کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما هدف وسیله رو توجیه می کنه یا نه؟
هیچ وقت. حتی اگه ابزار باطل دم دست تر باشه به دنبال ابزار حق می رم.
بستگی به بزرگی و کوچکی هدف داره. برای اهداف بزرگ از هر وسیله ای می شه استفاده کرد
مهم رسیدن به هدفه حتی اگه ابزار باطل باشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بالاخره هدف وسیله رو توجیه میکنه یانه؟؟!!
۱۶:۰۵, ۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

این سوالیه که یک مدتیه ذهنم رو خیلی درگیر کرده.
اصلا به تناقض رسیدم!
از بچگی تو گوشمون خوندن هدف وسیله رو توجیه نمی کنه، ابزار باطل با هدف حق هم جهت نمیشه، تو سیره ی انبیاء و ائمه نبوده و...
این موضوع انقدر برام تکرار شده که ملکه ی ذهنم شده از بچگی، ولی الاندچار تناقض شدم چون عملا خیلی جاها داریم نقضش میکنیم.

حالا من موندم که بالاخره
هدف وسیله رو توجیه میکنه یا نه؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، دل خسته ، پارمیس ، سدرة المنتهی ، میم.حسین.الف ، مهدی2012 ، حدیث عشق

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۴, ۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #11
آواتار
(۹/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۸)نرگس مهدوی نوشته است:  حرفای شما دقیقا پاسخ سوال من هست. یعنی خودم ب شخصه فکر میکنم که هست ولی وقتی دقیقا مسئله رو باز میکنم که منظورم چی هست دقیقا جواب عکسش رو بهم میدن و من این رو نمی فهمم
مصداق صحبت های من شبکه های مجازی هست. وقتی من میدونم با فعالیت در فلان شبکه ی اجتماعی یا رسانه ی تعاملی عملا دارم پول به حساب دشمن اصلی کشور و دینم واریز میکنم چرا اونجا باید دنبال تبلیغ و ترویج دین و مذهب و عقایدم باشم؟
این با هدف بزرگ من ک رضای خدا هست همخوانی داره؟ اگه نداره درسته که من اون فضا رو ترک کنم؟
سلام

حکایت ما مثل حضرت یوسف علیه السلام هست
اونم تو دستگاه فرعون وارد شد تا اوضاع رو تغییر بده

شیعه توقف نداره برای هر زمانی برنامه داره
همین الان ما از این چیزای غربی استفاده درست می کنیم و مفید هم هست

کارکرد این نوع تکنولوژی ها در زمان حکومت امام زمان عج خودشو نشون ميده که چقدر مفيده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی
۰:۱۴, ۱۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۰:۲۳ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #12
آواتار
پس یعنی هدف وسیله رو توجیه می کنه؟Smile
(۹/اسفند/۹۴ ۱۹:۲۸)سدرة المنتهی نوشته است:  اینترنت و فضای مجازی یک شبکه خنثی هست چون ما محتواش رو تامین می کنیم و بهش بار مثبت و منفی میدیم. اتفاقا من فکر می کنم زمانی که دینمون رو ترویج می کنیم داریم بهشون ضررهای جبران ناپذیر می زنیم.
بله موافقم. ولی بحث من استفاده ی از اینترنت نیست. بماند که ما الان باید می تونستیم از اینترنت ملی استفاده کنیم ولی به لطف مسئولین خدمتگذارمون!! در جهت کسب منافع مادی 30 سال 30 سال عقبش می اندازن! نمی تونیم
(۹/اسفند/۹۴ ۱۹:۲۸)سدرة المنتهی نوشته است:  اینکه اینترنت فضای اونهاست ، مال اونهاست ،کاملا درسته.
اتفاقا این خیلی زیبا و خیلی جذابه که شما بخاطر این موضوع (هدف وسیله ی دشمن رو توجیه نمی کنه) سراغ فضای مجازی و خیلی چیزها نرید. اما بغیر از خدا کسه دیگه ای هم هست که شما رو درک کنه؟ خیلی کم پیش میاد کسی از در انصاف حرف بزنه و جبر روزگار رو نپذیره.
بالاخره رضایت خدا مهمه یا خلق خدا؟Smile
من نمیگم سراغ فضای مجازی نریم. حکم هم صادر نمیکنم. سوالم چیزه دیگه ای ست.
بحثم سر یک سری نرم افزار ها و شبکه های اجتماعی خاصی ست که عضویت و فعالیت در اونها باعث ثروتمند تر شدن دشمنان اسلام هست.
(۹/اسفند/۹۴ ۱۹:۲۸)سدرة المنتهی نوشته است:  ما خیلی کم هستیم و قدرت مبارزه با این فراگیری رو فعلا نداریم ، نمی تونیم بستر دیگه ای مثل اینترنت رو بوجود بیاریم و اگر هم موفق بشیم به حجم مخاطب های اینترنت آمریکا نمی رسیم. برای همین دوستان مجبورن میشن تو همین فضا کار کنن با وجود اینکه اصلا راضی نیستن.
اینکه ما کم هستیم درست ولی قدرت مبارزه داریم فقط نیاز به تقویت داره. ولی چون ابزار های دیگه دم دست تر هستن سراغ تقویت قوای خودمون نمی ریم و این ضعف و غفلت خیلی بزرگی به حساب میاد.
تاثیر یک سایت انگلیسی برای ترویج عقاید اسلامی و شیعی خیلی بیشتر از یک گروه و کانال تو تلگرام یا هرجای دیگه ست ولی چون یکم زحمت بیشتر میخواد سراغش نمی ریم.

وقتی ما با عضویتمون تو هر کدوم از این شبکه ها یا رسانه های تعاملی که متعلق به شرکت های صهیونیستی، که نتانیاهو با عنوان برادر عزیزم! از یکیشون یاد می کنه، چیزی حدود 145 دلار به ارزش شرکت هاشون اضافه می کنیم و با هر کلیک بین 4 تا 20 سنت براشون گردش مالی ایجاد می کنیم، بیشتر به اونا ضربه می زنیم یا خودمون؟

(۹/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۴)سدرة المنتهی نوشته است:  هر وقت هدف وسیله رو براتون توجیه کرد
به قیامت فکر کنید.
این چیزا که یادم می افته بیشتر به قیامت فکر میکنم.
به اینکه تو اون دنیا ازم می پرسن چرا تو این شبکه ها نبودی یا اینکه می پرسن چرا تو این شبکه ها بودی؟؟Confused
(این علامت سوال واقعا برام علامت سوالهSmile)
نقل قول:حکایت ما مثل حضرت یوسف علیه السلام هست
اونم تو دستگاه فرعون وارد شد تا اوضاع رو تغییر بده
بله ولی به شرط اینکه کم ترین سود رو به فراعنه ی زمان برسونیم.
مثلا با استفاده از اینترنت آمریکایی به فکر ساخت یک سایت باشیم.
یا نرم افزار ایرانی تولید کنیم یا حد اقل حمایت کنیم.
چطوریه که چند تا جوون با کمترین گرایش دینی ولی با دغدغه های ملی به فکر ساخت نرم افزار های پیام رسان ایرانی می افتند ولی بچه مذهبی های ما با بیشترین گرایش دینی و ملی فقط مصرف کننده ی محصولات دشمنانمون می افتند؟! چون راحت تره که مصرف کننده باشیم تا تولید کننده؟Smile
پس چرا هر چهار بزرگواری که تو نظر سنجی شرکت کردند گزینه ی اول رو انتخاب کردند؟
اینا همون تناقض هاییه که ذهنم رو مشغول کرده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۰:۳۲, ۱۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۰:۳۳ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #13

بستگی داره. میدونید به چی بستگی داره؟
به اینکه بالای منبر باشیم یا اینکه از منبر اومده باشیم پایین.
اگه بالای منبر باشیم 100 درصد هدف وسیله رو توجیه نمیکنه اما اگه از منبر اومده باشیم پایین هدف به راحتی وسیله رو توجیه میکنه.
ببینید کجا هستید دقیقا. بالای منبر یا پایین منبر!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۰:۵۰, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۰/اسفند/۹۴ ۰:۳۲)mohammadz نوشته است:  بستگی داره. میدونید به چی بستگی داره؟
به اینکه بالای منبر باشیم یا اینکه از منبر اومده باشیم پایین.
اگه بالای منبر باشیم 100 درصد هدف وسیله رو توجیه نمیکنه اما اگه از منبر اومده باشیم پایین هدف به راحتی وسیله رو توجیه میکنه.
ببینید کجا هستید دقیقا. بالای منبر یا پایین منبر!

صد در صد پایین منبر.
اگه به جواب قطعی رسیدم به بالای منبر هم فکر میکنمCool
۷:۰۴, ۱۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۹:۲۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام صبحتون بخیر.من چند نکته رو خدمتتون عرض می کنم اما فتوای خاصی در موردش نمیدم چون هرکسی باید برای خودش تصمیم بگیره.

به قول یک مرد که با وضو وارد تالار می شد ، علم و تکنولوژی از هرجا که بیاد با خودش بار فرهنگی اون جامعه رو هم میاره و ناخودآگاه شما رو سمت سبک زندگی اونا می کشونه.ما دستور داریم از شبهه دوری کنیم حالا از چیزی که روی فکر ما و نحوه زندگیمون اثر میذاره نباید دوری کرد؟

---
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به حضرت علی (علیه السلام) میگن با مردم زندگی کن ولی ازشون پیروی نکن. اگه شبکه های اجتماعی ماهیت روابط شما رو عوض کرده و جایگزین شده ، بنابراین باید بریم بین مردم ! منتهی با امر به معروف و نهی از منکر با ماهیت جدید.
تو این شبکه ها مدام با شایعات ذهن مردم رو تغییر میدن ، چرا ما با واقعیات با مردم حرف نزنیم؟
---

اگر معصوم بود من فکر می کنم اجازه استفاده رو نمی داد تا خودمون نمونه مشابهش رو بسازیم.
قطعا اگر مردم به حرف علما می کردن و همونطور که قلیون هاشونو شکستن از تلگرامشون میومدن بیرون! الان دستور منعشو میشنیدیم. ولی از خودخواهی ما و هجمه سنگین دشمن خوب و بد قاطی شده.

نقل قول:پس یعنی هدف وسیله رو توجیه می کنه؟
نه. من رسما میگم نباید استفاده کرد.

نقل قول:بماند که ما الان باید می تونستیم از اینترنت ملی استفاده کنیم ولی به لطف مسئولین خدمتگذارمون!! در جهت کسب منافع مادی 30 سال 30 سال عقبش می اندازن! نمی تونیم

دقیقا مشکل همینجاست که نوکر غرب زیاد داریم اما مسئول امام زمانی پیدا نمی کنیم. واسه همین میگم کم هستیم و در اقلیت.

نقل قول:بالاخره رضایت خدا مهمه یا خلق خدا؟Smile من نمیگم سراغ فضای مجازی نریم. حکم هم صادر نمیکنم. سوالم چیزه دیگه ای ست. بحثم سر یک سری نرم افزار ها و شبکه های اجتماعی خاصی ست که عضویت و فعالیت در اونها باعث ثروتمند تر شدن دشمنان اسلام هست.

رضایت خدا. منظورم این بود اگر میخواین تو این راه پا بذارین غیر از خدا کسی شما رو تایید نمی کنه. خودتون رو آماده کنید برای اینکه کسی شما رو درک نکنه ، از یک سری چیزها محروم میشید وقتی هدفتون وسیله رو توجیه نکنه. محرومیت برای شما ناراحتی های بسیاری بوجود میاره ... اگه میخواین تو این مسیر حرکت کنید یاعلی! اما مثل فولاد محکم و نفوذ ناپذیر باشید.

بعنوان مثال فردا اگه تلگرامتون رو بستید و دلیلش رو گفتید ممکنه هم کیش های شما بهتون بخندن و متهم به تحجرگرایی بشید اما شما دلایل محکم خودتون رو دارید و نباید توی روحیتون اثر بذاره ، حتی اگه تا آخر عمرتون این وضع ادامه پیدا کنه. خیلی ها در حیطه های مختلف زندگی از شما جلو میزنن و بهتون فخرفروشی می کنن (مذهبی و غیرمذهبی هم نداره) اما شما نباید خم به ابروتون بیاد و به راهتون شک کنید.

نقل قول:اینکه ما کم هستیم درست ولی قدرت مبارزه داریم فقط نیاز به تقویت داره. ولی چون ابزار های دیگه دم دست تر هستن سراغ تقویت قوای خودمون نمی ریم و این ضعف و غفلت خیلی بزرگی به حساب میاد.

خب تقویت شدنمون هم نباید با هر روشی صورت بگیره.منابع مالی ما پول حلاله که باید از تو دهن شیر دربیاریم. اصول اخلاقی ما هم بر مبنای تخریب و شایعه سازی و هیجان سازی نیست. اینا ما رو تو موضع ضعف قرار میده.البته فقط در دنیا چون زمین آزمایشه.

کسایی که میخوان اینکارو در سطح بزرگ و عظیمش انجام بدن باید زندگی خودشون رو ببوسن بذارن کنار و فدایی اسلام بشن.

نقل قول:تاثیر یک سایت انگلیسی برای ترویج عقاید اسلامی و شیعی خیلی بیشتر از یک گروه و کانال تو تلگرام یا هرجای دیگه ست ولی چون یکم زحمت بیشتر میخواد سراغش نمی ریم.

درسته و حرف بسیار ... اما چراییش رو میشه تو این دونست که به اندازه ای کار می کنن که به زندگی شخصیشون لطمه وارد نشه.Angel

نقل قول:این چیزا که یادم می افته بیشتر به قیامت فکر میکنم. به اینکه تو اون دنیا ازم می پرسن چرا تو این شبکه ها نبودی یا اینکه می پرسن چرا تو این شبکه ها بودی؟؟(این علامت سوال واقعا برام علامت )

اونروز که مو رو از ماست می کشن بیرون مگه میشه نپرسن؟ من که افسردگی گرفتم از بس فکر می کنم اونروز باید چی جواب بدم. چه کارها که کردم به خیال خودم که درسته اما غلط بوده ، تازه روزی معلوم میشه که دیگه برگشت و جبرانی هم در کار نیست. همه چی تموم شده ... خب امام نداشتم Sad نبود که بگه پسرم! این کارت درست نیست.

نقل قول:پس چرا هر چهار بزرگواری که تو نظر سنجی شرکت کردند گزینه ی اول رو انتخاب کردند؟ اینا همون تناقض هاییه که ذهنم رو مشغول کرده...

لطفا همه رو به یک چوب نزنید خواهرم.
تناقض هست چون نسبت به همه دارین یک نوع قضاوت رو می کنید اما از زندگی ما اطلاعی ندارین. به اون حزب اللهی هایی هم که حرف و عملشون یکی نیست (مثل من) توجه نکنید. دلشون خوشه ... واسه همینه که وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میاد میگن دین جدید آورده! از بس که دین ما با چیزای مختلف مخلوط شده و اصلاحش نمی کنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۷:۳۴, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام مطمئنا هدف خوب و خدائی احتیاج به ابزار و وسیله های خدائی داره مگه میشه با کثیفی و کثافت چیزی رو تمیز کرد؟!!!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]