|
حواشی پررنگتر از متن سفر به ایتالیا
|
|
۱۳:۱۸, ۸/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۴ ۱۳:۲۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امضا زیر سم اسبان آنتونیوس فاتح ایران
در جریان سفر جناب روحانی به اروپا که با سفر به رم پایتخت ایتالیا شروع شد در اقدامی عجیب نشست خبری رئیس دولت یازدهم با نخست وزیر کشور میزبان زیر سایه مجسمه ی فاتح ایران برگزار شد. منبع : http://tnews.ir/news/4DA956512692.html ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۷, ۱۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
باسلام، نازینانم ی کم فکر ، فکر آزاد فکر مثبت فکری که هم کلی نگر باشه هم جزئی نگر ی کم مطالعه تاریخ دقت در تاریخ ،ی کم فهم خیلی خوبه ها.... هم پیش از اسلاممون مهمه هم بعد از اسلاممون شخص پرستی در اسلام حرام و باطله تنها قرآن و قرآن و احادیث پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امامان (علیه السلام) به شرط مطابقت با قرآن وگرنه باطلن
|
|||
|
۱۱:۴۴, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
ابهام در مونتاز تراکتورهای ساخت جمهوری چک/ آفت واردات شیرینی لغو تحریم ها را تلخ نکند
بخش اقتصادی الف، 16 بهمن 94 تاریخ انتشار : جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۰ همزمان با سفر هیات تجاری چک به کشومان، قرار داد تولید ۵ هزار دستگاه تراکتور سنگین، بین شرکت ایرانی و چک به امضاء رسید، این درحالی است که ابتدای امسال خط تولید تراکتورهای سنگین در تراکتورسازی تبریز راه اندازی شده بود و کارشناسان انعقاد اینگونه قراردادها را مغایر با اقتصاد مقاومتی میدانند. این روزها که رفت و آمد میان فعالان اقتصادی ایران و کشورهای دیگر زیاده شده است، برخی اوقات زمزمههایی به گوش میرسد که نشان میدهد تولید ملی در مذاکرات تجاری و قراردادهایی که بسته شده خوب در نظر گرفته نشده است، مثل ساخت قراردادهای چک در ایران، یعنی قرار است تراکتورهای شرقی در ایران مونتاژ شود و این درحالی است که بزرگترین تولید کننده تراکتور این روزها به علت رکود با انباشت محصول در انبارها مواجه بوده و با ظرفیت کامل کار نمیکند. در همین خصوص از وزیر صنعت پرسیدند که چرا وقتی ایران حتی میتونه تراکتور صادر کند، قرارداد مونتاژ با خارجیها بسته شده است، که وی در ابتدا پاسخ داد: خارجیها زمینه هاشون را مطرح کردند که در یکی از این زمینه ها گفتند ما تراکتور هم داریم ولی نه صحبتی و نه امضایی شد و مشخص نیست چقدر زمان خواهد برد. اما وزیر اقتصاد در همان جلسه که نعمت زاده انعقاد قرارداد ساخت تراکتور در ایران را منکر میشود، از شرایط خاص و مناسب این قرارداد میگوید: این قراردادها در وزارت اقتصاد و توسط بنده امضاء شد و از طرف جمهوری چک نیز وزیر زیرربط آن این قرارداد را امضاء کرد و در آنجا به صراحت عنوان شد که تولید کنیم با این هدف که بخشی از تولیدات را در بازار داخی عرضه و بخشی از آن را به بازار کشورهای منطقه صادر کنیم، بنابراین جهت گیری اصلی ما جذب منابع مالی و سرمایه از کار بوده با هدف تولید در داخل کشور و صادرات به سایر کشورهای جهان است.[تناقض گویی دو وزیر حاضر در یک جلسه!!!!] اما نظر مدیر عامل شرکت تراکتورسازی تبریز در خصوص این قراردادها چیز دیگری است، ابراهیمی معتقد است که اروپایی ها به سادگی به ایرانی ها تکنولوژی نمیدهند و همانند خودرو ایران فقط مونتاژ کار میشود. ابراهیمی در این خصوص افزود: یک تفاهم نامه ای را بسته اند که سراغاز برخی حرکت های وارداتی است، وقتی که تعرفه های گمرکی و عوارض بازرگانی در حد ناظر است برای تراکتور، بدیهی است که اقایون بسیار راغب میشوند که محصولی را صد تا دویست و حتی پنج هزار عدد وارد کنند و بفروشند. ما حساب کردیم به ازای هر تراکتوری که وارد میشود ده نفر بیکار میشوند. وی ادامه داد: در واقع کسی که این تفاهم نامه را امضاء کرده، احساس کرده که ما تراکتورهای سنگین وارد میکنیم و تراکتور سازی تبریز سنگین نمیسازد در حالیکه ما امسال خط سنگین خود را افتتاح کردیم و ما از حضور تولید کنندگان استقبال میکنیم چراکه هرچقدر تولید کننده باشد فضای انتخاب، رقابت و خدمات دهی بیشتر میشود. منتهی مسئولین عزیز کشور ما یه فرمولی را مد نظر قرار بدهند و بگویند ما یکبار این کلک را در خودروسازی ها و صنایع لوازم خانگی خوردیم، یک روز معوق میگرفتند و میگفتند ما ده هزار تا وارد میکنیم و بعد صادر میکنیم سال اول چهل درصد، پنجاه درصد. به نظر من اگر قرار است این کار انجام شود یک تضمین معتبری بانکی به وارد کنندگان ارائه کنند که ما سال اول سی درصد تولیدداخلی داشته باشیم و نگویند بعد از سه سال ما پنج هزار تا وارد کردیم و سودش را در جیبمان گذاشتیم اما امکانات نبود. ابراهیمی ادامه داد: چیز جالبی که من از این هیات چکی شنیدم این بود که گفتند ما در عرض سه سال انتقال تکنولوژی می کنیم، انتقال تکنولوژی چیزی است که این اقایون در عرض سی سال هم نخواهند کرد و غیر ممکن است مگرنه اینکه تکنولوژی مونتاژ که آن را هم میشود از روی نقشه ها قطعات را بر روی هم سوار کرد. اما دولت بارها تاکید کرده است که به اقتصاد مقاومتی در پسا تحریم پایبند است اما از طرف دیگه اعلام میکند که طبق قانون نمیتواند جلوی واردات را بگیردآ اما بهارستان نشینی ها به این قراردادها کاملا انتقاد دارند. همچنین فولادگر رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی در این خصوص میگوید: در این شرایط پسا تحریمی و پسا برجام، گرایشی به سرمایه گذاری و همکاری با شرکت های خارجی ایجاد شده است، اما این سرمایه گذاری خارجی باید به شکلی باشد که به تولید ملی ما لطمه ای وارد نکند و به صورت انتقال تکنولوژی باشد و اگر قرارداد خارجی ط.ری بسته شود که منجر به انتقال تکنولوژی نباشد همین تولید نیمه جانی هم که داریم بسته خواهد شد و منجر میشود تولید داخلی ما لطمه بخورد. شاید به همان اندازه که اقتصاد ایران مشتاق توسعه روابط اقتصادی با رفع تحریم ها است، کشورهای دیگر هم تشنه بازار ایران هستند و باید دقت کرد که آفت واردات شیرینی لغو تحریم ها را تلخ نکند. |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
دقیقا یاد پهلوی ها و قاجار میفتم
اینها نادانی نیست دقیقا خیانته خیلی از رای دهنده های این بنده خدا هم شناختنش اینها دو راه داشتن یا اقتصاد رو برای گول زدن عوام قوی کنند تا بعدا رای بیارن یا مملکت رو نابود کنن چون مطمئنن آینده ای نخواهند داشت دارن تمام فرصت ها و سرمایه ها رو نابود میکنن هرکی نفهمه دیگه.... دیگه |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بیست و سی و درباره تحریم غربی ها و آغوش باز کردنشون شنیدید. خالی از لطف نیست یه بار دیگه هم گوش بدید.
طرف گفته الان اروپایی ها برای رابطه با ما آغوش خودشون رو باز کردند. یکی هم گفت تحریم چی بود آغوش باز کردنشون چیه. میشه یکی برای ما مشخص کنه کی آغوش اینها باز میشه کی بسته؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۹:۴۸, ۱۷/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۴ ۱۲:۴۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
دفاع از خرید ۱۱۸ هواپیما در بحران زیرساخت
به نقل از فارس رئیس اتاق بازرگانی ... خوانساری در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار فارس در مورد خرید ۱۰ و نیم میلیارد دلار هواپیمای ایرباس از فرانسه در شرایطی که کشور به زیرساختهای مهمتری در حوزههای عمران و حمل و نقل نیاز دارد،گفت: خرید هواپیما از محل درآمدزایی که این هواپیماها در خطوط هوایی کشور دارند محقق شده با این مثال که شما خانهای اجارهای را به مدت ۸ تا ۱۰ سال اجاره کنید و از محل پرداخت اجاره شما صاحبخانه شوید،خرید ایرباسها نیز به همین شیوه انجام شده است. رئیس اتاق تهران به این نکته اشاره کرد که پیش از این سالانه رقمی حدود ۴ تا ۵ میلیارد دلار بابت اجاره خطوط هواپیمای خارجی میرفت و اکنون قرار است این رقم در جیب خود ما بماند و طی ۸ سال صاحب بیش از ۱۰۰ فروند هواپیما شویم بدون آنکه دولت ریالی از جیب خود هزینه کند. وی اظهار امیدواری کرد تا سال آینده با تغییراتی که اتفاق افتاد رکود نیز کم کم از اقتصاد ایران رخت بربندد. پ.ن. دفاعشون كشته منو. كم مونده بود بگه فرانسه اينها رو به ما هبه كرده. ايشون اشاره اي به اين موضوع نداشتند كه خطوط هوايي ما زيان ده هست و همين الان داره با پول نفت اداره ميشه. يعني بعداً قراره سودده بشن و با سودشون كه باز هم از چرخه پول نفت به دست اومده مبلغ هواپيماها پرداخت بشه. واقعاً اگر خريد اين هواپيماها منجر به سودده شدن اين شركت ها ميشه بايد گفت دست مريزاد. راستي ايشون در مورد سودي كه بايد بابت خريد اقساطي به اونها بپردازيم صحبتي نكردند. نكنه آخر دوره سود پول از اصلش بيشتر بشه. ايشون راجع به ضرر و زيان فسخ قرارداد در صورت بروز هر مشكلي حرفي نزدند. آيا اگر مشكلي پيش بياد و طرف مقابل كه در اين زمينه گرگ آب ديده است از ما به دادگاه هاي بين المللي شكايت كنه چقدر محكوم ميشيم؟ قرار داد گاز تركيه رو كه فراموش نكردند. |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۱۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
حداقل به فکر آبروی تکنوکراسی باشید امین تقدس، 17 بهمن 94 اوايل تشكيل دولت يازدهم، اين اميد ايجاد شده بود كه بعد از ۸سال لجبازي دولت با منطق اقتصادي، تكنوكراتهايي تصدي اقتصاد كشور را به عهده مي گيرند كه حداقل به اصول اقتصاد معتقد و ملتزمند و به ندانم كاري هاي تيم اقتصادي دولت سابق، پايان مي دهند. حيف كه هرچه جلوتر آمده ايم، روشن شده تيم اقتصادي دولت جديد نه فقط جرات اتخاذ تصميم هاي بزرگ و حساس را ندارد، بلكه بعضا در ندانم كاري كم كم روي سلف خود را سفيد مي كند...
اخيرا يكي از توليدكنندگان بزرگ لوازم خانگي را ملاقات كردم. از ركود موجود سخت گلايه مند بود و مي گفت تا ميانه امسال با هر مشقتي بود، از محل فروش مختصر محصولاتش، خطوط توليد را فعال نگه داشته بوده اما از روزي كه دولتمردان اعلام كردند در اجراي سياستهاي جديد ضدركودي، ۱۰ميليون تومان براي خريد كالا وام مي دهند، فروش لوازم خانگي ايراني در بازار به صفر رسيد. طبيعي و منطقي هم هست. متقاضيان در بازار دست نگه داشتند تا با وام ده ميليوني، كالاي قسطي بخرند. كارآفرين موسفيد كرده ادامه داد: مصاحبه آقايان نوبخت، طيب نيا و سيف در رونمايي از بسته ضدركودي دولت، ۲۵مهر ماه انجام شد. اندكي بعد، وامهاي ۲۵ميليوني خودرو را پرداختند. بماند با چه كيفيتي. اما بعد تا آخر پاييز هرروز اخبار ضدونقيضي از وام هاي ۱۰ ميليوني منتشر مي شد. يكبار گفتند بازپرداخت وامها ۱۸ماهه است بعد گفتند ۱۲ماهه است. يك روز گفتند با سود ۱۲درصد است بعد كردند ۱۸درصد. يكبار گفتند براي خريد كالاي بادام، كارت مخصوص صادر مي كنيم بعد گفتند چاپ كارت منتفي شده و وامها را فقط به كارمندان مي دهيم. يك بار گفتند وامها فقط براي خريد كالاهاي توليد داخل است بعد گفتند براي خريد كالاهاي خارجي هم مي دهيم و... خلاصه آنقدر ضدونقيض صحبت كردند و كار را كش دادند كه نفس ما تمام شد و در آخر پاييز، دوخط از سه خط مان را تعطيل و ۳۵۰ كارگر را مرخص كرديم. كارخانه اي كه در اوج تحريم با دو شيفت كار مي كرد و ۴۵۰ خانواده سرسفره اش بودند، الان با يك شيفت و يك دهم ظرفيت كار مي كند. بيرون كردن كارگرهايي كه سالها برايت كار كرده اند، خيلي سخته. هركدامشان يكجور التماس مي كنند. اين جا كه رسيد، بغض گلويش را گرفت و نتوانست ادامه دهد... اي كاش بشود از تيم اقتصادي دولت پرسيد شما كه براي توزيع وامهاي ۱۰ميليوني برنامه ريزي نكرده بوديد، چرا در ۲۵مهر۹۴ اين وعده را داديد و با ندانمكاري تان، همان تقاضاي ناچيز را هم از بازار خارج كرديد؟ آن هم با اسم سياستهاي خروج از ركود! تيم اقتصادي دولت سابق كه خرابكاري مي كرد، حداقل ادعاي علم اقتصاد و فن سالاري نداشت. شما که دارید حداقل به فکر آبروي تكنوكراسي باشید. |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۱۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
چند نکته در مورد معامله ایران و ایر باسبخش تعاملی الف - علی امیری تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۴۴ ![]() در مورد معامله چند ده میلیارد دلاری ایران و ایر باس در چند روز گذشته صحبت از این است که ما پولی در مورد این هواپیماها ندادیم و این هوپیماها ارزانتر از خرید نقدی است فقط چند نکته: ۱- در کشورهای پیشرفته وقتی شما بتوانید خرید نقدی کنید، در بیشتر موارد، شرکتهای سازنده هواپیما، حاضر هستند تا ۲۰ درصد نرخ کاتالوگ هواپیما، به شما تخفیف بدهند ولی وقتی بخواهید از آن ها قرض کنید و با اعتبار آن ها لیز کنید، تا ۲۰ درصد گرانتر (بابت هزینه بانکی لیز، بیمه، هزینه اداری) از نرخ کاتالوگ به شما می دهند به اضافه سود بسیار زیاد برای مبلغ لیزینگ (یعنی ۴۰ تا ۵۰ درصد گرانتر از خرید نقدی با وجود این نکته که سود حساب های پول نقد دلاری حالا زیر یک درصد است)... ۲- در این مورد، کاملا مشخص است که یک تقسیم بازار بین فرانسه و آمریکا روی داده، به این معنی که فرانسه ۳ سال پیش با این شرط اخلاقی با آمریکا وارد تحریم ایران شد، که اگر در پایان این تحریم و رسیدن تحریم به نتیجه (پایان برنامه هسته ای ایران)، همه چیز باید به جای قبل باز گردد و بوئینگ آمریکا یا شرکتهای ماشین سازی آمریکا و حتی ژاپن، جای ایر باس یا پژو فرانسه یا رنو را نگیرند و همه چیز بازار ایران به روز قبل از تحریم بر گردد. حال آمریکا به قول خود به فرانسه عمل کرده و بوئینگ حتی حاضر نشد نماینده خود را به ایران بفرستند و حتی مک دونالد دیگر ایران را از لیست خود خارج کرده.... خوب طبیعی است که فرانسه می داند ایران چاره یی ندارد تا با ایر باس مذاکره کند و چون انحصار خود است، هر جور میخواهد با ایران حساب میکند و شاید تا ۲۰ درصد گرانتر از بازارها یی باشد که بوئینگ هم با او رقابت میکند! ۳-لیز این هوپیماها ۱۵ ساله است. در قانون لیز، اصولا هیچ مالکیتی انتقال نمییابد و فقط بعد از ۱۵ سال شما این حق را دارید که بقیه پول (که همیشه از نوع دست دوم ۱۵ ساله در بازار بیشتر است) از فروشنده بخرید. ۴- به دلیل اینکه مالکیت با شرکت اجاره دهنده است، شما را ملزم به خرید بیمههای گران از خود او و یا شرکتهای گران معرفی شده توسط او، سرویس های دوره یی بسیار گران و فقط از خود او و بسیاری هزینههای بسیار سنگین دیگر میکند. ۵- چنین اجاره یی، هیچ چیز را برای رفع تحریم ثابت نمی کند، چون شرکت فروشنده، شروط سنگینی برای استفاده از آن ( از جمله مسافت طی شده و مقاصد و منظور از استفاده) برای شما می گزارد. مثلا اگر فردا قانون تحریم گذاردند که هواپیماهای این شرکت نباید در سوریه یا لبنان به زمین بنشینید، شما نمی توانید بگویید نه! و یا اگر تحریم بازگشت، قطعاً باید هواپیما را بر گردانید و یا اجازه فرود در هیچ کجا خارج ایران نخواهد داشت و باید به دنبال قاضی و دادگاه و جریمه باشید! ۶- در انتها دوستان میگن خوب ما که پول ندادیم، آنها میآیند ما بلیط میفروشیم و پول آن ها را از بلیط میآوریم. این فرض درست است به شرطی که ریال ایران ارز بین المللی بود، ولی آن ها ریال ایران را نمیپذیرند پس برای گرفتن پول خود دلار نفتی در خواست می کنند، همه آن ها این جور هستند، پژو، رنو، شرکتهای نفتی.. و... آنزمان است که کشور در باتلاق وام های خارجی گرفتار خواهد شد و همین کیفیت زندگی ایرانیان نیز از بین خواهد رفت، در ثانی، مثلأ ایرانیان زیادی از آمریکا و کانادا به ایران سفر می کنند که چه بهتر پول خود را مستقیم برای خرید پرواز مستقیم هما به نیویورک یا تورنتو خرج کنند، اما وقتی ایران هنوز با هر دو کشور رابطه ندارد و سفارت آن ها باز نیست و حداقل تا چند سال آینده هم هیچ چشم اندازی برای این عادی شدن روابط وجود ندارد، هرگز به ایران اجازه پرواز مستقیم به آمریکای شمالی نخواهند داد و احتمالاً ایرباسهای بسیار گران ۳۸۰ که اصولا برای مسافت های بالای ۱۲ هزار کیلومتر صرفه اقتصادی دارند را برای پرواز تهران، مشهد، و حداکثر تهران بغداد و یا دمشق مورد استفاده قرار خواهیم داد. به هر حال، اگر قرار بود که همه کشورها به راحتی بگن لیز و چون ما پول نمیدهیم مثل یونان با لیز و وام خارجی، میشدند، ژاپن و آلمان! البته دوستان به حق میگویند، خوب، پس دولت باید چه می کرد؟ جواب ساده است، تا قبل از اینکه رابطه ایران با آمریکا، غرب و.... حتی عربها عادی نشده، هرگونه معاملات این چنینی فقط آتش زدن به اموال ایران برای چند ده سال است. دولت آقای روحانی باید با صلابت و شجاعت، به سوی حل همه مسائل ایران با این کشورها برود و تا آنزمان، عدم معامله این چنینی بسیار بهتر از معاملات یک طرفه و قاجاری است. |
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۲۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:درود اولا که من تقریبا با اکثر موارد بالا موافق هستم اخوی گرامی فقط چندتا نکته اول اینکه پول کل این قرارداد رو من خوندم 1 میلیارد یورو هست،نه چند ده میلیارد دلار دوما که فکر کنم هزینه ی بیمه هم جزء این قرارداد یا اون سودی که قراره بگیرن حساب شده باشه،هزینه ی سرویس های گران هم که از اول معلوم بودش،چون ما دانش تعمیر هواپیماها رو نداریم و اون ها هم خیلی خوب میدونن سوما هم که به نظرم واقعا تصمیم غیرمعقولانه ای نبودش و صرفا این پروازها قرار نیست برای پروازهای داخلی و یا خارجی استفاده بشوند،تا جایی که من یادمه تقریبا پرواز مستقیم از ایران به آمریکا از اول غیر ممکن بوده به دلیل فاصله ی زیاد و مسائل سیاسی دوکشور و همیشه غیرمستقیم بوده پرواز ها،اما این حرف شما که میگید برای پرواز یک هواپیمایی به یک کشور باید حتما سفارتخونه داخل یک کشور باشه غلطه به نظرم(چون بنده همین دو سه سال پیش یه سفر به لندن داشتم) و از همین هواپیماها میتونیم تقریبا بسیاری از ضرری رو که ایرلاین های خارجی به ما زدند رو میتونیم جبران کنیم،(نکته ی آخر حرف شما به نظرم یه ذره غیرمعقولانه بودش چون بنده هروقت میرم فرودگاه حداقل ده تا پرواز به مقصد لندن و ... میبینم)،پس دلیلی نمیشه که هواپیماهای خریده شده نتونن جایگزین ایرلاین های خارجی بشن درضمن به نظرم همین مسئله ای که ایران به سراغ خرید هواپیماهای جدید رفته باعث بشه مردم یه ذره اعتمادشون به این ایرلاین های داخلی بیشتر بشه و کارایی امثال اینکه بعد از پرواز بشینن داخل هواپیما و بگن تا پولمون رو پس ندید نمیریم بیرون رو انجام ندن دیگه |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۴ ۱۹:۵۳ توسط anti.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:بله میدونم فقط نمیدونم چرا میخندیدخنده هست دیگه ،شما فرض کن همین جور الکی ![]() نقل قول: قبول دارید کار آقای روحانی فاجعه ست ولی یه جای دیگه میگید که کار ایشون نادانسته بوده؟! مگه داریم مگه میشه؟!خوبه حالا گفتم شاید!!! دقت کنید شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاید،احتمال دادم،محتمل دونستم،اینطور تصور کردم ،احتمالش نیست؟نقل قول:قبول دارید که اگر دولت های قبلی اشتباهی داشتند ، مجوزی برای تکرار همان اشتباه برای دولت های بعدی نیست؟! همه اشتباه میکنن،دولت و غیر دولت و رهبر و پرزیدنت و من و شما نداره،همه اشتباه میکنن ![]() نقل قول:گرچه ما نمیتونیم این تهمت رو به ایشون بزنیم که ایشون عمدا جایی بوده اند که این عبارت نوشته شده، چطور روحانی عمدا جایی بوده که این مجسمه بوده،اما احمدی نژاد نمیتونه عمدا زیر پرچمی نشسته باشه که عبارت وزین "خلیج" توش نقش بسته؟اگه این برداشت شماست،منم یه برداشت دیگه میکنم که روی مجسمه توضیحی در مورد اینکه چی هست نوشته نشده بوده،اما در مورد پرچمی که جناب معجزه زیرش نشستن چی؟با یه نگاه من بی سواد،که عربی دبیرستان رو به زور با 10 پاس کردم ![]() هم متوجه میشم که تمامیت عرضی کشورم با همین پرچم ساده نقض شدهحالا چرا؟چون شما به عنوان رییس جمهور یه کشور رفتی زیر همچین بیرقی نشستی،مشروعیت دادی به نظر اونایی که میگن اون خلیج،اسمش خلیج فارس نیست،خلیج یا خلیج عربیه،غیر ازاینه؟ برای بار دوم یا سوم میگم،گناه این آقا کم از گناه اون آقا نداره،اصلا از لحاظ من جفتشون جرمشون یکی هست،خوب شد الان ؟ ![]() نقل قول:چون اگر خاطرتون باشه ، قضیه ی ادعای باطل امارات در مورد جزایر سه گانه ی ایران ، در دوران دولت سابق اتفاق افتاد و دفاع شایسته ای هم از جانب مقامات دولت قبل انجام شد(خبرها رو مرور کنید) ، بله جواب شایسته اش رو دارم میبینم صفحه اول همین تاپیک!!!!! نقل قول:و نکته ی بعدی که باید در نظر داشته باشید عبارت "خلیج" گرچه درست نیست ، اما توهین آمیز نیست(اول درست و بدون پیش فرض فکر کنید بعد جواب بدید) بدون پیش فرض میگم،بله خلیج خالی هم توهین آمیزه،اسم اول و آخر اون ناحیه "خلیج فارس" هست،هر عبارتی به غیر از این نادرسته نقل قول:آقای روحانی ، نادانسته اینکار را انجام داده ؟! آقای احمدی نژاد ،نادانسته اون کارو انجام داده؟! ایشون مشاور نداره یعنی؟! علاوه بر مشاور مگه ایشون چشم نداشتن پرچم به اون بزرگی رو خودشون ندیدن؟نقل قول:حرف غیرمنطقی و غیرعقلانی نزنید،نتیجه گیری های غلط میکنید در مورد من که صدق نمیکنه این حرفاتون،اما در مورد شما چرا،فکر کنم صدق کنه ![]() نقل قول:اتفاقا ، شما سعی دارید که اشتباهات دولت قبلی و آقای احمدی نژاد رو بهونه ای برای انجام اشتباهات بزرگتر این دولت قرار بدید و آقای روحانی و دولت ایشون رو تطهیر کنید و این تناقض صحبتهای شماست بازم تکرار میکنم،گور ... همشون،من به هیچ کسی یا جناحی در این حکومت دل بستگی ندارم که بخوام ازش طرفداری کنم و همچنین منافعم در این حرفا باشه،درست بر خلاف شما پس این اتهامات رو به بنده نمی تونین بچسبونین حداقل
|
|||
|
۲۰:۱۷, ۳/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۴ ۲۰:۲۳ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست من ، بنده حرفام رو زدم تو ارسال قبلیم ، اصلا دقت ندارید کلا اومدید که فقط جوابی بدید نه؟! بعضی حرفامون هم که یکیه باز شما میای جواب میدی![]() چرا بیخود بحث رو کِش میدید؟! نکته اصلی صحبت من و تفاوت اصلی حرف من و شما و مشکل شما و حامیان دولت اینه که اشتباهات دولت قبلی رو مجوزی برای تکرار و انجام اشتباهات این دولت میدونید والسلام (۳/اسفند/۹۴ ۱۹:۵۱)anti نوشته است: بازم تکرار میکنم،گور ... همشون،من به هیچ کسی یا جناحی در این حکومت دل بستگی ندارم که بخوام ازش طرفداری کنم و همچنین منافعم در این حرفا باشه،درست بر خلاف شما ![]() خدا خودش شاهده |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: italia.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8235749676/italia.jpg)
![[تصویر: hasanobash.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8235749200/hasanobash.jpg)

![[تصویر: 550x373x1.jpg.pagespeed.ic.acCVVpd9Gg.webp]](http://alef.ir/images/docs/000329/329998/images/550x373x1.jpg.pagespeed.ic.acCVVpd9Gg.webp)

،احتمالش نیست؟
بعضی حرفامون هم که یکیه باز شما میای جواب میدی