|
'شیش و بش' مروج همجنس بازی است!
|
|
۰:۴۵, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پژواک: حجت الاسلام علم الهدی، امام جمعه مشهد چهره ای نام آشنا در عالم سیاست و رسانه است. اظهارات او معمولا با بازتاب های رسانه ای گسترده ای رو به رو می شود. در تازه ترین اظهارنظرهای حجت الاسلام علم الهدی، سویه های منتقدانه او بازهم حوزه سینما را نشانه رفته وی با توصیف سینما به عنوان هنری در خدمت براندازی، از روند نظارت بر فیلم های اکران شده در سینماها به شدت گلاهی کرد و گفت: متاسفانه یا کسانی بر این فیلم هایی که دارد روز به روز می آید، نظارت نمی کنند و متولیان فرهنگی چشم و گوش شان را بسته اند یا اگر نظارت می شود، خود آنها هم از جنس همین مفسدین هستند که صدای شان درنمی آید. ما مخالف خنده و شادی مردم نیستیم، اما عزیزان! هنر چیزی است در کنار علم، مگر می شود همه مولود و بازده هنر فقط خنداندن و رقاصی و طنز باشد؟ مردم به چه قیمت بخندند؟ شما فیلم شیش و بش درست کنید، مردم را بخوانید و هم جنس بازی را ترویج کنید؟ این فیلم برخلاف عفت عمومی روی پرده سینما بیاید و یک متولی فرهنگی دردش نیاید؟ و بعد وقتی حمله ها زیاد و افتضاح می شود فیلم پایین کشیده شود؟ اصلا چرا باید این فیلم اکران بشود؟ یعنی این درست است که وقتی هالیوود دارد فیلم می سازد که دین و ایمان ما را ریشه کن کند، در داخل کشور هم فیلم بسازند برای اینکه جوانان را بی عفت کنند؟ این واقعا وضعیتی است که ما داریم؟ امام جمعه مشهد برخی فیلمسازان را استخدام شده هالیوود دانست و خاطرنشان کرد: در کشوری که استعداد جوانان برجسته اش، آنان را دانشمند هسته ای کرده است و عظمت این جامعه و امت را را بر دنیا اثبات کرده، در کشوری که دارد ماهواره اختراع می کند و صنایع موشکی در مقابله با کفر، دنیا را مبهوت کرده است؛ آن وقت فیلمساز، هنرمند و هنرشناس این چنین جمعه ای باید بیاید فیلم بسازد و دست به دست آمریکا بدهد و ریشه مبانی اعتقادی و فکری جوانان را از بین ببرد؟ این واقعا درست است؟ کسی هم صدایش درنیاید و با کمال بی باکی بگذارند این فیلم کثیف و مضر برود روی پرده و اکران شود. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۷, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
نه دوست عزیز این حرف شما اشتباهه
تمام فیلم ها که نباید به عنوان شاهکار عرضه بشن. این دسته از فیلم ها رو سرگرمی میدونیم و برای ساعتی میریم که شاد بشیم و برگردیم و تمام نیازی نیست شما رو به فکر فرو ببره و برای شما مسئله بشه. درسته برای بعضی ها خنده دار و برای دیگران لوس بود ولی وقتی حدود 2 میلیارد تومن میفروشه یعنی به خوبی تونسته ساعتی وقت مردم رو به عنوان سرگرمی پر کنه. پس کلی گویی درست نیست در باره این فیلما |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶)علائم ظهور نوشته است: ترویج همجنس بازی!!! ادعای خیلی بزرگیه دوست عزیز من ، جناب آقای علم الهدی کم شخصیتی نیستند و وقتی مساله ای رو مطرح می کنند حتما این مورد برای خودش ثابت شده که به عموم انتقال میدند ، من با این حرف شما که ترویج همجنس بازی ادعای خیلی بزرگیه کاملا مخالفم. ببینید مگه سریال ساختمان پزشکان رو دنبال نکردید؟؟؟؟مگه کلیپهایی که از این فیلم اومد بیرون رو ندیدید؟؟؟؟آیا اون تیکه ها ترویج همجنسبازی نبوووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! سیننمای ما داره به سمت و سوی خطرناکی میره ولی ما متاسفانه به این امر نمی خواهیم واقف بشیم |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۰ ۱۶:۵۹)ghadimi2 نوشته است:(۲۱/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶)علائم ظهور نوشته است: ترویج همجنس بازی!!! ادعای خیلی بزرگیه به قرینه رفتار هایی که از ایشون در 2 سال اخیر دیدم باید گفت مطلبی که اشاره کردید در مورد ایشون صدق نمی کنه. |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۲۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۱۹:۳۱ توسط janali.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
لطفاً در مورد علمای دین اینقدر راحت قضاوت نکنید-فکر نمیکنم که من و شما در قد و قواره نقد بزرگان باشیم
