کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۰:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!

?❌ اصغر فرهادی، شکارچی بازیگران پاک سینمای ایران !!

❌ ظاهرا آپارتمانی در تهران در حال فروریختن است

❌ و ساکنان آن از جمله زوج متاهلی که شخصیتهای اصلی داستان اند #عماد(شهاب حسینی) و #رعنا(ترانه علی دوستی)، برای نجات جان خود با عجله در حال فرار از خانه اند

❌ در پایان خانه بر سر جایش ثابت میماند با ترک عمیقی روی دیوار که باعث نشت گاز می شود

❌ عماد و رعنا مجبور می شوند که خانه تازه ای پیدا کنند

❌ آنها سریع میروند به واحد بزرگ، ولی قدیمی

❌ خانه ای که در نزدیکی همانجا واقع است

❌ اما ظاهرا رد پای ناخوشایندی
از گذشته ی خانه هنوز باقی مانده[/b]

[b]❌ مستاجر قبلی نیمی از اثاثش را جا گذاشته و حاضر نشده برای بردن آنها بیاید

❌ وقتی که علتش را میپرسند معلوم میشود خانم مستاجر #روسپی بوده

❌ رعنا در خانه تنهاست و میشنود که کسی وارد خانه شده

❌ به تصور اینکه عماد است شروع می کند به حرف زدن

❌ اما عمادی در کار نیست

❌ شب که عماد به خانه برمیگردد متوجه رد پای خونی روی پله ها میشود

❌ و همسرش را در حالی که سرش ضربه خورده میبیند

❌ آنچه بر سر رعنا آمده، « خوبی ذاتی » اش را تحت تاثیر قرار میدهد

❌ عماد به طور تصادفی کسی را میبیند که به نظر میرسد که همسرش را در حمام گیر انداخته

❌ و حالا عماد به «انتقام گیری» فکر می کند ...

❌ و حالا این عماد است که دارد سر همسر او تلافی میکند ...

?❌ حال سوال این است :

چرا هر فیلمی که #علیه فرهنگ ملی و دینی ایران است جایزه می برد ؟؟

و نتیجه لایه ی پنهان فیلم : ??

باید در ایران هم فاحشه خانه داشته باشیم !!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، vahrakan ، Imam12 ، fazel ، قلب ، مهدی2012 ، MEEAAD ، علی املشی ، تفکر

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۰, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #21
آواتار
به نام خدا

خلاصه داستان فیلم فروشنده :

زن و شوهری که شغلشان بازیگری تئاتر است در خانه ای اسکان دارند که رو به تخریب است، هر لحظه امکان ویران شدن خانه است و همه ساکنین از خانه فرار میکنند ولی در نهایت خانه ویران نمیشود بلکه ترکی عمیق برمیدارد.

این زوج اما بخاطر ترس از تکرار حادثه به دنبال خانه ای هستند بزرگتر و بهتر

آنها خانه یک فاحشه را به عنوان ملک دلخواه خود، انتخاب میکنند

روزی مرد غریبه ای به این خانه وارد میشود و به زن ( علیدوستی ) تجاوز میکند

مرد خانواده (حسینی)، به همسر مردی که گمان میکند به همسرش (علیدوستی) تجاوز کرده، تجاوز میکند !!!!!!!!!!!!!

اما .......... پایان باز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، میثم2 ، قبیله منتظر ، vahrakan
۱۴:۱۴, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۱:۱۵)سید ابراهیم نوشته است:  یادمه سال 89 بعد از سریال شوق پرواز بعد از آنکه شهاب حسینی به دیدار امام خامنه ای رفتند و صحبت های خوبی هم کردند، جماعت روشنفکر شروع کردند لعن و نفرین. حتی کمپین «من از شهاب حسینی متنفرم» تو فیس بوک و دیگر فضاهای مجازی راه انداخته شد. حتی تر گفته شد فرزند شهاب..... بیخیال.
درست همان موقع جماعت به اصطلاح مذهبی با لبخندی ملیح میگفتند به به هنرمند ارزشی جناب سید شهاب الدین حسینی.

بعد از ماجرای کن جای این دو گروه به سرعت باد عوض شد. روشنفکر ها میگفتن: بله این هنرمند ماست که افتخار آفرینی میکنه.
مذهبی ها میگفتن و میگن:کروات؟؟؟!! جشنواره کن؟؟!!!... اساپنسر قطری؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!...الله اکبر. این بازیگرها همشون ....

باز بعد از اینکه شهاب گفته جایزه رو تقدیم میکنه به مسجد مقدس جمکران، این بار به سرعت برق مجدد جای دو گروه و تحلیل هایشان عوض شد.

یک همچین مردمی هستیم. Big GrinBig GrinBig Grin
والا بخداBig Grin آفتاب پرست کمتر این مردم رنگ عوض میکنه!

یه مثال دیگه،مثلا فیلم لیلی با من است...اگر سال 94 ساخته میشد!

کمال تبریزی میشد فتنه گر و ضد انقلاب...پرویز پرستویی هم میشد عامل غرب!

بعدشم همه کلی نقد میکردن که این آقایون میخوان ارزشهای جنگ کم رنگ کنن،ارزش رزمندها ببرن زیر سوال و از این حرفا! بعد اینوری ها هم کلی هشتگ میزدن در حمایت از پرویز پرستویی! بعد بلافاصله فیلم بادیگارد که اکران میشد
جای این افراد عوض میشدBig Grin خلاصه ملت خوبی هستیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
۱۴:۱۶, ۱۱/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۵ ۱۴:۲۱ توسط A.E.)
شماره ارسال: #23
آواتار
من پدر کشتگی با اصغر فرهادی ندارم وفروشنده رو ندیدم اما از تعریف وتمجید کسانی که چشم دیدن ایرانو ندارن متعجبم بد نیست یه نگا به گذشته فرهادی بندازیم لینک 1
جشنواره کن
در ضمن انقدر استاد رائفی پور اینجوررائفی پور اونجور نکنین مرد باشین بگین کجای نقد جدایی نادر از سیمین رو اشتباه کرد بیاین بگین اگه حرفی ندارین پس لطفا دهان به توهین به افراد باز نکنین نمیدونم ما کی میخوایم یادبگیریم توهین کردن به دیگران توهین به شخصیت خودمونه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عمار94 ، میثم2 ، عدالت ، قبیله منتظر ، vahrakan ، Woodi2020
۱۵:۲۷, ۱۱/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۵ ۱۵:۳۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۵ ۰:۴۷)Divinitus نوشته است:  مکر و حیله؟؟ سعودی ها گفتن شهاب حسینی از حاج قاسم خطرناک تره! لابد اینم از لایه های پنهان کشف کردید

اینچ می‌گویم به قدر فهم تست
مردم اندر حسرت فهم درست

..................

در مورد شهاب حسینی که دارید میگید

من به شهاب حسینی امیدوارم ولی براش متاسفم که با فرهادی دم خور شده

فرهادی حقیقتاً فرد مریضی هستش و همینطور علیدوستی

اگر داستان اینی که میگید باشه

میدونید این نمادگرایی به چیا برمیگرده؟!

میدونید اون زن و مرد و مرد متجاوز و زن اون مرده و خونه دومه نماد چی میشه؟

خداییش اصلا نگاهمون لایه ای هم نباشه

انقد اخلاق جامعه سکوت کرده که چنین فیلمی ساخته شده و کسی اعتراض نکرده؟ انقدر بی غیرت شدن بعضیا؟ فردا فرهادی فیلم خصوصی زنشو هم پخش کنه یسری ازش تمجید میکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، vahrakan
۱۵:۴۴, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۱:۱۵)سید ابراهیم نوشته است:  
!! جشنواره کن؟؟!!!... اساپنسر قطری؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!...
یک همچین مردمی هستیم. Big GrinBig GrinBig Grin

کشور دوست و همسایه قطر !

ضمنا در همه جای دنیا آثار هنری مورد نقد و بررسی قرار میگیرد ، در مورد فیلم فروشنده هم به هرحال اخباری به دنیای خارج جشنواره وارد شده و مورد تحلیل قرار گرفته اما نکته ی مهم این است که چه موافق این فیلم باشیم چه مخالف و چه نظر ممنتع داشته باشیم حق توهین به توده های مردم را نداریم .
۱۶:۰۲, ۱۱/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۵ ۱۶:۳۷ توسط همای رحمت.)
شماره ارسال: #26

(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۴:۱۴)A L I نوشته است:  والا بخداBig Grin آفتاب پرست کمتر این مردم رنگ عوض میکنه!

یه مثال دیگه،مثلا فیلم لیلی با من است...اگر سال 94 ساخته میشد!

کمال تبریزی میشد فتنه گر و ضد انقلاب...پرویز پرستویی هم میشد عامل غرب!

بعدشم همه کلی نقد میکردن که این آقایون میخوان ارزشهای جنگ کم رنگ کنن،ارزش رزمندها ببرن زیر سوال و از این حرفا! بعد اینوری ها هم کلی هشتگ میزدن در حمایت از پرویز پرستویی! بعد بلافاصله فیلم بادیگارد که اکران میشد
جای این افراد عوض میشدBig Grin خلاصه ملت خوبی هستیم!

شما اشتباه میکنی دوست من.چون همون موقع هم این حرفا رو برای پرویز پرستویی بدبخت دراوردنBig Grin پرویز پرستویی میگه سه تا نقش هست تو زندگیش که خیلی براش با ارزشن.یکیش همین لیلی با من است.چون توی طول فیلم برداری کلی سنگ اندازی کردن و حتی تهدید به قتلش هم کردن.

بالاخره کمال تبریزی کارگردان اون فیلم بود نه استاد ده نمکیBig Grinهرکسی حق نداره با این چیزا شوخی کنهBig Grin

این رو هم نمیخواستم جواب بدم ولی گفتم بگم.

نقل قول:بر اثر همراهی فرانسه با امریکا دراعمال تحریم ها (که اصلا ایران و فرانسه مشکل جدی با هم نداشتند!) هزاران موقعیت شغلی در فرانسه از بین رفت (بیشتر کمپانی های خودرو و هواپیما سازی) !
در اثر این موضوع به طور حتما خانواده های زیادی در فرانسه دچار مشکل یا احتمالا پاشیدگی شده اند .
آیا اگر یک کارگردان فرانسوی روی یکی از این خانواده ها زوم کند ، مشکلشان را نشان دهد و دولت فرانسه را به آلت دست بودن امریکا متهم کند به او هم ((نخل کن)) را خواهند داد؟؟؟

Fahrenheit 9/11 برنده ی نخل طلای سال 2004.مستندی که توش رسما جرج بوش و سیاست هاش درباره واقعه ی 11 سپتامبر ، جنگ عراق و ... رو با خاک یکسان میکنه.

نقل قول: بله این سریال یک سریال ضداستکباری است که توسط کمپانی نت فیلیکس ساخته شده !
البته ما مطمئن هستیم که نت فیلیکس ضد استکباری هست چون ریشه ی نت فیلیکس و پایگاه ستم دیدگان جهان (فیس بوک) به هم میرسد !!!

house of card ضد استکبار نیست.فقط یه سوژست که بهش پر و بال داده شده.این شما هستین که هرچیزی رو سیاه نمایی میبینین.اگر ساختن فیلم با موضوعات مشکلات اجتماعی ، خانوداگی و ... سیاه نماییه اونا دیگه سیاه نمایی رو رد کردن.یه اسپری مشکی برداشتن کشیدن به جامعه.
یه سریالی مثل house of cards توی ایران ساخته بشه ... .اصن نتونستم جمله رو تموم کنم حتی Big Grin تصور کنید بخوایم یه سیاست مدار فاسد رو در راس کشور به تصویر بکشیم.چه شودBig Grin

اون نتیجه گیری اخر رو هم برای استاد و دکترین بفرستید.حتی اونا هم نمیتونن به چنین نتایجی برسن.لازمش دارن.

شهاب حسینی دوست داشتنی:
حسینی همچنین با ابراز خرسندی از دریافت نشان نخل در روز نیمه شعبان گفت: این همزمانی را به فال نیک می گیرم و این هدیه ناقابل را به آستان مبارک ایشان در جمکران تقدیم می کنم.‏

خطاب به پست سید ابراهیم فقط نظر شخصی خودم رو بگم.اگر روزی بتونم به حدی برسم که مثل شما بی تعصب و غرض به موضوعات نگاه کنم میتونم خیلی راخت سرمو بزارم زمین و بمیرم.موفق باشی سید جانHeart

اینم ربطی به بحث نداره ولی چون مطرح شد لازمه بگم.

نقل قول:اما وقتی میره تو جشنواره فجر، و یکی مثل پرستویی جایزه فیلم رو میبره، افخمی تو تلویزیون میگه که مصلحت اندیشی شده که به ایشون جایزه داده شده.
ایشون اونقدرها هم خوب نبود.
اما چون فیلم حاتمی کیا بود و فیلم ارزشی بود بهش جایزه دادن.
این یعنی فاتحه اعتقادات ملی و مذهبی رو اید تو سینما خوند.

ببینید جایزه دادن به یک فیلم صرفا به دلیل اینکه ارزشیه نه تنها فایده ای نداره بلکه به ضرر اون شخص هم هست.پرویز پرستویی بزرگ سینمای ماست ولی وقتی جایزه ای رو میبره که حقش نیست و درواقع حق یکی دیگه بهش داده میشه ، این یه موج منفی دربرابرش ایجاد میکنه.حالا پرویز پرستویی انقدر بزرگ و عزیزه که این حجمه زیاد بزرگ نشه ولی اگه جای پرستویی کس دیگه ای باشه موج عظیم تری دربرابرش شکل میگیره.

توی همین جشنواره فجر جایزه ی بهترین فیلم به فیلم ایستاده در غبار داده شد.به گفته ی اکثر حاضرین با شایستگی کامل.یه اثری اگر خوب باشه با احترام جایزه هم میگیره.تحسینم میشه.

مشکل اینجاست که سینمای دفاع مقدس رو خلاصه کردیم تو حاتمی کیا که فیلماش خیلی وقته کیفیت قبل رو نداره بعد انتظار داریم چون بحثش ارزشیه جایزه بگیره و تحسین بشه.یه موج دیگش رو هم گذاشتیم برای ده نمکی که اصلا چیزی دربارش نمیگم.

هفته ی پیش به طور اتقاقی زدم شبکه 4 ، یه برنامه بود درباره ی انیمیشن شاهزاده ی روم.من اصلا نمیدونم موضوع این انیمیشن چیه ولی مهمانان برنامه کارگردان این انیمیشن و یک روحانی بودن.کارگردان یه جوون مذهبی بود که یکی از بزرگترین دغدغه هاش این بود که مثلا برای دختر 5 سالش چی بزاره نگاه کنه.چرا براش خوراک تولید نمیکنیم.میگفت من اگر این ایده ای که داشتم رو اول میبردم برای مسئولین ارائه میدادم که همچین ایده ای دارم انقدر از سر و تهش میزدن که دیگه چیزی ازش نمیموند.ولی رفتم بی سر و صدا ایدم رو خودم اجرا کردم و تحسین همه رو هم گرفتم.کلی جوون مذهبی الان ایده های خوب دارن که بهشون بها داده نمیشه.

سینمای ما هم همینجوریه.همه چیز رو دادیم به کسایی که کاراشون افت کرده و کس دیگه ای هم میدون نمیدیم.همین فیلم ایستاده در غبار یه فیلم خیلی بی سر و صدا و کم بودجه ای بود.یا چند سال پیش فیلم شیار 143 که بازیه مریلا زارعی رو همه تحسین کردن توش.از این جوونا و از این ایده ها ریخته ولی بهشون بها نمیدیم.فیلم خوب نمیسازیم انتظار داریم مردم و منتقدا تعریف کنن.فیلم در بهترین حالت متوسط میسازیم و انتظار داریم همه بگن عجب فیلمی.متاسفانه خیلی کم بها میدیم.ضربش رو هم داریم میخوریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، سید ابراهیم ، آیدا77
۱۶:۴۰, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۶:۰۲)همای رحمت نوشته است:  Fahrenheit 9/11 برنده ی نخل طلای سال 2004.مستندی که توش رسما جرج بوش و سیاست هاش درباره واقعه ی 11 سپتامبر ، جنگ عراق و ... رو با خاک یکسان میکنه.

فیلم مایکل مور فیلم خوبی بود و به نظرم باید دوباره نگاه کنم(از زمان دیدن این فیلم شاید10 سال گذشته !) تا قضاوت بهتری داشته باشم اما حتی در این اثر هم به نظرم سیاست های جنگ طلبی بوش به چالش کشیده شده بود نه آنچه که ما به عنوان( بنیاد دنیای غربی) میشناسیم و البته قبول کنید که یک تک اثر نمیتواند بیانگر روال کلی کن را معلوم کند .
(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۶:۰۲)همای رحمت نوشته است:  house of card ضد استکبار نیست.فقط یه سوژست که بهش پر و بال داده شده.این شما هستین که هرچیزی رو سیاه نمایی میبینین.اگر ساختن فیلم با موضوعات مشکلات اجتماعی ، خانوداگی و ... سیاه نماییه اونا دیگه سیاه نمایی رو رد کردن.یه اسپری مشکی برداشتن کشیدن به جامعه.
یه سریالی مثل house of cards توی ایران ساخته بشه ... .اصن نتونستم جمله رو تموم کنم حتی Big Grin تصور کنید بخوایم یه سیاست مدار فاسد رو در راس کشور به تصویر بکشیم.چه شودBig Grin

اون نتیجه گیری اخر رو هم برای استاد و دکترین بفرستید.حتی اونا هم نمیتونن به چنین نتایجی برسن.لازمش دارن.

ریس کمپانی نت فیلیکس جزو گردانندگان فیس بوک هم هست ! رابطه ی فیس بوک بادستگاه های اطلاعاتی آمریکا هم که پوشیده نیست ، خوب شاید من اشتباه میکنم شما نتیجه گیری درست را از رابطه ی نت فیلیکس و فیس بوک بفرمایید!
۱۷:۱۱, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #28
آواتار
«نیوتن» در زیر آن مشغول استراحت بود و پس از افتادن سیبی در مقابلش به صورت اتفاقی جاذبه را کشف کرد!
الانا که بهم بگن منافق

بدبخت بنده فیلم رو دیدم شرم شد دنیا بگه این فیلم رو بازیگرای ایرانی درست کردن

[size=xxx-large]بر میگردم روی کلام با ارزش امام خامنه ای حفظ الله که عرض کردن [/size]
[size=xxx-large]
[/size]
[size=xxx-large]تمسیل شما مثل افرادی هست که ذره ای برای کشورشون اهمییت نمیدن و ...[/size]
[size=xxx-large]
[/size]
[size=xxx-large]من یه شخص بیسواد شماها که ادعای باسوادی میکنید با قول خودتون ندیده نظر ندین ببینید بعد نظر بدین[/size]Huh
۲۳:۴۱, ۱۱/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۵ ۲۳:۵۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۵:۴۴)عمار94 نوشته است:  کشور دوست و همسایه قطر !

ضمنا در همه جای دنیا آثار هنری مورد نقد و بررسی قرار میگیرد ، در مورد فیلم فروشنده هم به هرحال اخباری به دنیای خارج جشنواره وارد شده و مورد تحلیل قرار گرفته اما نکته ی مهم این است که چه موافق این فیلم باشیم چه مخالف و چه نظر ممنتع داشته باشیم حق توهین به توده های مردم را نداریم .

1- بله این جا هم دیدیم چقدر دقیق نقد و بررسی شد

2- به توده های مردم؟؟؟؟ کی به توده های مردم توهین کرد، مسلمان چرا تهمت می زنی؟؟؟؟ توده های مردم که صبح تا شب دارند کار میکنند تا یه لقمه نان حلال ببرند سر خونه زندگی شان. دست بوسشان هم هستم.

اتفاقا بارها هم در پستم تأکید کردم، روشنفکر نماها و افراد به اصطلاح مذهبی. نقد من به این دو دسته بود.

واقعا متأسفم....

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
۰:۰۴, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #30
آواتار
سید مگه معیار زحمت کشیدنه؟

ایشون میگه محتوای فیلم یعنی لایه اولش توهین به توده مردم

چه ربطی به زحمت مردم داره؟

باز شروع کردیا... اعصاب مصاب ندارم