کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نتایج دور دوم انتخابات مجلس-پیروزی اصلاح طلبان
۲۰:۴۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۴۳ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دور دوم انتخابات مجلس دهم، روز دهم اردیبهشت برگزار شد تا تکلیف کرسی های خانه ملت برای 4 سال آینده مشخص شود. عصر ایران - دور دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار و تکلیف 68 کرسی باقی مانده بهارستان مشخص شد و نتایج به دست آمده تاکنون از پیروزی فهرست امید (اصلاح‌طلبان) حکایت دارد.

دور دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای مشخص شدن 68 کرسی از میان 176 کاندیدای باقی مانده، روز جمعه (10 اردیبهشت) در 21 استان، 121 شهر و 55 حوزه انتخابیه برگزار شد. از میان این 176 نفر 37 نفر از آن‌ها در دور اول در لیست اصولگرایان بودند، اصلاح‌طلبان نیز برای دور دوم لیستی 55 نفره ارائه کردند و سایر کاندیداها مستقل به حساب می‌آمدند.

طبق نتایج به دست آمده در دور اول انتخابات که 7 اسفند 1394 با رای‌گیری در 209 حوزه انتخابیه سراسر ایران با مشارکت 62 درصدی در کل کشور و 50 درصدی در تهران برگزار شد، از 290 کرسی مجلس دهم، 83 کرسی به اصلاح‌طلبان، 75 کرسی به اصولگرایان، 58 کرسی به مستقلین و 5 کرسی به اقلیت‌های دینی اختصاص یافت. از دور اول هنوز تکلیف منتخب سوم اصفهان که اصلاح‌طلب بود، مشخص نیست که آیا آرای او ابطال شده و تکلیف این کرسی همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده مشخص می‌شود یا اینکه اعتبارنامه مینو خالقی صادر خواهد شد

بنابراین پس از پایان دور اول و دوم انتخابات مجلس دهم 119 اصلاح‌طلب، 83 اصولگرا، 81 منتخب مستقل و 5 منتخب اقلیت به بهارستان راه یافتند.

خدا رحم کند.............
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، MOHSEN-Z ، مهدی2012 ، عدالت ، amrtat71

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۱۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۲:۱۴)پارمیس نوشته است:  چه اصولی هیچ وقت تغییر نمیکنه؟؟؟
دستورات دین هم بعضا متناسب با شرایط تغییر میکنه اووقت اصول شما تغییر ناپذیره؟؟؟؟Big Grin
اگه یه وقت اصول اشکال داشت چی؟؟؟؟باید چیکار کرد؟؟؟؟

در همون دین چیزی داریم بنام اصول دین که هرگز تغییر نمیکنه اون دستوراتی که شما میفرمایی فروع دینه که ممکنه متناسب با زمان تغییر کنه

مثلا علم هر روز تغییر میکنه و چیزای جدیدی بهش اضافه میشه ولی 2+2 همیشه میشه چهار
این اصل تغییر ناپذیره و اصولگرایی یعنی همین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، amrtat71 ، مهدی2012 ، علی املشی
۱۲:۲۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
دوستان جواب اونایی که میگن نتایج این انتخابات برام روشن کرد سال 88 تقلب شده رو چی بگیم؟؟؟
۱۳:۲۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۸:۱۷)Imam12 نوشته است:  در همون دین چیزی داریم بنام اصول دین که هرگز تغییر نمیکنه اون دستوراتی که شما میفرمایی فروع دینه که ممکنه متناسب با زمان تغییر کنه

مثلا علم هر روز تغییر میکنه و چیزای جدیدی بهش اضافه میشه ولی 2+2 همیشه میشه چهار
این اصل تغییر ناپذیره و اصولگرایی یعنی همین

آهان.....
پس اصول دین یعنی اصول گرایی....
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۸:۱۷)
amrtat71
نوشته است:  
دوستان جواب اونایی که میگن نتایج این انتخابات برام روشن کرد سال 88 تقلب شده رو چی بگیم؟؟؟

نیازی نیست جوابی بدید چون راست میگن.
اگه این انتخابات هم برگزار نمیشد بازم مشخص بود یه خورده شیشه های توی انتخابات 88 وجود داشته .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۳۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۴)پارمیس نوشته است:  نیازی نیست جوابی بدید چون راست میگن.
اگه این انتخابات هم برگزار نمیشد بازم مشخص بود یه خورده شیشه های توی انتخابات 88 وجود داشته .
سلام

درسته نیازی نیست جوابی بدیم چون هیچ ربطی نداره

ما علاوه بر انتخابات 88 بازم انتخابات داشتیم
انتخابات 84
انتخابات مجلس 86 و 90

اصولگرا ها سالهای زیادی هست که پیروز انتخابات ها بودن
حالا مردم رفتن سراغ اصلاح طلبان

خیلی تابلو بود سال 88 که تقلب نشده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عدالت ، amrtat71 ، علی املشی
۱۵:۰۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۴)پارمیس نوشته است:  نیازی نیست جوابی بدید چون راست میگن.

سلام

رأی اوردن احمدی نژاد منطقی بود (قبلا هم گفتم،وقتی چهارسال اول اوضاع مملکت خوب بوده چرا ملت باید برن به یکی دیگه رأی بدن؟!تا حالا این سوال رو از خودتون کردین؟)

دلیل اینکه مرتب حرف از تقلب میشه اینه که طرفداران موسوی تو بوق و کرنا میکردن که ما پیروزیم.شما برید استادیوم آزادی،،بیست هزار نفری تشویق کنید.هشتاد هزار نفر طرفدار تیم مقابل تشویق نکنن.میگن جو به نفع تیم شما بوده.حکایت طرفداران موسوی و احمدی نژاده!(مثال رو ببینیدBig Grin )چون سروصدا کردن فکر میکنید تقلب شده.یک درصد احتمال بدید تقلب نشده باشه،اونوقت میدونید اون دنیا جواب چند نفر رو باید بدید؟تا حالا تقریبا هرکی رو دیدم پای صندوق بوده گفته امکان تقلب اصلا وجود نداشته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، amrtat71 ، قلب ، علی املشی
۱۶:۲۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #26
آواتار
بدون هیچ قصد و غرض قبلی این حرف رو عرض میکنم و نمیخوام شخصی به من انگ خاصی بزنه ولی:
این دوره رکورد کمترین حضور روحانیت و بیشترین حضور خانوم ها رو داشته
کلا 2 نفر شخص روحانی توی این مجلس حضور داشتن
به نظر شما این نشونه ی چی هستش؟
۱۶:۴۸, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۲۷)amirabdi نوشته است:  بدون هیچ قصد و غرض قبلی این حرف رو عرض میکنم و نمیخوام شخصی به من انگ خاصی بزنه ولی:
این دوره رکورد کمترین حضور روحانیت و بیشترین حضور خانوم ها رو داشته
کلا 2 نفر شخص روحانی توی این مجلس حضور داشتن
به نظر شما این نشونه ی چی هستش؟

به نام خدا

این نشونه این هست که بخشی از ملت کاملا مسخ شده اند و ماهواره و شبکه های مجازی آنها را به بد سمتی میبرد البته نباید از این نکته هم غافل شده که متاسفانه خیلی از مسئولین هم به وظایف خود درست عمل نکرده اند و بخشی از تقصیر وضع افتضاح موجود چه از نظر فساد اقتصادی و چه از نظر فساد اخلاقی بر عهده همین مسئولین میباشد.
۱۶:۵۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #28
آواتار
نقل قول:
این نشونه این هست که بخشی از ملت کاملا مسخ شده اند و ماهواره و شبکه های مجازی آنها را به بد سمتی میبرد البته نباید از این نکته هم غافل شده که متاسفانه خیلی از مسئولین هم به وظایف خود درست عمل نکرده اند و بخشی از تقصیر وضع افتضاح موجود چه از نظر فساد اقتصادی و چه از نظر فساد اخلاقی بر عهده همین مسئولین میباشد.
به نظر شما این فقط تاثیر ماهواره هاست؟
خود جامعه ی روحانیت بی تقصیر بوده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی
۱۷:۲۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۷:۲۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۶:۵۶)amirabdi نوشته است:  به نظر شما این فقط تاثیر ماهواره هاست؟
خود جامعه ی روحانیت بی تقصیر بوده؟

به نام خدا

گفتم که هم تاثیر ماهواره و شبکه های مجازی و هم بد کار کردن برخی از مسئولین حالا چه معمم و چه غیر معمم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی
۱۸:۳۳, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #30
آواتار
یکی از مشکات اینه که انسان معلم های خودش رو فراموش میکنه و همینطور به جلو میره و میگه مشکل از کجاست

شریعتی 40 سال پیش مشکل رو گفت و هنوز کسی دقت نکرده ، فقط رهبری عزیز اشاره ای به اون کرد و لا غیر ...

[تصویر: 1462098519011.jpg]
رهبر انقلاب در خاطرات دوران جوانی، اشاره‌ای به موضع مرحوم شریعتی در انتقاد از روحانیت کرده و می‌فرمایند: در اینجا خاطره‌ای نقل می‌کنم برای شما در سال 47؛ یعنی، سال آخر عمر جلال آل احمد. مرحوم آل احمد آمد مشهد، یک جلسه‌ای مشترکی داشتیم، من بودم، آل احمد بود، مرحوم شریعتی بود و عده‌ای از دوستان مشهدی ما بودند.
بحث درباره روحانیون شد، به مناسبت حضور من در جلسه هر کسی یک چیزی می‌گفت. شریعتی یک مقداری انتقاد کرد. مرحوم آل احمد به شریعتی گفت شما چرا (البته با تعبیر حوزه علمیه می‌گفتند نه روحانیت) از حوزه علمیه اینقدر انتقاد می‌کنی؟ بیا از روشنفکران خودمان انتقاد کن و یک دو سه جمله درباره انتقاد و تعرض به روشفنکران مرحوم آل احمد گفت، مرحوم شریعتی پاسخی داد که از آن پاسخ می‌شود درست نقطه‌نظر او را نسبت به روحانیت و روحانیون فهمید.
او گفت: علت اینکه من از روحانیت انتقاد می‌کنم، از حوزه عملیه انتقاد می‌کنم این است که ما از حوزه علمیه انتظار و توقع داریم، از روشنفکر جماعت هیچ توقعی نداریم. نهادی که ولادتش در آغوش فرهنگ غربی بوده این چزی نیست که ما از او انتظاری داشته باشیم، اما روحانیت که یک نهاد اصیلی هست از او ما زیاد انتظار داریم و چون آن انتظارات عمل نمی‌شود به همین دلیل است که انتقاد می‌کنم.
او معتقد بود که روحانیون به آن رسالت به طور کامل عمل نمی‌کنند. بر این اعتقاد بود تا سال حدود 51 و نزدیک 52. از آن سال در اثر تماس‌هایی که دکتر با چهر‌ه‌هایی از روحانیت، بخصوص روحانیون جوان گرفت، کلا عقیده‌اش عوض شد؛ یعنی ایشان در سال54 و 55 معتقد بود که اکثریت روحانیت به آن رسالت عمل می‌کنند و لذا در این اواخر عمر دکتر شریعتی نه تنها معتقد به روحانیت، بلکه معتقد بود که اکثریت روحانیون در خط عمل به همان رسالتی هستند که بر دوش روحانیت واقعا هست.
البته با آن روحانیونی که می‌فهمند که در آن خط نیستند، با آنها خوب نبود و شخصا به امام خمینی بسیار علاقمند و ارادتمند بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]