کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مردان تلگرامی زنان اینستاگرامی
۲۱:۲۹, ۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار

[b]? مردان تلگرامی بر این باورند هرچقدر هم که بی سواد باشند اما اگر بتوانند در گروه های تلگرامی حرف های قشنگ و گنده تر از دهانشان بزنند که حتی معنی آنرا هم ندانند، از درجه شخصیت بالاتری برخوردارند.

? زنان اینستاگرامی بر این باورند اگر نان شب ندارند که بخورند اما اگر بتوانند با ژست ها و لباس ها و آرایشات مختلفی عکس های خود را در اینستاگرام به انتشار بگذارند، از درجه شخصیت بالاتری برخوردارند.

? مردان تلگرامی اگر ببینند خانمی در گروهی متنی را تایپ می کند ناخداگاه مطلب نخوانده آن خانم را فوروارد می کنند و با گذاشتن علامت شصت (لایک) وانمود می کنند که خیلی از حرف های آن خانم لذت برده اند.

? زنان اینستاگرامی اگر ببینند تعداد لایک های عکس هایشان هر روز بیشتر می شود، روز به روز برهنه تر و پر آرایشتر عکس می‌گذارد و خیال می کند که مرد هابخاطر ژست ها و با کلاس بودنشان برایشان لایک می کنند.

? مردان تلگرامی در گروه هایی که فقط آقایان هستند بسیار بی شخصیت و بی ادب رفتار می کنند ولی اما اگر در گروهی فقط یک خانم حضور داشته باشد چنان رفتار می کنند که انگار استاد اخلاق اسلامی دانشگاه هستند.

? زنان اینستاگرامی آشغال هایشان را از ماشین به بیرون پرت می کنند اما اگر به یک جوی آّب گندیده لجن گرفته برسند نا خداگاه دست هایشان را باز می کنند و ژست پرواز می گیرند و زیرش می نویسند من و طبیعت یهویی.

? مردان تلگرامی همه از یک دم اندیشمند، فرزانه، باهوش، تحصیل کرده، با پرستیژ، با ادب، با اخلاق، بامرام، فهمیده و آقا هستند که در هر مسئله ای توان صحبت کردن و بحث کردن دارند و نظر ارائه می دهند.

? زنان اینستاگرامی همه خارج رفته، پارتی مختلط رفته، قلیان کشیده، ماشین کلاس بالا داشته، خونه ویلایی داشته، خوشتیپ، پرتز کرده، مو مش کرده و حداقل با سه پسر رابطه داشته هستند که هرکس ندونه فکر می کنه آخرفهم و شعور هستند.

? مردان تلگرامی تبحر خاصی در مخ زدن از زنان و دختران ولوو شده در محیط تلگرام را دارند، جوری که نمی توانند از این توانمندی خود برای همسر یا فرزند خود برای گفتن جمله ساده عزیزم استفاده نمایند.

? زنان اینستاگرامی انگیزه خاصی برای انتشار تصاویر خصوصی و برهنه خود برای سایر مردان را دارند جوری که حتی همسر یا اعضای خانواده خودش نیز هنوز به عمر خودشان وی را اینگونه ندیده اند.

? سخن پایانی نویسنده : حتی اگر تمامی مطالب بالا را فراموش کرده اید عیبی ندارد، همین‌قدر که بدانید هردوی مردان و زنان تلگرامی و اینستاگرامی غیرواقعی و فقط محض کلاس گذاشتن از چیزهای نداشته شان هستند برای شما کافیست. این دو با مردم ازدواج کرده اند نه با یک نفر خاص و همین باعث بروز بسیاری از مشکلات روحی و روانی برای آنان است. پس بیخیال این ها به زندگی خوب و زیبای خودتان بپردازید و بگذارید آن ها در حسرت نداشته هایشان بمانند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، قلب ، عبدالرحمن ، Bidel.s ، قاتل مرگ ، 313s.w.o

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۱۹, ۵/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۵ ۱:۴۳ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #21
آواتار
دوبار جواب دادم پاک شد

چکیده ی دو ارسال قبلیم این که من اصلا تمایلی ندارم درباره ی این موضوع اینجا صحبت کنم و توقع متقاعد شدن کسی رو هم ندارم چون خودم هم با چند جلسه سخنرانی و کلاس و مقاله و پای صحبت های کارشناس این رشته نشستن قانع شدم توقع زیادیه که از خودم کانتظار داشته باشم بتونم شمارو تو چند تا پست و چت قانع کنم ادعایی هم در این زمینه ندارم.Blush

من از هر چیزی که ایرانی محسوب بشه حمایت میکنم( چه نیم درصد چه صد درصد، البته شما بیشتر درباره ی بیسفون تحقیق بفرمایید) و هر چیزی رو هم که پولش بره تو جیب اسرائیل نفی میکنم از جمله تلگرام. چیزیه که خوئم بهش رسیدم و با شما و بقیه هم فعلاSmile کار ندارم ولی به قول حضرت آقا من از همه ی ملت ایران درخواست میکنم از کالای ایرانی حمایت کنید.
نقل قول:۱۳. آیا نرم‌افزارها هم به‌مثابه کالا هستند و حکم خرید کالای ایرانی در اینجا هم وجود دارد؟
حکم خرید کالای دشمنان که به نحوی کمک به آنها محسوب می‌شود تحت عنوان «اعانه‌ی ظالم» شامل اینجا نیز می‌شود؛ یعنی ما با خریداری یک نرم‌افزار، خدماتی به آنها برسانیم یا به نحوی از این نرم‌افزارها استفاده کنیم که سودش به جیب آنها برود، مثل برخی برنامه ها که اصل ورود به آنها و تعداد استفاده کنندگان از آن برای صاحبش مفید است، همین ورود به برنامه هم حرام می شود . بنا بر این فرقی نمی کند که این کالا سخت افزار باشد یا نرم افزار و این توصیه‌‌ای که گفته‌اند اگر کالایی مشابه داخلی دارد، از کالای خارجی استفاده نکنید، شامل نرم‌افزارها هم می‌شود و باید از نرم‌افزار داخلی استفاده کنید.
اینم جهت مطالعه ی بیشتر.
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=29126#13
http://gerdab.ir/fa/news/17059/%D8%AF%D8...8%B3%DB%8C
اگه قانع نشدید من هیچ اصراری به قانع کردن شما ندارمSmile من به چیزی که یقین دارم درسته عمل میکنم شما هم به همون چیزی عمل کنید که بهش یقین داریدWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، | جستجوگر | ، 313s.w.o
۱:۴۱, ۶/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۵ ۱:۰۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #22
آواتار
پ.ن :

نقل قول:چون خودم هم با چند جلسه سخنرانی و کلاس و مقاله و پای صحبت های کارشناس این رشته نشستن قانع شدم
الحمدلله ک اهل تحقیق و مقاله هستید
خوب میشه اگه این سایت رو هم ببینید و جلسات آموزشی رو دنبال کنید، بعد بشینیم ب بحث Smile :
دکترین جامع فضای سایبر (http://fouladi.ir/cyber/) <-- اصلاح شد Blush
دوره امنیت استراتژیک در نبردگاه سایبر (سایت nsainfo)-- > گویا سایت فعلا ب مشکل خورده، بگردید مطالب سایت رو پیدا میکنید احتمالا

استادهایی هم ک پای صحبت هاشون نشستید اگه اسامیشون روبگید خیلی خوبه، دوست دارم بدونم اطلاعاتشون رو از کجا اوردن :دی

پ.ن : حمایت از تولیدات و محصولات ایرانی خیلی خوبه، اما با چشم باز این کار رو بکنیم نه اینکه هر چیزی رو گفتن ایرانیه، قبولش کنیم با چشم های بسته ... این تولیدات برای اینکه کسی بهشون خرده نگیره ک شما توی فضای سایبر فعالیت نکردید و نتونستید حمایت کنید از نخبه هاتون برای تولید ِ نرم افزار ایرانی، مطرح میشن و از شما میخوان ک حمایتشون کنید
در حالیکه باید این مطالبه باشه ک دولت باید باید باید بودجه اختصاص بده برای تولید نرم افزارهای ایرانی با سرورهای داخلی.
ایرانی معرفی کردن نرم افزارهای تماما خارجی، فقط برای ساکت کردن علامت سوال های تو ذهن آدمهای ناآگاهی مثل بنده ست

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، نرگس مهدوی ، قبیله منتظر ، 313s.w.o
۱۲:۵۱, ۶/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۵ ۱۳:۱۳ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #23
آواتار
لینکی که گذاشتین فکر کنم مشکل دارهSmile
شخصی که بنده سخنرانی هاشون رو گوش کردم آقای روح الله مومن نسب هستند.
اگر پیگیر برنامه های شبکه ی خبر باشید ایشون رو هر از چند گاهی می بینید.اگر اشتباه نکنم و کمتر نگم 12 سال هست که در این حوزه فعالیت دارن و انقدر هم اعتبار دارندو چشم دنبال حرفاشون هست که رو هوا صحبت نکنن.

اصلا بیسفون کپی، سلام و ابرک و... بقیه چی؟ اینا که اصلا برنامه نویساشونم چهار تا دانشجو هستن دیگه تو ایرانی بودن اینا که اصلا شکی نیست. البته بماند که بنا بر مسائلی!!!! از این نرم افزار ها در حد یک اسم آوردن و معرفی کردن از سوی وزرای مربوطه حمایت میشه.
من سر تلگرام بحث ندارم، سر اینم که از زیر و بم تولید بیسفون و غیره اطلاع دارم هم ادعایی ندارم. فقط همینو میدونم اگه بیسفون بده تلگرام بدتره.
ما که میایم روغن لادن و بهارو... به خاطر سعودی بودن مالکانشون به میذاریم تو لیست تحریم خرید هامون، چرا تلگرام رو نذاریم؟؟؟؟
من ترجیح میدم از نیم درصد تولید داخل استفاده کنم ولی از تلگرام نه. اصلا نفرت دارم نسبت بهشConfused
این چیزیه که خودم بهش رسیدم و ازش هم بر نمیگردم هر چقدر هم که با هم بحث کنیم.Blush ولی اصراری ندارم بگم شما اشتباه میکنید، شاید هم نمیکنید ولی فکر نمیکنم کسی بتونه بگه تو اشتباه میکنی که از تلگرام و امثالش استفاده نمیکنی.
تلگرام رو میخواید نگه دارید نگه دارید حد اقل یکی از اینایی رو هم که چهار تا جوون ایرانی نشستن براش زحمت کشیدن رو هم نصب کنید جای دوری نمیره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، | جستجوگر | ، 313s.w.o
۲۳:۵۱, ۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #24
آواتار
-----------------------
مسلما وسیله ای که قابلیت شنود رو هم نداره(به نفعمونه بازش نکنم کسی حوصله بحث علمی نداره #MTropo) نقشی خنثی داره و اگر عملی توش انجام می شه دلیل بر غلط و ناشایست بودنش نیست/

به عبارتی دیگر:

تلگرام به خودی خود مشکلی ندارد
این من تلگرامی هستم که مشکل دارم
پس اگر بدی یا معصیتی از من تلگرامی دیدید به گردن من بیاندازید نه به گردن تلگرام
۸:۴۴, ۱۱/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۵ ۸:۴۷ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #25

(۶/فروردین/۹۵ ۲۳:۵۱)Bidel.s نوشته است:  مسلما وسیله ای که قابلیت شنود رو هم نداره(به نفعمونه بازش نکنم کسی حوصله بحث علمی نداره #MTropo) نقشی خنثی داره و اگر عملی توش انجام می شه دلیل بر غلط و ناشایست بودنش نیست/

به عبارتی دیگر:

تلگرام به خودی خود مشکلی ندارد
این من تلگرامی هستم که مشکل دارم
پس اگر بدی یا معصیتی از من تلگرامی دیدید به گردن من بیاندازید نه به گردن تلگرام
حوصله‌ی بحث علمی داریم: Air Force research: How to use social media to control people like drones
و «فقط» حوصله‌ی بحث علمی داریم، نه مردود دونستن روی هوا.
۱۳:۵۱, ۲۲/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۶ ۱۴:۱۱ توسط jafar moieni.)
شماره ارسال: #26

جا دارد یک نکته درباره اینستاگرام و تلگرام نیز بگم
و آن هم این است که تلگرام دارای سرمایه گذار اسرائیلی و اینستاگرام نیز که پشتیبانی آن همان فیسبوک میباشد و هر دو اینستاگرام و تلگرام هر دو اسرائیلی هستند و هر سه این نرم افزار ها دارای درامد هنگفتی برای اسرائیل و آمریکا می باشد برای این منظور نیز پیشنهاد میکنیم که استفاده از این نرم افزار های صهیونیسمی را کنار گذاشته و از پیام رسان های ایرانی مانند سروش استفاده کنیم که کاااااملا شبیه تلگرام است و کاربرد ها و کانال هایی شبیه آن را دارد .
دانلود پیام رسان سروش در زیر :

دانلود نرم افزار پیام رسان اینترنتی سروش برای تمامی پلتفرم ها | Soroush Messenger All OSپیام رسان سروش یک مسنجر مبتنی بر بستر اینترنت می باشد ! این پیامرسان که از نظر امکانات شباهت بسیاری به تلگرام دارد ! میتوان جایگذین مناسبی برای تلگرام در بین پیام رسان های ایرانی باشد ! امکان تشکیل گروه های جمعی و ایجاد کانال اطلاع رسانی از امکانات پیام رسان سروش می باشد !متاسفانه در این پیام رسان رمزنگاری پیام ها صورت نگرفته است ! و ضمن اینکه متاسفانه سرورهای قدرتمندی میزبان این پیام رسان نیستند ! البته بهبود های صورت گرفته است با این وجود این پیام رسان یکی از محبوبترین پیام رسانهای ایرانی می باشد.برخی امکانات پیام رسان ایرانی سروش
  • ایجاد کانال های اطلاع رسانی و کسب و کار
  • ایجاد گروه های مخطلف
  • امکان استفاده در چند دستگاه
  • وجود پیام رسان برای پلتفرم های مخطلف
ویژگی های برنامه سروش
  • گفتگوی دو نفره
  • برقرای تماس
  • داشتن کانال های عمومی
  • به اشتراک گذاری انواع فایل
  • توانایی ایجاد کانال خصوصی
  • توانایی ایجاد کانال با قابلیت تعامل با مخاطبین
  • شرکت در ننظرسنجی و مسابقات
  • قابلیت لایک کردن پست ها
  • ارسال پیام گروهی
  • ارسال پیام گروهی
  • سرعت و امنیت بالا

منبع مطلب و پسورد فایل :
دانلود نرم افزار Soroush Messenger برای اندروید–۲۲ MB[تصویر: dl-icon.png]
دانلود نرم افزار Soroush Messenger برای ای او اس–۲۳ MB[تصویر: dl-icon.png]
دانلود نرم افزار Soroush Messenger برای ویندوز–۱۳ MB[تصویر: dl-icon.png]
دانلود نرم افزار Soroush Messenger برای مک–۳۰ MB[تصویر: dl-icon.png]
دانلود نرم افزار Soroush Messenger برای لینوکس–۱۷ MB[تصویر: dl-icon.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar
۱۷:۴۰, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #27

(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۳:۵۱)jafar moieni نوشته است:  جا دارد یک نکته درباره اینستاگرام و تلگرام نیز بگم
و آن هم این است که تلگرام دارای سرمایه گذار اسرائیلی و اینستاگرام نیز که پشتیبانی آن همان فیسبوک میباشد و هر دو اینستاگرام و تلگرام هر دو اسرائیلی هستند و هر سه این نرم افزار ها دارای درامد هنگفتی برای اسرائیل و آمریکا می باشد برای این منظور نیز پیشنهاد میکنیم که استفاده از این نرم افزار های صهیونیسمی را کنار گذاشته و از پیام رسان های ایرانی مانند سروش استفاده کنیم که کاااااملا شبیه تلگرام است و کاربرد ها و کانال هایی شبیه آن را دارد .
درود برشما
1- با وجود این اطلاعات چرا مسوولان ازآن شبکه ها استفاده میکنند؟
2-هجوم مردم به آن شبکه ها ناشی ازعدم اعتماد عمومی به نظام است چه در اوائل انقلاب کسی سراغ آنهارا نمیگرفت وصدا وسیما پرجاذبه بود
3- بازگشت به داخل منوط به ایجاد اعتماد است والا با تخطئه دیگران اعتماد ایجاد نمیگردد.موفق باشید
۲۱:۵۲, ۲۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۷:۴۰)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
1- با وجود این اطلاعات چرا مسوولان ازآن شبکه ها استفاده میکنند؟
2-هجوم مردم به آن شبکه ها ناشی ازعدم اعتماد عمومی به نظام است چه در اوائل انقلاب کسی سراغ آنهارا نمیگرفت وصدا وسیما پرجاذبه بود
3- بازگشت به داخل منوط به ایجاد اعتماد است والا با تخطئه دیگران اعتماد ایجاد نمیگردد.موفق باشید
سلام

1_ باید از خود مسوولان پرسید که چرا با بی مسئولیتی از چنین بستری استفاده می کنند شاید واقعا مسوولان نفهم باشند!

2_ اول انقلاب نه ماهواره بود و نه اینترنت حتی ویدیو هم کمیاب بود فقط رادیوی خارجی بود که علیه رزمندگان لجن پراکنی می کرد

3_ با آگاه سازی باید از بستر داخلی استفاده کرد که به دلیل کم کاری مسوولان به اینجا رسیدیم وقتی عده ای اطلاح طلب مردم را تشویق به استفاده از بستر خارجی می کنند و همزمان مردم را از بستر داخلی می ترسانند اینچنین می شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar
۱۴:۵۲, ۲۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #29

به شخصه تحت هیچ شرایطی به پیام رسان های داخلی اعتماد ندارم. یک مدت موبوگرام نصب کردم که یه روز متوجه شدم یک نفر دیگه وارد حساب کاربریم شده.
این پیام رسانهای داخلی همه دست اطلاعات و سپاه و ...هست و تو زندگیتو گذاشتی کف دستشون ولی پیام رسانهای که سرورش در خارج هست اطلاعات ما ادمهای معمولی به دردشون نمیخوره ولی در داخل با همون اطلاعات میتونن به خاک سیاه بنشونن ادموAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس1
۱۴:۵۷, ۲۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۴:۵۲)برف نوشته است:  
به شخصه تحت هیچ شرایطی به پیام رسان های داخلی اعتماد ندارم. یک مدت موبوگرام نصب کردم که یه روز متوجه شدم یک نفر دیگه وارد حساب کاربریم شده.
این پیام رسانهای داخلی همه دست اطلاعات و سپاه و ...هست و تو زندگیتو گذاشتی کف دستشون ولی پیام رسانهای که سرورش در خارج هست اطلاعات ما ادمهای معمولی به دردشون نمیخوره ولی در داخل با همون اطلاعات میتونن به خاک سیاه بنشونن ادموAngel

دقیقا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]