کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روایت وزیر بهداشت از علت لغو سفر روحانی به اتریش
۹:۳۲, ۱۴/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۵ ۹:۳۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا»

وزیر بهداشت در یاداشتی درباره لغو سفر رئیس‌جمهور به اتریش نوشت: با اطلاع دقیق از جزئیات رویداد اعلام می‌کنم که رئیس جمهور شجاعانه و از موضع «عزت، حکمت و مصلحت» یک تصمیم انقلابی گرفت. تا از این پس، همه میزبانان نماینده ملت رشید و عزیزمان بدانند که «عزت و اقتدار ایران و ایرانی» از چه درجه اهمیتی برخوردار است.

[تصویر: 13940924000576_PhotoA.jpg]

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس، سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز جمعه در یادداشتی که در صفحه تلگرام وی منتشر شده است درباره علت لغو سفر روحانی به اتریش نوشت: قرار بود سه‌شنبه بعد ازظهر، رئیس جمهوری را به همراه تنی چند از وزرا و مشاورین در سفر به اتریش همراهی کنم. در واپسین ساعات، سفر از سوی دکتر روحانی لغو و به زمان مناسب موکول شد. دفتر رئیس جمهور علت تعویق سفر را «ملاحظات امنیتی و تامین شرایط مطلوب تر درباره برنامه و توافقات مورد نظر دو کشور» اعلام کرد.

اینکه رسانه‌های خارجی، شبکه‌های بیگانه و ضد انقلاب، چه گفته و چه تفسیر کرده و می‌کنند؛ اهمیتی ندارد. اما آنچه رسانه‌های ما می‌گویند، قاعدتا مهم است. بویژه انتظار می‌رود که رسانه ملی مسیر آنها را نرود.
متحیرانه برنامه‌ای دیدم که آشکارا رویکرد رئیس جمهور اتریش و مقامات آن کشور را بر موضع ریاست جمهوری خودمان ترجیح می‌داد. اینکه گویی «امنیت در حد اعلا برقرار بوده، تدابیر شدید امنیتی درست شبیه سفر رؤسای جمهور روسیه، چین و آمریکا در نظر گرفته بوده» و ... لذا اطلاعیه دفتر رئیس جمهوری ایران بی‌اساس است!

دلم می‌سوزد. مدت‌هاست طیفی از رسانه‌ها در خصوص مسائل مهم سیاست خارجی و عملکرد دولت، نه تنها حرف رئیس جمهور اتریش را بر بیانیه رسمی دفتر رئیس جمهور خودمان ترجیح می‌دهند؛ بلکه اظهار نظر و تحلیل و گاه خیال‌پردازی مقامات غربی؛ و خیلی اوقات نیز افراد دست چندم و غیرمسئول آمریکایی را از سخن رئیس جمهور و مدیران ارشد کشورمان مستندتر می‌دانند و مداوما به بازتاب آن می‌پردازند. به راستی چرا و به چه قیمت؟

درد است. متاسفانه عده‌ای ندانسته، و چه بسا برخی هم آگاهانه، حقایق و منافع ملی را به پای سیاست قربانی می‌کنند و البته مقامات و بخش‌های مسئولی هم، با کم‌کاری و بی‌دقتی، باعث تخریب و تضعیف مواضع جمهوری اسلامی و بهانه دادن به این و آن، می‌شوند.

در همین حد و با اطلاع دقیق از جزئیات رویداد، اعلام می‌کنم که رئیس جمهوری شجاعانه و از موضع «عزت، حکمت و مصلحت» یک تصمیم انقلابی گرفت. تا از این پس، همه میزبانان نماینده ملت رشید و عزیزمان بدانند که «عزت و اقتدار ایران و ایرانی» از چه درجه اهمیتی برخوردار است. این تصمیم، مستحق تکریم و قدرشناسی است یا تخریب؟! و آیا شایسته است که بدلیل عدم امکان بیان خیلی از مسائل (بخاطر مصلحت و منافع کشور)، بهره‌برداری سیاسی شود و افراد و تریبون‌ها حقوق مردم را نادیده بگیرند؟

من دیپلماسی بلد نیستم ولی غرور دینی و ملی آقای روحانی و استواری و سخت‌گیری ایشان در برخورد با تروریست‌ها و آدم‌کشها را می‌ستایم. و به این تصمیم انقلابی، شجاعانه و هوشیارانه، که عزت و منافع پایدار کشور را بدنبال دارد؛ علی‌رغم هر خسارت احتمالی و کوتاه مدت، از صمیم قلب احترام می‌گذارم. معتقدم که او یک انقلابی با تدبیر ،شاگرد امام، مطیع و یار رهبری است.

امید که امسال، همه با هم باشیم تا ملت آسایش و آرامش بیشتری بیابد و مرهمی نهیم بر زخم‌های اقتصادی و اجتماعی ملت شریف ایران. انشاءالله.

منبع: فارس نیوز

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، سعدی ، rezamohammadi ، ELENOR
۱۰:۵۶, ۱۴/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۰ توسط ابن عباس.)
شماره ارسال: #2
آواتار
روایت سازنده ی فیلم تبلیغاتی روحانی از علت لغو سفر به اتریش

یک: | آقا ما تا حالا فکر می‌کردیم | که فقط جنابِ احمدی‌نژاد بود | که «قائل به ربط!» نبوده | و مثلا «پیگیریِ افزایشِ قیمتِ مسکن در کشور» را | به جایِ وزارتِ شهرسازی یا وزارتِ کشور یا وزارتِ اقتصاد و دارایی یا سازمان برنامه و بودجه یا حتّی بانکِ مرکزی | احاله داده بودند به وزارتِ فخیمهء اطلاعات! | تا امروز که دیدیم نخیرم! | دولتِ تدبیرواُمید نیز | پاسخگویی در برابر عللِ «لغوِ سفرِ اُطریش» را | نه به سخنگویِ دولت یا وزارتِ خارجه یا معاونتِ مطبوعاتیِ ارشاد یا دبیرِ شورایِ امنیت ملّی یا مشاوران فرهنگی و مطبوعاتیِ رئیس‌جُمهور و... الی آخر | که سپرده‌اند به وزیرِ مُحترمِ بهداشت! | و ایشان نیز دردمندانه! فرموده‌اند: | « من ديپلماسی بلد نيستم ولی غرور دینی و ملی آقای روحانی و استواری و سخت گيری ايشان در برخورد با تروريست ها و آدم كشها را می ستايم!»

دو: | آقا ما تا حالا فکر می‌کردیم | که آن تهدیدِ امنیتی که باعثِ «لغوِ سفرِ اُطریش» شده | سیاه‌پوشان داعش بوده یا انتحاری‌هایِ القاعده یا تروریست‌هایِ اسرائیلی‌ | تا که پریشب دیدیم نخیرم! | حضرتِ رئیس‌جمُهورِ کشورِ مقصد می‌گوید: | «ما برای سفر رئیس جمهور ایران بالاترین سطح را در نظر گرفتیم، همان سطحی که برای رئیس جمهور چین و ولادیمیر پوتین و جورج بوش در نظر گرفته شده بود» | و آن مُشگلِ لاینحلِ امنیتی ظاهرا این بوده | که گروهی از مخالفین و منتقدینِ دولت قصدِ حرف و سُخن داشته‌اند | گرچه به قولِ تضمینیِ میزبان | «فاصله‌شان محلِ تجمع‌شان آنقدر دور از محلِ هیاتِ ایرانی بوده که نه صدایشان را می‌شنیدند و نه تصویرشان را می‌دیدند!»

سه: | آقا من یک خاطره بگویم؟! | در نمی‌دانم سفرِ چندمِ جنابِ احمدی‌نژاد بود که آن ماجرایِ دانشگاهِ کُلمبیا اتّفاق اُفتاد | روزِ قبل‌اش بود که | همین آقای «مرتضی غرقی» که سال‌ها نمایندهء صداوسیما در آمریکا بود | و نیز نگارنده که به لُطفِ آقا مُرتضی و نیز سُفرایِ ایران در سازمانِ ملل معمولا اجازه داشت تا ضمن کمکِ به تیمِ خبری برایِ دلِ خودش مُستندهایی بسازد | اختصاصی و تنهایی رفتیم به محّلِ اقامت رئیس جمهورِ وقتِ ایران | که چه نشسته‌ای فردا کارت زار است! | و به دانشگاهِ کُلمبیا نرو که قرار است از رئیسِ دانشگاه گرفته تا لابیِ صهیونیست‌ها و از فاکس‌نیوز گرفته تا مجاهدینِ خلق و... دیگران | مسخره‌ات کُنند و تحقیر و این‌ها! | که دیدیم با بی‌خیالی گفت: | «یعنی از اینکه اینجا خودِ خودِ آمریکا است بدتر است؟ یعنی فکر کردید که من مُنتظرم حزب‌اللهی‌ها بیایند در ورزشگاهِ نیویورک و برایم شُعارِ موافق بدهند؟»

چهار: | آقا ما تا حالا فکر می‌کردیم | مُشاوران معمولا مُعلّم و جوان و جگردارِ جنابِ احمدی‌نژاد | چقدر انتقادگریزاند | تا که این دوسه‌ساله دیدیم نخیرم! | در گروه دکتر روحانیِ عزیزمان | که از مُشاورانِ فرهنگی و مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی گرفته تا حتّی مشاورِ امورِ اقلیّت‌هایِ دینی(!) همگی پا به سن گذاشته و سابقهء مبسوطی در امور امنیتی و این‌ها دارند | چقدر نگران‌تر و ناشکیباترند.

پنج: | آقا ما تا حالا فکر می‌کردیم | که چقدر زشت‌ است | که هر مراسمِ خارجی و رسمی که جنابِ احمدی‌نژاد می‌رفت | نمایندگانِ دول مُخالف جلسه را ترک و تصویربرداران بر صندلی‌هایِ خالی زوم می‌کردند | گرچه همزمان و در سُخنرانی‌هایِ غیررسمی در همان شهر انبوهِ مُستمعین تا چندکوچه آن‌طرف‌تر نشسته و به پاسخ‌های درست یا غلطُ او به انتقادهایِ تُند و رودررو و بی‌پروا گوش می‌دادند | تا که این در سیزده بدرِ جاری دیدیم نخیرم! | زشت‌تر این است | که قایم موشک بازی کُنیم!

حسین دهباشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، السا ، MohammadSadra ، MOHSEN-Z
۱۵:۰۰, ۱۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۴/فروردین/۹۵ ۹:۳۲)Hadith نوشته است:  من دیپلماسی بلد نیستم ولی غرور دینی و ملی آقای روحانی و استواری و سخت‌گیری ایشان در برخورد با تروریست‌ها و آدم‌کشها را می‌ستایم. و به این تصمیم انقلابی، شجاعانه و هوشیارانه، که عزت و منافع پایدار کشور را بدنبال دارد؛ علی‌رغم هر خسارت احتمالی و کوتاه مدت، از صمیم قلب احترام می‌گذارم. معتقدم که او یک انقلابی با تدبیر ،شاگرد امام، مطیع و یار رهبری است.

این همه تملق اما دریغ از علت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، MohammadSadra ، حبیب ابن حبیب ، MOHSEN-Z
۱۶:۴۶, ۱۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار

ادامه ماجرای سوئیفت/ روحانی یا فیشر؛ چه کسی راست می‌گوید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبح صادق ، سدرة المنتهی ، حبیب ابن حبیب
۱۷:۲۳, ۱۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
لاریجانی: دلیل لغو سفر روحانی تظاهرات مجاهدین خلق بود
۱۸:۱۶, ۱۴/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۵ ۱۰:۴۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۴/فروردین/۹۵ ۹:۳۲)Hadith نوشته است:  
بسم الله الرّحمن الرّحیم
دلم می‌سوزد. مدت‌هاست طیفی از رسانه‌ها در خصوص مسائل مهم سیاست خارجی و عملکرد دولت، نه تنها حرف رئیس جمهور اتریش را بر بیانیه رسمی دفتر رئیس جمهور خودمان ترجیح می‌دهند؛ بلکه اظهار نظر و تحلیل و گاه خیال‌پردازی مقامات غربی؛ و خیلی اوقات نیز افراد دست چندم و غیرمسئول آمریکایی را از سخن رئیس جمهور و مدیران ارشد کشورمان مستندتر می‌دانند و مداوما به بازتاب آن می‌پردازند. به راستی چرا و به چه قیمت؟
در این مورد باید بگم من سخنگوی رسانه ها نیستم ولی آدمی هستم که اگر دروغی از کسی بشنوم دیگه باقی حرف هاشو باور نمی کنم.

کم نبوده وزیر محترم خارجه و رییس جمهور محترم حرفی زدند (مخصوصاً) در مورد برجام بعداً دیدیم حرف همون مسئول درجه چندم آمریکایی درست از آب در اومده و این ننگی برای دولت بی بصیرت محسوب میشه که هرگز فراموش نمی کنیم.

قصه چوپان دروغگو رو که فراموش نکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مردم دیگه حرف راستش رو هم باور نمی کنند.

ضمناً از دولتی که بارها سیاست ذلتش رو در موارد متعدد از منا گرفته تا قضیه کشتی که به یمن می رفت دیدیم باور کردن این حرف های جناب وزیر خیلی قابل قبول نیست.

در هر صورت ان شاءالله که همینطور بوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، سدرة المنتهی ، عدالت ، حبیب ابن حبیب ، MOHSEN-Z
۱۹:۰۰, ۱۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #7
آواتار
دقیقا می خواستم همین صحبتهای جناب محمدصدرا رو عرض کنم. بنده هم دلم می سوزه. دلم می سوزه که مجبورم حرف بیگانه رو واقعیت بپندارم و دچار تهمت و سوء ظن بشم چون قضیه دروغهای شخص رئیس جمهور و تیم مذاکره و ... خیلی زیادتر از حدی هست که جای اعتمادی بمونه.

واقعا دلم می سوزه که اعتماد بین دولت و ملت از دست رفته...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، عدالت ، rezamohammadi ، MOHSEN-Z ، MohammadSadra
۲۱:۱۹, ۱۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #8
آواتار
گروه سیاسی - رجانیوز: پس از آن که پایگاه اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد سفر روحانی به اتریش «به دلایل امنیتی و به منظور انجام هماهنگی‌های بیشتر با توافق طرفین در زمان مناسب انجام خواهد شد»، علی لاریجانی نیز برای سرپوش نهادن بر دلایل حقیقی لغو سفر، به کمک دولت شتافت.
به گزارش رجانیوز رئیس مجلس شورای اسلامی به بی‌توجهی دولت اتریش به درخواست تیم حفاظتی رئیس جمهوری مبنی بر لغو مجوز راهپیمایی گروهک تروریستی منافقین در جریان سفر روحانی به این کشور اشاره کرد و گفت:
«بنده قبل از سفر در جریان مسائل بودم. رئیس جمهوری به درستی تصمیم بر لغو سفر به اتریش گرفت، اما برخی رسانه‌ها با طرح مسائل ابهام‌آمیز و غیرشفاف موضوع را نوع دیگری جلوه دادند.»
اشاره رئیس مجلس به تجمع سازمان مجاهدین خلق است که برنامه‌اش پیش از سفر روحانی طراحی شده بود. علت این تجمع اعتراض به نقض حقوق بشر در ایران و مسائلی همچون حمایت ایران از دولت بشار اسد و حمله موشکی به اردوگاه لیبرتی عنوان شده بود.
اگرچه ایران لغو این تجمع را از اتریش خواستار شد، لیکن دولت اتریش با این تقاضا موافقت نکرد و «تجمع بیست‌نفره» منافقین در وین برگزار شد.
این در حالی است که تجمعات چندده نفره منافقین، سلطنت‌طلبان و گروه‌های برانداز خارج‌نشین در سفرهای خارجی روسای جمهور سابق امری معمول و متداول بود. سفرهای خارجی سیدمحمد خاتمی و محمود احمدی‌نژاد، خصوصاً سفرهایی که به منظور شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل بوده است، همواره رنگ و بوی این تجمعات را به خود می‌دید. این تجمعات حتی در سفرهای وزرای خارجه همچون منوچهر متکی و علی‌اکبر صالحی نیز برگزار می‌شد و هیچ گاه سفری لغو نشد یا دیداری با مقامات خارجی به تعویق نیفتاد.
[تصویر: 444444.jpg]
تجمع بیست نفره‌ی هواداران منافقین در اتریش که دولت آن را علت لغو سفر روحانی اعلام کرد
حتی در سفرهای خارجی حسن روحانی هم برگزاری تجمع و تظاهرات از جانب گروه‌های براندازی همچون منافقین مسبوق به سابقه بوده است که تظاهرات منافقین همزمان با سفر وی به پاریس در بهمن‌ماه 1394 یکی از نمونه‌های اخیر آن بود. سوال اصلی اینجاست که دلیل واقعی به تعویق افتادن این دیدار چه بوده است؟ چطور ممکن است علی‌رغم تظاهرات پرتعداد منافقین در پاریس -مرکز تجمع منافقین در اروپا- سفر روحانی به فرانسه صورت بگیرد، ولی به فاصله دو ماه تجمع کمرنگ «بیست نفر از هواداران» عاملی برای به تعویق افتادن دیدار با رئیس جمهور اتریش باشد؟! حال آن که از سال 1360 که منافقین از کشور به خارج گریختند، پاریس همواره قلب تجمع و نفوذ منافقین بوده است و هم‌اکنون هم سران عالی‌رتبه منافقین در پاریس مستقر هستند و اگر بنا به خطر امنیتی باشد، تهدیدات پاریس به‌مراتب گسترده‌تر است تا تجمع خرده‌سمپات‌های وین! بنابراین به نظر می‌رسد دلیل اصلی لغو این سفر، مسائلی مهم‌تر از تجمع چندده‌نفره سمپات‌های ضدانقلاب از جمله اعتراف رئیس‌جمهور اتریش به پابرجا ماندن تحریم سوئیفت باشد
هاینس فیشر، رئیس جمهور اتریش، پیش از فرارسیدن موعد سفر روحانی به اتریش، اعلام کرد که تأثیر تحریم سوئیفت همچنان پابرجا مانده و اتریش به تنهایی نمی‌تواند آن را رفع کند: «باید به این مسئله توجه داشت که هنوز همه تحریم‌های ضدایرانی برداشته نشده‌اند، چون گام‌ها و اقدامات مهمی وجود دارند که باید در مسیر لغو تحریم‌ها برداشته شوند، اما در مورد این مطلب آخرتان که به مسئله انجام تراکنش‌های مالی بین‌المللی از طریق سامانه سوئیفت مربوط می‌شد باید بگویم که اتریش به‌تنهایی نمی‌تواند این تحریم را بردارد و تا آنجا که من می‌دانم اروپا نیز به‌تنهایی نمی‌تواند چنین کند بلکه این جامعه بین‌المللی است که باید این موضوع را مورد رسیدگی قرار دهد. در این زمینه آمریکا نیز نقش‌آفرین است. فرآیندی در مورد مسئله لغو تحریم‌ها تشکیل شده است و به همین خاطر من نمی‌توانم هیچ پیش‌بینی‌ای داشته باشم که این مسئله چقدر دیگر به طول می‌انجامد، اما امیدوارم که همه طرف‌ها به‌طور کامل به توافق (هسته‌ای) پایبند باشند تا در نهایت همه تحریم‌های ایران در موعدهای مقرر و تعیین‌شده نیز برچیده شوند. اختصاصاً در مورد سوئیفت باید بگویم که هنوز در این زمینه مذاکراتی در جریان است و در این میان اتریش، عضو بسیار کوچکی در شورای (سوئیفت) به شمار می‌رود و اصلاً عضو بزرگی از این مجموعه نیست.»
[تصویر: 994.jpg]
تجمع منافقین در پاریس همزمان با سفر روحانی به پاریس که هیچ تهدید امنیتی را متوجه دولت نکرد
این که لغو سفر روحانی به اتریش به خاطر تجمع کم‌رنگ منافقین بوده است تنها از جانب دولتمردان ایران نقل شده و طرف اتریشی معتقد است دلیل آن را باید در جایی جز مسائل امنیتی جست. رئیس جمهور اتریش پس از لغو سفر روحانی اعلام کرد که برگزار نشدن این دیدار، دلایل امنیتی نداشته است و پلیس اتریش تمام اقدامات امنیتی لازم را در سطح حفاظت از روسای جمهور روسیه، چین و آمریکا تدارک دیده است: «من کارشناس امنیتی نیستم، اما پلیس اتریش به صراحت اعلام کرد که همه اقدامات لازم را با در نظر گرفتن تدابیر بسیار شدید امنیتی و استانداردهای مدنظر، مطابق دیدارهای روسای جمهور روسیه، چین و حتی چند سال قبل، کنفرانس اروپا و آمریکا که با شرکت جرج بوش، رئیس جمهور پیشین آمریکا در اتریش برگزار شد، تدارک دیده شده بود. به همین خاطر برایم محرز است که شرایط امنیتی ممتاز و از بوته آزمون درآمده ای برای این سفر پیش بینی شده بود.»
علاوه بر این، سازمان منافقین هم از این مسئله که تجمع محدود آنها عامل لغو دیدار شده بود، ابراز تعجب کردند! شاهین قبادی سخنگوی سازمان مجاهدین خلق در این خصوص گفته است که تجمع می‌تواند تنها یکی از دلایل لغو دیدار حسن روحانی با هاینس فیشر باشد. «دلیل دیگر می‌تواند اختلاف حزبی در ایران باشد. همچنین این واقعیت وجود دارد که رئیس‌جمهور اتریش قبل از سفر در یک مصاحبه گفته بود «تهران توقع نداشته باشد تحریم‌ها به زودی برداشته شود.»
از مجموع این شرایط به نظر می‌رسد دلیل واقعی لغو سفر روحانی به اتریش را نه تجمع محدود منافقین، که باید در مسائل جاری دیگر بین دو کشور جست‌وجو کرد. مهم‌ترین این مسائل را می‌توان پابرجا بودن تحریم سوئیفت -به معنای کاربردی نبودن استفاده از آن در عین وصل بودن- دانست. باید منتظر ماند تا دولتمردان با صراحت و شجاعت، دلایل حقیقی لغو این دیدار را اعلام نمایند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، بیداری اندیشه ، Hadith
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]