|
اشتغال جدید: ساماندهی بیش از ۷۰۰۰ مامور طرح امنیت اخلاقی!!
|
|
۲۲:۴۴, ۳۰/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۵ ۲۲:۴۷ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رئیس پلیس تهران از آغاز فعالیت 7 هزار نیرو در قالب گشت های نامحسوس امنیت اخلاقی خبر داد.
به گزارش میزان، سردار حسین ساجدی نیا درحاشیه مراسم رونمایی از گشت های نامحسوس امنیت اخلاقی گفت: طرح امنیت اخلاقی امسال از ابتدای هفته با حضور ماموران در میادین، مراکز تجاری و خیابان ها و بزرگراهها به اجرا در آمد. وی ادامه داد: گشت های نامحسوس با بکارگیری هفت هزار نیرو از امروز در سطح شهر مستقر و با مظاهر علنی ناهنجاری برخورد می کنند. این نیروها که مرد و زن هستند در معابر شهر تهران به صورت نامحسوس حضور دارند. رئیس پلیس تهران با بیان اینکه برخورد با ناهنجاری های اخلاقی و مزاحمت نوامیس درخواست مردم از پلیس است، افزود:برخورد با بدحجابی،آلودگی صوتی،ایجاد مزاحمت برای نوامیس و کشف حجاب در خودرو جزو اولویت های اصلی مردم از پلیس بود. به گفته ساجدی نیا ماموران گشت نامحسوس امنیت اخلاقی در خیابان ها هر کدام از مصادیق ناهنجاری از جمله بدحجابی،کشف حجاب،آلودگی صوتی و رانندگی پرخطر را ببینند پلاک خودرو را با کد تخلف برای پلیس امنیت اخلاقی پیامک می کنند و بعد از آن پلیس با این افراد تماس گرفته و از آنها می خواهد در وقت تعیین شده به مرکز پلیس مراجعه کنند. وی با بیان اینکه اگر فرد خاطی به پلیس مراجعه نکند ماموران به در خانه او می روند، تاکید کرد: در صورتی که فرد آدرس یا تلفن مخدوشی را ارائه کرده باشد پلاک خودرو در سیستم پلیس توقیف و هیچ خدماتی به این افراد داده نشده و هنگام نقل و انتقال خودرو شناسایی می شوند. به گفته ساجدی نیا افراد حاضر درطرح گشت نامحسوس امنیت اخلاقی حق برخورد مستقیم با افراد را ندارند و به عنوان ضابط قضایی شناخته می شوند. این افراد احکام قضایی دارند. افراد حاضر در این طرح فقط اطلاعات را به پلیس امنیت اخلاقی منتقل می کنند. رئیس پلیس تهران به شهروندان هشدار داد که ماموران گشت نامحسوس حق برخورد ندارند و اگر کسی خود را مامور نامحسوس امنیت اخلاقی معرفی کرد بدانید حق برخورد مستقیم ندارد. وی از اجرای سایر طرح ها از جمع برخورد با خرده فروشان مواد مخدر،جمع آوری معتادان و اراذل و اوباش طی روزهای آینده خبر داد. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۹, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
در این مورد که این مدل کارهای فرهنگی باعث نابودی چهره ی واقعی اسلام میشه شکی ندارم. فقط تنها سوالی که نتونستم جوابش رو هنوز پیدا کنم اینه که افرادی که این مدل فرهنگ سازی میکنن از روی جهل و نادانی دارن اسلام رو نابود میکنن یا اینکه عمدا و با آگاهی کمر همت رو برای نابودی بستن!
|
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
به نظر من نظر هردومون تقریبا یکی است اما از دو زاویه ی متفاوت.
بله موذن بد صدا بد است اما اصل وجود موذن رو زیر سوال نمیبره. پس موذن باید باشد اما خوش صدا. گشت ارشاد باید باشد اما نخبه. شما از زاویه ی اسیب های احتمالی نگاه میکنید( که من هم نگران این اسیب ها هستم) و من هم از زاویه ی لزوم وجود این گشت نگاه میکنم( که شما هم مسلما موافق این هستید.) |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۱۹)mohammadz نوشته است: در این مورد که این مدل کارهای فرهنگی باعث نابودی چهره ی واقعی اسلام میشه شکی ندارم. فقط تنها سوالی که نتونستم جوابش رو هنوز پیدا کنم اینه که افرادی که این مدل فرهنگ سازی میکنن از روی جهل و نادانی دارن اسلام رو نابود میکنن یا اینکه عمدا و با آگاهی کمر همت رو برای نابودی بستن! برادر فرقی نمیکنه، نتیجه اش یکی است. متاسفانه خیلی داریم ظاهری فکر میکنیم، چون طرح کمی با اسلام (البته از نوع ظاهری اش) تطبیق دارد، قبولش میکنیم و به آن اعتقاد داریم. دیگر خبر نداریم کهاصل طرحبرای چه بوده است. ... جذب بودجه و... ای بابا ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
نقل قول: بله بنده متوجه حرفتون هستم. اما همه ی تقصیر رو گردن حزب اللهی ها بندازیم؟! مسلما بیش از نود درصد ،خود مردمی که از این کلمات استفاده میکنند تقصیر کار هستند چرا که دنبال حق نمی روند. وقتی توی خیابون راه میریم و به خاطر ریش داشتن و چادر داشتن امل خطاب میشیم، بدون اینکه حتی حرفی زده باشیم و فقط از روی ظاهر قضاوت میشیم، این حاصل کار دشمن است. وقتی جناب رئیس جمهور مومنین رو افراطی خطاب میکنه ، رهبرمون تمام قد از جوانان مومن دفاع میکنه. میگه شما حق ندارید بگید افراطی نه اینکه به جوان ها بگه اری شما افراطی هستید، پس افراطی نباشید!!! درسته خودمون هم اشتباهاتی داریم که باید درون خودمون مطرح کنیم و حل بشه. اما نباید بی مهابا توپ رو هم بندازیم زمین خودمون!!! |
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۱/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۵۸ توسط Grace.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۱/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۴۱ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۶)Islam نوشته است: به نظر من نظر هردومون تقریبا یکی است اما از دو زاویه ی متفاوت. دقیقا درسته ما میگیم باید باشه و خوب عمل کنه ولی شما میگید کلا نباید باشه چون ممکنه بد عمل کنه چطور همینا کرامت بچه مذهبی هارو حفظ نمی کنن تا میتونن بهشون انگ امل و افراطی نون خور میچسبونن ولی وقتی بچه مذهبیه یه چیزی بگه اون موقع کرامت انسانها باید حفظ بشه !! نباید به بی حجاب از گل کمتر بگیم ! نباید به سکولارا بگیم بالا چشمت ابرو ! ولی اونا اگه گفتن اشکال نداره چون کرامت باید حفظ بشه (۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۵۷)Divinitus نوشته است: وقتی میگن باید کار فرهنگی بکنیم منظورشون اینه که اصلا نباید کاری بکنیم چون خود اصلاح طلبا هم میدونن با کار فرهنگی حجاب درست بشو نیست برای همین همیشه حجابو پاس میدن به کار فرهنگی من نمی دونم این کار فرهنگی کی قراره صورت بگیره؟؟؟ 10 ساله دارن همینو میگن هرسال هم بدتر باشه |
|||
|
۱۷:۰۰, ۱/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۰۳ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
یه بنده خدایی تعریف میکرد میگفت رفتیم یه جایی دیدیم یه کارگر داره زمینو میکنه و پشتش هم یه کارگر دیگه داره پر میکنه.
رفتم پرسیدم موضوع چیه! گفت اونی که لوله جا میذاشت امروز نیومده. اما ما کار خودمونو میکنیم. حکایت این برخوردهاست.این برخوردها اگه بخشی از یک برنامه باشه خوبه.اما اگه این باشه و فرهنگسازی و جریمه نقدی سنگین نباشه محتوم به شکسته. در ضمن ما ترکیه رفتیم و همه جور مانتویی اونجا دیدیم.از مانتو تا مچ پا و مانتو لبنانی گرفته تا مانتو کتی. مشکل از ترکیه نیست.مشکل از وارد کننده مونه که جوجو داره که تنگ و کوتاهاش رو بیاره. اما تو ایران مانتو با کیفیت و بلند و گشاد اصلا تولید نمیشه. فقط خانم تلقایی هستن که مانتو عربی تولید میکنن و بسیار هم گرون و مجلسیه. یعنی کسی به فکر یه مانتوی ساده و خوب واسه یه دختر دانشجو یا یه خانم کارمند یا خانه دار نیست. یه ضمنا دیگه این که ایران تنها کشوری نیست که از این کارها میکنه. خدا قسمت کنه تشریف ببرین بارسلون تا ببینید حکومت لاییک اسپانیا واسه کم کردن آمار تجاوز دیگه اجازه نمیده کسی لباس لختی بپوشه و نفری 500 یورو جریمه شه.به عبارتی 2 میلیون تومن.اینو بهش میگن بازدارندگی. گشت ارشاد در اسپانیا! http://www.aparat.com/v/z9FuJ تو سنگاپور آدامس خوردن خلافه و باید جریمه بدی. دوستان مخالف حجاب و اسلام فکر کنن اینم یه قانون مسخره است که لازم الاجراست.این کار بخشی از یک کار بزرگه. ضمنا...دو کلمه هم از ماشین عروس. روحانی گفته تو زندگی خصوصی و عمومی مردم نباید دخالت کرد. .من نمیدونم کی به این درجه آخوندی داده.نمیدونه که اگه گناهی در ملا عام صورت گرفت باید مجازات بشه؟ یعنی قانونا که قانون کشورمونه، عقلا که کشورهای دیگه دنیا هم مردمشون رو کمابیش ملزم میکنن و شرعا هم که زنها باید حجاب داشته باشن. خیلی سرتقی میخواد مخالفت با همه شواهد و قراین. یعنی خانومای بد حجاب خیلی خیلی سرتق و قانون شکنن .این پسره که تو ورامین به دختر 6 ساله تجاوز کرده همینا رو دیده و همه بد حجاب ها تو قتل ستایش شریکن. |
|||
|
۱۷:۴۲, ۱/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۴۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۸:۰۰ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۴۵)Islam نوشته است: وقتی توی خیابون راه میریم و به خاطر ریش داشتن و چادر داشتن امل خطاب میشیم، بدون اینکه حتی حرفی زده باشیم و فقط از روی ظاهر قضاوت میشیم، این حاصل کار دشمن است. فقط شما نیستید که از روی ظاهر قضاوت میشید. ضمنا مگه کسی جرات میکنه به شما دوستان عزیز چیزی بگه؟؟؟؟ پشتتون که خدارو شکر به همه ی بالا بالاها گرمه ![]() شاید تو طول عمرتون یکی بهتون بگه امل ولی در عوض همیشه شما در اولویت کار و اشتغال و ...... هستید. (۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۴۵)Islam نوشته است: وقتی جناب رئیس جمهور مومنین رو افراطی خطاب میکنه ، مومنین؟؟؟؟؟؟ توی هر قشری خوب و بد هست. اما اینکه با این اعتماد به نفس خودتون و همفکراتون رو مومنین میدونین جالبه!!!!!!! (۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۰۰)ام ابیها نوشته است: خدا قسمت کنه تشریف ببرین بارسلون تا ببینید حکومت لاییک اسپانیا واسه کم کردن آمار تجاوز دیگه اجازه نمیده کسی لباس لختی بپوشه و نفری 500 یورو جریمه شه شما تشریف بردید بارسلون؟؟؟؟؟ حالا مگه تو ایران کسی بیرون لباس لختی میپوشه؟؟؟؟ شما لباس لختی رو با مانتو کوتاه و مو بیرون گذاشتن یکی میدونی؟؟؟؟ (۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۰۰)ام ابیها نوشته است: دو کلمه هم از ماشین عروس.چه بیان شیوایی!!!! در زمان حکومت محمود خان یه دانشجویی بود که از ایشون انتقاد کرد و با 40-50 ضربه شلاق ازش پذیرایی کردن. حالا نمیدونم توهین به رییس جمهور(منتخب مردم) دیگه چه حکمی داره؟؟؟؟ (۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۰۰)ام ابیها نوشته است: .این پسره که تو ورامین به دختر 6 ساله تجاوز کرده همینا رو دیده و همه بد حجاب ها تو قتل ستایش شریکن. ![]() ![]() آهان اونوقت پسره دخترای بدحجاب و ساپورت پوش رو دیده ولی در عوض رفته به بچه 6 ساله تجاوز کرده؟؟؟ واقعا این دو تا چه ارتباطی با هم دارن؟؟ این کلیپ رو هم ببینید:هربلایی سر دختر بد حجاب بیاد حقشه! نخیر اون آقا پسر قاتل این حرفا رو شنیده که بخودش اجازه داده بره تجاوز کنه به یکی دیگه. وقتی می بینه صدا و سیمای رسمی مملکت و افرادی که داعیه دار دین هستن نشستن تو تلویزیون دارن میگن اگه خانمی بدحجاب بود شما حق دارید بهش تجاوز کنید........ خب اونم به پشتوانه همین حرف میره این غلطو میکنه. صدا و سیما و اون افرادی که توی اون فیلم هستن(همکاران شما) قاتل های واقعی ستایش ان. اینجور که بوش میاد میخوان از مرگ این دختر کوچولوی بیگناه سوء استفاده کنن برای راه انداختن گشت های جدید و ف@ی@ل@ت@رینگ اینترنت و حمله به پشت بام منازل مردم...... سوء استفاده وقیحانه از مرگ یه طفل معصوم. ![]() این لینک رو هم حتما ببینید: درباره گشت نامحسوس 7000 نفری حتما بخونید. سوالات خیلی خوبی رو مطرح کرده (هم از لحاظ اجتماعی و هم حقوقی)که دوست دارم مغز متفکرهای این طرح 7000 نفره پاسخ بدن. کامنت ها رو حتما بخونید. یکی نوشته تو کل کشور فقط 2600 نفر محیط بان برای حفظ محیط زیست داریم اونوقت فقط برای تهران 7000 نفر رو مامور حجاب کردن.!!!!!!!!! همین میشه که کشور به این روز میفته. محیط زیست و آثار و منابع باستانی در هر کشوری اولویت دارن . ولی اینجا !!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |