کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر خود را در مورد این عکس بگویید
۲۱:۲۸, ۲۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: BstXjEgeR08705sIfvOvqVmHdlvTDrCZ9QyS-vLN5DD9k4eWTEUBZA]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، حضرت عشق ، MOHSEN-Z ، A.E ، قلب ، السا ، rezamohammadi ، غریب ، عدالت ، افشین ، سدرة المنتهی ، رکن الهدی ، عقیق ، مهدی2012 ، فدايي ولايت ، علی املشی ، fafa* ، sagheb ، vahrakan ، Wakeup

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۴۲, ۲۶/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۴ ۲:۴۳ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #51

(۲۶/بهمن/۹۴ ۲:۰۴)میم.حسین.الف نوشته است:  شما را به خدا قسم واقعا می خواستید همین سخنان رهبر را بیاورید و ذیل آن بنویسید آقا چرا با این حرف ها رهبر و رئیس جمهور و تیم مذاکره کننده را زیر سوال می برید ؟ زیر کدام سوال ؟ چرا برخی با فهمیدن مشکل دارند چرا فهمیدن مقابله می کنند ؟
به تاریخ فرمایشات حضرت آقا دقت بفرمایید به متن هر کدام دقت کنید بعد متوجه چیزی می شوید که به آن می گویید حمایت رهبری از مذاکرات
واقعا نیاز به توضیح دارد که چرا

بد برداشت نکنید منظور این نیست سید علی حسینی خامنه ای(مدظله) خود علی ابن ابی طالب (علیه السلام) است . برای درک بهتر واقعه می گوییم
"آخه یکی نیست بگه اگه امیرالمونین (علیه السلام) ابوبکر و عمرو عثمان را قبول نداشت پس چرا خلافت آنها تصویب شد"
یای
"آخه یکی نیست بگه اگر حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مخالف حکام ظالم زمانه است پس چرا اجازه جولان به آنها می دهد "

یا ده ها مغالطه و سفسطه دیگر اگر خوش بین باشیم و با ادبیات رهبر بخواهیم بیان کنیم ده ها سهل اندیشی دیگر از این دست می شود آورد که خدا و اولیا خدا موافق تمام اتفاقات ظالمانه و بدی هستند که در تمام طول تاریخ بشر روی داده و این به منطله تایید و حقانیت این جریانات است

برادر ارجمند وقتی امیر المومنین باشی آنهم مومنینی اینچنین از این اتفاقات می افتد . قبل از وارد جزییات این معقوله شدن شما باید حقایق و واقعیت ها را ببینید البته نه صرف نظاره گردن بلکه توام با تفکر که درک کنید، بفهمید و بدانید

بعدالتحریر:
ضمن اینکه در جمله نقل قول شما اینطور می شود برداشت کرد مقام معظم رهبری را برابر می دانید با رهبری دیکتاتور از "استالین"و"هیتلر" تا " کیم جونگ ایل" . شما واقعا اینطور فکر می کنید ؟
اینجور که شما از صحبتهای بنده تفسیر میکنید یعنی اینکه من سینه چاک آمریکا هستم در صورتیکه رویکرد من کاملا متضاد با تفسیر شماست دوست عزیز. من هم فرمایشات رهبری رو قبول دارم البته تمام فرمایشاتشون رو نه فقط یکسری. خیلی هم خوب میدونم آمریکا چی هست. صحبت من چیز دیگه ای هست. صحبت من افرادی هستن که دارن بر خلاف سخنان رهبری تیم مذاکره کننده رو کاملا میبرن زیر سوال و کاری جز انتقاد کردن غیر منصفانه ندارن.بخشی از سخنان رهبری:
لزوم توجّه به خطرات و دشوارى‌هاى مذاکرات در انتقاد از مذاکرات
نکته‌ى سوّم در مورد منتقدین محترم است. بنده با انتقاد مخالف نیستم، عیبى ندارد، انتقاد لازم است و کمک‌کننده است، منتها این را همه توجّه داشته باشند که انتقادکردن آسان‌تر از عمل‌کردن است. عیبهاى طرف مقابل را در آن عرصه‌اى که قرار دارد، ما راحت مى‌بینیم، درحالى‌که خطرات او، دشوارى‌هاى او، نگرانى‌هاى او، مشکلات او را انسان نمى‌بیند. مثل این است که شما کنار یک استخرى ایستاده‌اید، دارید تماشا میکنید؛ یک‌نفر هم رفته است روى ارتفاع، از ده‌مترى میخواهد شیرجه بزند. خب، شیرجه میزند، شما که اینجا کنار استخر ایستاده‌اید، میگویید هان! این پایش خم شد، زانویش خم شد؛ این یک اشکال. بله، این اشکال است امّا شما زحمت بکشید از این دایو بروید بالا، سرِ آن ده‌مترى به آب یک نگاهى بکنید، آن‌وقت قضاوت بکنید! انتقادکردن آسان است. [البتّه‌] این حرف من مانع از انتقاد نشود؛ انتقاد بکنید لکن توجّه داشته باشید که انتقادها با لحاظِ این معنا باشد که آن طرف مقابل بعضى از عیوبى را که ما در انتقادمان ذکر میکنیم ممکن است میدانند، [امّا] خب به این نتیجه رسیده‌اند یا ضرورتها آنها را به اینجا کشانده یا به هر دلیل دیگرى. البتّه بنده نمیخواهم بگویم اینها معصومند؛ نه، معصوم نیستند؛ ممکن است انسان یک‌جاهایى در تشخیص، در عمل خطا هم بکند، امّا مهم این است که به امانت اینها و به دیانت اینها و به غیرت اینها و به شجاعت اینها ما اعتقاد داریم. این سه نکته‌ى لازمى که در مقدّمه‌ى عرایضم عرض کردم.
منبع :
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=30061
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۸:۵۰, ۲۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #52
آواتار
نه عزیزم اشتباه متوجه شدی. کاملا زیر سوال نمی بریم اما همه چی آرومه من چقدر خوشحالم هم نیست. زیر سوال می بریم چون وظیفه ماست.

نقل قول:ممکن است بنده‌‌ى حقیر با بعضى از این بیانات موافق باشم، با بعضى موافق نباشم؛ بحثِ محتواها یک بخش از مسئله است. آن بخشى که به نظر من مهم و در خور ستایش و تقدیر است، عبارت است از «روحیه‌‌ى پرنشاط و مطالبه‌‌گر در مجموعه‌‌ى دانشجویى» که در بیانات این جمع معدود و محدود خودش را نشان داد؛ این مهم است. ممکن است [از] آنچه در این مطالبات وجود دارد، بعضى منطقى نباشد، بعضى قابل تحقق نباشد، بعضى مورد قبول نباشد؛ اما نَفْس این روحیه‌‌ى مطالبه‌‌گرى و انگیزه براى خواستن و فکر کردن و پیشنهاد دادن و انتقاد کردن، مطلوب است. البته در همه‌‌ى امور باید اخلاق را، دیانت را، حدود شرعى را رعایت کرد؛ از بى‌‌انصافى باید پرهیز کرد؛ از «قول بغیر علم» باید اجتناب کرد؛ اینها به جاى خود محفوظ؛ آنچه مهم است، این است که جوان دانشجوى ما باید مطالبه‌‌گر، پرانگیزه، پرنشاط، حاضر در صحنه و ناظر به مسائل کشور باشد؛

ان‌شاءالله همین روحیه [و] نگاه منتقدانه و مطالبه‌‌گرانه و همراه با احساس تکلیف و وظیفه، در شما باقى بماند؛ که اگر این شد، کشور نجات پیدا خواهد کرد.
این‌‌جور نیست که همه‌‌ى مواضعى که آحاد مردم - از جمله دانشجویان که جزو قشرهاى پیشرو هستند - اتخاذ میکنند، بایستى الگوگرفته و برگردان نظراتى باشد که رهبرى ابراز میکند؛ نه، شما به‌‌عنوان یک انسان مسلمان، مؤمن، صاحب فکر، باید نگاه کنید، تکلیفتان را احساس کنید، تحلیل داشته باشید - که من حالا عرض خواهم کرد - نسبت به اشخاص، نسبت به جریانها، نسبت به سیاستها، نسبت به دولتها، موضع داشته باشید، نظر داشته باشید. این‌‌جور نیست که شما باید منتظر بمانید، ببینید که رهبرى درباره‌‌ى فلان شخص، یا فلان حرکت، یا فلان عمل، یا فلان سیاست چه موضعى اتخاذ میکند که بر اساس آن، شما هم موضع‌‌گیرى کنید؛ نه، اینکه کارها را قفل خواهد کرد. رهبرى وظایفى دارد، آن وظایف را اگر خداى متعال به او کمک کند و توفیق بدهد، عمل خواهد کرد؛ شما هم وظایفى دارید؛ به صحنه نگاه کنید، تصمیم‌‌گیرى کنید؛ منتها معیار عبارت باشد از تقوا؛ معیار، تقوا باشد. تقوا یعنى اسیر هواى نَفْس نشدن در جانب‌‌دارى و طرف‌‌دارى یا در مخالفت و معارضه، در انتقاد یا در تمجید؛ این را رعایت کنید. اگر این رعایت شد، هم انتقاد خوب است، هم جانب‌‌دارى و تمجید خوب است: از شخص، از دولت، از فلان جریان سیاسى؛ از فلان حادثه‌‌ى سیاسى؛ هیچ اشکالى ندارد. البته اگر در یک زمینه‌‌اى نظرى هم از سوى این حقیر ابراز شد، آن کسانى که حسنِ‌‌ظن دارند و این نظر را قبول دارند، ممکن است این هم یکى از عواملى باشد که در تشخیص آنها دخالت خواهد داشت؛ لکن این به معناى این نیست که وظیفه‌‌ى افراد در مورد موضع‌‌گیرى‌‌ها و در مورد اظهارنظرها ساقط بشود؛ نه، هرکسى نگاه کند [و وظیفه‌‌اش را انجام بدهد]. عرض کردم معیار این است که با رعایت تقوا باشد؛ یعنى بدون گرایش به هواى نَفْس؛ اگر انتقاد میکنیم، اگر طرف‌‌دارى و جانب‌‌دارى میکنیم، اگر یک حرکت را، یک سیاست را تأیید میکنیم یا اگر رد میکنیم، واقعاً از روى احساس وظیفه و تکلیف و بدون دخالت دادن اغراض نفسانى [باشد]؛ این هم یک نکته‌‌ى دیگر.
یکى از دوستان هم گفتند که خواب از چشم دانشجویان ربوده شده. این خیلى خوب است؛ واقعاً اگر چنانچه این‌‌جور باشد که نگرانى‌‌ها دانشجو را این‌‌جور حساس بکند؛ البته امیدواریم خوابتان را بموقع و کامل انجام بدهید! این تعبیرِ «خواب از چشم ربوده شدن» تعبیر خوبى است؛ اگر واقعاً این‌‌جور باشد، ما خیلى خرسند میشویم. این حالت نگرانى و دغدغه نسبت به حوادث، موجب میشود که با چشم باز مسائل را نگاه کنید.

۱۳۹۳/۰۵/۰۱

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عدالت ، vahrakan ، عـرفان ، میم.حسین.الف ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۰:۱۷, ۲۶/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۴ ۱۰:۳۲ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #53
آواتار
بسمه تعالی
میان ماه من تا ماه گردون.......................تفاوت از زمین تا اسمان است .
نقطه تقابل میان ولایت فقیه و دیدگاه کاپیتالیست غربگرا در عمل این گونه است .:D7595
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، MohammadSadra ، میم.حسین.الف ، MOHSEN-Z ، عبدالرحمن ، fafa*
۴:۰۳, ۲۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #54
آواتار
سلام
به نظر من هر دو RoseRoseRoseRoseقرمان RoseRoseRoseRoseهستند؟!!Surprise
در عرصه ی نظامی و عرصه ی سیاست عملکرد ها متفاوت هست:
در سیاست شما باید بسیار چند وجهی عمل کنید .سیاست هستش دیگه ! لبخند بزن ! خودت رو آرام و صلح جو نشان بده ! تظاهر کن زیاد تظاهر کن ولی در پشت این لبخند ها کار خودت را بکن موشک بساز - مانور کن-بجنگ و ..Soldier
این دو عرصه با هم متفاوت هستند .
چه لزومی داره همه بدونن ما می خواهیم اسرائیل رو نابود کنیم؟
ما در ظاهر با همه مذاکره میکنیم در پشت این لبخند ها با اسرائیل هم میجنگیم!
با این دشمنان هزار چهره باید این طوری رفتار کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ
۸:۵۲, ۲۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #55
آواتار
(۲۷/بهمن/۹۴ ۴:۰۳)yaserrad نوشته است:  سلام
به نظر من هر دو RoseRoseRoseRoseقرمان RoseRoseRoseRoseهستند؟!!Surprise
در عرصه ی نظامی و عرصه ی سیاست عملکرد ها متفاوت هست:
در سیاست شما باید بسیار چند وجهی عمل کنید .سیاست هستش دیگه ! لبخند بزن ! خودت رو آرام و صلح جو نشان بده ! تظاهر کن زیاد تظاهر کن ولی در پشت این لبخند ها کار خودت را بکن موشک بساز - مانور کن-بجنگ و ..Soldier
این دو عرصه با هم متفاوت هستند .
چه لزومی داره همه بدونن ما می خواهیم اسرائیل رو نابود کنیم؟
ما در ظاهر با همه مذاکره میکنیم در پشت این لبخند ها با اسرائیل هم میجنگیم!
با این دشمنان هزار چهره باید این طوری رفتار کرد.

نقل قول:«باز هم با روز جهانی زن کار دارم. این بار برای تبریک به زنان روسپی که تن را می فروشند تا جانی بماند تا فرزندانشان شرافتمندی را به سیری نفروشند!»

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid265977

ظریف الممالک قهرمان

اهلش فهمید چه گفتم الان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عدالت ، fafa* ، vahrakan ، رکن الهدی
۱۳:۲۶, ۲۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #56

(۲۶/بهمن/۹۴ ۸:۵۰)بیداری اندیشه نوشته است:  نه عزیزم اشتباه متوجه شدی. کاملا زیر سوال نمی بریم اما همه چی آرومه من چقدر خوشحالم هم نیست. زیر سوال می بریم چون وظیفه ماست.

۱۳۹۳/۰۵/۰۱
زیر سوال ببریم. باید هم زیر سوال ببریم اما منصفانه و علمی و منطقی. مثلا بیاییم راهکار بدیم بگیم اگه اینجا این کار را میکردن بهتر بود و نتیجه اش این میشد. منطقی و علمی و عملی نه اینکه یک جمله ی بی منطق بگوییم و کاریکاتوری هم بکشیم و بعد بگوییم ما داریم انتقاد میکنیم. اینجور انتقاد کردن رو هر کسی میتونه انجام بده. کار خیلی راحتی هست. اینکه همگی باید مراقب باشیم که برده ی غرب و آمریکا نشویم امری بدیهی ست و هر انسان عاقلی آنرا قبول دارد اما راهش قطع رابطه ی مطلق نیست. این کار در یک بازه ی زمانی جواب میدهد اما با گذشت زمان تاثیر آن برعکس می شود و ما را به سمت بردگی بیشتر میکشاند. تعصب بی منطق و پوچ و شعارگونه روش اسلام نیست. تعصب اینگونه به هر شکلی که باشد (ایرانی یا غربی یا آمریکایی) دسیسه ی شیطان است و نتیجه ای جز نابودی در پی ندارد. بیاییم تعصب های کورکورانه رو کنار بگذاریم و با مسائل منطقی تر برخورد کنیم. این رو هم در نظر داشته باشید که صحبتهای من ذیل عکسی هست که دوستمون گذاشته وگرنه انتقاد منطقی و علمی و عملی رو منکر نمیشیم.
زراره گويد: از امام باقر عليه السلام مطلبى پرسيدم و جوابم فرمود، سپس مردى آمد و همان مطلب را از او پرسيد و او برخلاف جواب منش گفت، سپس مرد ديگرى آمد و به او جوابى برخلاف هر دو جواب داد، چون آن دو مرد رفتند، عرض كردم پسر پيغمبر! دو مرد از اهل عراق و از شيعيان شما آمدند و سؤالى كردند و شما هريك را برخلاف ديگرى جواب داديد!! فرمود: اى زراره اين گونه رفتار براى ما بهتر و ما و شما را بيشتر باقى دارد و اگر اتفاق كلمه داشته باشيد، مردم متابعت شما را از ما تصديق مى‏كنند (و اتحاد شما را عليه خود مى‏دانند) و زندگى ما و شما ناپايدار گردد (اصول کافی جلد1 صفحه 85).
۱۶:۵۰, ۲۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #57
آواتار
من یاد نوشابه باز کردن های صدا و سیما برای خودشون تو دوره ی قبل افتادمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قاتل مرگ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: