|
خس و خاشاک؟!
|
|
۰:۵۰, ۱۵/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۴ ۱:۱۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الان این ارسال ادمین رو دیدم خواهشاً بزارید حقیقت روشن بشه بعد تاپیک رو تخته کنید نقل قول:ببخشین میشه یه توصیه برادرانه کنم. میشه یه کم بزرگ بشیم و اینقدر برد و باخت نکنیم. اصلا می خواین چند روزی حرف نزنیم تا التهاب پس از انتخابات بخوابه. خدا نگذره از احمدی نژاد که این برد و باخت رو پر رنگ کرد. همیشه وقتی کشتی نگاه می کردم دلم برای بازنده حتی غیر ایرانی می سوخت. وقتی کشتی گیر برنده می رفت دست بازنده رو می گرفت و بقلش میکرد اینقدر ذوق می کردم حد و حساب نداره. اخلاق اسلامی هم همینه. برنده به جای داد و قال کردن باید بره مردونه دست بازنده رو بگیره با مربی بازنده دست بده ازش دلجویی کنه. همه ما این رو می پسندیم چون فطرت ما خدایی است و این رفتارها هم از رحمت خداوند هست. ولی متاسفانه سال 88 مستر پرزیدنت به جای اینکه از مردمی که به موسوی رأی داده بودن دلجویی کنه جشن پیروزی گرفت و نمک پاشید روی زخم ملت و بهشون گفت خس و خاشاک. خود موسوی به جهنم ولی مردمی که رأی داده بودن و بهشون القا کرده بودن تقلب شده خب ناراحت بودن. اینجا اگه یه مسلمون برنده شده بود می تونست فضای کشور رو کاملا متفاوت کنه اما متاسفانه .... بعدش روحانی هم جشن گرفت الان هم به عارف گفتن جشن بگیر ایشون هم ادب کرده گفته به خاطر ایام فاطمیه فعلا جشن نداریم. تا کی مسئولان میخوان بچه بازی احمدی نژاد رو کش بدن و سر عقل بیان خدا میدونه. حالا اینجا هم جو همینطور شده. ببینید دوستان تالاری و بقیه درسته احمدی نژاد یه بچه تخسه و حضوری تلویحاً بهش گفتم ولی شما دارید بهش تهمت میزنید و گناه فتنه گران آشکار و پنهان رو به گردنش میاندازید یادمه یه روحانی ( که بعدا همشون دونه دونه رسوا شدن از امام جماعت مسجد محلمون تا برخی مراجع) چنین حرفی رو تو پخش زنده زد یه نمونه از تهمت به منتخب مردم http://www.aparat.com/v/Z0K7d حالا خواهشا اصل فیلم احمدی نژاد رو ببینید اصلا نیازی به قضاوت هم نداره کافیه ببینید http://www.aparat.com/v/ifxaN من اگر به احمدی نژاد میتوپم نیتم چیز دیگه ایه و فرق داره فکر نکنید کار درستیه بخاطر دلخوشی برخی افراد اصل قضیه رو فراموش کنیم و بخاطر کلاس داشتن ازش بدگویی کنید احمدی نژاد اشتباهاتی داشت اطرافیان احمق یا مزدوری داره و داشت ولی هرگز فتنه گران رو فراموش نکنید لطفاً بخونید و فکر کنید |
|||
|
|
۰:۵۶, ۱۵/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۴ ۱:۰۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من اون روز تو میدون انقلاب بودم این سخنرانی رو با گوش های خودم شنیدم. قضیه خس و خاشاک مسئله جنگ روانی این طیف معلوم الحالی هست که هر از چندگاهی چهره یکی از جاسوس های دشمن از بینشون افشا میشه.
البته داداش انتقادات ما به جناب احمدی نژاد سرجاش باقیه. مخصوصاً توقضیه رهبری و اون یازده روز. من می خوام رو قضیه دو قطبی کردن جامعه یه تحقیقی کنم. چون یک عده به هر بهانه ای سعی در بنزین ریختن روی آتیش دارند. اینها هم ظاهراً به خوبی اداره میشن. خط و ربط هایی هم با اون ور آبی ها دارند. تا میای حرفی بهشون بزنی الم تئوری توطئه رو بلند می کنند (البته با این اصطلاح نه ولی با همین مضمون) سامری و دور و اطرافیانش در این قضیه ید طولایی دارند. |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اتفاقا شما هستید که هر چی میشه انگ فتنه گری به طرف میزنید !
|
|||
|
|
۷:۰۶, ۱۶/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۴ ۲۱:۱۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
تشکر میکنم از جناب عبدالرحمن که شفاف کردن موضوع رو. حقیقتا نمی دونستم بنده خدا اینطوری گفته. متاسفانه تصویر شفافی از صحبتهای اون روز نداشتم و ... متاسفم که اعتماد میکنم به اشخاصی مثلا اصلاح طلب میانه رو. من صادقانه ازشون واقعیت رو می پرسیدم و ایشون غیر صادقانه.... البته شاید ایشون هم تحت تاثیر رسانه...
به هر حال این تهمت خس و خاشاک کار زشتی بود. البته دوستان گفتن انتقادات به احمدی نژاد نه فقط در مسئله رهبری به جای خودش باقیه... البته یه چیزی بگم. درسته ایشون منظورش از خس و خاشاک 40 میلیون رأی دهنده نبود و بیشتر سران آشوب طلب و آتش زن اماکن و ... بود. اما واقعیت اینه که جمعیت زیادی از اونهایی که به خیاباون اومده بودن جزء رأی دهندگان به اون خائن بودن. بنابراین این خس و خاشاک گفتن کار درستی نبود و باعث شد دشمن ازش سوء استفاده رو ببره. اینجا حتی با وجودیکه حسن نیت داشته اما نحوه بیانش خوب نبود. ما هم حساب مردم تماشاچی و هیجان زده رو از حساب کسانی که استخدام شده بودن برای آشوب جدا می کنیم. احمدی نژاد هم جدا کرد ولی بیانش اینها رو نتونست خوب از هم جدا کنه و باعث سوء استفاده شد. به هر حال تشکر. |
|||
|
|
۷:۵۲, ۱۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۹۴ ۷:۰۶)بیداری اندیشه نوشته است: متاسفم که اعتماد میکنم به اشخاصی مثلا اصلاح طلب میانه رو. من صادقانه ازشون واقعیت رو می پرسیدم و ایشون غیر صادقانه.... البته شاید ایشون هم تحت تاثیر رسانه... 1- درست منظورتونو بیان کنید 2- کسی به اسم اصلاح طلب میانه رو وجود نداره. 3- اون فردی که پرسش کردید، میتونید بگید دروغگو. 4- مدیر سایت که تهمت دروغگو بودن میزنه به یه قشری که خودش بهش میگه اصلاح طلب میانه رو ، از بقیه چه انتظاری میره. |
|||
|
۱۶:۲۷, ۱۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول: نقل قول: اگه کسی به اسم اصلاح طلب میانه رو وجود نداره پس آقای بیداری اندیشه هم به کسی تهمت نزده دیگه! نقل قول:اشخاصی که مثلا اصلاح طلب میانه رو هستند؟ یعنی خودشون رو اصلاح طلب میانه رو میدونند... یعنی از نظر اون اشخاص بقیه اصلاح طلب ها تندرو هستند؟ رهبر فرمودند که دولت احمدی نژاد درسته نقاط ضعفی داشت ولی نقاط قوت فراوانی هم داشت. |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۱۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۹۴ ۷:۵۲)Mohammad Trust نوشته است: 1- درست منظورتونو بیان کنید محمد جان داشتیم؟ حالا درسته فکر سیاسی عین هم نداریم ولی دیگه قرار نیست اینطوری به هم گیر بدیم. با ما به از این باش. عرض بنده چی بود؟ روایت واقعیت. گفتم ایشون اصلاح طلب بود. می گفتم اصولگرا بود حل میشد. نه چون تهمت به حزب اصولگرایان میشد. خودش می گفت امثال خوینی ها تندرو هستن یا مجلس ششم. منم نگفتم این تقسیم بندی ایشون رو قبول دارم. من به عنوان اصولگرا در جهت وحدت بین هم باهاش گپ میزدم. بعد ازش پرسیدم احمدی نژاد اولین بار اینکارو کرد یا قبلش هم بود. ایشون هم از نداشتن آگاهی من سوء استفاده کرد و گفت نه احمدی نژاد اولین کس بود که این رو رسم کرد و حتی مردم رو خس و خاشاک خطاب کرد. منم اومدم بگم علت اشتباهم چی بوده. تاسفم از این بود که ایشون نگذاشت اعتماد بین ما به عنوان دو طرز تفکر سیاسی شکل بگیره. کجا گفتم همه اصلاح طلبها دروغ میگن. اینکه واضحه این حرف اساسا غلطه. شما که در شماره 1 از من خواستی منظورم رو بیان کنم چرا در شماره 4 قضاوت کردی عزیز من. البته بگم بنده هیچوقت از حرفهای شما دلگیر نمیشم چون کارت درسته. حالا از دید من یه کم اشتباه سیاسی فکر میکنی ولی خوب ذاتت درسته. |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
از دوستان بپرسید ، من هر زمان به دوستان پیام میدم ، میگم مثل "بیداری اندشه" باشید، ولی وقتی اینطوری بگید ، من واقعا دیگه جای دفاعی نمیمونه واسم.
توی تاپیکی که بسته شد نوشتم : به امید روزی که اصول گرایی واقعی برگردد ولی زیاد کسی توجه نکرد بهش. همونطوری که اصولگرایی واقعی کم رنگ شده ، دروغگوهایی هم هتند که خودشون رو به اطلاح طلبا میپسبونن. ضد انقلاب هایی هم هستند که خودشون رو به اطلاح طلب ها میپسبونن. به نظر من بهتره فقط به اصول گرایی واقعی و اطلاح طلب واقعی این اسم ها اطلاق بشه |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بابا سه چهار ساله تو سایت هستم یبار نگفتی صادق جان!!!
نکنه از خودشونی؟!؟!! ولی محمد ببین داری برای چه افرادی وقت میزاری؟ داره منطقی باهات صحبت میکنه دیگه میدونید یکی از مهم ترین چالش های بین ما چیه؟ اصول گرایان یسریشون داغونن و باعث میشن شخصی که میخواد روی حق تحقیقات کنه گارد بگیره ولی اگر کسی واقعا دنبالش باشه پیدا میکنه حتی اگر فلانی یا... زندگی قارونی داشته باشن ضمناً منافقین که کلا فرق دارن |
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۷/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۴ ۰:۵۰ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۹۴ ۷:۰۶)بیداری اندیشه نوشته است: ما هم حساب مردم تماشاچی و هیجان زده رو از حساب کسانی که استخدام شده بودن برای آشوب جدا می کنیم. احمدی نژاد هم جدا کرد ولی بیانش اینها رو نتونست خوب از هم جدا کنه و باعث سوء استفاده شد. به هر حال تشکر.سلام من به شخصه توی سال 88 به هیچکس رای ندادم اما بعضی مسائل ریشه ی علمی و جامعه شناسی داره. اینکه اسم هیجان زده رو روی افرادی که سال 88 ریختن توی خیابونها بزاریم به نظر علمی نیست. دکتر شریعتی در این مورد خوب توضیح داده. یه اصل کلی توی تمام انقلابها وجود داره. و اون هم اینکه وقتی یک انقلاب شروع میشه یک نیرویی وجود داره که میخواد شرایط موجود رو تغییر بده یک نیروی جوان متحرک که میخواد ظلم ها و فسادهایی که توی جامعه هست رو از بین ببره و جامعه ای بهتر بسازه. اما وقتی انقلاب به سرانجام میرسه با گذشت زمان یک حالت تدافعی به خودش میگیره واز اون به بعد میخواد شرایط موجود رو توجیه کنه. با گذشت زمان ظلم ها و فسادها شروع میشه برای همین عده ای دیگه میخوان این ظلم ها و فسادها رو از بین ببرن و دوباره انقلاب شروع میشه و این چرخه تا آخرالزمان ادامه خواهد داشت. از طرفی شیعه یعنی حرکت یعنی تکاپو یعنی مبارزه بر علیه ظلم اما وقتی شیعه از حرکت ایستاد و راکد شد شروع میکنه به گندیدن و آروم آروم از شیعه ی واقعی فاصله میگیره. شیعه ای که قبلا در مقابل هر نوع ظلمی مبارزه میکرد تبدیل میشه به توجیه کننده ی شرایط موجود. واژه ی خس و خاشاک مربوط به افرادی هست که حزب باد هستن و باد اونها رو به هر طرفی که بخواد میبره مثل خس و خاشاکی که رو آب هستن و جریان آب اونها رو به این طرف و اون طرف میبره. امام صادق عليه السلام فرمود: مردم سه دسته اند دانشمند و دانشجو و خاشاك روى آب (كه هر لحظه آبش به جانبى برد مانند مردمى كه چون تعمق دينى ندارند هر روز به كيشى گروند و دنبال صدايى برآيند). اصول کافی جلد1 صفحه 41 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |