|
یه پیشنهاد!!! آیا عملی میشه!!! قرارگاه بیداری اندیشه!
|
|
۱۱:۴۷, ۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۱۱:۵۸ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() تا به حال فکر کردید که چه کسایی میان تو تالار عضو میشن و فعالیت میکنن؟ سایت های مذهبی چطور؟ انجمن های مذهبی چطور؟ معلومه اکثرا بچه مذهبی ها به یه بنده خدایی آدرس تالار رو دادم گفتم برو خیلی جای خوب و مفیدیه... بعدش بهم پیام داد: رفتم ولی تا همون لوگوی تالار رو دیدم صفحه رو بستم... و گفت من اهل اون جاها نیستم... گرفتید دیگه؟ طرف مذهبی نبود و خوشش نمیاد... اصلا وقتی مثلا اسم یک انجمن شامل: مذهبی، اسلام، شهدا و قرآن و ... باشه طرف احساس میکنه یک عالمه متن طولانی، با فونت ریز، بدون پاراگرافبندی و بدون جذابیت و خسته کننده وجود داره که باید همش رو بخونه و هیچی متوجه نشه!!! البته درسته شاید ما اینجوری نباشیم و طرز تفکر ما فرق کرده اما اگه واقعیت رو نگاه کنیم اکثرا همینجور هستند!!! خوب باید ما چیکار کنیم؟ بذارید من یک مثال بزنم: ماجرای ما مثل یک گروه 10 نفره بسیجی تو دانشگاه میمونه که همیشه با هم هستن و از بقیه جدا هستن و ظاهرشون و تفکراتشون و... با بقیه فرق میکنه... حالت اول: این گروه با بقیه هیچ ارتباطی برقرار نمیکنند... با بقیه بداخلاق هستند... بقیه رو از خودشون جدا میدونن... بقیه اونا رو مسخره میکنن... این گروه هر روز کمتر میشه و کمتر تا به نابودی کشیده میشه که متاسفانه بعضی ها همینجور هستن... حالت دوم: این گروه، قرارگاه و بسیج و پایگاه رو محلی قرار میدن برای فکر کردن، مشورت کردن، گمراه نشدن، بصیرت و کشیدن نقشه و همون پایگاه و قرارگاه خودمون.... بچه بسیجی ها با بقیه هم دوست هستن وقتی از بیرون از پایگاه میرن با بقیه خوش اخلاق هستن و بقیه رو هم دعوت میکنن و.... و روز به روز هم بیشتر میشن... اما قرارگاه برای چه؟ قرارگاه یعنی چه؟ اگه یک سرچ بزنید قرارگاه محلی هست برای استراحت،آرامش،مشورت،نقشه کشیدن،اتحاد و متحد شدن برای رسیدن به هدف مشخص... خوب اما بریم سراغ تالار و بهتره بگم گروه بیداری اندیشه... توجه کردید چرا اینجا خیلی آزادی وجود نداره و قوانین سختگیرانه تری وجود داره؟ دیدید خیلی ها وارد اینجا نمیشن؟ فقط مذهبی ها وارد میشن؟ توجه کردید اینجا شبیه یک صافی میمونه که آدم های ضعیف رو فی*ل*تر میکنه؟ شاید خیلی ها فکر کنید که این بده! آره؟ نه این خیلی هم خوبه! میدونید چرا؟ چون اینجا خواسته یا ناخواسته تبدیل شده به یک قرارگاه!!! قرارگاه بیداری اندیشه!! تو قرارگاه فقط فرماندهان وارد میشن... افراد خاصی وارد میشن.... آره البته نفوذی همه جا هست... اما حرف من چیه؟ ببینید دوستان ما همیشه تو این قرارگاه میایم و فعالیت هم میکنیم... بصیرت هم پیدا میکنیم.... اندیشمون هم بیدار میشه.... ایمان و اعتقادمون هم قوی میشه... انرژی هم میگیریم... ولی آیا این تنها بسه؟؟؟ آیا ماموریت یک قرارگاه اینه که فقط دور هم جمع بشن و مشورت کنن و اندیششون بیدار شه و تمام؟ آیا هدف تالار بیداری اندیشه فقط اینه که اعضای اون بیدار باشن؟ این خوبه ولی آیا کافیه؟ مگه هدف و ماموریت قرارگاه حمله به دشمنان و نابودی اونا و بدی ها و کج فهمی ها و ... نیست؟ بله ماموریت ما اینه که بیاییم اینجا انرژی بگیریم و خودمون و فکرمون رو قوی کنیم و بریم بیرون از محیط تالار در سایت های دیگه و یا بیرون از فضای مجازی اطلاعاتمون رو انتقال بدیم و بقیه رو هم بیدار کنیم... پس نباید فقط هدفمون و تمرکزمون فقط در این قرارگاه قرار بدیم.... اما پیشنهاد من... احتمالا خیلی از ماها میرم و جاهای دیگه و سایت های دیگه تبلیغات فرهنگیمون رو انجام میدیم ولی آیا موفق هم هستیم؟ مثلا میریم تو یک تالار یک پستی میزنیم... همه میگیرن ما رو مسخره میکنن!!! ماهم دلسر میشیم و بخیال!!! پیشنهاد من اینه که ما به صورت گروهی البته مخفیانه(اگه بشه این تاپیک رو حذف میکنیم و تو یک محیطی بسته با هم در ارتباط باشیم و عملیات رو لو ندیم ) پیشنهاد من اینه که ما به صورت گروهی مثلا یک گروه 200 نفره به مدیرت یک نفر وارد یکی از شلوغ ترین انجمن ها بشیم و فضای اون جا رو دگرگون کنیم!!! و با هم متحد باشیم و پشتیبان هم باشیم و حسابی فعالیت داشته باشیم تا افراد غیر مذهبی هم مطالب ما رو بخونن... به خدا بعضی از این مطالبی که ما همیشه باهاش سر و کله میزنیم اصلا به ذهن بعضی ها نیومده.... پیششون بگیم شاخ درمیارن و قبول نمیکنن... به نظرم خیلی خیلی تاثیر داره فقط مهم اینه که متحد باشیم و متحد عمل کنیم... فقط یک پیشنهاد بود... برخی از دوستان با پیام خصوصی پیشنهادهایی اینجوری میدن و میگن بریم فلان سایت فی*ل*تر و داغون... و اونا رو مثلا بصیر کنیم!!!! مخالفم اولا که با چند نفر فایده نداره و باید متحد بود... ثانیا استفاده از فی*ل*تر شکن اشکال شرعی داره و در کار اشتباه خیری نیست... ثالثاااااااااااااااااااااااااا شما اینایی که سایت های خوب میرن و آدم های خوبی هستن رو بیا اگه تونستی بیدار کن بعد برو سراغ اونایی که اوضاشون خیلی داغونه.... به هر حال این یک پیشنهاد از طرف من بود... خواهشمندم در موردش فکر کنید و نظراتتون رو بیان کنید و اگر موافق هستید اعلام کنید حتی اگه 5 نفری هم این کا رو انجام بدیم به نظرم ارزش زیادی داره..... یاعلی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۰, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
چرا تالار دیس لایک نداره من الان می خواستم به مهدی سینا دیس لایک بدم نشد
|
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۳ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۴ ۱۶:۵۶)mahdy30na نوشته است: «فبشر عباد ا الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه » ولی من اصلا منظورم این چیزهایی که شما گفتین نبود... اگه من خوب منظورم رو نرسوندم من معذرت میخوام![]() منظور من از این که آدم های ضعیف فی*ل*تر میشن این بود که آدم هایی که از ایمان و بصیرت ضعیفی برخوردار هستند خوششان از تالار های مذهبی و قوانین اینجا نمیاد و به اینجا نمیان... به نظرم هیچ اشکالی ندارد مطالب خوب و مفید نشر پیدا بشه... کپی پیست هم با ذکر منبع خلاف قوانین نیست. به نظرم شما خیلی مطلب رو سطحی خوندید و با دید بدی به مطالب من نگاه کردید در صورتی که در دنیای مجازی: تنها تالار گفتگویی که من تو اینترنت میام همینجاست و تنها جایی که خیلی قبولش دارم همینجاست و تنها جایی که واقعا بچه های اونجا رو خیلی دوست دارم همینجاست و شماها از بهترین دوست های من هستید و تنها جایی که موقع گرفتاری و دردودل میام همینجاست و آقای بیداری اندیشه رو هم به عنوان بهترین مدیرهای دنیای مجازی قبول دارم حتی اگه بهم بگن برو دیگه به تالار نیا میرم و ازشون ناراحت نمیشم چون قبولشون دارم. البته قطعا من هم نتونستم منظورم رو خوب برسونم و نیتم خیر بود که مجددا معذرت خواهی میکنم. نقل قول: دوستانی که چنین احساسی دارند به خاطر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بمانند و اگر ما اشتباه میکنیم ما و مدیران را بیدار کنند و اگر از خواب بیدار نشدیم یه لیوان آب بپاشن رو صورتمون
|
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۹/بهمن/۹۴ ۱۸:۱۸)مهدی2012 نوشته است: با سلام مجدد . دوست گرامی و همراه محترم . کاربران ضعیف و قوی فرقشون اینه که ( البته نمیخوام نصیحت و .. بکنم نه ) قوی از اول قوی نبود ، ضعیفی بود که قوی شد حالا با تلاش و دنبال مباحث رفتن و ضعیف هم اگه دوست داره دیده بشه ( اگه هدف خودنمایی باشه بعد از مدتی حتما افول میکنه ) باید سعی کنه دنبال هدفش بره . * کاربری که دنبال یه تحقیق هست هرجایی سر میزنه و میره ولی کاربری که هدف داشته باشه میره دنبال هدفش . ** بحث قوی و ضعیف و خوش اومدن و نیومدن نیست گرامی ، بحث اینه که با پیش زمینه فکری نگاه میکنن به این چنین تالارهایی .ولی به ادرسی که بخواد مثلا نقد دین و ... بکنه بیشتر سر میزنن چون میخوان ( نمیگم همه اما برخی ) دوست دارن ردیه و نقض و ... پیدا کنن. تا جایی که بتونیم پاسخ میدیم و ادعای اعلمیت هم نداریم و تو همین بحث کردنا هم یه توفیقاتی نصیب میشه و ماهم یچیزایی یاد میگیریم .پوزش چرا ، چون متن هست پیش میاد . ![]() ![]() ![]() اگه شما و سایر دوستان میل دارین با تضارب ارا دنبال رای بهتر باشین من پیشنهاد میکنم اول ستون عقاد خودتون رو صحیح قرار بدین و بعد به دنبال رد و قبول باشین - یکم سخته و ممکنه درک و هضمش سخت باشه ولی به شخصه این رو پیشنهاد میکنم. شما اگه پیرو هر دیانت و حتی عقیده فکری هم باشی اگه تعصب بیجا نداشته باشی میتونی درکت رو بالا ببری و مواردی رو قبول و نقد کنی ولی اگه دنبال این باشی که فلانی اینو میگه پس چرا جوابش اینه و یا مثلا بری بدون تحقیق حرف یکی رو قبول کنی این با کار عقلایی و معقولانه جور در نمیاد. اسلام هیچوقت نگفت بیا مسلمون شو چون حرف حرف منه ، گفت بشنو وتعقل کن ( تعقل حارج از هوس) . اگه عقلانیت در اموری که باید عقلایی باشه وگرنه دلیل نداشت بگه بیاندیشید و تفکر و تعقل و ... کنید . میگه بیا ببین چی میگم بعد اگه خواستی نپذیر. این که مطالبخوب نشر پیدا کنه کاریست پسندیده و احسنت هم داره ولی مطالبی که فکر کنین مباحثهای باشه باید بصورت درست نقل مطلب بشه به مکان دیگه ، چون نه اون نویسنده و منتقدش اونجا هستن که توضیح بدن چرا این عبارت بکار رفت و ... . همکار گرامی من نه شما رو میشناسم و نه میدونم کی هستین و ... برای من کاربر ها رو با نام کرابریشون کار ندارم ، سعی میکنم ب متنشون ارتباط برقرار کنم نه با شخص نوعی مثلا مهدی2012 چون ممکنه تفکر ماربر تغییر کنه پس باید به متن کار داشته باشم . و دوست دارم کاربران دیگه هم حداقل به متون و ارای بنده هم همین نگار رو داشته باشن. دوستان چه بمونن چه نمونن دل و فکرشون پیش ماست ما اینقدر خوب هستیم که همه رو پاگیر و نمک گیر میکنیم. (۹/بهمن/۹۴ ۱۷:۵۰)promised-mahdi نوشته است: چرا تالار دیس لایک نداره من الان می خواستم به مهدی سینا دیس لایک بدم نشد دیگه نداریم - ولی میتونستین تو اعتبارات اعتبار خنثی بدین ![]() باید نقد پذیر بود . |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۹/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۱۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظرم این گروه در رفع شبهات و رفع شایعات می تونه خیلی کمک کننده باشه. به طور مثال اخبار جعلی که در سایتها منتشر میشن رو می تونید در سایت زیر ببینید: http://shayeaat.ir/ حالا می تونید با سرچ کردن متن شایعه، سایتهای منتشر کننده رو پیدا کنید و در موردش اطلاع رسانی کنید. یا مثلاً پاسخ شبهاتی که منتشر میشه رو پیدا کنید و در سایتهای منتشر کننده شبهه ببرید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازدید مجاری از قرارگاه منتظران مشهد | سدرة المنتهی | 0 | 874 |
۳۰/آذر/۹۶ ۱۶:۱۶ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| پاتوق گردان های بیداری اندیشه | علی 110 | 484 | 240,216 |
۲۱/شهریور/۹۳ ۱:۲۱ آخرین ارسال: Tolou |
|
| راهنمای تاپیکهای گردانهای بیداری اندیشه | Tolou | 2 | 3,167 |
۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۶ آخرین ارسال: ساجد |
|
| وضعیت قرمز ...!!!((ویژه گردانهای بیداری اندیشه )) | ساقی | 14 | 10,761 |
۸/تیر/۹۲ ۸:۰۲ آخرین ارسال: ساقی |
|
| گام اول (!) هل من ناصر؟ خطاب به همه ی اهالی قرارگاه | علی 110 | 1 | 2,444 |
۱۹/بهمن/۹۱ ۱۱:۴۸ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 10 اضافه شد!) | علی 110 | 24 | 17,396 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۲۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|

.