|
عقب نشینی تا چه حد؟
|
|
۱۶:۴۷, ۲۱/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۵ ۱۶:۴۸ توسط افشین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چند وقت پیش مراسم عقد یکی از اقوام روز شهادت بود که ما تعجب کردیم.وقتی از یه روحانی پرسیدیم حکم شرکت توی این مجلس چیه گفت اگه روز شهادت به اتمام رسیده باشه و شب باشه ایرادی نداره.شایدم گفت عصر به بعد،دقیق یادم نیست. این گذشت تا مراسم عروسی یکی دیگه از اقوام رو شاهد بودیم که بازم روز شهادت بود و به گفته خودشون یکم پیگیری کردن تا مجوز گرفتن واسه مراسم توی تالار سوالم اینه که یعنی اینقدر ملت گمراه شدن که علما میترسن یه نه توی این مورد بگن و برگزاری مراسم شادی توی این روز رو حرام اعلام نکردن؟آخه بخاطر شرایط موجود توی جامعه تا چه حد باید عقب نشینی کرد؟میگن چون شب قبل شهادت رو عزاداری میکنن دیگه شب بعدش شهادت نیست!دو شب به احترام بزرگان دینمون مراسم نگیریم چی میشه؟نگفتم عزاداری کنیم که مثلا بگیم از عزاداری خوشمون نمیاد..فقط مراسم شادی نگیریم.چی میشه؟ملت گمراه میشن؟جامعه به هم میریزه؟ اصلا آیا اون روحانی جواب درست داده یا فقط اون اشتباه گفته و نظر علما حرام بودن این کاره؟ اگه حرامه چرا مجوز میدن؟البته جواب این سوال زیاد سخت نیست... |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
بیخود نیست برخی عرفای معاصر از عذاب استیصال صحبت می کنند بالاخره باید معلوم بشه چه کسی واقعاً معتقد است و چه کسی ادعای مسلمانی دارد |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۲۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جناب افشین.
مساله ازدواج اونقدر مهمه که حتی سفارش شده در روز عاشورا هم به تعویق نیفته. این که امروزه برای مراسم عروسی ماه ها برنامه ریزی میکنن و انتخاب روزش هم با خود آدمه درسته. و در این که مردم ممکنه کار زشتی کنن واسه برنامه ریزی برای شادی در عزای ائمه هم شکی درش نیست. اما علما و آخوندها نمیتونن از این فتواها بدن. از من به همه شما جوونا گفتن... اینقدر مساله ای که نصف دینتون درگیرشه رو کم نگیرین. گریه در کل محرم و صفر و روزه در سه ماه رجب و شعبان و رمضان و هر شب نماز شب خوندن و .... اینها فوق فوقش میشه اون یکی نصفه دین. اهمال در عروسی بهانه است و آخوندها نمیتونن هیزم به آتیش دشمن خدا بریزن. راستی... فرا رسیدن حلول ماه رجب رو به همه تبریک میگم و شدیدا التماس دعا دارم. |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۲۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۱/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۵ ۲۱:۵۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
هر کسی گفته در روز عاشورا عقد ایرادی نداره فاقد عقل بوده |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۲۱/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۵ ۲۲:۲۹ توسط غریب.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۱/فروردین/۹۵ ۲۱:۵۶)قلب نوشته است: سلام قلب عزیز عموم مراجع نطر بر این دارن مجرد عقد منعی نداره در ایام سوگواری اما بهتره به تعویق انداخته بشه(مجالس عروسی و شادی هم که حرام). خواستم فتوای یکی از مراجع رو بزارم اما با توجه به جمله شما احساس کردم بهتره نزارم. خودت می دونی منظورم کدوم مرجع تقلیده..ما بهش می گیم (...)! |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۲۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اصلا بحث درست پیش نمیره.
من عرض کردم که ... قبول دارم عروسی های امروز معمولا آلوده به گناهه و معمولا از 6 ماه پیش روزش رو مشخص میکنن. من هم تقاضا نکردم همه روز عاشورا دم در محضر خونه ها صف بکشن!!! من میگم واسه امر مهمی مثل ازدواج مراجع نمیتونن حکم حرمت تو فلان روز رو بدن. مراجع خیلی صریح میگن اگه ترس از به گناه افتادن باشه مطلقا نباید ازدواج و عروسی به تعویق بیفته میگم ارزش ازدواج اونقدر زیاده که توصیه شده تحت هیچ شرایطی ترک نشود. خوبه تو نیمه شعبان مشروب سرو شه؟ یا خوبه عاشورا همه لی پک لیلونه بخونن؟ ایراد از مراسمهای ماست. نه از نفس عقد و ازدواج. به همین دلیله که مراجع نمیتونن حرام اعلامش کنن. اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانی ماست. آقای جوادی آملی فتوا دادن حقوق کارمندان بانکهای ربوی حرامه. عملا شامل تمام کارمندان بانک میشد. متاسفانه یه آخوند آوردن تو اخبار و روش ماله کشید. این است قدرت مراجع. حرام خدا رو حرام اعلام میکنن اینجوری تخریب شخصیتی شون میکنن. وااای به روزی که با هر شرطی ازدواج رو تو یه روز خاص حرام یا مکروه اعلام کنن. یه سری چیزا رو به عقل مردم واگذار میکنن که متاسفانه الآن تو مغزها یه سیم رد شده که گوشها رو به هم وصل میکنه. ضمنا آقای قلب! لطفا بخش بررسی نشانه های ظهور و اپلیکیشن های جدید رو ادامه بدین و درباره دین مراجع و تقواشون و ... مساله ازدواج و خانواده به کاردونش بسپارید. اگه اشتباه نکنم قرار بود پستهای من رو جواب ندین که ممنون میشم اگه مراعات کنین. |
|||
|
۲۲:۵۴, ۲۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
بزارید اینجوری بگم من بابام رو کشتن قطعه قطعه کردنش و پدر اعضای خانواده منو درآوردن اونوقت من بيام تو همچين روزی ازدواج کنم ازدواج خودش یعنی شادی اونوقت عاشورا که بابام شهید شده و کل عالم داره خون گریه می کنه من بيام ازدواج کنم!!!!!! هيهات هيهات |
|||
|
|
۹:۲۲, ۲۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خیلی نظر شخص من و شما مهم نیست.
اسلام گفته اگه داشتی به گناه میفتادی عروسی کن. فرض کنین من پسرم و دور از جون پدرم هم کشته شده. اگه تو مجلس ختم پدرم دختر عمه ام رو دیدم که تو لباس مشکی خوشگل تر شده و چه میدونم... به هر دلیلی حالم دگرگون شد طوری که ممکنه در خیال خودم حتی در اوج عزاداری ایشون رو جور دیگه ای تصور کنم و به گناه بیفتم بااااید برم اول ایشون رو عقد کنم، بعد برم گریه کنم. حالا نگید این دو تا جوون هنوز با هم به تفاهم نرسیدن و ... من دارم اصل ازدواج در اسلام رو بهتون میگم. حالا این که امروز چه دوره و زمونه ای شده دلیل نمیشه که مراجع به خاطر دنیای امروز فتوا های اشتباه صادر کنن. |
|||
|
۱۰:۱۷, ۲۲/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۵ ۱۰:۲۰ توسط افشین.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
نظر هردوی شما بزرگواران درسته اما خانم ام ابیها مگه تاریخ عروسی رو از قبل اعلام نمیکنن؟
کسی که میدونه حرمت یعنی چی و فقط ازدواج و گناه نکردن واسش مهمه میاد یه روزی که شهادت و وفات نباشه رو انتخاب میکنه و قید مراسم پر زرق و برق و تالار و هتل و غیره رو میزنه.مگه مجبوری دنبال تالار باشی که وقتی ازت بپرسن چرا روز شهادت بگی دیگه روزی گیرم نیومد تو این ایام و همه پر بودن! حرف بنده و احتمالا جناب قلب هم همینه که ازدواج یهویی و یه شبه مراسمش نمیرسه!شما فرض کنید یکی در معرض گناهه و باید واسش آستین بالا بزنن و هرچی میگردن پیدا نمیشه به اون سرعت.آیا مجاز به انجام گناهه؟خیر.خب بحث مراسم شادی هم همینه.کسی که حاضر نیست یکی دو ماه صبر کنه که مراسمش تو ایام عزا نباشه یا حاضر نیست مراسم ساده ای توی خونش برگزار کنه که نخواد منتظر خالی بودن تالار باشه این آدم ارزش داره بخاطرش عروسی رفت؟ البته فرمایش شما رو هم قبول دارم که چون جامعه به سمتی داره پیش میره که ارزشها کمرنگتر شده علما مجبورن شاید چنین احکامی رو بدن ولی این وظیفه ماست که توی چنین مراسمی نباشیم حتی اگه توش رقص و پایکوبی نباشه.میدونید الان چی میگن؟وقتی علما این کارو جایز شمردن شما چرا کاسه داغتر از آش میشین!نتیجش چی میشه؟یه مراسم پر زرق و برق توی روز شهادت برگزار میشه و کم کم میشه عرف! ممکنه بگید حرف یکی دو روز نیست و ایام محرم و صفر چه کنن.خب مگه وقتی کسی دنبال زن گرفتنه همون موقع کیس مورد نظرش پیدا میشه؟باید تقوا پیشه کنه تا پیدا بشه.ایام محرم و صفر هم صبر کنه مثل قبل.حالا ممکنه خود زوجین اصلا به مراسم علاقمند نباشن مثل همین زوج قوم ما ولی مجبور باشن بخاطر خانواده هاشون این کارو بکنن ولی وقتی کسی نمیدونه حرمت چیه ما بریم پاسوز اونا بشیم؟ ریشه همه اینا توی تجمل گراییه و دور شدن از ارزشها اگه حرف مردم واسشون مهم نباشه به قول شما توی همون محرم و صفر یه خطبه میخونن و خلاص.کسی رو هم دعوت نمیکنن که بشه مراسم.بعد ایام عزا هر کاری خواستن بکنن و هر مراسمی خوستن بگیرن ولی چه میشه کرد که حرف مردم و کلا راضی نگه داشتن مردم واسه ما مهمتر از راضی نگه داشتن خدا و اولیای مقرب درگاهشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |