.
تبصره - فرقي در حکم مذکور بين جوان و پير و کودک و بزرگ و عنين و سالم و مانند آن نيست.

ماده 550- ديه قتل زن، نصف ديه مرد است.

اینم جالبه بدونین که :

ماده 551- ديه خنثاي ملحق به مرد، ديه مرد و ديه خنثاي ملحق به زن، ديه زن و ديه خنثاي مشکل، نصف ديه مرد به علاوه نصف ديه زن است.
تبصره- درکليه جناياتي که مجنيٌ عليه مرد نيست، معادل تفاوت ديه تا سقف ديه مرد از صندوق تأمين خسارت هاي بدني پرداخت مي شود.

اگه اینطور که شما حساب کتاب میکنید باید بگیم اگه کسی مردی را پیش از اینکه بکشد بیضه رو قطع کنه و بعد بکشه باید به مرد دودیه رو حساب و بشه دوبل دیه . اینطوری فکر میکنین ؟Blush بحث تداخل و تعدد دیات رو ان شالله وقتی رفتی حقوق خوندی متوجه میشی .Cool
از MohammadSadra هم تشکر میکنم که پاسخی متناسب به ایشون دادن .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، fafa*
۱۲:۱۳, ۲۹/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۱۵ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #4
آواتار
راستش من نفهمیدم

بالاخره دیه کشتن یک زن مسلمان نصف دیه نابود کردن اندام جنسی مرد مسلمان هست یا نه؟

فقها لطفا جواب منطقی بدهند نه فقهی
۱۲:۲۷, ۲۹/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۱۳)دوست حقیقت نوشته است:  راستش من نفهمیدم

بالاخره دیه کشتن یک زن مسلمان نصف دیه نابود کردن اندام جنسی مرد مسلمان هست یا نه؟

فقها لطفا جواب منطقی بدهند نه فقهی
عزيز من يك بار هم كه شده متن ما رو مطالعه كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اگر مطالعه كرده باشي اين سوال بي معنيه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۲:۳۱, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
بله مطالعه کردم اما نفهمیدم

میشه مختصر و روشن توضیح بدید؟
۱۲:۴۰, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
اخه عزیز من چه ربطی داره؟؟؟مگه ارزش زن به دیه؟؟؟
اگه اینجوری بود پس چرا کشتن زنان هم قصاص داره؟؟؟اگه ارزش زن نصف باشه نباید کشتن یک زن قصاص داشته باشه دیگه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، دوست حقیقت ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، fafa*
۱۲:۴۶, ۲۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۳۱)دوست حقیقت نوشته است:  بله مطالعه کردم اما نفهمیدم

میشه مختصر و روشن توضیح بدید؟
سلام

جواب شما داده شد و منطقی هم بود اگر متوجه نشدید چندبار بخونيد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دوست حقیقت ، MohammadSadra ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۲:۴۶, ۲۹/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۴ ۱۳:۰۴ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #9
آواتار
طبق سوال شما باید قصاص زن هم نصف مرد باشه نه که نباشه

پس به نظر شما حوزه معرفت شناسی و حقوق جدا از هم هستند؟

چرا حقوق انسان از حیوان بیشتر است؟چون ارزش انسان از حیوان بیشتر است

[align=START]
- علی:
[/align]
[align=START]

اما نقصان ایمان آنان بازنشستگی ایشان از نماز و روزه در روزهای حیضشان می باشد ، و اما نقصان خردشان همانا گواهی دوزن که مانند گواهی یک مرد میباشد ، و اما نقصان بختشان در این است که میراثشان نصف میراث مردان است. بنابراین بکوشید که از زنان بد پرهیز کنید و از خوبان آنها بر حذر باشید ، و اگر شما را به کار نیکی فرا بخوانند از آنان اطاعت نکنید تا مبادا طمع ورزند ، و به کارهای زشت وادارتان سازند . (نهج البلاغه صفحه 454)
- علی :
زن عقربی است که همنشینی با او شیرین و دلچسب است .(نهج البلاغه صفحه 469)
- علی :
غیرت نشان دادن زن کفر است و غیرت نشان دادن من ایمان است .(نهج البلاغه صفحه 484)
- علی :
جهاد زن سازگاری با شوهر و اطاعت از اوست .(نهج البلاغه صفحه 489)
- علی:
بهترین خصلتهای زنان که تکبر و ترس و بخل است ، نکوهیده ترین خصلتهای مردان بشمار می رود .(نهج البلاغه صفحه 507)
- علی:
زن شر است ! و شرترین چیزی که در اوست ، این است که چاره ای جز بودن با او نیست ! (نهج البلاغه صفحه 508)
- علی:
تا میتوانید از معاشرت با زنان روی برتابید ، و کمتر به سوی آنان بشتابید . (نهج البلاغه صفحه 513 )
- علی:
هنگامی که زنان به سن بلوغ برسند برادران و عموهای آنان بیش از سایرین حق دارند درباره تزویج و همچنین حقوق اجتماعی دیگرشان اظهار نظر کنند .(نهج البلاغه صفحه 512)

[/align]

دوستان من
میشه حکمت این احادیث را بیان کنید
البته بحث تبعیض حقوق زنان گسترده است
ضد اسلام ها معولا ارزش زن در اسلام را زیر سوال میبرند

من خودم هم باید برم تحقیق کنم اسلام روشنفکر چه دفاعی داره
اسلام روشنفکر احتمالا این احادیث را بر اساس زمان و مکان بداند و در زمان فعلی نسخ شده
لطفا شما هم برای پاسخی گویا کمکم کنید
۱۴:۰۱, ۲۹/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۴ ۱۴:۱۱ توسط قلب.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

به طور کلی

در زمان قدیم زن مانند یک کالا بوده و ارزش کمی داشته به جز زنان ثروتمند

و این فرهنگ در تمام زمین غالب بوده است

زمانی که اسلام آمد سعی کرد در جو آن موقع حقوقی را برای زنان در نظر بگیرد تا زن ارزش پیدا کند

در ضمن اینکه ما یک سری احادیث یا روایات یا آیات قرآن را جدا کنیم و دایم ایراد بگیریم نتیجه آن میشود کتاب آیات شیطانی

چرا چون ما جزیی نگر بودیم

چیزی درست است که از تمام زوایا مورد بررسی قرار گیرد

ما وقتي به روش سیروسلوک بزرگان نگاه می کنیم میبینیم در نگاه آنها زن موجودی ارزشمند است که در سيروسلوک محبت به زن نقش بسیار مهمی دارد

خب حالا اسلام کدام است

اسلام را در سيره بزرگان اسلام جستجو کنید

نمی شود با گزینش احکام گفت زن ارزشی ندارد!!!

خداوند متعال در قرآن صریحاً می فرمایند ارزش هر انسان چه زن و چه مرد بر اساس تقوا است

یعنی ارزش در اسلام تقوا است هرکس به اندازه تقوای خود ارزش دارد

متاسفانه اسلام ستيزان کج فهم هستند و مسایل را درست درک نمی کنند و با خلط مبحث سعی در رد اسلام به عنوان روش کامل زندگی دارند

در ضمن مگر زن در غرب چقدر ارزش دارد!!

زن ها در غرب جز مسایل جنسی ارزش دیگری هم دارند؟!؟!!

تمام تبلیغات و فیلمها پر است از جذابیت های جنسی زنان

فیلمهای پ و ر ن که ارزش زنان را نابود کردند!

چرا کسی اینها را نمی بیند و دایم دنبال نقص در اسلام می گردند!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، دوست حقیقت ، عبدالرحمن ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا