کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۰:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!

?❌ اصغر فرهادی، شکارچی بازیگران پاک سینمای ایران !!

❌ ظاهرا آپارتمانی در تهران در حال فروریختن است

❌ و ساکنان آن از جمله زوج متاهلی که شخصیتهای اصلی داستان اند #عماد(شهاب حسینی) و #رعنا(ترانه علی دوستی)، برای نجات جان خود با عجله در حال فرار از خانه اند

❌ در پایان خانه بر سر جایش ثابت میماند با ترک عمیقی روی دیوار که باعث نشت گاز می شود

❌ عماد و رعنا مجبور می شوند که خانه تازه ای پیدا کنند

❌ آنها سریع میروند به واحد بزرگ، ولی قدیمی

❌ خانه ای که در نزدیکی همانجا واقع است

❌ اما ظاهرا رد پای ناخوشایندی
از گذشته ی خانه هنوز باقی مانده[/b]

[b]❌ مستاجر قبلی نیمی از اثاثش را جا گذاشته و حاضر نشده برای بردن آنها بیاید

❌ وقتی که علتش را میپرسند معلوم میشود خانم مستاجر #روسپی بوده

❌ رعنا در خانه تنهاست و میشنود که کسی وارد خانه شده

❌ به تصور اینکه عماد است شروع می کند به حرف زدن

❌ اما عمادی در کار نیست

❌ شب که عماد به خانه برمیگردد متوجه رد پای خونی روی پله ها میشود

❌ و همسرش را در حالی که سرش ضربه خورده میبیند

❌ آنچه بر سر رعنا آمده، « خوبی ذاتی » اش را تحت تاثیر قرار میدهد

❌ عماد به طور تصادفی کسی را میبیند که به نظر میرسد که همسرش را در حمام گیر انداخته

❌ و حالا عماد به «انتقام گیری» فکر می کند ...

❌ و حالا این عماد است که دارد سر همسر او تلافی میکند ...

?❌ حال سوال این است :

چرا هر فیلمی که #علیه فرهنگ ملی و دینی ایران است جایزه می برد ؟؟

و نتیجه لایه ی پنهان فیلم : ??

باید در ایران هم فاحشه خانه داشته باشیم !!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، vahrakan ، Imam12 ، fazel ، قلب ، مهدی2012 ، MEEAAD ، علی املشی ، تفکر

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۵, ۱۲/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۱:۰۶ توسط Silence.)
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۰:۵۹)عدالت نوشته است:  به نام خدا

کاربر گرامی، عمیق تر فکر کنید، اینها همه بازی رسانه ای و نقشه از پیش طراحی شده است. بعیده شما که فیلمهای فرهادی را به دقت میبینید و میدانید چند لایه است و به چه چیزهایی اشاره دارد، به همین راحتی فریب این بازیها را بخورید.
بله مثل نارنجی(از نظر شما قرمز) پوشیدن خانوم علیدوستی !!!!
منم بعید میدونم شما تا حالا فیلم دیده باشید!
احتراما عرض می کنم فیلم های فرهادی لایه ای هستند ولی این لایه هایی که شما تو ذهنتون ساختید توهمی بیش نیست...
۱۱:۰۷, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #42
آواتار
بنده در مورد موضوع بحث نمیکنم ، ولی یکی از ایراداتی که گرفته شد این بود که کروات زده است !

Big Grin

یه سرچ کوچیک در مورد کت و شلوار و کروات نشون میده همه اینا با هم ابداع شده و حتی کروات از همون شال گردن ابداع شده.
۱۱:۰۸, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #43
آواتار
[تصویر: 500x783_1464292428980465.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، عدالت ، Imam12 ، vahrakan
۱۱:۲۴, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #44

نقل قول: اینو کجای دلم بزارم

بالای دریچه پیلور سمت راست

خو اخه این اینترنت هست یه سرچی قبل از ارسال مطلب بکنید

بعد تحلیل 6لایه با عکس فتوشاپ:| احیانا برای نشون دادن تتوش دستشو بالا میاورد راحت تر نبود تا اینکه میکروفون تنظیم کنه؟

