|
مردان تلگرامی زنان اینستاگرامی
|
|
۲۱:۲۹, ۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[b]? مردان تلگرامی بر این باورند هرچقدر هم که بی سواد باشند اما اگر بتوانند در گروه های تلگرامی حرف های قشنگ و گنده تر از دهانشان بزنند که حتی معنی آنرا هم ندانند، از درجه شخصیت بالاتری برخوردارند. ? زنان اینستاگرامی بر این باورند اگر نان شب ندارند که بخورند اما اگر بتوانند با ژست ها و لباس ها و آرایشات مختلفی عکس های خود را در اینستاگرام به انتشار بگذارند، از درجه شخصیت بالاتری برخوردارند. ? مردان تلگرامی اگر ببینند خانمی در گروهی متنی را تایپ می کند ناخداگاه مطلب نخوانده آن خانم را فوروارد می کنند و با گذاشتن علامت شصت (لایک) وانمود می کنند که خیلی از حرف های آن خانم لذت برده اند. ? زنان اینستاگرامی اگر ببینند تعداد لایک های عکس هایشان هر روز بیشتر می شود، روز به روز برهنه تر و پر آرایشتر عکس میگذارد و خیال می کند که مرد هابخاطر ژست ها و با کلاس بودنشان برایشان لایک می کنند. ? مردان تلگرامی در گروه هایی که فقط آقایان هستند بسیار بی شخصیت و بی ادب رفتار می کنند ولی اما اگر در گروهی فقط یک خانم حضور داشته باشد چنان رفتار می کنند که انگار استاد اخلاق اسلامی دانشگاه هستند. ? زنان اینستاگرامی آشغال هایشان را از ماشین به بیرون پرت می کنند اما اگر به یک جوی آّب گندیده لجن گرفته برسند نا خداگاه دست هایشان را باز می کنند و ژست پرواز می گیرند و زیرش می نویسند من و طبیعت یهویی. ? مردان تلگرامی همه از یک دم اندیشمند، فرزانه، باهوش، تحصیل کرده، با پرستیژ، با ادب، با اخلاق، بامرام، فهمیده و آقا هستند که در هر مسئله ای توان صحبت کردن و بحث کردن دارند و نظر ارائه می دهند. ? زنان اینستاگرامی همه خارج رفته، پارتی مختلط رفته، قلیان کشیده، ماشین کلاس بالا داشته، خونه ویلایی داشته، خوشتیپ، پرتز کرده، مو مش کرده و حداقل با سه پسر رابطه داشته هستند که هرکس ندونه فکر می کنه آخرفهم و شعور هستند. ? مردان تلگرامی تبحر خاصی در مخ زدن از زنان و دختران ولوو شده در محیط تلگرام را دارند، جوری که نمی توانند از این توانمندی خود برای همسر یا فرزند خود برای گفتن جمله ساده عزیزم استفاده نمایند. ? زنان اینستاگرامی انگیزه خاصی برای انتشار تصاویر خصوصی و برهنه خود برای سایر مردان را دارند جوری که حتی همسر یا اعضای خانواده خودش نیز هنوز به عمر خودشان وی را اینگونه ندیده اند. ? سخن پایانی نویسنده : حتی اگر تمامی مطالب بالا را فراموش کرده اید عیبی ندارد، همینقدر که بدانید هردوی مردان و زنان تلگرامی و اینستاگرامی غیرواقعی و فقط محض کلاس گذاشتن از چیزهای نداشته شان هستند برای شما کافیست. این دو با مردم ازدواج کرده اند نه با یک نفر خاص و همین باعث بروز بسیاری از مشکلات روحی و روانی برای آنان است. پس بیخیال این ها به زندگی خوب و زیبای خودتان بپردازید و بگذارید آن ها در حسرت نداشته هایشان بمانند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۱, ۳/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۵ ۱۸:۳۰)فاطمه خانم نوشته است: به نظر بنده اینها ابزارهای دشمن هستن ، چرا متدینین هم با استفاده از این ابزارها به فراگیر شدن بیشترش کمک می کنن. ما نرم افزار ایرانی مثل بیسفون داریم اما متاسفانه همه چیز در شعار و حرف هست اما در عمل هیچ ملاحظه ای وجود نداره که این ابزار دشمن رو قوی می کنه تا راحت تر موج سازی کنه. به قول یکی از دوستان هدف وسیله رو توجیه نمی کنه. |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۱)سدرة المنتهی نوشته است: اینها ابزارهای دشمن هستن ، چرا متدینین هم با استفاده از این ابزارها به فراگیر شدن بیشترش کمک می کنن. ما نرم افزار ایرانی مثل بیسفون داریم اما متاسفانه همه چیز در شعار و حرف هست اما در عمل هیچ ملاحظه ای وجود نداره که این ابزار دشمن رو قوی می کنه تا راحت تر موج سازی کنه.میشه ابزار دشمن رو برای ما تعریف کنید برادر؟ وقتی میشه تبلیغ داشت و از یک جامعه استفاده کرد چرا ما باید ازش استفاده نکنیم؟ ما چرا نباید بتونیم موج بسازیم؟ ما چرا نباید تبلیغ کنیم؟ سخنان رهبر رو در مورد فضای مجازی مطالعه بفرمایید. به نظرم ناآگاهی جامعه از کمکاری قشری هست که فکر میکنند نباید به این ابزار نزدیک شد. ابزار و رسانه به این فراگیری و کارآمدی رو رها کردن واقعا جرمه! مگر کسی که نتونه مواظب خودش باشه و از دینش بترسه. فعالیت خودتون رو غیر خصوصی و مذهبی و دینی قرار بدین و جهت بدین به افکار ملت. چیزهای که خوب هست رو به اشتراک بگذارید و بهش عمل کنید. دیگه از این بهتر رسانه چی هستش؟ ابزار استعمار وقتی معنی پیدا میکنه که جهت و راه گم بشه. |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
هر دونفرتون یه مطلبو میگید
یچیز الان افت شده کثرت اطلاعات انقد داده زیاد شده که حقیقت توش گم شده میای یه کانال بزنی دویست تا عین خودت میزنن تا بیای حرف بزنی میگن تو جاسوسی تبلیغات تلگرامو ببینید کانال های مذهبی پر از تبلیغات بعضاً زشت یا زرد یجور برکت رو فدای تبلیغ گرایی غربی میکنن یا شایعه یا کثرت اطلاعات حالا فرض کن خبر ظهور بخواد بهمون برسه (بدون امداد الهی) تصورشو بکن |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۱)سدرة المنتهی نوشته است: ما نرم افزار ایرانی مثل بیسفون داریم اما متاسفانه همه چیز در شعار و حرف هست اما در عمل هیچ ملاحظه ای وجود نداره که این ابزار دشمن رو قوی می کنه تا راحت تر موج سازی کنه. پیام تبلیغاتی: ![]() بیسفون خوبه استفاده کنید ( داره بهتر هم میشه) . |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۵ ۲۰:۳۷)فاطمه خانم نوشته است: میشه ابزار دشمن رو برای ما تعریف کنید برادر؟ من حرفمو زدم ، پیشنهادم رو هم دادم. قشر مذهبی یک ظرفیتی دارن که میتونن یک فضای سالم رو بسازن و قطعا خیلی ها ترغیب میشن که به این فضا وارد بشن. اما الان خودتون مورد اتهامید ، مردم میگن این مذهبی ها که حاضر نیستن به خاطر دینشون از تلگرام بگذرن چه دیگه حرفه حقشون قابل قبوله؟!!! اگه تلگرام هزینه ها رو کم می کنه دلیل نمیشه ازش استفاده کنیم اگه دین داریم باید سختی هاشو متحمل بشیم اما به دشمن سود نرسونیم. من بیسفون رو پیشنهاد دادم. زمین خودی هم داریم...باید اطلاع رسانی کنیم. خودمون استفاده کنیم تا دیگران ترغیب بشن و عمومیت پیدا می کنه ، وقتی مخاطبان تلگرام و بیسفون به یه حد مطلوب رسید میتونیم تلگرام رو با اون همه پیج مستهجن یا سیاسی با تعداد میلیونی رو کاملا فی*ل*تر کنیم و کسی هم معترض نشه. ( چون جایگزین سالمش رو فرهنگ سازی کردیم) این حرفهایی که فرمودین جواب من نبود فقط بهانه بود. کارهای مثبت شما در مقابل کارهای منفی در تلگرام 1 در هزاره. نظامم خیلی داره ازین مورد ضربه میخوره اما شرکت های خارجی حاضر نیستن همکاری کنن برای پالایش. حق هم دارن چون زمین اوناست. |
|||
|
|
۰:۱۱, ۴/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۵ ۰:۱۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
پ.ن :
مشکل ما با این نرم افزارهای ارتباطی چیه ؟؟ اینه ک سرور هاش خارج از کشور هستند پس اطلاعات ب سرقت میره با رضایت ِ کاربرین سرور بیسفون در ایران، انگلستان و آمستردام ه بیسفون نرم افزار ایرانی نیست مثل اینه ک ویندوز سون رو فارسی سازی کنن بدن دست ماها بگن نرم افزار ایرانی :| |
|||
|
|
۰:۳۷, ۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بیسفون ایرانیه هست در حدی که تصمیم داره اپراتور بشه و تا اونجایی که من میدونم علت مشکلات اخیرش هم همین تغییراته داخلیش هست
دیتا سرور هاش هم در ایرانه هر نرم افزاری برای اینکه در کشور های دیگه حمایت بشه باید سرور اونجا داشته باشه نگاه نکنید ب کشور های جهان سوم که همینجوری هر چیزی رو قبول میکنیم نمونه اش همین تلگرام که وقتی بهشون گفتیم یک سرور در ایران ایجاد کنید متهم به جاسوسی کاربرانمون کردند و حاشیه درست کردند. گیریم که بیسفونه ایرانی-خارجیه برای حمایتش نصبش کنید همونطور که تلگرام اسرائیلی رو نصب کردید. این نرم افزار ها تا حمایت نشن پیشرفت نمیکنن. بیسفوم تا قبل از این تغییرات داخلیش خیلی عالی بود ولی بدلیل تغییرات داخلیش یکم عقبگرد داشت که درحال برطرف کردن ایراداتش هست. سروش و بقیه پیام رسان های ایرانیه دیگه ای هم هستند برای حمایت
|
|||
|
|
۲:۱۵, ۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ببخشید اما بعضی استدلالها احساسی هستن و منطقا من رو راضی نمیکنه.
![]() موفقیت ابزارهای شبکه اجتماعی به استقبال ازشون برمیگرده. یک شبکه اجتماعی اول باید محیط جذاب داشته باشه و کارآمد تا کاربر در اون احساس راحتی داشته باشه. تا من صبر کنم که یه شبکه رونق بگیره و بعد کارم رو توش شروع کنم مثل این هست که برویم در یک پاساژ که خالی هست مغازه باز کنیم. طبیعتا تلاشمون رو داریم هدر میدیم. من دوست دارم از بیسفون دفاع کنم ولی هنوز جایی که باید باشه رو ایجاد نکرده. نصب کردنش کاری نداره ولی باید محیط کاربری مناسب داشته باشه تا اقبالش ایجاد بشه در بین کاربرا. ولی الان اینستا زنده است! به نظرم چون خرابی توش هست دلیل نمیشه من از جنبه های مثبتش استفاده نکنم. فقط رد کردن کافی نیست. دلیل بیارید و جایگزین ارائه بدین
|
|||
|
|
۲:۴۰, ۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ببخشید خیلی خسته ام ی مختصر صحبت میکنم.
بیسفون تا قبل از اینکه براش مشکل پیش بیاد به جرئت میگم چیزی از تلگرام کم نداشت الا اینکه فایل صوتی نمیشد توش فرستاد الانم هم که عقبگرد داشته بخاطر تغییرات داخلیش و من هم منتظر هستم تا رفعش کنه تا بعد بیام تبلیغش کنم الان هم اگه اسمش رو آوروم بخاطر این بود که دوستان دربارش صحبت کردند. اینکه بقیه استفاده نمیکنن منم نکنم اصلا منطق جالبی نیست بنظرم تا وقتی شما استفاده نکنید اطرافیانتون هم استفاده نمیکنن فرهنگسازی بعنی همین که من از کالای ایرانی استفاده کنم و به بقیه هم معرفی کنم و تا مجبور نشدم و بغیر تزویج دینم سراغ تلگرام نرم البته من خودم اکانت تلگرامم رو حذف کردم این برای اون هایی هست که تمایل دارند در تلگرام فعالیت داشته باشن که بنظر من ترویج پیام های ضد دین درش هیلی بیشتر هست تا ترویج دین. من زمانی که اومدم از نرم افزار های ایرانی استفاده کنم یک دونه مخاطب توسون نداشتم ولی کم کم دوستانم رو آشنا کردم و الان خیلی هامون در همین پیام رسان های ایرانی هستیم. اتفاقا اینجا بستر ترویج دین هموار ترهم هست. ولی اینکه چون از ایرانی ها استقبال نشده منم استفاده نمیکنم منو قانع نمیکنه. بقول یکی از تحلیلگران فضای مجازی اولا تا از این ها استفاده نکنید ایراداتشان معلوم نمیشه که بر طرفش کنند دوما اینکه زمانی که شلوغ شد و همه ازش استفاده کردن دیگه چ فایده؟!? رهبری این همه تاکید دارند روی استفاده از کالای ایرانی و اقتصاد مقاومتی این هم نمونه ی اقتصاد مقاومتی عوض اینکه پول تو جیب اسرائیل بریزیم با حمایت و نقد سازنده خودمون رو تقویت کنیم.
|
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
نمیدونم از چی ِ بیسفون دارید حمایت میکنید
![]() ی نرم افزار خارجی ِ فارسی سازی شده ارزش حمایت کردن نداره بیسفون چ مزیتی نسبت ب تلگرام داره، بفرمایید تا ما ازش استفاده کنیم من الان ویندوز تن رو فارسی کنم، بعد بدمش ب بازار تحت عنوان نرم افزار بومی، خنده دار نیست ؟؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دستگیری مدیران دو کانال تلگرامی به اتهام نشر اکاذیب+ اسامی ک | mahdy30na | 2 | 1,291 |
۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: قلب |
|