|
چه جوری درس خون بشم؟
|
|
۱۰:۵۸, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر بیداران بصیر
![]() دوستان حقیقتش من از زمانی که یادم میاد از مشکل درس نخوندن رنج میبرم... از همون ابتدایی که یادم میاد آرزو به دل موندم من یک کتابی رو یه بار تا آخر بخونم چه برسه به چند بار... همیشه شب امتحان ها میشد شب عذاب من و تا صبح بیدار میموندم و درس میخوندم... الان حدود 6 ماهه از سربازی اومدم و تابستون هم کنکور کاردانی به کارشناسی دارم ولی هنوز هیچی نخوندم! کتاب که دستم میگیرم انگار تموم بدبختی هام شروع شده ![]() چاره ای جز درس خوندن و ادامه تحصیل ندارم... گفتم بزرگ میشم و سربازی میرم حتما تغییر کنم ولی نشد که نشد... اگه بخونم هم درسام خوبه و میتونم بالاترین نمره رو بگیرم ولی چه فایده که حوصله درس خوندن ندارم... هر جور روش؛ با برنامه ریزی، بدون برنامه ریزی, کم کم خوندن و ... رو امتحان کردم فایده نداشت... از شما دوستان میخوام علاوه بر دعا کردن برای من حقیر اگه تجربه یا دانش یا نظری در این زمینه دارید من رو راهنمایی کنید... متشکرم امام صادق (ع ): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد؛ تا زمانیکه در این راه است خداوند هم در پی برآوردن حاجت او خواهد بود. التماس دعا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۴:۰۵, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
منم این مشکلو داشتم. راهه خودمو میگم شاید واسه تو هم جواب داد.
من اصلا تا کتاب دستم میگرفتم خوابم میبرد. در این حد. شبا هم همش بیدار بودم. از وختی رفتم دانشگاه ریتمم عوض شد یعنی شبا ک همچنان بیدارم ولی درس خوندنو به جای روز انداختم تو شب. میدونی تو روز همش ذهنم مشغول بود و نمیتونستم رو درس خوندن تمرکز کنم ولی شب فرق داره. همه جا ساکته و ب جای فک کردن ب بدبختیا درس میخونم. ب جاش تو روز کارامو انجام میدمو تفریح میکنم. نمیدونم واست جواب میده یا نه ولی خب امتحانش مجانیه. یه هفته شبا تا ساعت 3-4 یا تا اذان صبح بیدار بمونو درس بخون ب جاش تو روز باقی کاراتو انجام بده. ببین چی میشه. |
|||
|
|
۸:۵۳, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام مهدی
برو کتابخونه. وقتی توی جوی قرار میگیری که همه دارند برا کنکور می خونند، خود به خود شما هم میری سمت درس. قبل از اینکه خوندن کتاب رو شروع کنی، از 200 یکی در میون بشمر تا برسی به 1 . این کار ذهنتو مشغول شمردن می کنه و تمام فکرای جنبی که داری رو کنار می زنه. البته بعد از درس خوندن باید یه کم قدم بزنی و ... تا دوباره برگردی به جو عادی زندگی ![]() سحرخیزی رو هم زمانی که کنکور داشتم استفاده می کردم. ساعت 9 شب بخواب (اگر خوابت نبرد همینجور دراز بکش) و ساعت 5 صبح بیدار شو و تا شب هم نخواب. روز اول رو از دست میدی و احتمالا هیچ کاری در اولین روز نمی تونی کنی ولی روزهای بعد تاثیر خوبشو می بینی. یه جورایی حس می کنی ضریب هوشیت رفته بالا. |
|||
|
|
۹:۲۶, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من تنها راه مطالعه كردن خود مطالعه كردن هست! يعني بدون مقدمه كتاب رو باز كن و شروع به خوندن كن تمركز خود به خود مياد سراغت براي مطالعه كردنت هدف داشته باش مثلا بگو امروز قراره فلان مبحث رو بخونم يا تا صفحه ي ٢٠ فلان كتاب رو بخونم درباره ي نتيجه ي مطالعه كردنت فكر كن يعني با خودت بگو من براي چي دارم اين كتاب رو ميخونم ؟ چه هدفي دارم ؟ براي چي دارم درس ميخونم؟ بعدش براي خودت اهداف بلند مدت و كوتاه مدت تشكيل بده اون وقت انگيزت براي مطالعه بيشتر ميشه مثلا با خودت بگو من قراره تا هفته ي بعد اين كتاب ها رو بخونم و ميدوني كه مثلا اگه اين هفته مطالعه ي خوبي داشته باشي هفته ي بعد به سطح علمي بالا تري رسيدي و به اهدافت نزديك تر شدي درهنگام مطالعه فقط از متن كتاب رو خواني نكن سعي كن چند تا جمله كه خوندي اونا رو با صداي بلند براي خودت تحليل كني يا نكاتشون رو يه جا بنويسي بعد از مدتي مطالعه كردن براي خودت وقت استراحت بزار تنظيم مقدار مطالعه و استراحت به خودت بستگي داره با افرادي كه مطالعه زيادي دارن در ارتباط باش اونا بهت انگيزه ميدن خوندن اين كتاب ها رو هم توصيه مي كنم : خودباوري .. دروتي كوركيل بريگس .. ترجمه عباس چيني كي پنير مرا جابه جا كرد؟ ... دكتر اسپنسر جانسون ... برگردان لعيا عندليب اميدوارم هميشه موفق باشي يا علي (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۲/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۴ ۲۳:۱۶ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون؛ نکته های مفیدی گفتین
نقل قول:من شبا ساعت 10 میخوابم! ![]() نقل قول:اینو میشه یه کاریش کرد شما بگو ساعت 8 بخواب کیه که نخوابه!!! من 24 ساعته خوابم ![]() نقل قول:مشکل همین شروعشه، الان نزدیکای عید هم هست نمیدونم بعد عید شروع کنم... مواردی که گفتی رو تست میکنم. نقل قول:اصلا داریم
|
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منظورم اينه كه خيلي براي مطالعه مقدمه چيني نكن
همين الان برو بخون ميبيني وقتت داره الكي هدر ميره مستقيم برو سر كتاب شروع كن همين شايد خيلي ساده باشه ولي جواب ميده |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
به این فکر کن که علم یک هدیه است از طرف خدا برای انسان تا بتونه به ناشناخته ها دست پیدا کنه و تاثیری هرچند کوچیک در حل معمای هستی داشته باشه
|
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۲۲/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۴ ۱۹:۲۸ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من هم تا حدودی این مشکل رو داشتم و همچنان دارم
مهمترین مشکل عدم علاقه به موضوع هست. معمولا چون کتاب ها درسی از همه موضوعات حرف میزنن و خیلی هم بحثاشون کلی هست، نمیتونه جذب مخاطب داشته باشه. این مورد که تا دبیرستان کاریش نمیشه کرد، ولی اگر دانشگاه رشته مورد علاقتون رو بخونید خیلی اوضاع تغییر می کنه راهی که من استفاده می کردم و می کنم اینه که دقایق و روز های اول خودتونو مجبور به خودن به صورت روزنامه وار کنید، یعنی اصلا یادگیری رو به عنوان هدف قرار ندید. فقط شروع کنید یه بخشایی از کتاب رو بخونید ببینید حرف حسابش چیه ![]() ![]() مورد دوم رفتن به سالن مطالعه هست که البته برای همه افراد جواب نمیده (مورد داشتیم طرف میرفته کتابخونه یا چیز میخورده یا با دوستاش حرف میزده! )سومین مورد که خیلی مهمه مطالعه کردن به صورت متنوع هست. یعنی کل وقتی که می خواید مطالعه کنید رو به چند بخش تقسیم کنید و در هر بخش یه کتاب متنوع بخونید و سعی کنید یکی در میون سخت و آسون قرار بدید (این رو من تست کردم و کاملا جواب داده) نکته مهم دیگه اینه که وقتی موتورتون گرم شد زیاد استراحت به خودتون ندید (نهایتا هر ساعت یک ربع استراحت) و تا اخر محتوای مورد نظر رو بدون فاصله طولانی مطالعه کنید (و گرنه مجبورید دوباره برید مرحله اول) در روز های تعطیل مطالعه رو از صبح اول وقت شروع کنید (حدود ساعت 7) این کار باعث میشه در آرامش صبح با تمرکز کامل مطالعه کنید و از اونجایی که کارتون زود تر تموم میشه و میتونید شب یه استراحتی داشته باشید بهتون انگیزه میده که کارتون رو تکمیل کنید و اما نکته آخر که نظر شخصی من هست: یه ادم درس نخون هیچ وقت به طور کامل درس خون نمیشه، چون تو ذاتش نیست ![]() ![]() اما این موضوع به این معنی نیست که اونطرف دیگه بدبخته و هیچ راهی نداره... هر کسی یه استعداد و ظرفیتی داره که میتونه برای موفقیت ازش استفاده کنه درس خوندن تنها راه نیست... |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام مهدی جان
امیدوارم هرچه زودتر شروع به مطالعه کنی نیومدم بگم چطور شروع کنی چون خودم هنوز نفهمیدم چطور!دیگه هم آب از سرم گذشته نمیخوام بحث رو به حاشیه ببرم اما یه نکته خیلی مهم رو بهت بگم که زیاد دنبال مدرکت نباش که باهاش شروع به کار کنی.از همین الان یه تخصص رو یاد بگیر کنار درست.همه میدونیم تو این دوره زمونه رو مدرک نمیشه حساب باز کرد.دوستم دکترای روانشناسی از یه دانشگاه خیلی خوب و معتبر داره و آدم بسیار با معلومات و جاافتاده ای هم هست اما تا الآن حتی دانشگاه آزاد هم هیئت علمیش نکردن اگه من برگردم به دوران دانشگاهم قطعا کنار درس،دنبال یه شغل هم میبودم.اشتباهی که الان دارم چوبشو میخورم ان شاءالله که موفق باشی |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۲۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
من قبل از دانشگاه فقط برای امتحان می خوندم اونم يه دور! اصلا به دور دوم نمی کشید! نمره هام هم متوسط بود بعد فهمیدم بچه ها دارن چند دور می خونن که دیگه برای دانشگاه دو دور می خوندم ياده يه بار برای امتحانات با یکی از دوستانم رفتیم کتابخانه آقا جو گیر شده بودم اینقدر درس خوندم که نگو خخخ به قول یکی از این دوستان برو کتابخانه خیلی موثره يه چندتا معجون تقویت حافظه هم از عطاری بگیر بخور مثل معجون سعد كوفي با زعفران با عسل که حدیث داریم اگر کسی بخوره حافظه قوی پیدا می کنه البته به مدت 14 روز اونم ناشتا يه راه آسون ديگه هم هست اونم دعاست از خدا بخواه آیت الکرسی هم خوبه چندتا دعا هم برای حافظه هست عدم تمرکز میتونه دلیل مغزی داشته باشه که با تقویت حافظه درست ميشه اما اگر دلیل روحی داشته باشه باید دعا کنی تا درست شه چاره ای نیست بالاخره کنکوره باید امتحان بدی به خودت تلقین کن که ميتوني در ضمن یا صبح درس بخون یا عصر من اصلاً شبها نمیتونستم درس بخونم مگه برای امتحان و در کتابخانه کتابخانه خیلی خوبه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

کتاب که دستم میگیرم انگار تموم بدبختی هام شروع شده 

)