|
سن ازدواج و خود ارضایی
|
|
۲۱:۵۳, ۳/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۴ ۱۹:۱۸ توسط promised-mahdi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم وَمِن ءَایَتِهِ أَن خَلَقَ لَکُم مِّن أنفُسکُم أَزوَاجًا لِّتَسکُنُوا إلَیهَا وَ جَعَلَ بَینَکُم مَّوَدَّةً وَ رَحمَةً إِنَّ فِی ذَلِکَ لَأَیَتٍ لِقَومٍ یَتَفَکَّرُونَ سوره ی روم آیه ی 21 "و از نشانه های او اینکه همسرانی از جنس خود شما برای شما آفرید،تا در کنار آنها آرامش یابید،و در میانتان مهر و محبت قرار داد،در این نشانه هائی است برای گروهی که تفکر می کنند." می خواهم در مورد یکی از بزرگترین مشکلات جامعه و نوجوانان صحبت کنم یکی از مشکلات بزرگی که نوجوانان درگیر آن هستید و جامعه مسبب آن است اما نوجوانان را مقصر می داند من شیوه ی نوجوانان را تأیید نمی کنم اما نوجوانان در انتخاب آن اختیار نداشتند راه اصلی را جامعه مسدود کرده و نوجوانان به بیراهه رفته اند می خواهم در مورد نیاز انسان صحبت کنم نیاز روحی نیاز جسمی نیاز جنسی
ابتدا برای شروع ماجرا باید برایتان یک داستان ازنویسنده و فیلسوف بزرگ فرانسوی ویکتورهوگو تعریف کنم.ویکتورهوگو در شاهکار بینوایان فقر را بجای فقیر محکوم می کند و مسبب فقر را جامعه معرفی می کند در این کتاب شخصیت اصلی کتاب ژان والژان که با خواهرش و بچه های او زندگی می کند و مدت هاست که چیزی نخورده اند دست به دزدی یک قطعه نان کوچک می زند و چون دزد نبود دستگیر شد و زندان افتاد و چون عزت نفسش اجازه نمی داد که زندانی باشد بار ها فرار کرد و در نهایت 19 سال در زندان ماند و وقتی آزاد شد دراثر کار در زندان پولی جمع کرده بود که بتواند مدتی در یک مسافر خانه زندگی کند اما هیچ مسافرخانه ای به او به علت سوء سابقه اش جا نداد ویکتو هوگو در این داستان در مواردی دیگر نیز فقر را به جای فقیر محکوم می کند در شخصیت فانتین،تناردیه،ماریوس،کوزت و... که از تعامل این ها کتابی فوق العاده به دست می اید نیاز جنسی یکی از نیاز های بدن آدمی است که بسیار گفته شده که مانند نیاز به آب و غذا نیازی است که باید رفع شود و اگر در رفع آن اندکی هم سستی شود عواقب خوشی را در انتظار نخواهد داشت از آنجایی که دین مبین اسلام و در حقیقت خداوند برای هر مسئله ای در زندگی انسان ها یک راه حل قرار داده است تا مردم از آن راه حرکت کنند و به سعادت برسند همانطور که در ابتدای مطلب در آیه ی 21سوره روم خدواند بیان کرده که راه درست ازدواج است و همسرکسی است که کنار او آرامش می گیرید و میان شما مهر و محبت قرار دارد خداوند به چه نوع آرامشی اشاره نکرده است پس یکی از جنبه های این آرامش می تواند آرامش جنسی باشد مردم ما هنوز هم ازواج می کنند البته رفتار اطرافیان و زوجین پس از ازدواج خود باید از جنبه های بسیاری مورد بررسی و اصلاح قرار گیرد که در این مطلب جای آن نیست. من می خواهم در مورد سن ازدواج و عواقب زود ازدواج نکردن صحبت بکنم 1-سن ازدواج: ابتدا سه حدیث ازپیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که در نهج الفصاحه آمده است را برایتان بازگو می کنم: حدیث شماره ی 1030 هر جوانی در آغاز جوانی(نوجوانی) زن بگیرد شیطان وی بانگ برآرد وای بر او دین خود را از دستبرد من محفوظ داشت. حدیث شماره ی 1385 حق پسر بر پدر آن است که نوشتن وشنا کردن و تیر انداختن به او بیاموزد [b]و جز غذای خوب به آن نخوراند و [/b] همین که بالغ شد به او زن دهد. حدیث شماره ی 1386 حق پسر بر پدر آن است که نام او را نیک کند وهمین که به بلوغ رسید زنش دهد و خط نوشتن بدو بیاموزد. در حدیث اوّل پیامبر به آغاز جوانی یا همان نوجوانی اشاره کرده است و با اینکه در دو حدیث دوم فقط به پسران اشاره شده است درکل فرقی میان دختر و پسر نیست با این احادیث که در مورد وثوق آنها نیز تحقیق کرده ام و جعلی نیستند می توان به این نتیجه رسید که ابتدای سن ازدواج سن بلوغ است من خود از پدربزرگم شنیده ام که می گفت از مادرش (مادربزرگ پدرم)شنیده که او شب عقدش دختری نه ساله بوده و در سفره ی عقد خوابش برده آیا بر شما آشکار نشد که سن ازدواج در جامعه ی ما بسیار دیر است همچنین اگر سریال خانه ی سبز را دیده باشید این سریال اشاره می کرد که سن ازدواج 17 سالگی است و خانواده بر این موضوع تأکیید داشت بهانه تراشی که بعضی ها برای ازدواج زود می کنند بعضی می گویند در گذشته افراد توانایی بیشتری داشتند و نوجوانان امروزی نمی توانند زود ازدواج کنند اما من در پاسخ به آنها می گویم که مگر نه اینکه اسلام دینی کامل است و بر هر زمانی تطبیق می کند پس دستورات اسلام که مربوط به 1400سال پیش امروزه نیز کاربرد دارد و حتی مسائل روز به وسیله ی همین دستورات تبیین می شوند. اما اگر در موضوع سن ازدواج دستور اسلام بر زمان ما تطبیق نمی کند و عده ای باید برای اسلام در این موضوع مکمل ایجاد کنند این که برخلاف کامل بودن اسلام می باشد 2-عواقب زود ازدواج نکردن امروزه نوجوانان نمی توانند به دستورات اسلام مبتنی بر سن ازدواج عمل کنند زیرا جامعه با آنها همکاری نمی کند و مثلا برای آنها حرف درست می کنند در مسائل مالی به آنها کمک نمی کند از لحاظ قانونی به نوجوان زیر 18 سال بهایی داده نمی شود و... پس نوجوان چگونه باید نیاز جنسی خود را حل کند و به آرامش جنسی برسد او چاره ای ندارد جز اینکه به دیدن تصاویر مستهجن،فیلم های مستهجن،داستان های مستهجن روی بیاورد و در نهایت خود را به چاه خود ارضایی بیاندازد خود ارضایی مشکلات بسیاری را ایجاد می کند مانند عدم تمرکز بالا،استرس،کاهش اعتماد به نفس و مشکلات بسیار دیگر من خود ارضایی را تأیید نمی کنم اما مقصر آن را جامعه- ای می دانم که اجازه نداده اند نوجوان نیازهای خود را به درستی رفع کند جامعه ای که حلال خداوند را بر نوجوان حرام کرده و تنها راه رفع درست نیاز جنسی را مسدود کرده اند اما این جامعه که خود مقصر پدیده ی خود ارضایی بوده است حال نوجوان خود ارضا را مقصر می داند و به او به چشم بد نگاه می کند جامعه هنوز هم ژان والژان را مقصر می داند چرا... آیا کسی که در چاه می افتد مقصر است یا کسی که چاه را در راه کنده است؟ عده ای هم می گویند برای دوری از خود ارضایی تنها نیاز است که از مسائل محرک دوری شود این مانند آن است که بگوییم ژان والژان برای اینکه دست به دزدی نزند نباید از جلوی نان فروشی رد می شد نوجوان نیازی دارد که باید به هر جوری شده رفع می شد راه درست را از او می گیرند سراغ راه های دیگری می رود. پس توقع بیجا از نوجوان نداشته باشید و سعی کنید که مشکلات تشکیل خانواده و بعد از آن را حل کنید تا جامعه روی غلتک پیشرفت بیافتد نتیجه گیری:من می گویم که سن ازدواج باید در سن پایین تری باشد اگرنه مشکلاتی ایجاد می کند و من جامعه را مقصر می دانم و تنها هدفم انتقاد از این جامعه است. اما یک راه حل هست نیاز را نه درمان می کند نه آرام تنها باعث می شود که بتوانید این دوران سخت را تحمل کنید. آنهم "و اصبر علی ما اصابک ان ذلک من عزم الامور" "و پایداری کن بر آنچه به تو می رسد که این از اراده در کارهاست" قرآن مجید،سوره لقمان،ایه ی پس تنها می توانید پایداری کنید و سمت گناه نروید و به اسب سرکش نفس اماره تان پاسخ منفی بدهید به امید روزی که امامان خود بیایند و این قبیل مشکلات را حل کنند |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۵, ۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
اما مطالبتون محتوای درستی داره منظورم اینه که خب بقیه ی بلوغ ها توسط والدین و مدرسه اس که باید محقق بشه و خب در اون صورت دیگه مشکلی برای ازدواج تو سن پایین باقی نمی مونه و شخص یه آدم پخته کاری مومن و دارای قدرت درک عاطفی هست
به نظر من کوتاهی از نظام اموزشی و والدین هست که فکر می کنن باید ار بچه فقط مراقبت فیزیکی کرد |
|||
|
|
۰:۵۱, ۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به نظرم راست میگید و خب شاید جناب promised mahdi هم باید یه تجدید نظری توی تکذیب نامه شون بکنن
|
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با توجه به پست آیت الله مطهری پریم تکذیب نامه ی خود را تکذیب می کنم |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
البته لازم به ذکر که بگم هر چقدر هم که از این مطالب بگذاریم بی فایده است تنها باید خودمان را دست کنیم "ما کاری مهمتر از خود سازی نداریم"
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |