|
دوست دارید چگونه فرزندی تربیت کنید؟
|
|
۱۴:۰۶, ۲۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() نمیدونم شما هم مثل من عشق بچه هستید یا نه ![]() ولی من عاشق بچه ام اما قبل از اینکه بخوام وجودی رو ازطریق همسرم به این دنیا بیارم میخوام مدتی رو خودم کار کنم..نه فقط از لحاظ سلامت جسمش بلکه هم اندازه اون اهمیت روحش جملات زیادی درباره بچه دار نشدن شنیدیم راحت تر بگم.بهانه های زیادی شنیدیم اما بالاخره من و شما باید عشق به فرزند دار شدنمون رو سامان بدیم دیگه هر روز و هر روز این جملات تو ذهنم میچرخه... اینکه بچه دار نشوید اگر هنوز در دنیای کودکی خود میچرخید اگر هنوز درگیر رویاهای بی سر و ته زندگی خودتان هستید.دیگری را به این دنیا نیاورید و او را محو باورهای غلط خویش نکنید لطفا طبق عادت فکر نکنید که بعد از ازدواج نوبت به بچه دار شدنتان است کودک بی پناه را تباه نکنید......... اگر به نهایت عشق رسیدید اگر عشق پروراندن یک نوزاد را در خود دیدید اگر شوق بزرگ کردن هر روزه اش را در خود دیدید اگر بزرگ بودن را یاد گرفتید اگر توانستید تفاوت هایش را به عنوان یک وجود مستقل با تمام وجود بفهمید و هزار اگر دیگر... آنگاه حق دارم سبب حضور وجودی دیگر در این دنیا شوم.... ![]() احساس میکنم نیاز دارم به بزرگ تر شدن، و این بزرگتر شدن رو تو این مرحله از زندگیم باید با پدر شدن تجربه کنم ![]() دوست دارم بگید دوست دارید چه فرزندی تربیت کنید براش چیکار میکنید؟ که وقتی بزرگ شد و عاقل شد بهتون نگه تو میخواستی یه تکرار از خودت رو تو شخصیت من ببینی؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونه در خردسالی فرزندی حافظ قرآن بار بیاوریم | زینب خانوم | 0 | 970 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۹:۴۸ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| چگونه فرزندان مسئولیت پذیر و اجتماعی تربیت کنیم؟؟!!! | رضوانه | 46 | 15,088 |
۱/تیر/۹۳ ۱۷:۵۳ آخرین ارسال: elya |
|
| اگر فرزندان خود را تربیت نکنیم ماسون ها آنها را تربیت .... | yaserrad | 6 | 3,345 |
۲۴/آبان/۹۲ ۲۲:۲۲ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| چگونه با فرزندتان رفتار کنید؟ | moshavereh | 0 | 1,002 |
۱۶/تیر/۹۲ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: moshavereh |
|
| چگونه خوب صحبت کنید؟ | moshavereh | 0 | 1,044 |
۱۵/تیر/۹۲ ۲۳:۵۷ آخرین ارسال: moshavereh |
|
| در دوران نامزدی چگونه رفتار کنید؟ | moshavereh | 0 | 1,542 |
۱۱/تیر/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: moshavereh |
|

![[تصویر: Six-key-point-in-parenting.jpg]](http://www.madadkar.org/images/madadkar/news/Six-key-point-in-parenting.jpg)

![[تصویر: KHANEVADE-679x250.jpg]](http://pendarcc.ir/wp-content/uploads/2015/09/KHANEVADE-679x250.jpg)