بابا شما اخه کجا زندگی میکنین؟ واقعا مثل اینکه از جامعه خبر ندارید .توی مملکتی که فوتبالیستاش هرکدوم هر هفته تتوهای چندگانشون مشخصه ترانه علی دوستی برای نشون دادن تتوش این هم سناریو لازم داره؟

20 سال پیش علی دایی قهرمان ملی کشور کراوات میزد حالا قبح کراوات رو شهاب حسینی با فیلم فرهادی شکونده؟

یکم دیگه بگذره سوراخ شدن لایه اوزون رو هم با فیلمای فرهادی ربط میدن.دود سیاه فیلماش باعث شده اوزون سوراخ شه:|
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، AmirEfrit
۱۲:۱۱, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #45
آواتار
یعنی واقعا از تعجب دارم شاخ در میارم.

بحث من این چرخش های احمقانه است. جناب عمار 94. چرا متوجه نمی شید. یا نمی خواهید متوجه بشید....شما فرا فکنی کنید. اصلا نمیدونم شما به شخصیت فردی کاربر سید ابراهیم چه کار دارید. اصل واقعه را بچسبید.

میگم چرا باید زمانی که شهاب میاد اون صحبت ها را میکنه به صورت صد درصدی ببریمش بالا و هنرمند ارزشی بخونیمش و سید شهادب الدین صداش کنیم، بعد که میره کن و جایزه میگیره، هنوز فیلم رو ندیده، اینگونه حمله کنیم.

اشاره فوق العاده خوبی کردید. فیلم ادم برفی. یادم نمیره همین ده نمکی (کارگردان مثلا ارزشی) چه کارها که نکرد. تو سینما عصر جدید. شیشه چه سینماهایی ریخته نشد. یادم نمیره همین ده نمکی گفته بود گردن اکبر عبدی رو میشکنم.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin بی خیال اینقدر تاریخ این جور افراد سیاه و زشته که اصلا نمیخوام برگردم عقب.

متاسفانه تو این ایامی که تو تالار نبودم،و الان برگشتم میبینم دقیقا چقدر سطح تالا رفته بالا. این جا هم که شده عین تلگرام و .... بازار شایعه و تهمت و توهین داغه داغه...

بیداری کجاییییییی؟؟؟؟ دقیقا کجایییییSad

پ ن: از یه طرف هم دوست دارم اون نماد رو دست ترانه درست باشه تا دوستانم اون دنیا مجبور نشن کلی وایسن جواب پس بدن.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
۱۲:۲۵, ۱۲/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۴۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #46
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)سید ابراهیم نوشته است:  
یعنی واقعا از تعجب دارم شاخ در میارم.

بحث من این چرخش های احمقانه است. جناب عمار 94. چرا متوجه نمی شید. یا نمی خواهید متوجه بشید....شما فرا فکنی کنید. اصلا نمیدونم شما به شخصیت فردی کاربر سید ابراهیم چه کار دارید. اصل واقعه را بچسبید.

میگم چرا باید زمانی که شهاب میاد اون صحبت ها را میکنه به صورت صد درصدی ببریمش بالا و هنرمند ارزشی بخونیمش و سید شهادب الدین صداش کنیم، بعد که میره کن و جایزه میگیره، هنوز فیلم رو ندیده، اینگونه حمله کنیم.

اشاره فوق العاده خوبی کردید. فیلم ادم برفی. یادم نمیره همین ده نمکی (کارگردان مثلا ارزشی) چه کارها که نکرد. تو سینما عصر جدید. شیشه چه سینماهایی ریخته نشد. یادم نمیره همین ده نمکی گفته بود گردن اکبر عبدی رو میشکنم.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin بی خیال اینقدر تاریخ این جور افراد سیاه و زشته که اصلا نمیخوام برگردم عقب.

متاسفانه تو این ایامی که تو تالار نبودم،و الان برگشتم میبینم دقیقا چقدر سطح تالا رفته بالا. این جا هم که شده عین تلگرام و .... بازار شایعه و تهمت و توهین داغه داغه...

بیداری کجاییییییی؟؟؟؟ دقیقا کجایییییSad

پ ن: از یه طرف هم دوست دارم اون نماد رو دست ترانه درست باشه تا دوستانم اون دنیا مجبور نشن کلی وایسن جواب پس بدن.

به نام خدا

دوست عزیز، کار خوب حسینی سر جای خودش، کار اشتباهش هم سر جایش، همانطور که از او تعریف میکینم برای نقشهای خوبش، حق این را داریم که بخاطر اشتباهاتش هم او را نقد کنیم و به او تذکر دهیم.

در مورد آن خالکوبی هم آنطور که مشخص شده در برخی سایتها با استفاده از فتوشاپ آنرا حذف کرده اند و اینگونه به نظر میرسد که خالکوبی وجود ندارد ولی در عکس بدون روتوش مشخص شده که وجود دارد.

بحث تندروی که شما با توجه به کارهای قبلی ده نمکی مثال میزنید، ربطی به موضوع بحث ما ندارد، مگر ما رفته ایم شیشه سینماهایی که فیلمهای فرهادی را نشان میدهند آورده ایم پایین که شما همچین مثالی میزنید و قیاس مع الفارق میکنید.

در مورد کراوات هم از زمانی که انقلاب شد،‌کراوات به عنوان نمادی از سرسپردگی به غرب به خصوص آمریکا، شناخته میشد و این اظهر من الشمس است و هرشخصی هم که به نمایندگی از جمهوری اسلامی در مراسمی حضور یابد و کراوات بزند یعنی مستقیم و غیرمستقیم یا جاهلانه و فکورانه در حال مخالفت با برخی ارزشهای جمهوری اسلامی هست.

اگر علی دایی هم اینکار را میکرده اشتباه کرده ، علی دایی هم نهایت یک فوتبالیست است و با توجه به فرهنگ بت ساز رسانه ای امروزی، فوتبالیستها و هنرپیشه ها و کارگردانها و خوانندگان تبدیل شده اند به اسطوره !!!!!!!!!!!!!!!! در حالیکه هیچ فایده ای هم برای بشریت ندارند و اتفاقا فقط به جیب خودشان خدمت میکنند البته با کمک همان شبکه رسانه ای که پایگاه اصلیش در همان غرب است و اربابان پشت صحنه اش هم همانهایی که خودتان بهتر از بنده میدانید.

همین فرهنگ ستاره سازی که از افرادی مانند کیم کارداشین و لیدی گاگا و مایکل جکسون،‌بت میسازد، جزو پلیدترین انواع فرهنگهای مبتذل غربیست و یکی از مهمترین ابزار مسخ توده ها در جهت منافع شیطانی، که چند سالی میشود که در کشور ما هم به لطف نفوذ فرهنگی، رسوخ کرده و هر روز هم بیشتر میشود و باید این بت را شکاند و ملت را بیدار کرد.

زمانی که همین آقای فرهادی فیلم ارزشی و بدون قصد و نیتی بسازد مطمئن باشید ما اولین حامیان فیلمش هستیم ولی وقتی که فیلمی سراسر سیاه و پر از منظور میسازد هم ،‌ حق نقد او و عملکردش را هم داریم.

لطفا شعاری بحث نکنید و منطقی طرفداری کنید و اگر میتوانید ثابت کنید که ما در مورد فیلم اشتباه میکنیم.

در مورد رنگ نارنجی هم که یکی از کاربران گفت باید بگویم که رنگ نارنجی در طیف رنگی بین زرد و قرمز است و این به قول شما نارنجی به شدت به سمت قرمزی میزند و فرقی با رنگ قرمز ندارد حالا کمی کمرنگ تر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته کاش شما بیشتر متوجه مفهوم صحبتهای بنده میشدید تا اینکه به دنبال طیف رنگی لباس علیدوستی باشید.

لطفا به جای بحثهای جانبی به ما ثابت کنید که نظرمان در مورد فیلم فرهادی اشتباه است، همین و بس.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، vahrakan
۱۲:۳۳, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #47
آواتار
آرامشتان را حفظ کنید و بله من فمینیست هستم Smile

[تصویر: 0e8wgv6ny78cc859nfue.jpg]

من خودم را قطعا فمینیست می‌دانم، فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است. من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید، یا بشوید. به گزارش ملیت به نقل از خبرایرانی، ترانه علیدوستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرامش نوشته بود: برای مخالفت با واژه‌ی فمینیسم، بهتر است ابتدا معنی دقیق آن را بدانیم. «فمنیست: شخصی که به برابری اجتماعی، سیاسی و اقتصادی هر دو جنس معتقد است»

(از کتاب همه باید فمینیست باشیم، نوشته‌ی چیماناندا انگوزی آدیچی)

اگر سوتفاهم یا واهمه‌ای از این کلمه دارید به جای اتکا به روایت رسانه ‌هایی که عمری است اخبارمان را تحریف و روند رسیدن اطلاعات به ما را مهندسی می‌کنند، از گوگل استفاده کنید. خودتان تحقیق کنید و اگر فمینیسم همان فرقه‌ی عقده‌گشایانه‌ی مردستیز و خانمان برانداری بود که در گوش ما خواندند، باز آن را پس بزنید.

[تصویر: 72416_815.jpg]
مبارزه با سکسیسم فقط در جهت زنان نیست. مبارزه با نقشهایی است که جای اینکه خود انتخابشان کنیم جامعه و فرهنگ از پیش آن را به ما تحمیل کنند. فقط چون زن یا مرد هستیم. برچسب‌هایی روی زنان و مردان هست که الزاما واقعیت ندارند. نیازی نیست ما این چرخه بیمار را بازتولید کنیم.

اگر زنی انتخاب کند که خانه دار باشد این انتخاب حق اوست و قابل احترام.
اگر مردی انتخاب کند وظیفه کار بیرون را داشته باشد این حق اوست
مساله این است که مردان و زنان خودشان بنا به فردیتشان تصمیم بگیرند میخواهند چگونه زندگی کنند، نه اینکه جامعه از روزهای ابتدای کودکی رفته رفته ما را به جبر در این نقشها قرار بدهد. و کم کم طلبکار شود و این نقشها را از ما بخواهد.

این شوخی کودکی مان یادتان هست؟ «پسرا شیرن، مثل شمشیرن. دخترا بادکنکن، دست بزنی می‌ترکن»

اینگونه متل‌ها فرهنگسازی نامنصفانه‌ای بود برای کودکانی که هنوز حتی تفاوتهایشان با هم را نمی‌شناختند. کار فمینیسم نزدیک کردن مرد و زن به هم است نه جنگ انداختن بین آنها. فمینیسم یعنی حق هر انسان فارغ از جنسیتش، این است که فردیتی داشته باشد و طبق آن زندگی‌ای که دوست دارد را برگزیند. می‌خواهد ان زندگی خانه‌داری باشد و لذت بچه بزرگ کردن و غذا دادن به همسر، می خواهد آن زندگی در راستای شغلی باشد که دوست دارد، و می‌خواهد هر دو با هم باشد یا حتی هیچکدام نباشد. مساله فقط این است: جامعه نباید بنا به جنسیت اعضایش را دسته‌بندی و برای حقوقشان تبعیض قائل شود. ما گاهی با شوخیهای نا به جا هم به چرخه این روند بیمار کمک میکنیم.
[تصویر: v1ndz0gh5mf9gcba3bf5.jpg]
من و همسرم هر دو شاغلیم، هر دو درآمدمان را برای زندگیمان خرج میکنیم، هر دو در بزرگ کردن فرزندمان نقش برابر داریم، و هر دو بخشی از نظافت خانه را هم به عهده می‌گیریم.
ما مبارزه با سکسیسم را اینطور آموخته‌ایم.

