|
مرقد امام خمینی بروم یا نروم؟!؟
|
|
۲۱:۲۶, ۱۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان گرامی سلام علیکم حتما در این مدت گذشته ضریح جدید مرقد امام راحل را رویت فرمودین و احتمالا ناراحت هم شدین که امام گرامی ما که حامی حقوق مظلومین و کوخ نشین ها بودند، چرا براشون همچین بارگاهی که از سادگی فارغ هست ساخته شده و n تومن خرجش شده و... الان چی کار باید بکنیم؟ بریم مرقد امام ؟ یا نرویم ؟! وظیفه ما این وسط چیست ؟! منتظر نظرات گرامیان هستیم ... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۳, ۱/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۱۹:۳۵ توسط meisamtiger.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام جسارتا اجازه میدید عرض کنم این فرمایشتون نمیتونه جواب این حرفتون که بالاتر گفتید باشه؟ نقل قول:اما بنا نیست حرم غیر اهل بیت علیهم السلام هم مانند حرم اهل بیت علیهم السلام باشد |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
انصافا اولین باره که میشنوم "تمایل به بت پرستی در ذات انسانها وجود داره"
یه چیزی میفرمایید ها کدوم ذات؟ کدوم انسان؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول:اما تمایل به بت پرستی در ذات انسان ها وجود داشته و وجود خواهد داشت.شما هم همینطور هستید؟ یعنی تمایل به بت پرستی در ذات "همه" انسانها وجود داره؟ نقل قول:حرف کلی تمام بت پرستها حتی بت پرستهای زمان پیامبر این بوده که ما این بت رو بخاطر تقدسی که داره واسطه ای قرار میدیم بین خودمون و خدااولا سند این حرفتون چیه ثانیا بر اساس این ادعاتون بفرمایید، خدای مد نظر بت پرستان زمان پیامبر اکرم)ص( دقیقا کی بوده؟ نقل قول:اکثر انسانها همیشه دوست داشتن بین خودشون و خدا واسطه ای قرار بدن و با پیامبرانی هم که میخواستن این واسطه رو از بین ببرن مخالفت میکردناینکه فرموده خود حضرت حق تعالی در قرآنه که برای تقرب به خدا واسطه ای قرار بدیم. گویا شما قرآن نمیخونید |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۲۲:۴۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۴ ۱۹:۱۰)حقیقتجو نوشته است: من هم وهابی هستم هم شیعه هم سنی هم مسیحی هم یهودی هم بودایی هم مسلمان هم ... من همه ی اینها هستم و به همین خاطر فکر میکنم جایی در بین شما عزیزان نداشته باشم. من چوب همه سر نجس هستم. جای من هیچ کجاست. چند روزی میهمان شما بودم. ممنون از میهمان نوازی شما. به خدای بزرگ میسپارمتونسلام بنده قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم اگر چیزی گفتم که باعث ناراحتی شما شد جلوی همه از شما عذرخواهی میکنم شما وقتی دارید نظر می دید باید انتظار نقد یا نرسیدن منظورتون به دیگران رو داشته باشید حرفهای شما درسته اما جای حرف شما و ادبیات شما ممکنه باعث سو تفاهم بشه شاید بنده منظور شمارو درست متوجه نشدم پست قبلی رو هم ویرایش کردم به هرصورت بنده قصدی نداشتم لطفا عفو بفرمایید (۱/اسفند/۹۴ ۱۹:۳۳)meisamtiger نوشته است: جسارتا اجازه میدید عرض کنم این فرمایشتون نمیتونه جواب این حرفتون که بالاتر گفتید باشه؟سلام اگر بنده نظری دادم و کسی از من توضیح بخواد بنده نظرم رو روشنتر شرح میدم بدین معنی که شما باید منظور من رو از خودم بپرسید که بنده توضیح بیشتر دادم ما درباره فلسفه ایجاد حرم توضیح دادیم که یکی از آن نظم و تعداد زایر بود و چون حرم اهل بیت علیهم السلام بيشترین زایر را دارد باید امکانات رفاهی بیشتری داشته باشد ولی غیر از اهل بیت نیاز کمتری دارند به همین خاطر رفاه کمتری هم دارند قضیه تجمل یا زیباسازی اندازه دارد چه حرم اهل بیت علیهم السلام و چه غیر از آن اما اگر به نظر عده ای زیباسازی امری مهم باشد و هرچه زیباتر باشد بهتر است باید فقط برای اهل بیت علیهم السلام استفاده شود چرا که هیچ عالمی با اهل بیت قابل قیاس نیست به همین خاطر حرم امام خمینی ره هم باید از هر نظر کمتر از حرم های اهل بیت باشد |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۴ ۲۲:۱۵)قلب نوشته است: سلامسلام من از شما ناراحت نشدم. از خودم ناراحت هستم که چرا حرف میزنم. تصمیم گرفتم دیگه حرف نزنم و عمل کنم. از همه ی دوستان هم عذرخواهی میکنم اگه از روی نادانی چیزی گفتم که به اعتقاداتشون لطمه ای خورده. سعی میکنم همه آدمهای خوب رو دوست داشته باشم فرقی نمیکنه مسلمان یهودی مسیحی بودایی و ... . تایپکهایی هم که گذاشتم یکی از ابعاد اعتقادیم بوده. مربوط به زمان حال هست. در کل به آینده ی کشورم ایران و نظام کنونی واقعا خوشبین هستم. خدانگهدار |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹)مهدی2012 نوشته است: برای حرم امام رضا اگه توجه کرده باشید اینقدر مردم کمک میکنند که همه ی اون ها را میتونند با پول مردم بسازند و کسی هم چیزی نمیگه ولی حرم امام خمینی در اون حد نیست و اگه بخوان با پول بیت المال بسازند خیلی ها شاید راضی نباشند و بگن مشکلات بیشتری داریم و... میشه بگید حرم امام خمینی (رحمة الله علیه)رو با کدوم پول ساختن؟کمک مردمی بوده؟؟؟ |
|||
|
۱۶:۰۳, ۲/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۴ ۱۶:۰۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۴ ۱۹:۳۸)فاطمه خانم نوشته است: انصافا اولین باره که میشنوم "تمایل به بت پرستی در ذات انسانها وجود داره" من منظور ایشون رو فهمیدم. آخه یه جا یه مطلبی با همین مظمون میخوندم. ببینید منظورشون این نیست که انسان ها تمایل به بت پرستی دارن . . . .. چون خدا یک حقیقت روحانی و معنوی هست و قابلیت درک عینیش برای مردم وجود نداره(موجودیت فیزیکی ندارد) بنابراین انسان ها دوست دارن خدا رو در وجود اشخاصی که وجود فیزیکی دارن جستجو کنن. اینطوری بهتر میتونن خدا رو درک کنن...چون کلا درک چیزهایی که معنوی باشه و وجود فیزیکی نداشته باشه برای انسان ها سخته. بنابراین آدما اون روح معنوی و خدایی رو سعی میکنن تو وجود آدمای معمولی پیدا کنن از همینجاست که انحراف ها شروع میشه و بعضی از انسان های عادی جایگاه خدایی و معنوی پیدا میکنن.(البته منظورم پیامبران نیست) نمیدونم خوب تونستم منظورم رو برسونم یا نه ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۴/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۵۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۴ ۱۶:۰۳)پارمیس نوشته است: من منظور ایشون رو فهمیدم.ممنون که توضیح دادین. اما ایشون دقیقا فرمودند تمایل به بت پرستی در ذات همه انسانهاست!! همه انسان ها در ذاتشون نیاز به پرستش هست. نه بت پرستی! اما اینکه خدا رو دچار جسد شدن کنند یه انحراف نفسانی هست. خدا همون باشه که من می خوامش که نمیشه!! بنی اسرائیل هم حضرت موسی را به ساختن بت دعوت کردند!! بت مظهر خداوند نمیتونه باشه.. . . . تاپیک ما نابود گردید. ای کاش متعهد بودیم که برای دیگران ارزش قایل بشیم و با خلط مبحث سوالات همدیگر رو سیاه نکنیم. |
|||
|
|
۸:۱۷, ۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
اینو یادم رفت بگم
پس مرقد بزرگانی چون میثم و حجر و... غیر شرعیه درسته بزنیم خرابش کنیم؟! |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دل به عشق زنده می ماند، چه در دل داری؟ عشق به امام خمینی (ره | bahmaneyar | 0 | 740 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۹:۲۴ آخرین ارسال: bahmaneyar |
|
| طعن امام خمینی به معاویه که دیگر تکرار نکردند | aaaaa | 85 | 20,576 |
۲۴/مرداد/۹۶ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| جملات قصار امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون دشمنشناسی | vahrakan | 13 | 3,803 |
۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| چه کسانی تفسیر سوره حمد امام خمینی را نیمه تمام گذاشتند | mohammadz | 4 | 1,963 |
۷/اسفند/۹۴ ۸:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| «مرگ بر آمریکا» عهد ما با امام خمینی (رحمة الله علیه) | عبدالرحیم | 11 | 5,637 |
۱۶/مهر/۹۴ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| نظر امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون همه پرسی و رفراندوم | علائم ظهور | 0 | 1,278 |
۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| کاپیتولاسیون و برخورد قاطع امام خمینی(رحمة الله علیه) | عبدالرحمن | 2 | 1,638 |
۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۱ آخرین ارسال: سیمرغ |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)
![[تصویر: 541244_715.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/4/541244_715.jpg)

یه چیزی میفرمایید ها 

![[تصویر: Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6_%DB%...%DB%B8.png]](http://s7.picofile.com/file/8241200750/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6_%DB%B0%DB%B2_%DB%B1%DB%B5_%DB%B2%DB%B0_%DB%B1%DB%B5_%DB%B5%DB%B8.png)