کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جامعترین نرم افزار وهابیت *** به کمک شما نیازمندیم
۲۲:۳۰, ۱۱/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۴ ۲۰:۰۸ توسط zaytun.)
شماره ارسال: #1

به نام خدابا تلاش شبانه روزی تیمی حرفه ای و با کمک گرفتن از تجربیات مختلف در عرصه نرم افزار های اندرویدی، جامعترین نرم افزار وهابیت را تهیه نموده ایم. این نرم افزار دارای بخشهای تاریخ وهابیت، شخصیتهای وهابیت، شبهات وهابیت، اخبار، سوالهای بی پاسخ از وهابیت، از نگاه وهابیت، وهابیت در نگاه دیگران و نیز کتابخانه و مدیا سنتر است. بخش سوال و جواب نیز از امکانات دیگر این نرم افزار است که از امتیازهای ویژه آنست. این نرم افزار دارای طراحی بی نظیر و توسط بهترین دولوپرهای اندروید طراحی و آماده شده است. این نرم افزار قابلیت چند زبانه شدن را دارد و تستهای کیفی آن انجام شده است. ****************************************************اکنون زمان بارگزاری مطالب در این نرم افزار است. بنده خودم دانشجوی دکترای در رشته شیعه شناسی هستم ولی مشغولیتهای زیاد کاری و علمی مانع از کار علمی در این نرم افزار می شود. اگر دوستانی متخصص در موضوع وهابیت را می شناسید به ما معرفی کنید تا کاری علمی و جهادی را شروع کنیم. پس از دو تا سه ماه بارگزاری مطالب، برنامه در مارکتها قرار خواهد گرفت و در آینده نچندان دور زبانهای دوم و سوم نیز راه اندازی خواهد شد.**************************************************** اگر دوست دارید با تصاویر این نرم افزار آشنا شوید به سایت ما سری بزنید. zaytun.info
ما بر خدا توکل کرده ایم و با چنگ و دندان تا اینجای کار را با هزینه های زیاد پیش آورده ایم.
هل من ناصر ینصرنا ...
موسسه معراج اندیشه مطهر به شمار ه ثبت 1801
آدرس: قم، پردیسان، خ اشراق، مجتمع موسوی دامغانی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، عبدالرحمن ، sarallah ، انتصـار ، Muhammad-Ali ، fafa* ، حضرت عشق
۲۰:۵۵, ۱۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
میخواید چه راه تماسی با این بندگان خدا داشته باشید؟

ایمیل ثانویه کفایت میکنه ان شاء الله؟

بالاخره ما شما رو نمیشناسیم و یه دامنه غیر ir هم معرف کافی نیست

اگر دانشگاه تون رو هم بگید ممنون میشیم

کجا شیعه شناسی در مقطع دکترا داره؟ خوشحال میشم بدونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، fafa*
۲۲:۵۱, ۱۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۴ ۲۲:۵۱ توسط zaytun.)
شماره ارسال: #3

تشکر از لطف شما.
ایمیل سایت (info@zaytun.info) فعال است و پیامهایتان به دست ما می رسد.
بنده در حوزه علمیه قم در سطح چهار و در دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی قم مشغول به تحصیل و در حال تدوین پایان نامه هستم.
اگر دوستان در زمینه ادبیات فارسی هم کار تخصصی کرده اند می توانند در این طرح با ما همکاری کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، fafa*
۲۳:۱۹, ۱۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۴ ۲۲:۵۱)zaytun نوشته است:  تشکر از لطف شما.
ایمیل سایت (info@zaytun.info) فعال است و پیامهایتان به دست ما می رسد.
بنده در حوزه علمیه قم در سطح چهار و در دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی قم مشغول به تحصیل و در حال تدوین پایان نامه هستم.
اگر دوستان در زمینه ادبیات فارسی هم کار تخصصی کرده اند می توانند در این طرح با ما همکاری کنند.

باتشکر از جوابتون

پس از طریق ایمیل ثانویه شون بدون مشخصات دیگری فقط در حد همین کار باشما در تماسن

مسوولیت باقی موارد با دوستانی هست که از این حد بیشتر درتماسن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]