در همجنس بازی، باید یک رابطه مثبت و منفی رعایت بشه که در این تصویری که من میبینم این قاعده رعایت شده در یک رابطه عاطفی بین دو همجنس هم میتونه هویت همجنس گرایانه وجود داشته باشه |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آخه چه رابطه ای احساسی؟
خیلی از افراد هستند که فقط برای دیده شدن و حرفشون به گوش برسه و کانون توجه بشن حرفای عجیب غریب میزنند. منظورم ایشون نیست ولی این حرف به نظرم از ابتدا غلطه. اگر فیلم رو دیده باشید این دو نفر در اول با هم دوستی دارند که اقدام به دزدی میکنند به خاطر به زندان افتادند با هم مشکل پیدا میکنند و در طول این یک سال حبس یک کلام حرف با هم نمیزنند. طی اتفاقی با هم دوباره تیم میشن برای دزدی جدید.در این دزدی جدید هم مدام قصد پیچوندن هم رو دارند.از همون اول که گلزار با بی ام دبلیو میره و حیایی با موتور.میخوان زودتر برسن برای قاپ زدن الماس.در ادامه هم سر 5 میلیون هم باز گلزار و حیایی در تکاپو هستند و در آخر هم که گلزار که به سراغ خواهر حیایی میرهو مدام زرنگ بازی میبینیم من که ندیدم احساسی عاطفی بینشون باشه |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
چون نمی خوام بحث بی نتیجه ای شروع کنم فقط یک روایت از امام اول شیعیان:
نقل قول:حضرت امير(عليه السلام):http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=934...eID=519989 |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۲۱:۵۳ توسط janali.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من خودمو در حدی نمیدونم که در باره دیگران قضاوت کنم
اما در مورد اسلام و همجنس گرایی تنها به چند نکته بسنده میکنم. نگاه همجنس گرایانه از نظر شرعی نگاه کردن از روی شهوت به جوانی که هنوز مو به صورتش در نیامده، حرام است رسول اکرم صلی الله وعلیه وآله فتنه جوان زیبا را از فتنه دختر باکره بیشتر دانسته است. بوسه همجنس گرایانه امام صادق علیهالسلام از قول رسول خدا صلی الله وعلیه وآله فرمودهاند: “کسی که جوانی را از روی شهوت ببوسد، خداوند او را در قیامت به لجامی از آتش لجام میزند" اگر مسلّم شد کسی جوانی را از روی شهوت بوسیده، باید حد بخورد و حدش از سی تا نود تازیانه است. هر قدر که حاکم شرع صلاح بداند، او را میزند. هم بستری همجنس گرایانه رسول خدا صلی الله وعلیه وآله میفرماید: “بستر فرزندان خود را از سن ده سالگی جدا سازید، یعنی دو برادر یا دو خواهر یا برادر و خواهر زیر یک لحاف نخوابند”. همونطور که میبیدنید نظر اسلام در مورد همجنس گرایی تنها به رابطه جنسی لواط و مساحقه ختم نشده و تربیت اسلامی ما را ملزوم دانسته که برای پیشگیری از همجنس گرایی از نگاه، بوسه و هم بستری که ممکن است عادی فرض شود بر حذر باشیم. پس بهتر است بدانیم که چه چیز هایی معرف اشاعه فحشاست و شک نکنیم یک عالم دینی بهتر میتواند این منکرات را آسیب شناسی کند پس آگاه باشیم که قضاوت نادرست نکنیم و در پایان به چند نکته دیگر بسنده میکنم 1. برخی از احزاب سیاسیِ معلوم الحال برای رسیدن به منافع سیاسی خود همواره سعی در تخریب موانع دارند. که یکی از این موانع حضرت آیت الله علم الهدی می باشد. پس برخی قضاوت ها و اظهار نظرهای برخی از ما ممکن است بخاطر تأثیراتی است که این احزاب شیطانی در بطن جامعه به یادگار گذاشته اند. 2. نکته دوم که آیا یک عالم دینی اشراف کاملی از دین دارد یا ما عوام که در پس آسیب شناسی برآییم و اشاعه فحشا و منکر را بشناسیم و درک کنیم و در آخر بگویم که قضاوت کردن در مورد دیگران گناهی است جبران ناپذیر |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۲۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۲۲:۴۹ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:امام جمعه مشهد برخی فیلمسازان را استخدام شده هالیوود دانستخدایا این هالیوودو از بعضیا نگیر نقل قول:و وقتی مساله ای رو مطرح می کنند حتما این مورد برای خودش ثابت شده که به عموم انتقال میدندبرای بار دهمه که این جمله رو می خونم و به خودم فشار میارم که معنیشو درک کنم. |
|||
|
۲۳:۰۰, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
۱:۱۰, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من یادمه تو اون کلیپ صوتی که سعید حدادیان هم به رئیس جمهور بی ادبی و فحاشی کرد یه بخشیش با استناد به حرفهای این آقا بود .
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |