|
ابراهیم مال ماست
|
|
۱۵:۳۷, ۲۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یک حزب الهی تمام عیار است فیلم ها را نمی سازد بلکه زندگی می کند به خاطر همین است که چشم به تندیس های آن ور آب ندارد اعتقادش را به ورطه نمایش می آورد بی تعارف و صبر دارد همچون ابراهیم که در آتش نمرودیان گرفتار شده است نمرودیانی که فقط به جرم حزب الهی بودنش او را در آتش فحش ناسزا شان گرفتار کرده اند حال ابراهیم ما نفسش آتش را گلستان می کند ابراهیم ما ابراهیم است ابراهیمی که بسیجی وار زندگی می کند ابراهیم با حاج کاظم ها نشست برخاستمان داد با بوی پیراهن یوسف مستمان کرد با دیده بانش ما را چشم داد با وصل نیکان وصلمان کرد با کرخه تا راینش جاری مان کرد با ارتفاع پستش اوج گرفتن را آموخت با مهاجرش هجرتمان داد به رنگ ارغوانش یادمان انداخت که تا با دعوتش به گزارش یک جشنس برسیم که چـــ برایمان روایت کند ابراهیم ابراهیم ماست بسیجی است بی ترمز رک صریح بهترین حرف را آوینی زد برایش اي بلبل عاشق، جز براي شقايقها مخوان!
|
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۲۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یه جایزه هایی خاصن ، مثلا فقط یه بار داده میشن. مثل این
|
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۲۷/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۴ ۲۰:۴۹ توسط Silence.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
باور کنید زیاداز حد بزرگ کردن یک فرد نتیجه ای جز سقوط آزاد نداره...
|
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۷/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۲ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۴ ۲۰:۴۹)Silence نوشته است: باور کنید زیاداز حد بزرگ کردن یک فرد نتیجه ای جز سقوط آزاد نداره... ، روز قیامت خداى تبارک و تعالى به یکى از بندگانش میفرماید از فلانى سپاسگزارى کردى؟ عرض میکند: پروردگارا! من تو را سپاس گفتم، خداى تعالى فرماید: چون از او سپاسگزارى ننمودى، مرا هم سپاس نگفتهاى، سپس امام فرمود: شکرگزارترین شما خدا را کسى است که از مردم بیشتر شکرگزارى کند». کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، محقق و مصحح: غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 2، ص 99، دار الکتب الإسلامیة، تهران، چاپ چهارم، 1407ق. |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۲۷/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۴ ۲۳:۲۰ توسط Silence.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۴ ۲۲:۳۸)فرشته مهربون نوشته است: ، روز قیامت خداى تبارک و تعالى به یکى از بندگانش میفرماید از فلانى سپاسگزارى کردى؟ عرض میکند: پروردگارا! من تو را سپاس گفتم، خداى تعالى فرماید: چون از او سپاسگزارى ننمودى، مرا هم سپاس نگفتهاى، سپس امام فرمود: شکرگزارترین شما خدا را کسى است که از مردم بیشتر شکرگزارى کند».سلام ابراهیم حاتمی کیا آدم کمی نیست...حتی میشه ادعا کرد مهمترین فیلمساز بعد از انقلاب ولی این همه داستان نیست! خود من شیفته فیلسازی ایشون هستم و تا حالا حداقل تا حالا 40 باز دیده بان،دعوت و به رنگ ارغوان دیدم.... همیشه تو این مملکت وقتی میخوان کسی رو بزنن اول بلدش می کنن و بعد میزننش...این بازی ها خطرناکه... درضمن اگه فیلم بانوی شهر ما رو ببیند احتمالا نظرتون عوض میشه... ایشون زیادم اصول گرا نیستند...شاید تو فیلم هاش اصول گرا نشون بده ولی این طور نیست.تو انتخابات هم به اقای روحانی و اقای موسوی رای دادن... از عصبانی نیستم رضا درمشیان هم حمایت کردند...در جریان این فیلم هستید دیگه... البته برا من اینا مهم نیست...من عاشق سبک فیلم سازی و دیالوگ های دونفره تو فیلم هاش هستم... با این حال بنظرم بزرگ کردن ایشون و چسبوندش به جناح یا خط فکری خاصی زیاد به صلاح نیست! موفق باشید |
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
میشه منبع رو ذکر کنید همینطور که نمیشه به کسی تهمت زد؟! |
|||
|
۹:۲۱, ۲۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۷:۵۸, ۲۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۴ ۲۳:۱۳)Silence نوشته است: سلام برداشت شخصی تون تا حدود زیادی در مورد ایشون منطبق هست با نظر من. فیلمی که برای شهید چمران ساخت شخصیت واقعی شهید رو به تصویر نکشید که مطمئنم اگر هر فیلم سازی واقعیت یک شهید رو به تصویر بکشه کل مملکت پر از شور میشه. ولی چاره چیه؟ من خودم هزاران هزار ایده دارم ولی کسی به خاطر خدا نمیاد سرمایه گذاری کنه. فیلم سازای معرکمون هم هرکدوم یجوری از میدون به در شدن ، آوینی همون اول شهید شده ، امثال فرج الله سلحشور هم که خودشون سرمایه گذاری می کردن خودشونم کارگردانی و غیره می کردن به نحوی ترور میشن. الان فقط تو جبهه فرهنگی داریم شهید میدیم. تو این وضعیت بایدم به حاتمی کیا افتخار کرد! البته فیلم های مستقل هم تو این سالها داشتیم مثل به کبودی یاس که بدون بازیگر شاخص یه فیلم و سبک بی نظیر رو ارایه کرده اما اینقدر گمنامن که بعد 7 سال تازه از صدا و سیما باید بفهمم همچین فیلمی ساختیم! دلم خیلی پره ولی مجبورم بریزم تو خودم. |
|||
|
|
۱:۵۷, ۳۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۶:۵۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۴ ۷:۵۸)سدرة المنتهی نوشته است: برداشت شخصی تون تا حدود زیادی در مورد ایشون منطبق هست با نظر من.شما "چ" رو نفهمیدی. (۲۹/بهمن/۹۴ ۷:۵۸)سدرة المنتهی نوشته است: ولی چاره چیه؟ من خودم هزاران هزار ایده دارم ولی کسی به خاطر خدا نمیاد سرمایه گذاری کنه. ![]() مشکل دقیقا همین نوع تفکر شماستبه قول حسن عباسی نسل شما به کمتر از معاون اولی امام زمان راضی نیست، نمی خواد سرباز کف صحنه باشه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36...#pid357399 (۲۹/بهمن/۹۴ ۷:۵۸)سدرة المنتهی نوشته است: فیلم سازای معرکمون هم هرکدوم یجوری از میدون به در شدن ، آوینی همون اول شهید شده ، امثال فرج الله سلحشور هم که خودشون سرمایه گذاری می کردن خودشونم کارگردانی و غیره می کردن به نحوی ترور میشن. الان فقط تو جبهه فرهنگی داریم شهید میدیم.کیا بودن که از میدون به در شدن؟ چند تاشون رو با رسم شکل نام ببر. فقط از فرج الله سلحشور نام نبر که .... (۲۹/بهمن/۹۴ ۷:۵۸)سدرة المنتهی نوشته است: دلم خیلی پره ولی مجبورم بریزم تو خودم.نه اخوی بیا تو همین تالار ب.ا. دور همی همینجا خالی کن. |
|||
|
|
۷:۳۲, ۳۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۴ ۸:۰۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام آقا مجتبی
(۳۰/بهمن/۹۴ ۱:۵۷)مجتبی110 نوشته است: شما "چ" رو نفهمیدی. بله حق با شماست. من نمی تونم با فیلم شهیدی که شخصی سازی و تحریف شده ارتباط برقرار کنم:نقل قول: نقل قول:مشکل دقیقا همین نوع تفکر شماست تشکر از نظرتون. اما ابتدا من به بندگی خدا برسم. سربازی و معاونت معصوم اصلا در حد و اندازه ی من نیست. ادعایی هم در این مورد نکردم. نقل قول:کیا بودن که از میدون به در شدن؟ با رسم شکل شما خودت میشناسی شون دیگه ، واردین. ![]() ![]() آثار خوب ، اما متوقف شده با گلایه های بسیار. نقل قول:نه اخوی بیا تو همین تالار ب.ا. دور همی همینجا خالی کن. سعی بر همین هست. التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سلام بر ابراهیم (کتاب سلام بر ابراهیم) | hajiali.m | 23 | 6,606 |
۴/تیر/۹۴ ۱۷:۰۱ آخرین ارسال: حدیث عشق |
|

مشکل دقیقا همین نوع تفکر شماست
من نمی تونم با فیلم شهیدی که شخصی سازی و تحریف شده ارتباط برقرار کنم:![[تصویر: 31273133_22633117ddfed.jpg]](http://i1.tnews.ir/2014/10/02/31273133_22633117ddfed.jpg)
![[تصویر: b2.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8239581492/b2.jpg)