|
من_یک_تندرو_هستم
|
|
۱۴:۵۸, ۲۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
?من_یک_تندرو_هستم?
?وقتی_دفاع_از_حقیقت_اسلام صفت تندرو بودن را به همراه دارد!!! و اعتدالیون فرزندان و مدافعان انقلاب را تندرو، بی شناسنامه و... غیره میخوانند، آنوقت است که برا فرزندان انقلاب تندرو بودن از صفتی نکوهیده به صفتی پسندیده تبدیل می شود. ?#شما_را_ارجاع_می_دهم به بیانات مقام معظم رهبری در روز ۵ اسفند: ?"آنهایی که میگویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّمتر و پایدارترند؛ حزباللّهیها را میگویند تندرو. میانهرو [هم] کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد. در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانهرو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانهرو کسی است که در مقابل خواستههای آنها تسلیم است. و اما نگاهی به تاریخ زندگانی اهل بیت کار ساده تر میکند. . ?#نکته_اول : پیامبر اکرم در طی ده سال ۸۳ جنگ داشته اند. و به احتمال فراوان از دید برخی نفوذی ها پیامبر اولین تندرو خواهد بود. . ?#نکته_دوم : پیامبر اکرم دستور تخریب مسجد ضرار را صادر کردند. و آنجا را تبدیل به یک زباله دان نمودند. . ?#نکته_سوم : حضرت علی(علیه السلام) بعد از رحلت پیامبر تندروی!!!! نمودند و با خلفای زمان باب مذاکره!!! برای جانشینی پیامبر نگشودند تا آنجا که همسرشان به شهادت رسیدند. . ?#نکته_چهارم : حضرت علی(علیه السلام) در جنگ جمل تندروی نمودند و برای دفاع از کیان اسلام به جنگ بیت پیامبر!!!!!(عایشه) رفتند. . ?#نکته_پنجم : حضرت علی در جنگ نهروان با خوارج، از بین ۴۰۰۰ هزار نفر تنها ۹ نفر را زنده باقی گذاردند. . ?#نکته_ششم : حضرت زهرا(سلام الله علیها) تندروی کردند و در دفاع از ولایت تا آنجا که خود و محسن(علیه السلام) شان را فدای ولایت نمود. . ?#نکته_هفتم : امام حسین(علیه السلام) تندروی را به حد اعلی رساندند، تا آنجا که با ۷۲ نفر به جنگ سی هزار نفر رفتند!!! تا آنجا که خود و یاران و فرزندانشان به شهادت رسیده و خانواده ی بزرگوارشان به اسارت رفتند. . ?آری برای تندروی نمونه های بسیاری در تاریخ اهل بیت داریم که مجال پرداختن به آنان نیست. اگر کسی به دنبال حق باشد با همین چند اشاره به تاریخ راه را پیدا میکند. کسی ک خواب باشد میتوان بیدارش کرد اما کسیکه خودش را به خواب زده را خیر!... و تمام این نکات،.من را بر آن میدارد که به تندرو بودن خود افتخار کنم. ?بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم.? ??لطفا پخش کنید?? |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۲۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
رجوع شود به سخن امام علی که می فرماید
میانه رو باشید ------------------------------------------- تندرو که شما می فرمایید اینها هستند
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۶/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۴ ۲۲:۴۱)Mohammad Trust نوشته است: رجوع شود به سخن امام علی که می فرماید رهبر انقلاب، مسئولان و سیاسیون را به پرهیز از تکرار ادبیات سیاسی دشمن، بهویژه استفاده از تعبیر «تندرو» و «میانهرو» توصیه کردند و افزودند: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، بدخواهان این تعبیر را بهکار بردند و منظور آنها از تندرو کسانی است که نسبت به انقلاب اسلامی و تفکر و اصول امام پایبندتر و مصممتر هستند و مقصود آنها از میانهرو کسانی هستند که در مقابل بیگانگان، تسلیم و سازشپذیرتر هستند. حضرت آیتالله خامنهای گفتند: کسانی که در داخل این تعابیر را بهکار میبرند باید معارف اسلامی را بهدقت مطالعه کنند زیرا در اسلام، چنین تقسیمبندی وجود ندارد و میانه و وسط، به معنای «راه مستقیم» است، بنابراین در مقابل راه میانه، تندروی قرار ندارد بلکه منحرفین از صراط مستقیم قرار دارند. ایشان افزودند: در مسیر مستقیم ممکن است عده ای تندتر بروند و عده ای هم کندتر، که این اشکالی ندارد. رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: در ادبیات سیاسی بیگانه، به داعش نیز تندرو میگویند در حالیکه داعش منحرف از اسلام، قرآن و صراط مستقیم است.
حضرت آیتالله خامنهای در جمعبندی این بخش از سخنان خود گفتند: کسانی که در بیرون مرزها تعبیر تندرو را بهکار میبرند، مقصودشان جریان وفادار به انقلاب و حزباللهیها است، بنابراین در داخل باید مراقبت شود که با تکرار این تعابیر، هدف دشمن تأمین نشود. |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۲۶/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۴ ۲۳:۴۰ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
تندروترین فرد حضرت خضر بود که اون بچه رو کشت
![]() شما که علم الهی دارید چطوره که از اینجا شروع کنید. شما که اینقدر به حرفهای رهبری گوش میدی پس از ادبیات دشمن استفاده نکن..اینقدر نگو من تندرو هستم. این ادبیات دشمن هست |
|||
|
|
۰:۱۰, ۲۷/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۴ ۰:۱۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چرا در بحث مغالطه می کنید!
بحث تندرو داخلی هست نه خارجی. ما هم نگفتیم! بلکه رییس جهمور از این کلمه استفاده کرده. مگر رهبری که حرف از نفوذ می زنند یا می گویند "اهل بیت در مذاکره با دشمنانشان نصیحت می کردند چیزی بده و بستان نمی کردند." یا "مذاکره با امریکا ممنوع است بخاطر ضررهای بیشماری که دارد و منفعتی که اصلا ندارد. " آیا اینها در مورد آدم فضایی هاست؟ مگر کسه دیگه ای هم غیر از رییس جمهور و تیمش تو کشور با آمریکا مذاکره کرد که شما میگید سخن رهبری در مورد جناب روحانی و اطرافیانش نیست! همش میگید رهبر در مورد ایشون هیچ حرفی نزده ، اتفاقا حرف زیاد زده اگه دلمون بخواد که بفهمیم و تعصبات رو کنار بذاریم. |
|||
|
|
۰:۳۱, ۲۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اگه منظور شما از مغلطه گر من هستم باید بگم که در تکمیل صحبتهای آقای قبیله منتظر گفتم که حضرت خضر تندروترین فرد بود. ببینید دوستان گرامی و دلواپسان این رسم دیدگاه اسلامی نیست که هر وقت میخواییم پای پیامبر و امامان رو وسط بکشیم اما وقتی یکی بیاد بهمون بگه چرا مثل ائمه زندگی نمیکنید بگیم ما که معصوم نیستیم.. بالاخره تکلیف خودمون رو مشخص کنیم. ما معصوم هستیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
۰:۵۰, ۲۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
چه سریع موضوع رو به مذاکرات ربط میدید! دیالوگ یک فیلم میگفت:
نقل قول:sometimes we must work with our rivals rather than destroy them. فعلا آمریکا و متحداش از ما قوی ترن. حالا شما هی بگو چرا مذاکره؟؟ روسیه و چین هم که میبینید نامرد تر از خود آمریکا هستند. تقی به توقی بخوره پشت مارو خالی می کنند. بهتره اول خودمون رو قوی کنیم، کینه هامون رو هم نگه داریم. به موقعش حساب آمریکا رو هم می رسیم. پ.ن:اگه تو آمریکا ترامپ و تو ایران محمود رئیس جمهور بشن چی میشه! |
|||
|
۸:۳۲, ۲۷/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۴ ۸:۳۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:فعلا آمریکا و متحداش از ما قوی ترن. حالا شما هی بگو چرا مذاکره؟؟ شما عزیز اگه بدونین فعلا آمریکا و متحدانش نسبت به اوایل انقلاب و سالهای دفاع مقدس خیلی ضعیف ترن. اونموقع شکستشون دادیم حالا شدیم ضعیف؟ یا شایدم ایمانمون ضعیف تر شده یا فکرهامون عوض شده. جواب پ.ن: اینهمه جواب دادیم اما باز هم تکرار. باز هم اگه بدونین جرج بوش که عین ترامپ بلکه دیوانه تر بود و وحشی تر 4 سال با آقای احمدی نژاد همدوره بودن. آمریکا اگر جرئت حمله به ایران رو داشت 10 سال قبل میکرد نه الان که به استناد کارشناسان سیاسی دنیا رو به افول گذاشته. این جنگ جنگ رو یه عده راه انداختن تا دستاورد برجام رو بزرگ کنن و الا قضیه شفاف تر از اینهاست... |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۲۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۲۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۴ ۲۳:۲۶)sagheb نوشته است: رهبر انقلاب، مسئولان و سیاسیون را به پرهیز از تکرار ادبیات سیاسی دشمن، بهویژه استفاده از تعبیر «تندرو» و «میانهرو» توصیه کردند و افزودند: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، بدخواهان این تعبیر را بهکار بردند و منظور آنها از تندرو کسانی است که نسبت به انقلاب اسلامی و تفکر و اصول امام پایبندتر و مصممتر هستند و مقصود آنها از میانهرو کسانی هستند که در مقابل بیگانگان، تسلیم و سازشپذیرتر هستند. حرف های اقا درست منتهی منظور ما روشنه. مقصود ما انقلابی ها و حزب اللهی ها نیستند ، کسایی که فکر میکنن عقل کل هستند رو میگیم تند رو |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |