|
بالاخره هدف وسیله رو توجیه میکنه یانه؟؟!!
|
|
۱۶:۰۵, ۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این سوالیه که یک مدتیه ذهنم رو خیلی درگیر کرده. اصلا به تناقض رسیدم! از بچگی تو گوشمون خوندن هدف وسیله رو توجیه نمی کنه، ابزار باطل با هدف حق هم جهت نمیشه، تو سیره ی انبیاء و ائمه نبوده و... این موضوع انقدر برام تکرار شده که ملکه ی ذهنم شده از بچگی، ولی الاندچار تناقض شدم چون عملا خیلی جاها داریم نقضش میکنیم. حالا من موندم که بالاخره هدف وسیله رو توجیه میکنه یا نه؟! |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۴ ۱۶:۳۶ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
بستگي به جهان بيني و ايدئولوژي شما داره در جهان بيني توحيدي و ايدئولوژي اسلامي هدف وسيله را توجيه نميكند به عنوان مثال ؛ امام علي عليه السلام ميتوانستند شرط عمل به سيره ي ابوبكر و عمر را قبول كند ، اما بعد از آن كار خودشان را بكنند يا مثلا من نميتونم بيام بگم كه من دزدي ميكنم و پولها را بين فقرا توزيع ميكنم! اما در جهان بيني مادي گرايي و تفكر ليبرالي هدف وسيله را توجيه ميكند مثلا آمريكا كه ميخواد مالك جهان بشه براش فرقي نميكنه از طريق تحريم و مسائل اقتصادي و سياسي و فرهنگي به اين هدف برسه يا از طرق جنگ نظامي و كشت و كشتار در جهان |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
هر وقت هدف وسیله رو براتون توجیه کرد
به قیامت فکر کنید. |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام نسبیه ولی در بیشتر موارد خیر
مثلا هدف من قبولی در کنکوره وسیله ام تقلبه...با این وضع قبول میشم ولی به چه قیمتی یا چیزای دیگه... |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۴ ۱۶:۵۰ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بنده هم از نظر جهان بینی توحیدی عرض کردم.
سوالم اینه که ما که این موضوع رو قبول داریم چرا؟! چون ابزار باطل و غیر حق دورمون رو گرفتن باید قید ابزار های دیگه رو زد؟! اگه ابزار حق مهیا نیست ما دست روی دست بذاریم و منتظر باشیم که برامون مهیا کنن؟! |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۴ ۱۷:۳۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۹)نرگس مهدوی نوشته است: بنده هم از نظر جهان بینی توحیدی عرض کردم. من فکر می کنم زمانی که داریم از توجیه بودن وسیله در هدف حرف میزنیم دقیقا ظلم رو تعریف می کنیم. موفقیت نباید به هر قیمت و با هر عملکردی بدست بیاد. چون تو همه ی روش ها رضای خدا نیست. حق الله یا حق الناس ضایع میشه. استفاده نکردن از همه ابزار ما رو مظلوم می کنه اما مظلوم بودن ننگ نیست. اصل ، کسب رضایت خداست. ما در محدودیت قرار می گیریم و سمت یک سری ابزار نمی ریم که خدا رو از دست ندیم. آزمایشمونه. --- اگه حرفام پاسخ سوالتون نبود ممنون میشم بازترش کنید یا مثالی بزنید. |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
منظورتون رو کامل و با مثال بیان کنید چرا می گيد ما این اصل را رعایت نمی کنیم رو چه حسابی؟!! |
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۴ ۱۷:۲۲)سدرة المنتهی نوشته است: من فکر می کنم زمانی که داریم از توجیه بودن وسیله در هدف حرف میزنیم دقیقا ظلم رو تعریف می کنیم. موفقیت نباید به هر قیمت و با هر عملکردی بدست بیاد. چون تو همه ی روش ها رضای خدا نیست. حق الله یا حق الناس ضایع میشه.حرفای شما دقیقا پاسخ سوال من هست. یعنی خودم ب شخصه فکر میکنم که هست ولی وقتی دقیقا مسئله رو باز میکنم که منظورم چی هست دقیقا جواب عکسش رو بهم میدن و من این رو نمی فهمم مصداق صحبت های من شبکه های مجازی هست. وقتی من میدونم با فعالیت در فلان شبکه ی اجتماعی یا رسانه ی تعاملی عملا دارم پول به حساب دشمن اصلی کشور و دینم واریز میکنم چرا اونجا باید دنبال تبلیغ و ترویج دین و مذهب و عقایدم باشم؟ این با هدف بزرگ من ک رضای خدا هست همخوانی داره؟ اگه نداره درسته که من اون فضا رو ترک کنم؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۴ ۱۸:۲۹ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نظر من تا يه حد خاص هدف وسيله رو توجيه مي كنه
اگه شما يه مسلمون باشي منظورم اينه زندگيت در چهار چوب اسلام باشه و كاملا به احكام اسلام پايبند باشي هدف وسيله رو توجيه ميكنه ! شما از هر وسيله اي براي رسيدن به هدف استفاده ميكني اما از اونجايي كه مسلموني هيچ كدام از اون وسايل خارج از قوانين خدا نيست. اما اگه براي يه انسان بي دين كه زندگيش هيچ چهارچوبي نداره مثال بزنيم هدف وسيله رو توجيه نمي كنه! |
|||
|
۱۹:۲۸, ۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۸)نرگس مهدوی نوشته است: حرفای شما دقیقا پاسخ سوال من هست. یعنی خودم ب شخصه فکر میکنم که هست ولی وقتی دقیقا مسئله رو باز میکنم که منظورم چی هست دقیقا جواب عکسش رو بهم میدن و من این رو نمی فهمم اینترنت و فضای مجازی یک شبکه خنثی هست چون ما محتواش رو تامین می کنیم و بهش بار مثبت و منفی میدیم. اتفاقا من فکر می کنم زمانی که دینمون رو ترویج می کنیم داریم بهشون ضررهای جبران ناپذیر می زنیم. اینکه اینترنت فضای اونهاست ، مال اونهاست ،کاملا درسته. اتفاقا این خیلی زیبا و خیلی جذابه که شما بخاطر این موضوع (هدف وسیله ی دشمن رو توجیه نمی کنه) سراغ فضای مجازی و خیلی چیزها نرید. اما بغیر از خدا کسه دیگه ای هم هست که شما رو درک کنه؟ خیلی کم پیش میاد کسی از در انصاف حرف بزنه و جبر روزگار رو نپذیره. ما خیلی کم هستیم و قدرت مبارزه با این فراگیری رو فعلا نداریم ، نمی تونیم بستر دیگه ای مثل اینترنت رو بوجود بیاریم و اگر هم موفق بشیم به حجم مخاطب های اینترنت آمریکا نمی رسیم. برای همین دوستان مجبورن میشن تو همین فضا کار کنن با وجود اینکه اصلا راضی نیستن. در ظلم ، منفعت و موفقیت قرار داده شده چون اگر نبود مشخص نمی شد چه کسی واقعا می تونه خوب باشه و خوبی رو انتخاب کنه. حتما نفعی وجود داره که مردم سراغ ظلم میرن و دشمن از همین فرصت استفاده کرده و چیره شده. اگه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیاد این روال تا آخر عمر من و شما ادامه داره و باید با درد تو مظلومیت هامون بمیریم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هدف وسیله را توجیه نمی کند | shafagh_mah | 19 | 9,286 |