به این دلایل من خودم را قطعا فمینیست می‌دانم، فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است. من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید، یا بشوید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۴۳, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #48
آواتار
جناب فرهادی ورودتون به سایت رو تبریک میگم

به جمع ما هنرمندان خوش اومدید Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اصغر فرهادی ، A L I ، Imam12
۱۲:۴۵, ۱۲/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۵۴ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۳۳)اصغر فرهادی نوشته است:   آرامشتان را حفظ کنید و بله من فمینیست هستم Smile

[تصویر: 0e8wgv6ny78cc859nfue.jpg]

من خودم را قطعا فمینیست می‌دانم، فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است. من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید، یا بشوید. به گزارش ملیت به نقل از خبرایرانی، ترانه علیدوستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرامش نوشته بود: برای مخالفت با واژه‌ی فمینیسم، بهتر است ابتدا معنی دقیق آن را بدانیم. «فمنیست: شخصی که به برابری اجتماعی، سیاسی و اقتصادی هر دو جنس معتقد است»

(از کتاب همه باید فمینیست باشیم، نوشته‌ی چیماناندا انگوزی آدیچی)

اگر سوتفاهم یا واهمه‌ای از این کلمه دارید به جای اتکا به روایت رسانه ‌هایی که عمری است اخبارمان را تحریف و روند رسیدن اطلاعات به ما را مهندسی می‌کنند، از گوگل استفاده کنید. خودتان تحقیق کنید و اگر فمینیسم همان فرقه‌ی عقده‌گشایانه‌ی مردستیز و خانمان برانداری بود که در گوش ما خواندند، باز آن را پس بزنید.

[تصویر: 72416_815.jpg]
مبارزه با سکسیسم فقط در جهت زنان نیست. مبارزه با نقشهایی است که جای اینکه خود انتخابشان کنیم جامعه و فرهنگ از پیش آن را به ما تحمیل کنند. فقط چون زن یا مرد هستیم. برچسب‌هایی روی زنان و مردان هست که الزاما واقعیت ندارند. نیازی نیست ما این چرخه بیمار را بازتولید کنیم.

اگر زنی انتخاب کند که خانه دار باشد این انتخاب حق اوست و قابل احترام.
اگر مردی انتخاب کند وظیفه کار بیرون را داشته باشد این حق اوست
مساله این است که مردان و زنان خودشان بنا به فردیتشان تصمیم بگیرند میخواهند چگونه زندگی کنند، نه اینکه جامعه از روزهای ابتدای کودکی رفته رفته ما را به جبر در این نقشها قرار بدهد. و کم کم طلبکار شود و این نقشها را از ما بخواهد.

این شوخی کودکی مان یادتان هست؟ «پسرا شیرن، مثل شمشیرن. دخترا بادکنکن، دست بزنی می‌ترکن»

اینگونه متل‌ها فرهنگسازی نامنصفانه‌ای بود برای کودکانی که هنوز حتی تفاوتهایشان با هم را نمی‌شناختند. کار فمینیسم نزدیک کردن مرد و زن به هم است نه جنگ انداختن بین آنها. فمینیسم یعنی حق هر انسان فارغ از جنسیتش، این است که فردیتی داشته باشد و طبق آن زندگی‌ای که دوست دارد را برگزیند. می‌خواهد ان زندگی خانه‌داری باشد و لذت بچه بزرگ کردن و غذا دادن به همسر، می خواهد آن زندگی در راستای شغلی باشد که دوست دارد، و می‌خواهد هر دو با هم باشد یا حتی هیچکدام نباشد. مساله فقط این است: جامعه نباید بنا به جنسیت اعضایش را دسته‌بندی و برای حقوقشان تبعیض قائل شود. ما گاهی با شوخیهای نا به جا هم به چرخه این روند بیمار کمک میکنیم.
[تصویر: v1ndz0gh5mf9gcba3bf5.jpg]
من و همسرم هر دو شاغلیم، هر دو درآمدمان را برای زندگیمان خرج میکنیم، هر دو در بزرگ کردن فرزندمان نقش برابر داریم، و هر دو بخشی از نظافت خانه را هم به عهده می‌گیریم.
ما مبارزه با سکسیسم را اینطور آموخته‌ایم.

به این دلایل من خودم را قطعا فمینیست می‌دانم، فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است. من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید، یا بشوید.

به نام خدا

فمینیسم به طور کامل با باورهای مذهبی در تضاد است و یکی از اولین راه های نفوذ برای مقابله با فرامین الهی در بین مردم همین فمینیسم است.

چه خوشتون بیاد چه نه، فرامین خداوند در کتب آسمانی کاملا نقض کننده فمینیسمی میباشد که ساخته تفکر شیطانی امپریالیسم سکولار غربیست.

فمینیسم میگوید زن مختار است هرکاری دلش میخواهد بدون اذن شوهر انجام دهد،‌ فمینیسم میگوید زن در همه چیز با مرد تساوی دارد و امثالش ولی فمینیستها نمیخواهند قبول کنند که تمام این حقوق در قرآن به طور کامل و شفاف بیان شده و با نفوذ این تفکر به خصوص در کشورهای اسلامی، زمینه مخالفت بانوان با احکام اسلامی را فراهم میکنند..

پازل را مرور کنیم:

علیدوستی در سریال پر طرفدار شهرزاد، نقش اول را گرفت

علیدوستی در فیلم فروشنده نقش اول را گرفت

فیلم فروشنده به صورت کاملا ناگهانی در بخش مسابقه کن پذیرفته شد و برنده دو جایزه شد !!!!!!!!

علیدوستی با نوع پوشش عجیب و به نوعی تابو شکنانه بر روی فرش قرمز ظاهر شد

علیدوستی در نشست خبری مانتویی با آستین کوتاه میپوشد تا خالکوبی او که نماد فمینیسم است مشخص شود

پست اینستاگرامی علیدوستی در مورد فمینیست بودن، بازنشر میشود !!!!!!!!!!!!!!!!!

ببینید که ستاره سازی و بت سازی رسانه های غربی چگونه باعث میشوند که یک ضد ارزش مانند فمینیسم، تبدیل به ارزشی برای توده هایی شود که مسخ رسانه ای شده اند و در حال پرستش بت های مدرن، یعنی ستاره های ساخته شده توسط همین رسانه ها هستند و به این ترتیب یک ضد ارزش را تبدیل به ارزش میکنند .

در واقع کار و وظیفه اصلی پروسه ستاره و بت سازی ، همین است یعنی تغییر باورها و تابوها و الگوها و هنجارهای جوامع.

بهتر بگویم ،‌ پیش قرآولان این جنگ فرهنگی و شیطانی، ستاره هایی هستند که توسط همین رسانه ها ساخته میشوند تا به راحتی افکار را منحرف کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، اصغر فرهادی ، Imam12 ، vahrakan
۱۳:۱۲, ۱۲/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۳:۱۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #50
آواتار
نفهمیدن حرف من با همین حمله ثابت میشه که فرمودید:
لطفا شعاری بحث نکنید و منطقی طرفداری کنید و اگر میتوانید ثابت کنید که ما در مورد فیلم اشتباه میکنیم.
[/font][font=Tahoma]
کی اصلا طرفداری کرد؟؟؟؟ من عرض کردم فیلم را ندیده نقد نکنیم. همین.
اگر واقعا خیلی به نقد و هنر و ... علاقه دارید و دغدغه تان هست، بپردازید به فیلمی که اولا دیده اید و ثانیاً این همه روش سرمایه گذاری شده و در صدا و سیمای جمهوری اسلامی داره پخش می شه و اسفناک ترین اثر هنری است که من تا الان دیدم. یعنی معمای شاه را میدادن به ایرج ملکی بهتر درمی آوردش. حالا برای این فیلم چقدر از بیت المال خرج شده الله اعلم.
در کل حرف بنده یه جمله است : نقد نباید جانبدارانه باشه. ... همین.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]