کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بنظر شما مسئله حجاب مهمتره یا اختلاس؟
حجاب
اختلاس

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بنظر شما مسئله حجاب مهمتره یا اختلاس؟
۱۳:۱۶, ۲۳/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۵ ۱۳:۱۷ توسط Silence.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بنام تنهای تنهای تنها
سلام
با توجه به بحث های اخیر در باره مقایسه مسئله حجاب با اختلاس و فساد های ادراری و حکومتی در جامعه و همچنین توجه به صحبت های که شایعه شده آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد در این این باره زدن(اینجا بخوانید)جدا از بحث درست بودن یا نبودن این قضیه
بنظر شما در جامعه امروزی بحث حجاب مهمتره یا بحث فساد و اختلاس؟؟؟؟
لطفا دلایل خودتون رو هم بیان کنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، Anti gods

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۸, ۲۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۴/فروردین/۹۵ ۹:۵۳)Silence نوشته است:  سلام عمار عزیز
بزار یک خاطره ای رو برات تعریف کنم
چند سال پیش درشهر ما یک اختلاس نسبتا بزرگی شد که چون شخصیت های مهمی هم بودند زیاد سر صدا نکردن...چند ماه قبل این اختلاس در جایی یادواره شهدا بود و چون سخنرانش آدم نسبتا مشهوری بود منم تصمیم گرفتم برم...متاسفانه این سخنران ما اون روز بخاطر یک حادثه ای پاش می شکنه و نمی تونه بیاد سخنرانی و این اتفاق درست روز یادواره رخ داد..
به همین دلیل کسانی که مسئول اجرایی بودن از یک مقام مسئول شهر خواستن بیاد سخنرانی کنه....
ایشون اومد و سخرانی کرد با یه چفیه دور گردنش...
خلاصه کنم تمام حرفش این بود که خواهر من شهدا خونشون برای حجاب تو ریخته شده پس حجابتو رعایت کن بعدش هم کلی خاطره از دوران جنگش گفت..منم وسط سخرانی پاشدم رفتم
چند ماه بعد خبرش اومد بیرون همین بابا چندین میلیارد اختلاس کرده و رفته اون سر دنیا داره به ریش ما میخنده...
(اگه بخوای میتونم جزئیات بیشتری تو پ خ در این باره بهت بدم)
از همون موقع بود که برای من سوال پیش اومد که واقعا برای بعضیا حجاب مهمتره یا اختلاس؟؟؟؟
مسئولین ما اونقدری که از خون شهدا برای حجاب مایه میزارن برای فساد هم میزارن؟
من شمال زندگی میکنم..تک تک مسئولین اینجا ویلاهایی دارن که نگو و نپرس...
همین عزیزانی که روز و شب دغدغه فرهنگی دارن ...
جالبه هر وقت کسی تو روستایی ویلایی میسازن چن روز بعد جاده های اون روستا آسفالت میشه!
.......

به نام خدا

این افرادی که شما نام بردید ((‌منافق)) هستند یعنی از کفار بدتر هستند و متاسفانه در کشور به وفور وجود دارند و با آنها برخورد نمیشود و باعث نود درصد مشکلات هم همین منافقین هستند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، Silence
۲۲:۵۵, ۲۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #12
آواتار
.......

به نظرم داستانت خوب نبود! بزار من هم داستان خودم رو تعریف کنم !(البته چون اسمی از کسی برده نشده فرض میکنیم اصل ماجرا همان بود که گفتی )
فساد در بستر زمان شکل میگیرد و نقطه شروع هم تمایل فاسد به سمت وسوسه است (البته چون مجال نیست به قبل از شروع وسوسه و اهمیت رشد اخلاق در اجتماع بحث نمیکنیم) .
همین یارو که اختلاس و بعدش به خارج فرارکرده هم از یک نقطه فسادش شروع شده تا لحظه ای که خطر رسوا شدن راحس کرده و در رفته !(فاسدان معمولا شهوت قدرت هم دارند و معمولا تا خطری نباشد فرار نمیکنند)
فرار به خارج یارو یک سیگنال مثبت است ، یعنی در جایی و به علتی فسادش در آستانه کشف بوده ! و اتفاقا جای خوشحالی هم دارد که یک گره رسوا کننده پیدا کردیم ! و در ادامه باید این گره را تا میتوانیم به عقب ببریم تا گره به مبدا زمان بچسبد و اگر فردی بی اخلاق ، دچار وسوسه هم شد نتواند کاری از پیش ببرد !
در مورد سخنرانی :
یارو در مورد سخنرانی ایده ی خوبی داشته ! نه به خاطر اینکه مبارزه با بد حجابی و مبارزه با اختلاس رقیب هم هستند و با پرنگ شدن یکی دیگری کم رنگ میشود !
یارو داستان در آن نشست از حجاب حرف زده چون جمع ، جمع نیروهای ارزشی بوده ! اگر جمع مثلا جمع گروه های طرفدار محیط زیست بود ، یارو داستان سینه چاک محیط زیست میشد !
حتی اگر جمع ، جمع نیروهای اقتصادی و اصناف بود یارو در مورد مبارزه با اختلاس و نابرابری حرف میزد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما سوال اصلی ، این وسط مردم چه کاره اند !
مردم تقریبا همه کاره هستند ، دولت، نمایندگان و عوامل اجرای شهری توسط رای مستقیم مردم انتخاب میشوند !
یعنی همین یارو را هم مردم مستقیم یا غیر مستقیم انتخاب کرده بودند !
ببینید همین الان اینجا چند نفر از افراد شورای شهر متهم به فساد اقتصادی شدند ( امیدوارم اگر بیگناهند به سرعت ازاد شوند و اگر گناهکارند به جرم فساد به اشد مجازات برسند ) ... خوب از روز اول که اینقدر داد زدند ملت در انتخاب دقت کنید ،چرا دقت نکردند؟ وقتی کسی برگه ی رای رو با دفترچه یادداشت اشتباه میگیره مقصر کی هست ؟
ولی من بر عکس تو از خبر دستگیری ها خیلی خوشحال شدم ! چون به هر حال نشان میدهد مکانیسمی در جایی درست عمل کرده و باید برسی کرد که چرا این مکانیسم زودتر عمل نکرده ! (اگر مکانیسم کشف خطا وجود نداشت که همین حالا هم فساد ادامه داشت ...)
باید از دستگاه قضا حمایت کرد تا اگر کسی واقعا مجرم است بدون استرس و دغدغه خاطی را مجازات کند !
این که لقلقه زبان کنیم که ای بابا همه دزد هستند (همان بی بصیرت) بودن است !
چون اولا (اگر دزد باشند) همین دزدها را خودمان انتخاب کردیم !
اشتباه اول که انتخاب دزد بود (به هر حال قابل توجیه است ...) اما اشتباه دوم ( مسموم کردن فضا / استرس وارد کردن به دستگاه قضا .....) اصلا جای توجیه ندارد.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۱۰:۰۴, ۲۵/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۵ ۱۰:۰۶ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #13
آواتار
چند سال پیش درشهر ما یک اختلاس نسبتا بزرگی شد که چون شخصیت های مهمی هم بودند زیاد سر صدا نکردن...چند ماه قبل این اختلاس در جایی یادواره شهدا بود و چون سخنرانش آدم نسبتا مشهوری بود منم تصمیم گرفتم برم...متاسفانه این سخنران ما اون روز بخاطر یک حادثه ای پاش می شکنه و نمی تونه بیاد سخنرانی و این اتفاق درست روز یادواره رخ داد..
به همین دلیل کسانی که مسئول اجرایی بودن از یک مقام مسئول شهر خواستن بیاد سخنرانی کنه....
ایشون اومد و سخرانی کرد با یه چفیه دور گردنش...
خلاصه کنم تمام حرفش این بود که خواهر من شهدا خونشون برای حجاب تو ریخته شده پس حجابتو رعایت کن بعدش هم کلی خاطره از دوران جنگش گفت..منم وسط سخرانی پاشدم رفتم
چند ماه بعد خبرش اومد بیرون همین بابا چندین میلیارد اختلاس کرده و رفته اون سر دنیا داره به ریش ما میخنده...

دقیقا عین همین اتفاق تو شهر ما هم افتاد .....
آدمایی که هی از حجاب و خون شهدا میگفتن خبر رسید بچه های خودشون اختلاس کردن !!!!
ضمنا خطاب به آقای عمار:
شما که مدام میگید اگه کسی اختلاس کنه تقصیر خود مردمه چون مردم بهشون رای دادن.
این مسئولینی که ما نام میبریم(اختلاس کننده ها) مسئولین دولتی نیستن که با رای ما اومده باشن بالا .......
از اون مدل مسئولینی هستن که هیچ وقت عوض نمیشن.
بابک زنجانی رو ما بهش رای دادیم؟؟؟
شهرام جزایری رو ما بهش رای دادیم؟؟؟
تازه این دو نفر از صدها نفری هستن که موقع اختلاس های کلان لو رفتن.و مسلما خودشون به تنهایی نمیتونستن اختلاس کنن.!!
بابک زنجانی که از دولت قبل ظهور کرد.
فکر کنم حالا رسیدید به حرف جنبش سبز و اصلاحاتیا که مخالف بالا اومدن اون آقا بودن.

اگر مردم از دستگیری چند خرده اختلاس گر خوشحال نمیشن و بقول شما باز بهانه میگیرن چرا اختلاس میشه دلیل بر بی بصیرتی شون نیست.
دلیلش اینه که میدونن اون خرده اختلاس گر هیچ کارست و میخوان با ریشه اختلاس ها و فساد ها برخورد بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، Silence
۱۱:۱۳, ۲۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #14
آواتار
ببینید سه تا نهاد بزرگ کشور که تقریبا اکثر جریان اقتصادی کشور در زیر مجموعه این نهاد ها میگذرد (دولت ، مجلس ، شورا) مثلا در مورد آقای زنجانی یا دیگران باز داستان همین است . مثلا در مورد اخیر صرف نظر از اینکه مقصر کیست (مثلا درصد کارشکنی منافقین در بحث هسته ای ، کارنابلدی دولت اصلاحات در واردات سانترفیوژهای الوده ، بی کفایتی دولت اصلاحات در سعد آباد ، نقش فتنه 88 در جری تر شدن دشمن یا حتی ضعف احتمالی دولت قبل در کار با افراد واسطه برای دور زدن تحریم ها ) همه به دولت برمیگردد ! همه به نظارت مجلس برمیگردد ! در پروژ های شهری به شورا بر میگردد !
حتی دانه دشت ها هم باز به همین مجموعه ها بر میگردند !
دانه ی درشت ،مثلا کرسنت از کجا شروع شده ؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا