|
سیاهچاله ای که مقاومت را می بلعد
|
|
۱۰:۰۲, ۱۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از اوایل ماه محرم که با فرماندهی سردار سلیمانی دور جدید عملیات ها در سوریه آغاز شد، امریکایی ها و برخی طرف های دیگر دریافتند که به زودی کار در مناطقی مانند سوریه برای آنها بسیار دشوار خواهد شد.
آمریکا انتظار داشت فروپاشی فرقه ای در منطقه به شکل گیری نوعی موازنه قوای شیعه- سنی بینجامد و نهایتا سکولار ها کار را به دست بگیرند، اما آنچه در عمل در حال رخ داد این است که اکثریت سنی در حال فاصله گرفتن از ایدئولوژی وهابی- سلفی است و مقاومت شیعی نیز در میدان به برتری خارق العاده ای دست یافته است. پیروزی در نبل و الزهرا صرفا نقطه اوج این فرآیند چند ماهه بوده و نقاط اوج رفیع تری هم در راه است. آنچه اکنون امریکا به آن می اندیشد این است که ایران را در بیروت، بغداد، صنعا و دمشق نمی توان متوقف کرد؛ بلکه ایران باید در تهران شکست بخورد. «شکست در تهران» از دید استراتژیست های امنیتی در امریکا، زمانی رخ خواهد داد که جریان غربگرا در انتخابات آینده پیروز شود. فرض آنها این است که چنین پیروزی می تواند کارآمدترین ضربه را به استراتژی منطقه ای ایران بزند و سیاهچاله ای در تهران خلق کند که جریان مقاومت توسط آن بلعیده شود. اینها اصطلاحاتی است که امریکایی ها این روزها پس پرده به کار می برند تا مسئله را برای دوستانشان شفاف کنند. این همان پروژه ای است که نخستین بار قرار بود در 25 بهمن 89 اجرا شود؛ زمانی که پس از پیروزی انقلاب فوریه در مصر، میر حسین موسوی و مهدی کروبی با اشارت مستقیم سرویس های خارجی و با صدور بیانیه هایی که حتی متن آنها در بیرون از ایران نوشته شده بود، مردم را به خیابان فراخواندند تا شاید با آشوب در تهران، قیام در منطقه متوقف شود. انتخابات آینده می تواند یک 25 بهمن دیگر باشد اگر غفلت کنیم. هوشیار اگر باشیم، 9 دی دیگری هم می تواند خلق شود. مهدی محمدی، مشرق |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۵, ۲۳/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۴ ۱۸:۵۸)Ali#59 نوشته است: آقا مجتبی واقعا اینقدر سخته فهمیدن حرفی که من میزنم یا خودتون نمیخواید متوجه بشید؟فکر می کنی الان مجازات شده؟ یک لحظه فکر کن اگر حق با اون نباشه چه حکمی باید براش ببرن! (۲۳/بهمن/۹۴ ۱۸:۵۸)Ali#59 نوشته است: حالا شما اومدی میگی موسوی خیانت کرد،درست!آهان پس شما می گی یک مجرمی رو چرا محامه نمی کنن. دلت واسه مجرم سوخته. آخی. عجب، چه پسری ، ماشالا ماشالا (۲۳/بهمن/۹۴ ۱۸:۵۸)Ali#59 نوشته است: 1. هر متهمی یا محاکمه شده است یا بی گناه است.رجوی هم هنوز محاکمه نشده آیا بیگناهه؟ اگه یک نفر جلوی چشم مردم علنا جرم مرتکب بشه و نتونن محاکمش کنن دلیل بر بی گناهیشه؟ _____________________ متاسفانه باید پدیده ی نو سبیل طرفیم که خیلی چیز ها رو ندیده وگرنه می گفت این مردک رو باید اعدامش کنن. |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۲۳/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۴۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۴ ۱۹:۵۴)السا نوشته است: ویژه نامه روزنامه ایران به مناسبت نه دی، صفحه 39، 9 دی 1389به مناسبت 9 دی 89 ویژه نامه ای از روزنامه ایران چاپ نشده :| من پیدا نکردم : http://iran-newspaper.com/Newspaper/Archivepage خود روزنامه اون روز هم 39 صفحه نمیشه http://old.iran-newspaper.com/1389/10/9/...686/Page/1 (۲۳/بهمن/۹۴ ۱۹:۵۴)السا نوشته است:من هر چی سایت روزنامه رو گشتم بخش آرشیوشون رو پیدا نکردم اگه لینکی دارید ممنون میشم بدید. ضمن این که راجع به این صحبت توضیح دادم : به فرض درست بودن هم دلیل موجهی برای کوبوندن موسوی نمیشه. (۲۳/بهمن/۹۴ ۱۹:۵۴)السا نوشته است:درست یا غلط بودن استعفای موسوی در اون زمان یک بحث جدا میطلبه،به موضوع مربوط نیست. (۲۳/بهمن/۹۴ ۱۹:۵۴)السا نوشته است:بله، منبع درسته اما از مصاحبه آقای موسوی میشه برداشت های مختلف داشت...جای صحبت درباره این برداشت ها هم مطمئنا دادگاهه! دادگاه تعیین میکنه که این مصاحبه محتوای مجرمانه داشته یا نه. (۲۳/بهمن/۹۴ ۱۹:۵۴)السا نوشته است: البته گفته بودم ک اینها رو از کتاب ِ بازگشت از نیمه راه دارم نقل می کنم، یکمی توجه کنید خیلی از سوال هاتون رفع میشهاین کتاب منبع دست اول محسوب نمیشه،برای مطالبش باید به یک منبعی استناد کنه. (۲۳/بهمن/۹۴ ۱۹:۵۴)السا نوشته است: دو تا سوالایشون دارن محاکمه میشن (مثلا) و فعلا هم بازداشت هستند.(البته در جریان دادگاه زنجانی نیستم دقیقا،ولی میدونم که داره محاکمه میشه) 7 سال بازداشت بدون هیچ صحبتی از محاکمه فکر میکنم غیر منطقی به نظر بیاد! (۲۳/بهمن/۹۴ ۱۹:۵۴)السا نوشته است: دوم اینکه : نظرتون درباره ولایت فقیه چیه ؟ قبول دارید اصل ولایت فقیه رو ؟ قبول دارید سید علی خامنه ای رو ب عنوان ولی فقیه؟به بحث مرتبط نیست.. (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۵)مجتبی110 نوشته است: فر می کنی الان مجازات شده؟ یک لحظه فکر کن اگر حق با اون نباشه چه حکمی باید براش ببرن!رجوی متواری چه ارتباطی با میرحسین در بند داره؟؟! اگه رجوی روزی دستگیر بشه،باید برای اون هم دادگاه برگزار بشه.هر چقدر هم جرمش واضح و مبرهن باشه. در ضمن نظر من چه فرقی در جریان بحث میکنه؟! توجه کنید : بحث راجع به این نیست که در انتخابات 88 تقلب شده یا نه بحث راجع به اینه که میرحسین موسوی فعلا بی گناهانه در حصره! درباره مورد اولی که به نظر من احتمال تقلب در انتخابات 88 خیلی هم زیاده! منتها جای بحثش اینجا نیست. (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۵)مجتبی110 نوشته است: متاسفانه باید پدیده ی نو سبیل طرفیم که خیلی چیز ها رو ندیده وگرنه می گفت این مردک رو باید اعدامش کنن.تمایل شما به شخصی کردن بحث،به خاطر اینه که ناخودآگاهتون متوجه بی پایه بودن صحبت هاتون هست :l این استدلال منه،اگر دلیلی مبنی بر عدم صحت مقدمه هاش دارید بفرمایید : 1. هیچکس قانونا مجرم نیست،مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت شود. (اصل 37 قانون اساسی ج.ا.ا) 2. جرم میرحسین موسوی در هیچ دادگاه صالحی ثابت نشده است. * میرحسین موسوی مجرم نیست(بی گناه است)
|
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۶)Ali#59 نوشته است: توجه کنید : بحث راجع به این نیست که در انتخابات 88 تقلب شده یا نهمحاکمه نشده مساوی نیست با بی گناهه. اصل برائت واسه زمانیه که حاکم قدرت محاکمه رو داشته باشه. درون حاکمیت کسی وجود داره مثل هاشمی و .... (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۶)Ali#59 نوشته است: درباره مورد اولی که به نظر من احتمال تقلب در انتخابات 88 خیلی هم زیاده!این احتمالات موهومات شماست. اگر جای بحثش اینجا نیست (طبق حرف خودتون) پس مطرح نکنید و خودتون این شاخه اون شاخه نپرید. |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۳/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
موسوی حتی اگر جزو صالحان دنیا هم بوده باشد, با همین یک خطایی که کرد, به هر دلیلی و کشور را به هرج و مرج و فتنه انداخت و زمینه را برای تحریم همه جانبه و سواستفاده دشمن و ضررهای میلیاردی و آشوب و بلوا و دو قطبی شدید در جامعه, فراهم کرد, از جرگه صالحان به حیطه نااهلان سقوط کرد. خوشبختانه مثالهای اینگونه افراد در انقلاب زیاد است که بعدها دستشان رو شده که چه بودند و چه کردند: رجوی بنی صدر باند مهدی هاشمی خاوری مهاجرانی سازگارا سروش و خیلیهای دیگر که برخی از آنها هنوز در کشور هستند و نمیشود نامشان را آورد. تاریخ انقلاب پراست از انسانهای منافقی که ضربه زدند به انقلاب, همانطور که تاریخ اسلام هم پراست از منافقین و خوارج و کفار ریاکار که مانعی در برابر رشد اسلام بودند و هستند !!!!!!!!!!! دوستانی هم که در مورد محاکمه این افراد بحث میکنند نمیدانند که چه رافتی مشمول حال اینها شده. جرم آنها یعنی به آشوب کشیدن مملکت در ساده ترین حالت, مستحق حبس ابد در زندان است مگر شما دوستدار اینها نیستید, پس چرا انقدر اصرار دارید که اینها محاکمه شوند و حبس ابد بگیرند الان در خانه خودشان دارند زندگی میکنند و میخورند و میخوابند و حقوقشان هم سرجاش هست و به قولی دارند حال میکنند. به جای تشکر از حکومت بابت این مهربانی, خودتان میخواهید با دست خودتان آنها را به زندان ابد بیاندازید و بعد هم حتما مظلوم نمایی کنید و دوباره شورش و بلوا و آشوب و درنهایت ایران را بکنید سوریه دوم و حضور داعش و مهاجرت با خفت و به بردگی گرفته شدن همین افرادی که انقدر سنگ این دو نفر را به سینه میزنند !!!!!!!!!!!!! از خواب بلند شید, لنگه ظهر شده !!!!! |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۴۶)مجتبی110 نوشته است: محاکمه نشده مساوی نیست با بی گناهه.قانونا مساوی هست. حاکم هم قدرت محاکمه رو داره،اگه میترسه بحثش جداست. (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۴۶)مجتبی110 نوشته است: این احتمالات موهومات شماست. اگر جای بحثش اینجا نیست (طبق حرف خودتون) پس مطرح نکنید و خودتون این شاخه اون شاخه نپرید. ![]() خود شما این بحث رو پیش کشیدید! شما از اول دارید راجع به اتهامات موسوی صحبت میکنید بدون این که اصلا توجه کنید من چی میگم
|
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۶)Ali#59 نوشته است: تمایل شما به شخصی کردن بحث،به خاطر اینه که ناخودآگاهتون متوجه بی پایه بودن صحبت هاتون هست :lخودتون رو خیلی موجه جلوه ندید. این پست ها نشون میدهد چه کسی در ناخودآگاه خود پایه ای برای صحبت های نداره: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41...#pid360014 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41...#pid360019 |
|||
|
۲۰:۵۶, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۵۴)مجتبی110 نوشته است: خودتون رو خیلی موجه جلوه ندید. این پست ها نشون میدهد چه کسی در ناخودآگاه خود پایه ای برای صحبت های نداره::| چه ربطی داشت؟ من کی بحث رو شخصیش کردم؟! شما اومدی از سن من صحبت میکنید،بعد فکر میکنید واقعا دارید حرف منطقی هم میزنید؟ ![]() لینکایی که دادید رو به زبان طنز نوشتم تا شاید اثری کنه! به قول دهخدا شوخی،راه فراریه برای زمانی که می بینی زبان جد اثر نمیزاره. |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۵۳)Ali#59 نوشته است: قانونا مساوی هست.وجداناً چطور؟ کاربران اینجا مجری قانون نیستند! ما خودمون به محاکمه نشدنش معترضیم (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۵۳)Ali#59 نوشته است: حاکم هم قدرت محاکمه رو داره،اگه میترسه بحثش جداست.قدرت رو داره یعنی داره ولی خرجش برای حاکمیت بالاست. ترسیدن هم البته هست. اما ترسیدن نه از افشا شدن مسائل ، چون موسوی و رسانه های بیگانه هر آنچه در چنته در چنته داشتند گفتند دیگر افشا شدن اطلاعات موضوعیت نداشت. ترسیدن از اینکه مجددا فتنه داشته باشند. ترسیدن از کسایی که برای قدرت دندون تیز کردن. (۲۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۵۳)Ali#59 نوشته است: خود شما این بحث رو پیش کشیدید!دقت کن، گفتم اگر خودت می گی جای بحثش نیست پس مطرح نکن. |
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اتفاقا من با علی آقا موافق هستم : محاکمه وقتی فتنه گران محاکمه نشوند، سالها بعد، قتلگاهی برای ولی خدا می سازند اینو تاریخ اثبات کرده : خون حسین (علیه السلام) گواهی می دهد. |
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|
|