|
نظر خود را در مورد این عکس بگویید
|
|
۲۱:۲۸, ۲۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۴۲, ۲۶/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۴ ۲:۴۳ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۴ ۲:۰۴)میم.حسین.الف نوشته است: شما را به خدا قسم واقعا می خواستید همین سخنان رهبر را بیاورید و ذیل آن بنویسید آقا چرا با این حرف ها رهبر و رئیس جمهور و تیم مذاکره کننده را زیر سوال می برید ؟ زیر کدام سوال ؟ چرا برخی با فهمیدن مشکل دارند چرا فهمیدن مقابله می کنند ؟اینجور که شما از صحبتهای بنده تفسیر میکنید یعنی اینکه من سینه چاک آمریکا هستم در صورتیکه رویکرد من کاملا متضاد با تفسیر شماست دوست عزیز. من هم فرمایشات رهبری رو قبول دارم البته تمام فرمایشاتشون رو نه فقط یکسری. خیلی هم خوب میدونم آمریکا چی هست. صحبت من چیز دیگه ای هست. صحبت من افرادی هستن که دارن بر خلاف سخنان رهبری تیم مذاکره کننده رو کاملا میبرن زیر سوال و کاری جز انتقاد کردن غیر منصفانه ندارن.بخشی از سخنان رهبری: لزوم توجّه به خطرات و دشوارىهاى مذاکرات در انتقاد از مذاکرات
نکتهى سوّم در مورد منتقدین محترم است. بنده با انتقاد مخالف نیستم، عیبى ندارد، انتقاد لازم است و کمککننده است، منتها این را همه توجّه داشته باشند که انتقادکردن آسانتر از عملکردن است. عیبهاى طرف مقابل را در آن عرصهاى که قرار دارد، ما راحت مىبینیم، درحالىکه خطرات او، دشوارىهاى او، نگرانىهاى او، مشکلات او را انسان نمىبیند. مثل این است که شما کنار یک استخرى ایستادهاید، دارید تماشا میکنید؛ یکنفر هم رفته است روى ارتفاع، از دهمترى میخواهد شیرجه بزند. خب، شیرجه میزند، شما که اینجا کنار استخر ایستادهاید، میگویید هان! این پایش خم شد، زانویش خم شد؛ این یک اشکال. بله، این اشکال است امّا شما زحمت بکشید از این دایو بروید بالا، سرِ آن دهمترى به آب یک نگاهى بکنید، آنوقت قضاوت بکنید! انتقادکردن آسان است. [البتّه] این حرف من مانع از انتقاد نشود؛ انتقاد بکنید لکن توجّه داشته باشید که انتقادها با لحاظِ این معنا باشد که آن طرف مقابل بعضى از عیوبى را که ما در انتقادمان ذکر میکنیم ممکن است میدانند، [امّا] خب به این نتیجه رسیدهاند یا ضرورتها آنها را به اینجا کشانده یا به هر دلیل دیگرى. البتّه بنده نمیخواهم بگویم اینها معصومند؛ نه، معصوم نیستند؛ ممکن است انسان یکجاهایى در تشخیص، در عمل خطا هم بکند، امّا مهم این است که به امانت اینها و به دیانت اینها و به غیرت اینها و به شجاعت اینها ما اعتقاد داریم. این سه نکتهى لازمى که در مقدّمهى عرایضم عرض کردم.
منبع : http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=30061
|
|||
|
۸:۵۰, ۲۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
نه عزیزم اشتباه متوجه شدی. کاملا زیر سوال نمی بریم اما همه چی آرومه من چقدر خوشحالم هم نیست. زیر سوال می بریم چون وظیفه ماست.
نقل قول:ممکن است بندهى حقیر با بعضى از این بیانات موافق باشم، با بعضى موافق نباشم؛ بحثِ محتواها یک بخش از مسئله است. آن بخشى که به نظر من مهم و در خور ستایش و تقدیر است، عبارت است از «روحیهى پرنشاط و مطالبهگر در مجموعهى دانشجویى» که در بیانات این جمع معدود و محدود خودش را نشان داد؛ این مهم است. ممکن است [از] آنچه در این مطالبات وجود دارد، بعضى منطقى نباشد، بعضى قابل تحقق نباشد، بعضى مورد قبول نباشد؛ اما نَفْس این روحیهى مطالبهگرى و انگیزه براى خواستن و فکر کردن و پیشنهاد دادن و انتقاد کردن، مطلوب است. البته در همهى امور باید اخلاق را، دیانت را، حدود شرعى را رعایت کرد؛ از بىانصافى باید پرهیز کرد؛ از «قول بغیر علم» باید اجتناب کرد؛ اینها به جاى خود محفوظ؛ آنچه مهم است، این است که جوان دانشجوى ما باید مطالبهگر، پرانگیزه، پرنشاط، حاضر در صحنه و ناظر به مسائل کشور باشد؛ ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
|
|||
|
|
۱۰:۱۷, ۲۶/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۴ ۱۰:۳۲ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
میان ماه من تا ماه گردون.......................تفاوت از زمین تا اسمان است . نقطه تقابل میان ولایت فقیه و دیدگاه کاپیتالیست غربگرا در عمل این گونه است .:D7595 |
|||
|
|
۴:۰۳, ۲۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من هر دو ![]() ![]() ![]() قرمان ![]() ![]() ![]() هستند؟!!![]() در عرصه ی نظامی و عرصه ی سیاست عملکرد ها متفاوت هست: در سیاست شما باید بسیار چند وجهی عمل کنید .سیاست هستش دیگه ! لبخند بزن ! خودت رو آرام و صلح جو نشان بده ! تظاهر کن زیاد تظاهر کن ولی در پشت این لبخند ها کار خودت را بکن موشک بساز - مانور کن-بجنگ و .. ![]() این دو عرصه با هم متفاوت هستند . چه لزومی داره همه بدونن ما می خواهیم اسرائیل رو نابود کنیم؟ ما در ظاهر با همه مذاکره میکنیم در پشت این لبخند ها با اسرائیل هم میجنگیم! با این دشمنان هزار چهره باید این طوری رفتار کرد. |
|||
|
|
۸:۵۲, ۲۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۴ ۴:۰۳)yaserrad نوشته است: سلام نقل قول:«باز هم با روز جهانی زن کار دارم. این بار برای تبریک به زنان روسپی که تن را می فروشند تا جانی بماند تا فرزندانشان شرافتمندی را به سیری نفروشند!» http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30...#pid265977 ظریف الممالک قهرمان اهلش فهمید چه گفتم الان |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۲۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۴ ۸:۵۰)بیداری اندیشه نوشته است: نه عزیزم اشتباه متوجه شدی. کاملا زیر سوال نمی بریم اما همه چی آرومه من چقدر خوشحالم هم نیست. زیر سوال می بریم چون وظیفه ماست.زیر سوال ببریم. باید هم زیر سوال ببریم اما منصفانه و علمی و منطقی. مثلا بیاییم راهکار بدیم بگیم اگه اینجا این کار را میکردن بهتر بود و نتیجه اش این میشد. منطقی و علمی و عملی نه اینکه یک جمله ی بی منطق بگوییم و کاریکاتوری هم بکشیم و بعد بگوییم ما داریم انتقاد میکنیم. اینجور انتقاد کردن رو هر کسی میتونه انجام بده. کار خیلی راحتی هست. اینکه همگی باید مراقب باشیم که برده ی غرب و آمریکا نشویم امری بدیهی ست و هر انسان عاقلی آنرا قبول دارد اما راهش قطع رابطه ی مطلق نیست. این کار در یک بازه ی زمانی جواب میدهد اما با گذشت زمان تاثیر آن برعکس می شود و ما را به سمت بردگی بیشتر میکشاند. تعصب بی منطق و پوچ و شعارگونه روش اسلام نیست. تعصب اینگونه به هر شکلی که باشد (ایرانی یا غربی یا آمریکایی) دسیسه ی شیطان است و نتیجه ای جز نابودی در پی ندارد. بیاییم تعصب های کورکورانه رو کنار بگذاریم و با مسائل منطقی تر برخورد کنیم. این رو هم در نظر داشته باشید که صحبتهای من ذیل عکسی هست که دوستمون گذاشته وگرنه انتقاد منطقی و علمی و عملی رو منکر نمیشیم. زراره گويد: از امام باقر عليه السلام مطلبى پرسيدم و جوابم فرمود، سپس مردى آمد و همان مطلب را از او پرسيد و او برخلاف جواب منش گفت، سپس مرد ديگرى آمد و به او جوابى برخلاف هر دو جواب داد، چون آن دو مرد رفتند، عرض كردم پسر پيغمبر! دو مرد از اهل عراق و از شيعيان شما آمدند و سؤالى كردند و شما هريك را برخلاف ديگرى جواب داديد!! فرمود: اى زراره اين گونه رفتار براى ما بهتر و ما و شما را بيشتر باقى دارد و اگر اتفاق كلمه داشته باشيد، مردم متابعت شما را از ما تصديق مىكنند (و اتحاد شما را عليه خود مىدانند) و زندگى ما و شما ناپايدار گردد (اصول کافی جلد1 صفحه 85). |
|||
|
۱۶:۵۰, ۲۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
من یاد نوشابه باز کردن های صدا و سیما برای خودشون تو دوره ی قبل افتادم
|
|||