کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه جوری درس خون بشم؟
۱۰:۵۸, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر بیداران بصیرSmile

دوستان حقیقتش من از زمانی که یادم میاد از مشکل درس نخوندن رنج میبرم... از همون ابتدایی که یادم میاد آرزو به دل موندم من یک کتابی رو یه بار تا آخر بخونم چه برسه به چند بار...

همیشه شب امتحان ها میشد شب عذاب من و تا صبح بیدار میموندم و درس میخوندم...

الان حدود 6 ماهه از سربازی اومدم و تابستون هم کنکور کاردانی به کارشناسی دارم ولی هنوز هیچی نخوندم! Sad کتاب که دستم میگیرم انگار تموم بدبختی هام شروع شده Big Grin

چاره ای جز درس خوندن و ادامه تحصیل ندارم... گفتم بزرگ میشم و سربازی میرم حتما تغییر کنم ولی نشد که نشد... اگه بخونم هم درسام خوبه و میتونم بالاترین نمره رو بگیرم ولی چه فایده که حوصله درس خوندن ندارم...

هر جور روش؛ با برنامه ریزی، بدون برنامه ریزی, کم کم خوندن و ... رو امتحان کردم فایده نداشت...

از شما دوستان میخوام علاوه بر دعا کردن برای من حقیر اگه تجربه یا دانش یا نظری در این زمینه دارید من رو راهنمایی کنید...
متشکرم

امام صادق (ع ): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد؛ تا زمانیکه در این راه است خداوند هم در پی برآوردن حاجت او خواهد بود.

التماس دعا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، amrtat71 ، قلب ، عبدالرحمن ، السا ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۳, ۲۲/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۴ ۲۳:۰۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #11

(۲۰/اسفند/۹۴ ۱۰:۵۸)مهدی2012 نوشته است:  سلام بر بیداران بصیرSmile

دوستان حقیقتش من از زمانی که یادم میاد از مشکل درس نخوندن رنج میبرم... از همون ابتدایی که یادم میاد آرزو به دل موندم من یک کتابی رو یه بار تا آخر بخونم چه برسه به چند بار...

الان حدود 6 ماهه از سربازی اومدم و تابستون هم کنکور کاردانی به کارشناسی دارم ولی هنوز هیچی نخوندم! Sad کتاب که دستم میگیرم انگار تموم بدبختی هام شروع شده Big Grin

چاره ای جز درس خوندن و ادامه تحصیل ندارم... گفتم بزرگ میشم و سربازی میرم حتما تغییر کنم ولی نشد که نشد... اگه بخونم هم درسام خوبه و میتونم بالاترین نمره رو بگیرم ولی چه فایده که حوصله درس خوندن ندارم...
سلام
همونطور که می بینید، این مشکل شما همه گیره و دلایل مختلفی میتونه داشته باشه. شما باید دقت کنی ببینی دلیل چیه
ولی معمولا دلیل اغلب درس گریزی جوونها، بی انگیزگی و بی علاقگیه....

آدمها عین هم نیستن. هر کدوم شرایط و استعدادهای خودشون رو دارن. یکی می تونه بدون هیچ نیازی، برای خودش انگیزه ایجاد کنه و همینطور پشت هم مدرک بگیره
یکی دیگه هم در اوج نیاز به مدرک، بر اثر بی انگیزگی که حالا به هر دلیلی وجود داره، دل به درس نمیده

راجع به مدرک و درس و اینها که اینجا بحث رو باز کردم: کار یا درس؟ مشاوره اشتباه به پسرها
به برادر خودم هم در شرایط شما پیشنهاد میکنم مشغول به کار بشه. شما هم همینطور. تا جوون هستید، کار و شغلی رو که علاقه دارید شروع کنید. اگر الان شروع کنید، 5 سال دیگه خبره اون شغل هستید. هم درآمد خوبی دارید و هم تجربه و جایگاه!
در اون تاپیک هم گفتم که اگر هر لحظه در شغلتون حس کردید که مدرک دانشگاهی یا سایر مدارک حرفه ای به دردتون میخوره، با انگیزه و اختیار میرید دنبالش و بدستش میارید

ولی اگر مصر هستید که ادامه تحصیل بدید و به هر دلیلی نمی خواید شاغل بشید، به نظرم یکی از راهکارها برنامه ریزی دقیق و همراه با تشویق و تنبیه باشه.
کنکورهای آزمایشی که هر 2-3 هفته برگزار میشه، سبک خوبی از برنامه ریزی رو دارن. تا حد و حدودی مسیرتون مشخص میشه. اگر آزمونی پیشرفت داشتید، به خودتون جایزه بدید... هر چیزی که دوست دارید. ورزش، بازی، مهمانی، مسافرت و ...
اگر هم افت محسوس داشتید، خودتون رو از چیزهایی که دوست دارید محروم کنید...
این روش یکی از روشهاییه که میشه انگیزه رو بالا برد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، السا ، عبدالرحمن
۲۳:۴۵, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
بابت راهنمایی هاتون ممنونم... حداقلش بهم امید میده... به غیر از این یکی:

نقل قول:
یه ادم درس نخون هیچ وقت به طور کامل درس خون نمیشه، چون تو ذاتش نیست
[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
Rolleyes البته کم کم دارم به همین حرفتون میرسم متاسفانه Confused

نقل قول:
از همین الان یه تخصص رو یاد بگیر کنار درست
دست رو دلم نذار که خونه... کدوم تخصص؟ کدوم کار؟ کدوم بدبختی... تو کل استانمون یک آموزشگاه شبکه تازه زده بودن؛ 6ماهه اسم نوشتم هنوز به حد نصاب نرسیده! و نخواهد رسید! یه جا پیدا نمیشه حتی مجانی کار کنم یه چیزی یاد بگیرم...
دوستم رفته بود یک مغازه کار کنه... از ساعت 7 صبح تا 9 شب میدونی ماهی چقد؟ ماهی 300 هزار!!! (این تیکه ربطی به بحث نداشت Huh)
تو شهری کوچیک نمیشه کاری کردConfused

نقل قول:
معمولا دلیل اغلب درس گریزی جوونها، بی انگیزگی و بی علاقگیه....
دقیقا همینطوره... متنفرم از درس خوندن... هیچ امید و انگیزه ای ندارم... اهدافم یکی پس از دیگری نابود میشن...

کلاس فنی و حرفه ای دو ماهه دارم میرم؛ کلاس پی اچ پی بعد استاد تقریبا یک ماهش که مرخصیه! بیشتر وقت کلاس هم سر کلاس نیست! اصلا نفهمیدیم چی درس داد...

نقل قول:
اما اگر دلیل روحی داشته باشه باید دعا کنی تا درست شه
مشکلات روحی هم بماند، چاره ای نیست باید ساخت... شاید مشکل اصلی همین باشه...

نقل قول:
و تاثیری هرچند کوچیک در حل معمای هستی داشته باشه
[تصویر: happy.png]
ما تو همین معماهای ساده ریاضی موندیم Smile

نقل قول:
به نظرم یکی از راهکارها برنامه ریزی دقیق و همراه با تشویق و تنبیه باشه.
اینقد تو زندگیم برنامه ریزی کردم و عمل نکردم که تو این کار شدم متخصص...

چه جوری میشه آدم به یه چیز علاقه پیدا کنه مثل همین درسHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، عبدالرحمن
۰:۳۵, ۲۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
ببین چی دوست داری اونو دنبال کن!

ولی اینو به یاد داشته باش! دنیا دنبال تخصص میگرده! با فنی حرفه ای ماهی 1 میلیون گیرت میاد! باید حتما دانشگاه بری بعد اونوقت میتونی paper بدی و موفق بشی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، السا
۸:۲۳, ۲۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #14

دوستان براش سخت نکنین.راستی یه چیزی. بهتره برا خودت یه مقدارو معین کنی و طبق همون پیش بری. مثلا من اول هر ترم کتابامو میخرم. تعداد صفحه هاشو جمع میکنم مثلا میشه 3 هزار تا بعد حساب میکنم میبینم این ترم مثلا 5 ماه وقت دارم یعنی 150 روز. بعد تقسیم میکنم که میشه 20. یعنی روزی 20 صفحه نا قابل بخونی دیگه لازم نیس شب امتحانی باشی. میتونی امارشم نگه داری{مثه من}. مثلا اگه یه روز وقت نکردی بخونی یه جا یادداشت کن -1 شاید تا -20 هم برسه و باز هر روز که سرت خلوت تر بود 20 صفحه اضافه بخون تا بشه -19. اینطوری میفهمی چقدر از برنامه جلو یا عقبی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، السا
۸:۵۵, ۲۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۴ ۱۰:۵۸)مهدی2012 نوشته است:  سلام بر بیداران بصیرSmile

هر جور روش؛ با برنامه ریزی، بدون برنامه ریزی, کم کم خوندن و ... رو امتحان کردم فایده نداشت...

از شما دوستان میخوام علاوه بر دعا کردن برای من حقیر اگه تجربه یا دانش یا نظری در این زمینه دارید من رو راهنمایی کنید...
متشکرم

امام صادق (ع ): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد؛ تا زمانیکه در این راه است خداوند هم در پی برآوردن حاجت او خواهد بود.

التماس دعا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام

من از خودت خیلی بدترم و علت عدم موفقیت تحصیلم همین بوده

محیط مطالعه ت رو عوض کن >>جایی که خاطرات نامناسب داری مثلا

رختخواب خیلی جای بدی برای اینکاره

اول صبح و آخر شب مطالعه کن

فواصل زمانی درس خوندنت رو کمتر کن و تعدادش رو بیشتر

آیت الکرسی بخون زیاد

هرچی یاد میگیری همون موقع بنویس و بخون از روش با صدای بلند نسبتا

با یکی دو نفر هم سطح خودت یکمی هم بالاتر باش مثل کتابخانه

اینترنت رو کاملا بزار کنار

چیزی بود اضافه میکنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، مهدی2012 ، السا ، A.E
۱۲:۵۲, ۲۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام

مورد اول اینکه هر کسی ی ساعت ِ پیک مطالعه داره در طول روز
یعنی اون یک ساعت، هرچیزی که بخونین، بیشترین بازدهی رو داره

مثلا من ساعت 5-6 عصر ک میشه، تازه انگار روزم شروع شده؛
واسه هررر کاری خیلی انرژی دارم، مخصوصا درس خوندن
در عوض صبح ها، تا ساعت 11-12 فقط میتونم فعالیت بدنی داشته باشم و اصلا نمیتونم بشینم پای درس(ریاضت میکشم:دی )

اون ساعت ِ پیک مطالعه تون رو پیدا کنید و توی اون ساعت شروع کنین به درس خوندن
اولش سخته و کوتاه، اما کم کم زیادش میکنید

درباره مطالعه در شب هم، اولاش بازده خوبی داره، اما کم کم بازده منفی میشه، روحیه تون ب هم میریزه، زیر چشم هاتون گود میفته و ... .کلا شب رو بذارید برای استراحت
خیلی خوب کاری میکنید ک 10 شب میخوابیدSmile

مورد دوم اینکه اگه موقع درس خوندن ذهنتون منحرف میشه، ی دفترچه بذارید کنارتون، اون فکری که میاد توی ذهنتون بنویسید و ب خودتون قول بدید حتما بهش فکر میکنین بعدا
اینطوری ذهنتون آروم میشه
کم کم یاد میگیرید ک وقتی اینطور فکرها اومد سراغتون، شیفت و دیلیتش کنید و نیازی هم ب نوشتن نیست دیگه

مورد سوم هم اینکه :
نقل قول:کلاس فنی و حرفه ای دو ماهه دارم میرم؛ کلاس پی اچ پی بعد استاد تقریبا یک ماهش که مرخصیه!

فکر کنم سمت طراحی سایت و برنامه نویسی و ... میخواید برید
رشته ای مثل کامپیوتر رو اگه خودتون خودخوان شروع کنید، خیلییی عالیه
بودن استاد خیلی خوبه، اما مهم تر از اون اینه ک خودتون شروع کنید

این سایت رو ببینید : http://www.w3schools.com/

از روی این سایت، بدون استاد و کلاس و ...میتونید، asp.net و php وhtmlو css و ... رو یاد بگیرید
اصلا چیزی مثل کامپیوتر، بیشتر علاقه مندی و پشتکار و خلاقیت ذهنیه، تا اینکه بخواد مدرک و دانشگاه و ... ارزش داشته باشه (ربطی هم ب اینکه توی شهر کوچیک باشید یا بزرگ نداره)
مگه اینکه بخواید استاد دانشگاه بشید یا کارهای تحقیقاتی کنید توی مقطع دکتری، اون وقته ک مدرک دانشگاهی ارزش پیدا میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عبدالرحمن
۲۰:۳۳, ۲۳/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
نقل قول:
فکر کنم سمت طراحی سایت و برنامه نویسی و ... میخواید برید
اون رو فقط در سطح آشنایی خواستم برم ولی میخوام شبکه کامپیوتری یاد بگیرم که این مورد هم نیاز به کلاس داره و هم نیاز به کار که تو شهرمون موجود نیست مگرنه برنامه نویسی رو میشه آدم خودش هم بخونه...

ممنون بابت راهنماییتون... همچنان استفاده میکنم...

باورم نمیشه الان دارم درس میخونم Big Grin آفتاب هم از مشرق دراومده امروز!
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا
۲۱:۲۴, ۲۳/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۴ ۲۱:۲۶ توسط A.E.)
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام دوست دارم منم مشارکت کنم ببینید درس خوندن هدف میخواد یا بهتره بگم هرکاری هدف میخواد بدون هدف درس خوندن معنا نداره منم اگه باشم از درس خوندن بی هدف زده میشم پس اول یه هدف باید مد نظرت باشه دوم باید برای رسیدن به هدف برنامه مناسبی داشته باشی دیگه نیاز به توضیح نداره که چندتا از این مشاورها میتونن در این رابطه کمکت کنن
منظورم همینایی که در سطح شهر یا تلویزیون تبلیغ میکنن اگه واقعا هدفت در امدن تو کنکوره که باید به یکیشون مراجعه کنی هم برنامه وهم آزموناشون کمکت میکنه
سوم اگر راستشو بخواین دیر دست به کار شدین ولی هنوزهم روزنه ی امید وجود داره سعی کنید نقاط قوتتون رو در فرصت باقی مانده زیاد کنین به طور مثال اگه در درس فیزیک خوب هستین ودر درس ادبیات ضعیف در فرصت باقی مانده فیزیکتون رو قوی تر /عالی/ کنید و اگه بازم فرصتی باقی ماند روی ادبیات کار کنید فراموش نکنید که عمومی ها هم تاثیر بسزایی دارن از اونا هم کمک بگیرین
امیدوارم مفید بوده باشمDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عبدالرحمن ، السا ، آیدا77
۱:۴۵, ۲۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
اگر رشتت کامپیوتره

فقط و فقط قدرت حل مسئله تو ببر بالا و کار عملی کن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، A.E ، مهدی2012
۱:۵۵, ۲۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:اون رو فقط در سطح آشنایی خواستم برم ولی میخوام شبکه کامپیوتری یاد بگیرم که این مورد هم نیاز به کلاس داره و هم نیاز به کار که تو شهرمون موجود نیست مگرنه برنامه نویسی رو میشه آدم خودش هم بخونه...

البته حالا ما میگیم برنامه نویسی ساده ست،
شما جدی نگیرید، روحیه دادن های اولیه ست :دی
دنیایی داره واسه خودش

اما واسه شبکه، شروعش نتورک پلاس ه ک همه ش تئوریاته، خودتون میتونین بخونید
برای مراحل بعدیش هم اگه کلاسش رو پیدا نمیکنین، توی دانشگاهتون، برید پیش مسئول سایت یا استادی که مربوطه ب این مباحث و ... ازش بخواید ی مدت اجازه بده بهش کمک کنید، درسته ک تجهیزات کمه، کارهای نامربوط به شبکه هم مجبور میشید انجام بدید (مثلا واسه 10 تا کامپیوتر ویندوز عوض کنید:| ) و ... اما اینطوری حداقل قدم های اول خوبی رو برداشتید، بعدش کم کم مطمئن باشید راه های بیشتری پیش پاتون قرار میگیره ان شاء الله

پ.ن : بالاخره واسه کنکور میخونید یا واسه کار تلاش میکنید ؟؟
فعلا روی درستون تمرکز کنین، ناسلامتی کنکور داریدها Smile

نقل قول:باورم نمیشه الان دارم درس میخونم [تصویر: biggrin.png] آفتاب هم از مشرق دراومده امروز!
الحمدلله، موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E ، مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا