تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سن ازدواج و خود ارضایی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
بسم الله الرحمن الرحیم
وَمِن ءَایَتِهِ أَن خَلَقَ لَکُم مِّن أنفُسکُم أَزوَاجًا لِّتَسکُنُوا إلَیهَا
وَ جَعَلَ بَینَکُم مَّوَدَّةً وَ رَحمَةً إِنَّ فِی ذَلِکَ لَأَیَتٍ لِقَومٍ یَتَفَکَّرُونَ
سوره ی روم آیه ی 21
"و از نشانه های او اینکه همسرانی از جنس خود شما برای شما آفرید،تا در کنار آنها آرامش یابید،و در میانتان مهر و محبت قرار داد،در این نشانه هائی است برای گروهی که تفکر می کنند."
می خواهم در مورد یکی از بزرگترین مشکلات جامعه و نوجوانان صحبت کنم
یکی از مشکلات بزرگی که نوجوانان درگیر آن هستید
و جامعه مسبب آن است
اما نوجوانان را مقصر می داند
من شیوه ی نوجوانان را تأیید نمی کنم
اما نوجوانان در انتخاب آن اختیار نداشتند
راه اصلی را جامعه مسدود کرده
و نوجوانان به بیراهه رفته اند
می خواهم در مورد نیاز انسان صحبت کنم
نیاز روحی نیاز جسمی
نیاز جنسی

ابتدا برای شروع ماجرا باید برایتان یک داستان ازنویسنده و فیلسوف بزرگ فرانسوی ویکتورهوگو تعریف کنم.ویکتورهوگو

در شاهکار بینوایان فقر را بجای فقیر محکوم می کند و مسبب فقر را جامعه معرفی می کند در این کتاب شخصیت

اصلی کتاب ژان والژان که با خواهرش و بچه های او زندگی می کند و مدت هاست که چیزی نخورده اند دست به دزدی

یک قطعه نان کوچک می زند و چون دزد نبود دستگیر شد و زندان افتاد و چون عزت نفسش اجازه نمی داد که زندانی

باشد بار ها فرار کرد و در نهایت 19 سال در زندان ماند و وقتی آزاد شد دراثر کار در زندان پولی جمع کرده بود که بتواند

مدتی در یک مسافر خانه زندگی کند اما هیچ مسافرخانه ای به او به علت سوء سابقه اش جا نداد ویکتو هوگو در این

داستان در مواردی دیگر نیز فقر را به جای فقیر محکوم می کند در شخصیت فانتین،تناردیه،ماریوس،کوزت و... که از

تعامل این ها کتابی فوق العاده به دست می اید

نیاز جنسی یکی از نیاز های بدن آدمی است که بسیار گفته شده که مانند نیاز به آب و غذا نیازی است که باید رفع شود و اگر

در رفع آن اندکی هم سستی شود عواقب خوشی را در انتظار نخواهد داشت از آنجایی که دین مبین اسلام و در حقیقت

خداوند برای هر مسئله ای در زندگی انسان ها یک راه حل قرار داده است تا مردم از آن راه حرکت کنند و به سعادت برسند

همانطور که در ابتدای مطلب در آیه ی 21سوره روم خدواند بیان کرده که راه درست ازدواج است و همسرکسی است که کنار

او آرامش می گیرید و میان شما مهر و محبت قرار دارد

خداوند به چه نوع آرامشی اشاره نکرده است پس یکی از جنبه های این آرامش می تواند آرامش جنسی باشد

مردم ما هنوز هم ازواج می کنند البته رفتار اطرافیان و زوجین پس از ازدواج خود باید از جنبه های بسیاری مورد بررسی و اصلاح

قرار گیرد که در این مطلب جای آن نیست.

من می خواهم در مورد سن ازدواج و عواقب زود ازدواج نکردن صحبت بکنم

1-سن ازدواج:

ابتدا سه حدیث ازپیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که در نهج الفصاحه آمده است را برایتان بازگو می کنم:

حدیث شماره ی 1030

هر جوانی در آغاز جوانی(نوجوانی) زن بگیرد شیطان وی بانگ برآرد وای بر او دین خود را از دستبرد من محفوظ

داشت.

حدیث شماره ی 1385

حق پسر بر پدر آن است که نوشتن وشنا کردن و تیر انداختن به او بیاموزد [b]و جز غذای خوب به آن نخوراند و

[/b]
همین که بالغ شد به او زن دهد.

حدیث شماره ی 1386

حق پسر بر پدر آن است که نام او را نیک کند وهمین که به بلوغ رسید زنش دهد و خط نوشتن بدو بیاموزد.

در حدیث اوّل پیامبر به آغاز جوانی یا همان نوجوانی اشاره کرده است و با اینکه در دو حدیث دوم فقط به پسران اشاره شده

است درکل فرقی میان دختر و پسر نیست

با این احادیث که در مورد وثوق آنها نیز تحقیق کرده ام و جعلی نیستند می توان به این نتیجه رسید که ابتدای سن ازدواج سن

بلوغ است

من خود از پدربزرگم شنیده ام که می گفت از مادرش (مادربزرگ پدرم)شنیده که او شب عقدش دختری نه ساله بوده و در

سفره ی عقد خوابش برده آیا بر شما آشکار نشد که سن ازدواج در جامعه ی ما بسیار دیر است

همچنین اگر سریال خانه ی سبز را دیده باشید این سریال اشاره می کرد که سن ازدواج 17 سالگی است و خانواده بر این

موضوع تأکیید داشت

بهانه تراشی که بعضی ها برای ازدواج زود می کنند

بعضی می گویند در گذشته افراد توانایی بیشتری داشتند و نوجوانان امروزی نمی توانند زود ازدواج کنند اما من در پاسخ به آنها

می گویم که مگر نه اینکه اسلام دینی کامل است و بر هر زمانی تطبیق می کند پس دستورات اسلام که مربوط به 1400سال

پیش امروزه نیز کاربرد دارد و حتی مسائل روز به وسیله ی همین دستورات تبیین می شوند.

اما اگر در موضوع سن ازدواج دستور اسلام بر زمان ما تطبیق نمی کند و عده ای باید برای اسلام در این موضوع مکمل ایجاد

کنند این که برخلاف کامل بودن اسلام می باشد

2-عواقب زود ازدواج نکردن

امروزه نوجوانان نمی توانند به دستورات اسلام مبتنی بر سن ازدواج عمل کنند زیرا جامعه با آنها همکاری نمی کند

و مثلا برای آنها حرف درست می کنند

در مسائل مالی به آنها کمک نمی کند

از لحاظ قانونی به نوجوان زیر 18 سال بهایی داده نمی شود

و...

پس نوجوان چگونه باید نیاز جنسی خود را حل کند و به آرامش جنسی برسد

او چاره ای ندارد جز اینکه به دیدن تصاویر مستهجن،فیلم های مستهجن،داستان های مستهجن روی بیاورد

و در نهایت خود را به چاه خود ارضایی بیاندازد

خود ارضایی مشکلات بسیاری را ایجاد می کند مانند

عدم تمرکز بالا،استرس،کاهش اعتماد به نفس و مشکلات بسیار دیگر من خود ارضایی را تأیید نمی کنم اما مقصر آن را جامعه-

ای می دانم که اجازه نداده اند نوجوان نیازهای خود را به درستی رفع کند

جامعه ای که حلال خداوند را بر نوجوان حرام کرده و تنها راه رفع درست نیاز جنسی را مسدود کرده اند

اما این جامعه که خود مقصر پدیده ی خود ارضایی بوده است حال نوجوان خود ارضا را مقصر می داند و به او به چشم بد نگاه

می کند

جامعه هنوز هم ژان والژان را مقصر می داند چرا...

آیا کسی که در چاه می افتد مقصر است یا کسی که چاه را در راه کنده است؟

عده ای هم می گویند برای دوری از خود ارضایی تنها نیاز است که از مسائل محرک دوری شود

این مانند آن است که بگوییم ژان والژان برای اینکه دست به دزدی نزند نباید از جلوی نان فروشی رد می شد

نوجوان نیازی دارد که باید به هر جوری شده رفع می شد راه درست را از او می گیرند سراغ راه های دیگری می رود.

پس توقع بیجا از نوجوان نداشته باشید و سعی کنید که مشکلات تشکیل خانواده و بعد از آن را حل کنید تا جامعه روی

غلتک پیشرفت بیافتد

نتیجه گیری:من می گویم که سن ازدواج باید در سن پایین تری باشد اگرنه مشکلاتی ایجاد می کند و من جامعه را مقصر
می دانم و تنها هدفم انتقاد از این جامعه است.

اما یک راه حل هست
نیاز را نه درمان می کند نه آرام تنها باعث می شود که بتوانید این دوران سخت را تحمل کنید.

آنهم

"و اصبر علی ما اصابک ان ذلک من عزم الامور"
"و پایداری کن بر آنچه به تو می رسد که این از اراده در کارهاست"

قرآن مجید،سوره لقمان،ایه ی

پس تنها می توانید پایداری کنید و سمت گناه نروید و به اسب سرکش نفس اماره تان پاسخ منفی بدهید

به امید روزی که امامان خود بیایند و این قبیل مشکلات را حل کنند
همه حرف های شما رو تایید می کنم اما یه نکته رو نباید فراموش کرد و اون هم اینکه گناه با این موارد توجیه پذیر نیست. اونهایی که نمی تونن ازدواج کنند باید تقوی پیشه کنند. (می دونم خیلی سخته اما ممکنه)
من هم حرف شما را قبول دارم و گفتم که به هیچ وجه خود ارضایی را تأیید نمی کنم اما خب کسانی که وظیفه داشته اند
جامعه را در مورد سن ازدواج توجیه کنند و یا به موقع از خود ارضایی نوجوانان جلوگیری کنند برای شکسته نشدن بعضی
مرز ها سستی کرده اند و حال نوجوانان خط قرمز ها را شکسته اند
و همچنی فرد خود ارضا را نباید سرزنش کرد مسبب آن که جامعه است باید سرزنش کرد و تلاش نمود تا سن ازدواج درست شود
من میام خواستگاری دختر شما یا خواهر شما
25 سال سن دارم سربازی رفتم،مدرک دانشگاهی دارم
ولی نه پول دارم نه کار دارم و نه خونه...آیا دختر خودتون به عقد من در میارید؟؟Smile
سلام

بالا رفتن سن ازدواج به خاطر تجمل گرایی و دیدن فیلم هست فیلمهایی که توقع زن و مرد را بالا برده و همه منتظر یک شاهزاده هستند

یکی از نشانه های ظهور هم هست

الان هم سن ها رفته بالا به یک انقلاب در زمینه ازدواج نیاز است

بعید می دونم تا ظهور ازدواج درست بشه البته همه باید کمک کنن تا درست بشه نه اینکه هیچ کاری نکنیم

(۴/مهر/۹۴ ۰:۰۲)A L I نوشته است: [ -> ]من میام خواستگاری دختر شما یا خواهر شما
ولی نه پول دارم نه کار دارم و نه خونه...آیا دختر خودتون به عقد من در میارید؟؟Smile
سلام

حالا تو بیا يه کاریش می کنیم
اصل ماله خوبه که زمین نمی مونه خخخخ
(۴/مهر/۹۴ ۰:۰۲)A L I نوشته است: [ -> ]من میام خواستگاری دختر شما یا خواهر شما
شما اگر از لحاظ فکری و اخلاقی و رفتاری و تقوا (با یه چندتا معیار معنوی دیگر)مورد قبول باشید و نه پول داشته باشید نه کار

نه خانه نه ماشین اما عاشق باشید جنم کار داشته باشید من موافقت می کنم بقیه را نمی دانم

(۴/مهر/۹۴ ۱۱:۲۶)قلب نوشته است: [ -> ]سلام

بالا رفتن سن ازدواج به خاطر تجمل گرایی و دیدن فیلم هست فیلمهایی که توقع زن و مرد را بالا برده و همه منتظر یک شاهزاده هستند

یکی از نشانه های ظهور هم هست

الان هم سن ها رفته بالا به یک انقلاب در زمینه ازدواج نیاز است

بعید می دونم تا ظهور ازدواج درست بشه البته همه باید کمک کنن تا درست بشه نه اینکه هیچ کاری نکنیم
آفرین کاملا درست می گویید واقعا همینطور است که می گویید البته من هم فکر نمی کنم

که جز خود امام کسی بتواند یه همچین انقلابی را ایجاد کند انشاالله که به زودی امام ظهور

می کنند و به امید اینکه ما هم یار ایشان باشیم
بخاطر نظام آموزشی و نظام شغلی وابسته به نظام آموزشی است که آن هم وارداتی از غرب است . در غرب فرهنگ و سنت ایرانی وجود ندارد که دختر باکره با غیر باکره تفاوت داشته باشد . در ایران اگر دختری به هر علتی طلاق بگیرد فرصت دوباره ازدواج با مورد مناسب بسیار کم خواهد بود مگر مرد زن دار یا پیرمرد . ولی در غرب اینطور نیست . پس آنها با سیستم اموزشی که فارغ التحصیلی را به حدود سن 25- 30 سال رسانده و وابستگی شغلی به این مدارک تحصیلی مشکلی نخواهند داشت چون از نوجوانی می توانند به ارضای نیازهای جنسی خود با جنس مخالف بپردازند و دخترهای غرب هم نگرانی از بابت پیدا نشدن سوژه مناسب در صورتی که باکره نباشند , نیستند . نظام آموزشی وارداتی از غرب مناسب فرهنگ ایرانی اسلامی نیست . در ایران نظام استاد و شاگردی متداول بوده که در کودکی و نوجوانی شاگردی می کردن و در جوانی برای خود استادکار می شدن و زندگی تشکیل می دادند . یا باید بصورت آن نظام استاد و شاگردی رو درست کنند یا فرهنگ ارتباط جنسی غربی هم در کنار نظام آموزش غربی به مردم آموزش بدن
یک حساب سر انگشی

یک جوان(پسر) تا سن 18 سالگی دیپلم خودش میگیره!بعد از 18 سالگی دو راه یکی اینکه ادامه تحصیل بده و دانشجو بشه یا اینکه دفترچه خدمت پست کنه و سرباز بشه!

اگر دانشجو بشه باید 4 سال صبر کنه که مدرک خودش بگیره و از دانشگاه خارج بشه...! و بعد از اون باید دو سال سربازی تشریف ببره

که اینا سر جمع میشه 24 سال!(تمام اینا در خوشبینانه ترین حالت هست که نه اضافه خدمت بخوره و نه اینکه واحدی بیفته یا به هر دلیلی تموم شدن سربازی و یا دانشگاه دیرتر بشه)

حالا شما هستید و یک پسر 24 ساله...دنبال کار میگرده کسی بهش کار نمیده چون سابقه کار نداره،میره زن بگیره کسی بهش زن نمیده چون کار نداره
اون شخص اگر یکم به یک کار کوچک با حقوق شاید پایین تن بدهد سپس با این سابقه کار می تواند کاری در خور تحصیلاتش پیدا کند
حق با شماست با همه ی شما ولی فکر می کنم نویسنده منظورش اینست که پدیده ی خود ارضایی نتیجه ی ازدواج
دیر نوجوانان است و باید جامعه در هنگام تحصیل امکانات ازدواج افراد را فراهم کند اگرنه باید از پیشرفت چشم پوشی کند
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع