|
حملات تروریستی در قلب سیاسی اروپا
|
|
۱۴:۲۹, ۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رسانههای بلژیک امروز (سهشنبه) از وقوع دو انفجار انتحاری در فرودگاه و یک انفجار در ایستگاه متروی بروکسل خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شبکه خبری اسکای نیوز عربی به نقل از رسانههای بلژیک گزارش داد: بر اساس آمار اولیه در پی وقوع دو انفجار در فرودگاه بلژیک 13 تن کشته و دستکم 35 تن دیگر زخمی شدند. دادستان بروکسل نیز تائید کرد که این حمله انتحاری بوده است و عامل انتحاری در فرودگاه به زبان عربی مشغول صحبت بود. پ.ن: نکته جالب این است که چهار روز قبل رجب طیب اردوغان، رئیسجمهوری ترکیه در مراسم صدویکمین سالروز نبرد گالیپولی در شهر چاناکقلعه گفته بود "دلیلی وجود ندارد که بمبی که در آنکارا منفجر شد در بروکسل و یا سایر شهرهای اروپایی منفجر نشود. این مارهایی که شما در آستین پرورش میدهید، هر زمان میتوانند شما را هم بگزند!" |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۳/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۵ ۱۶:۴۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
تمام اینها بازی خود سران شیطان صفت همین کشورهای اروپایی و آمریکایی میباشد. تمام اینها نقشه است و گوشه ای از برنامه بزرگتری که برای دنیا دارند. فکر کردید به همین راحتی هست که چند نفر بروند در بروکسل و خودشان را به راحتی منفجر کنند بدون اینکه سیستمهای اطلاعاتی پیچیده کشورهای غربی آنها را رصد کنند. تمام این اتفاقات با هماهنگی سرویسهای اطلاعاتی غربی و سعودی و صهیونی و عثمانی میباشد. |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به آخرالزمان غربی خوش آمدید.
|
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کار تبلیغاتی به نفع اهل بیت و قرآن و انقلاب اسلامی الان از نون شب واجب تره
کارای داخلی رو ول کنید که... همه باید بیان مرد و زن و... |
|||
|
|
۲:۱۰, ۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۵ ۱۶:۴۵)عدالت نوشته است: به نام خدا اگه کار خودشونه، هدفشون چیه؟منظورم اینه که چرا اینکارو کردن؟ بخاطر خراب کردن وجهه ی پناهجوها؟ قطعا راه های ساده تری واسه اینکار هست! پس غیر این مورد، چه هدف دیگه ای از اینکار داشتن؟(فرض اینکه کار خودشون بوده) |
|||
|
|
۲:۲۰, ۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
شیعه هراسی
ایران هراسی اسلام هراسی پناه جوها؟؟؟؟! |
|||
|
|
۲:۳۹, ۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اتفاقا فکر میکردم که همچین جوابی بگیرم، ببینید من نمیگم این اتفاقات در راستای اسلام هراسی نیست، خود داعش به تنهایی داره اینکارو میکنه، اما مطمئنا واسه اسلام هراسی نمیان توو کشور خودشون بمب منفجر کنن. شایدم من اشتباه میکنم، ولی به نظرم این انفجار های انتحاری کار خودشون نبوده.
|
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
واقعا شما فکر کردی جون مردمشون چقدر مهمه؟
بغیر از اون اسرائیلیا که توی ترکیه بدرک واصل شدن و اونم کاملا سهوی بود بنظرت واقعا جون مردم مهمه براشون؟ همون اسرائیلیا هم افراد عادیشون بودن اگر مولتی میلیاردر بودن مثل این سعودی های بی مادر چپقشونو چاق میکردن در نتیجه جون آدم براشون مهم نیست 2012 رو دیدی؟ فقط افراد خاص حق زندگی دارن |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۴/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۵ ۱۴:۴۲ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۴/فروردین/۹۵ ۲:۳۹)MAAS نوشته است: اتفاقا فکر میکردم که همچین جوابی بگیرم، ببینید من نمیگم این اتفاقات در راستای اسلام هراسی نیست، خود داعش به تنهایی داره اینکارو میکنه، اما مطمئنا واسه اسلام هراسی نمیان توو کشور خودشون بمب منفجر کنن. شایدم من اشتباه میکنم، ولی به نظرم این انفجار های انتحاری کار خودشون نبوده. فقط برای اسلام هراسی نیست. اسراییل اشغالی نمی تونه در امنیت کامل بسر ببره بنابراین با بحران جمعیتی و مهاجرت معکوس روبرو هست. نا امن کردن بقیه کشورها باعث میشه اسراییل امن تر بنظر بیاد. میگن اینجا میمونیم لااقل کسی بینمون منفجر نمیشه! و همونطور یهودی های جهان رو بیشتر از قبل به سمت اسراییل سوق میدن. قبلا هم این کارها رو کردن و سابقه داره. اما اینبار به اسم مسلمان ها به کام یهودی ها! |
|||
|
۱۴:۴۳, ۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|