|
فتنه بدتر از دجال در جامعه شيعي توسط چه كساني برپا مي شود؟!
|
|
۱۲:۲۵, ۱۸/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۴ ۱۲:۲۷ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
جابر گوید: به امام باقر علیه السلام عرض کردم: فرَج شما چه هنگام خواهد بود؟ فرمود:بسم الله الرحمن الرحيم إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَن تَجِدَ لَهُمْ نَصِيرًا ﴿۱۴۵- نساء﴾ همانا منافقان در پايينترين طبقات جهنم جاى دارند و هرگز براى آنان ياورى نخواهى يافت (145)
در آخرالزمان بزرگترين فتنه قبل از ظهور رخ خواهد داد و در طي آن آخرين مرحله غربالگري شيعيان به گفته امام باقرعليه السلام رخ خواهد داد: هیهات، هیهات لا یکون فرجنا حتی تغربلوا ثم تغربلوا ثم تغربلوا حتّی یذهب الکدر و یبقی الصّفو. دور است و دور است؛ فرج ما پیش نخواهد آمد تا این که غربال شوید، باز غربال شوید و باز هم غربال شوید تا این که ناخالصی برود و صافی باقی بماند. بحارالانوار، ج 52، ص 113
اما امام رضا عليه السلام درباره اين فتنه عظيم چه ميفرمايند؟ : إنّ ممّن ینتحلُ مودّتنا أهلَ البیت، من هو أشدُّ فتنةً علی شیعتِنا من الدّجّال. فقلتُ: بماذا؟ قال: بموالاتِ أعدائِنا و معاداةِ أولیائِنا. إنّه إذا کان کذلک، اختلطَ الحقُّ بالباطل و اشتبهَ الأمرُ فلم یُعرَف مؤمنٌ من منافقٍ همانا از کسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنهگری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چون چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود." نشانه اين فتنه انگيزي عظيم كه توسط منافقاني كه مدعي دوستي اهل بيت هستند به پا مي شود چيست؟ بله طبق كلام نوراني امام رضا عليه السلام علت اصلي عبارت است از: دوستي با دشمنان اهل بيت! و البته متعاقباً دشمني با دوستان اهل بيت. بسيار جالب است! چه چيز؟ قرآن كريم آيات متعددي در خصوص ويژگيهاي منافقان را بيان كرده است! به عنوان نمونه: در عين فساد انگيزي ادعاي اصلاحات داردند، مؤمنان را تمسخر ميكنند، بسيار راحت قسم دروغ ميخورند و خلفه وعده ميكنند و .... اما يك ويژگي در منافقان است كه قرآن كريم بيش ار ساير ويژگيهاي در قرآن آن را تكرار كرده و مورد تأكيد قرار داده است. آن كدام ويژگي است؟ بله ميل شديد منافقان به ايجاد رابطه دوستانه با كافران و دشمنان دين خدا! و اين همان صفتي است كه بر طبق كلام امام رضا عامل ايجاد بزرگترين فتنه در جامعه شيعي پيش از ظهور است! تنها به ذكر سه آيه در اين خصوص اكتفا ميكنم: آيه نخست: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ ﴿۵۱ - مائده﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد يهود و نصارى را دوستان [خود] مگيريد [كه] بعضى از آنان دوستان بعضى ديگرند و هر كس از شما آنها را به دوستى گيرد از آنان خواهد بود آرى خدا گروه ستمگران را راه نمىنمايد (۵۱ - مائده) آيه دوم: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاء تُلْقُونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءكُم مِّنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ أَن تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِن كُنتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فِي سَبِيلِي وَابْتِغَاء مَرْضَاتِي تُسِرُّونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَأَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَيْتُمْ وَمَا أَعْلَنتُمْ وَمَن يَفْعَلْهُ مِنكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاء السَّبِيلِ ﴿۱- ممتحنه﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد دشمن من و دشمن خودتان را به دوستى برمگيريد [به طورى] كه با آنها اظهار دوستى كنيد و حال آنكه قطعا به آن حقيقت كه براى شما آمده كافرند [و] پيامبر [خدا] و شما را [از مكه] بيرون مىكنند كه [چرا] به خدا پروردگارتان ايمان آوردهايد اگر براى جهاد در راه من و طلب خشنودى من بيرون آمدهايد [شما] پنهانى با آنان رابطه دوستى برقرار مىكنيد در حالى كه من به آنچه پنهان داشتيد و آنچه آشكار نموديد داناترم و هر كس از شما چنين كند قطعا از راه درست منحرف گرديده است (۱ - ممتحنه) آيه سوم: تَرَى كَثِيرًا مِّنْهُمْ يَتَوَلَّوْنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَبِئْسَ مَا قَدَّمَتْ لَهُمْ أَنفُسُهُمْ أَن سَخِطَ اللّهُ عَلَيْهِمْ وَفِي الْعَذَابِ هُمْ خَالِدُونَ ﴿۸۰- مائده﴾ بسيارى از آنان را مىبينى كه با كسانى كه كفر ورزيدهاند دوستى مىكنند راستى چه زشت است آنچه براى خود پيش فرستادند كه [در نتيجه] خدا بر ايشان خشم گرفت و پيوسته در عذاب مىمانند (۸۰ - مائده) منافقان كار رفاقت با دشمنان خدا و كفار را تا آنجا پيش ميبرند كه خدا از ايشان به عنوان برادران كافران و دشمنان دين خدا ياد ميكند: أَلَمْ تَر إِلَى الَّذِينَ نَافَقُوا يَقُولُونَ لِإِخْوَانِهِمُ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ ... ﴿۱۱- حشر﴾ مگر كسانى را كه به نفاق برخاستند نديدى كه به برادران اهل كتاب خود كه از در كفر درآمده بودند مىگفتند ... (۱۱) اما يك معادله ساده: هر گاه در قرآن سخن از مؤمن به ميان ميآيد اول مصداقش اميرالمؤمنين علي عليه السلام است و ائمه اطهار عليهم السلام! و در حال حاضر برترين مؤمن در عالم كسي نيست مگر حضرت حجت عج الله تعالي فرجه الشريف روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداه! حال بايد ديد بر طبق آيات قرآن بزرگترين دشمنان مؤمنان كه در حال حاضر مصداق اول و اتم و اكملش حضر امام زمان عليه السلام است چه كساني هستند: لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ ... (82 - مائده) مسلما يهوديان را دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت ... (82) بزرگترين حامي و خادم يهوديان صهيونيسم در عالم چه كسي است؟ جوابيش بديهي است: دولت ايالات متحده آمريكا در پايان هم دو روايت از امام رضا عليه السلام و امام صادق عليه السلام تقديم ميكنم (مطالب قابليت شرح بيشتري دارد اما به قدر كافي گويا است) امام رضا عليه السلام: کسي که دشمنان خدا را دوست بدارد، در حقيقت دشمن دوستان خداست و کسي که با دوستان خدا دشمني کند، حتما دشمن خداي بزرگ است، و بر خدا حق و واجب است که او را در آتش جهنم وارد کند. مسند ج1 ص235
ابومحمد صفوان بن مهران اسدی کاهلی" مشهور به "صفوان جَمّال(شتردار)"، از فقها و محدثان برجسته شیعه و معاصر با امام ششم و امام هفتم و از اصحاب مورد وثوق این دو امام بود. صفوان، شترهای زیادی داشت که از کرایه دادن آنها، معیشت و زندگی خود را می گذراند و از همین جهت به او "جمّال" میگفتند. روزی خدمت امام موسی علیه السلام رسید؛ آن حضرت به او فرمودند: همه چیز تو خوب و نیکوست جز یک چیز! پرسید: "فدایت شوم! آن چیست؟" امام فرمودند: "اینکه شتران خود را به این مرد (یعنی هارون، خلیفه وقت عباسی) کرایه میدهی." صفوان گفت: "من از روی حرص و شکم سیری و لهو، چنین کاری نمی کنم. چون او به حج رفته است شتران خود را به او کرایه دادهام. خودم هم خدمت او را نمی کنم و همراهش نمی روم، بلکه غلام خود را همراه او می فرستم." امام فرمودند: "آیا از او کرایه طلب داری؟" گفت: "آری!" امام فرمود: "آیا دوست داری او زنده بماند تا کرایه ات به تو برسد؟" صفوان گفت: "آری!" حضرت فرمودند: "کسی که دوست داشته باشد بقای آنها را، از آنان خواهد بود و هر کس که از آنان باشد، جایگاهش دوزخ خواهد بود." رجال كشى، 2/740.
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۳, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۱:۲۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
۱۱:۵۵, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۳:۱۳ توسط III I III.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۶ ۱۱:۲۳)سعدی نوشته است: فکر می کنم منظور جناب 313 گرامی، واضح بودن دشمنی آمریکا و اسرائیل است که صحیحه و در این مورد بحثی نداریم. وگرنه برحق بودن چین اونقدرها واضح نیست ... بارها گفتم كسي خود را به ناداني بزند نميتوان برايش كاري كرد! آنچه #وضوح دارد اين است كه دشمني مراتب دارد كه خود خداوند هم از لفظ «أشد» به معناي شديدترين استفاده كرده و#واضح است كه شديدترين دشمن را وقتي خداوند ميفرمايد يهود! خوب بديهي و #واضح است كه بزرگترين خدمتگذاران و همپيمانان و حاميان يهود صهيونيسم كه ميشه آمريكا و عربستان حالا ديگه بافتنيهاي برخي معلوم الحالهاي صمٌّ بكم ديگر فقط وقت با ارزش انسان را هدر ميدهد كسي اينجا گفت چين مظهر حقه؟! بحث اينكه كه دشمنترين دشمن خدا و امام زمان عج الله تعالي فرجه الشريف الان طبق قرآن و حقايق مسلم و غيرقابل انكار، و البته كاملاً #واضح ميشن اسرائيل، آمريكا و عربستان (و البته انگليس) و اينكه انسان به هر نحو موجبات شادي آنان را فراهم كند اين ميشه خدمت به بزرگترين و اصليترين و شديدترين جبهه اصلي ابليس! واقعاً بايد تصديق كرد كه به قول حضرت عيسي عليه السلام علاج احمق غير ممكن است... |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۰۴ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
همین دیگه. میگم براتون سوء تفاهم پیش اومده.
شما انتقاد از چین رو به معنی طرفداری از آمریکا تصور می کنید. اما در حقیقت همه این کشورها به دنبال منافع خودشون اند. میشه به هر دوی اونها انتقاد کرد. لازمه صعه صدرتون رو ببرید بالا. یه جاهایی ممکنه چیزی بگیم که طرف مقابل منظور ما رو درست متوجه نشه. یا ممکنه خود ما متوجه منظور طرف مقابل نشده باشیم. قبل از اینکه این ادبیات تند رو به کار ببرید، خوبه در مورد منظورتون توضیح بدید و در مورد منظور طرف مقابل توضیح بخواید تا اگر سوء تفاهمی پیش اومده برطرف بشه. |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۳:۱۴ توسط III I III.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
شما درست ميفرمايد
تقصير من است كه فكر ميكنم كسي كه دوست داره خودش رو به خواب بزنه چيزي را متوجه ميشود خيلي ساده توضيح ميدم ميگم چين با آمريكا قابل قياس نيست مظهر اصلي جبهه كفر و نفاق با ادله واضح و غير قابل انكار قرآني، روايي، تاريخي ميشن اسرائيل، آمريكا، عربستان (و البته انگليس) و شديدترين دشمني و مرزبندي بايد با اينها باشه و بيشترين ملاك براي كفر و ايمان مدعيان جبهه حق ميشه ميزان خوشايند بودن يا منفور بودنشان در نزد ايشان باز هي تكرار ميكنه ميگه نه ديگه چينم داره برا منافعش كار ميكنه... |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۶:۵۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۶ ۱۱:۵۵)III I III نوشته است: و#واضح است كه شديدترين دشمن را وقتي خداوند ميفرمايد يهود!به این معنی نیست که بقیه کشورها نمی تونند دشمن باشند. (۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۰۵)III I III نوشته است: خيلي ساده توضيح ميدم ميگم چين با آمريكا قابل قياس نيستمنظور من اصلاً قیاس این دو تا کشور نیست. بله آمریکا دشمنیش بیشتره. |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۲۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۸:۴۷)سعدی نوشته است: بحث اینه که اول باید معیار طاغوت بودن رو بشناسیم و طاغوت رو تشخیص بدیم.سلام الان بحث ما تشکیک در بدیهیات نیست شما چنانچه شبهاتی دارید ما اینجا وظیفه نداریم به شبهات شما جواب بدیم شما باید خودت زحمت بکشی و تحقیق کنی اگر بنا باشه ما بریم سر بحث طاغوت شناسی به همین راحتی نیست و بحثهای مختلفی داره که اینجا جاش نيست ما بر مبنای يه سری مبناها داریم عمل می کنیم اگر بنا باشه دایم در اون مبناها تشکیک کنیم نميشه چین از کشتار مسلمانان میانمار دفاع نکرده به صفحه زیر برید تا موضع چین رو ببینید که سایت بالا به عمد موضع چین رو تقطیع کرده و این سایت رو يه سری منافق و غرب زده داره هدایت می کنند که از خروجی سایت کاملاً مشخصه چین حملات را در میانمار محکوم کرد http://www.iribnews.ir/fa/news/1828344/%...8%B1%D8%AF مخالفت چین با یک قطعنامه چيزه ديگريست که همونطور که قبلاً گفتم آمریکا قصد داره به این بهانه و بهانه های مختلف در اطراف چین پایگاه داشته باشه و قطعا چین از این نقشه باخبره و اقدامات لازم رو انجام میده تا مانع بشه و خیلی مسائل ديگه که ما خبر نداريم چین و روسیه خیلی با آمریکا و اسرائیل متفاوت هستند که قبلاً توضیح دادم پیدا کردن مصادیق آیات نیازمند بصیرت هستش که شما ندارید چون به رسانه های اصلاح طلب رجوع می کنید مردم مذهبی و قرآن شناس اصلاح طلب نیستن و این خودش نشون ميده حق و باطل کجاست تقطیع خبرها مصداق دروغه که خودم بارها در سایت عصر ایران دیدم که اینکار انجام ميشه پس چین کشتار مسلمانان میانمار رو محکوم کرده ولی به قطنامه ای که درباره میانمار بوده رای منفی داده که دلایل خودش رو داره از جمله همون دلیل که گفتم (۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۰۶)سعدی نوشته است: به این معنی نیست که بقیه کشورها نمی تونند دشمن باشند.سلام اینجا بحث بر سر اصلاح طلبان هست که از دوستان آمریکا و اسرائیل هستند پس باطل هستند حالا اگر بعضی از اصلاح طلبان خوب هم باشن چیزی رو عوض نمی کنه تاریخ این طیف سیاسی مشخص می کنه که سرمایه های آمریکا و اسرائیل هستند چه اون خاتمی با نظرات ضد دینش و چه ميرحسين موسوی با اون کارهاش و باقیشان منظور از حق و باطل که در این تاپیک مطرح شده همينه و ربطی به چین و روسیه هم نداره |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۳۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۱۸)قلب نوشته است: چین حملات را در میانمار محکوم کردمیانمار داره سعی می کنه مسلمانان رو به عنوان "حمله کننده ها" و خودش رو به عنوان دفاع کننده معرفی کنه. چین هم از این روایت دولت میانمار طرفداری می کنه. به همین خاطره که چین هم "حمله کننده ها" رو محکوم می کنه و هم از اقدامات میانمار تقدیر می کنه. این روایت از فاجعه میانمار مورد تایید ما نیست. به همین خاطر ما معتقدیم که اگر حملات محکوم میشن، باید دولت میانمار هم محکوم بشه. |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۳۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۳۲)سعدی نوشته است: میانمار داره سعی می کنه مسلمانان رو به عنوان "حمله کننده ها" و خودش رو به عنوان دفاع کننده معرفی کنه. چین هم از این روایت دولت میانمار طرفداری می کنه. به همین خاطره که چین هم "حمله کننده ها" رو محکوم می کنه و هم از اقدامات میانمار تقدیر می کنه.به هرصورت نگاه چین به مسائل جهان با نگاه ما متفاوته و البته موضوع تاپیک هم چيزه ديگه ای هست از ناظران و ایجاد کننده تاپیک هم می خوام پست های نامربوط پاک شن |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱۰/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۴۰ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
درود بردوستان
بهرحال نتیجه مباحث بجائی خواهد رسید اما شرط لازم برای مباحثه احترام به طرف مقابل است .مگر میشود فردی مدعی مسلمانی باشد وبطرف مباحث خود هرچند کافر هم باشد بی ادبانه رفتار کند وحرمت بشکند ؟ ایا برای رسیدن به هدف وسیله را توجیه میکنیم؟ موفق باشید |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۱۱/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۶ ۱۳:۴۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر می کنم دلیل نگرانی دوستان، اینه که مخالفت با چین رو به معنای موافقت با آمریکا می دونند. در حالی که میشه به سیاستهای هر دو انتقاد کرد. یعنی همون شعار "نه شرقی، نه غربی" (۱۰/دی/۹۶ ۱۲:۱۸)قلب نوشته است: سایت بالا به عمد موضع چین رو تقطیع کرده و این سایت رو يه سری منافق و غرب زده داره هدایت می کنند که از خروجی سایت کاملاً مشخصه چین حملات را در میانمار محکوم کردجناب قلب گرامی در حقیقت این خبری که شما ذکر کرده اید تقطیع شده است. در اون ذکر شده که چین حملات رو محکوم کرده اما ذکر نمی کنه که منظور چین در حقیقت محکوم کردن مسلمانانه نه محکوم کردن دولت میانمار. این حمایت از میانمار رو نمیشه صرفاً "نگاه متفاوت به مسائل جهان" نامید. وقتی کشوری در مسائل کلان جهان موضع گیری می کنه، احتمالاً امکان تحقیق کافی رو داره و این چیزی نیست که به حساب کمبود اطلاعات اونها بگذاریم. مشکل اینه که بعضی نمی خوان حتی یک انتقاد کوچک از سیاستهای چین (به عنوان بزرگترین حامی میانمار) داشته باشند. به همین خاطر سعی می کنند مسئله حمایت چین از میانمار رو سانسور کنند. ایران می تونه حداقل یه انتقاد کوچک از سیاست چین ارائه بده. آیا موردی داریم که ایران به چین به خاطر مسئله میانمار اعتراض کرده باشه؟ |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| كساني كه دم از قانونمداري روحاني ميزنند پاسخ دهند | III I III | 1 | 751 |
۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۰۳ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| وعده ظهور دجال توسط خاخام یهود | sarallah | 1 | 1,912 |
۲۹/دی/۹۲ ۸:۳۲ آخرین ارسال: ضحی |
|
| نقد مهمترين كتاب ضد شيعي 14 قرن اخير وهابيها مانده!! | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,216 |
۱۷/تیر/۹۲ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|