کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۰:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!

?❌ اصغر فرهادی، شکارچی بازیگران پاک سینمای ایران !!

❌ ظاهرا آپارتمانی در تهران در حال فروریختن است

❌ و ساکنان آن از جمله زوج متاهلی که شخصیتهای اصلی داستان اند #عماد(شهاب حسینی) و #رعنا(ترانه علی دوستی)، برای نجات جان خود با عجله در حال فرار از خانه اند

❌ در پایان خانه بر سر جایش ثابت میماند با ترک عمیقی روی دیوار که باعث نشت گاز می شود

❌ عماد و رعنا مجبور می شوند که خانه تازه ای پیدا کنند

❌ آنها سریع میروند به واحد بزرگ، ولی قدیمی

❌ خانه ای که در نزدیکی همانجا واقع است

❌ اما ظاهرا رد پای ناخوشایندی
از گذشته ی خانه هنوز باقی مانده[/b]

[b]❌ مستاجر قبلی نیمی از اثاثش را جا گذاشته و حاضر نشده برای بردن آنها بیاید

❌ وقتی که علتش را میپرسند معلوم میشود خانم مستاجر #روسپی بوده

❌ رعنا در خانه تنهاست و میشنود که کسی وارد خانه شده

❌ به تصور اینکه عماد است شروع می کند به حرف زدن

❌ اما عمادی در کار نیست

❌ شب که عماد به خانه برمیگردد متوجه رد پای خونی روی پله ها میشود

❌ و همسرش را در حالی که سرش ضربه خورده میبیند

❌ آنچه بر سر رعنا آمده، « خوبی ذاتی » اش را تحت تاثیر قرار میدهد

❌ عماد به طور تصادفی کسی را میبیند که به نظر میرسد که همسرش را در حمام گیر انداخته

❌ و حالا عماد به «انتقام گیری» فکر می کند ...

❌ و حالا این عماد است که دارد سر همسر او تلافی میکند ...

?❌ حال سوال این است :

چرا هر فیلمی که #علیه فرهنگ ملی و دینی ایران است جایزه می برد ؟؟

و نتیجه لایه ی پنهان فیلم : ??

باید در ایران هم فاحشه خانه داشته باشیم !!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، vahrakan ، Imam12 ، fazel ، قلب ، مهدی2012 ، MEEAAD ، علی املشی ، تفکر

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۳, ۱۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #81
آواتار
با توجه به خلاصه ای که نوشتید
نتیجه کاملا بی ربط بود
حالا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، Nadia
۱۲:۰۴, ۱۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #82
آواتار
?سایه شوم فتنه گران بر سر سینمای ایران?

[/b]

[b]⏪امور سينمايي كشور از دفتر خاتمي هدايت مي شود

?به گزارش خبرگزاری فارس آقای امیر حسین جوانشیر منتقد سینمای ایران (و از اعضای ستاد تبلیغاتی روحانی) از سیطره و سلطه دفتر خاتمی بر امور سینمایی کشور پرده برداشت.

امير حسين جوانشیر گفت:

""سياست گذاري ها و ريل گذاري هايي كه امروز توسط دولت يازدهم در عرصه فرهنگ شاهد آن هستيم ، در شأن جمهوري اسلامي ايران نيست""

وي با اشاره به اينكه فيلم هايي ، نظير ٥٠ كيلو آلبالو نماد سياست هاي فرهنگي دولت يازدهم است.

توليد اين آثار پيامي جز تشويش اذهان عمومي و دادن پيام هاي غير اخلاقي و مشكوك سیاسی به مخاطبان ندارد.

جوانشير با بيان اينكه در حوزه سينما تمام امور در دست اصلاح طلبان افراطي است ، افزود:

قرائن و شواهد نشان مي دهد كه امور سينمایی کشور در دولت يازدهم از دفتر خاتمي ، رئيس دولت اصلاحات اداره مي شود.

[/b]

[b]پیش از این (در تابستان سال ۹۲) گفته بودیم که در کنسرسیوم دولت روحانی ، وزارتخانه های فرهنگی (ارشاد ، علوم ، آموزش و پرورش) به لایه افراطی اصلاح طلبان (جبهه منحله مشارکت و خالق براندازی پارلمانی در مجلس ششم) تعلق گرفت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۰:۰۹, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #83
آواتار
(۱۶/خرداد/۹۵ ۱۲:۰۴)قبیله منتظر نوشته است:  ?سایه شوم فتنه گران بر سر سینمای ایران?

[/b]

[b]⏪امور سينمايي كشور از دفتر خاتمي هدايت مي شود

?به گزارش خبرگزاری فارس آقای امیر حسین جوانشیر منتقد سینمای ایران (و از اعضای ستاد تبلیغاتی روحانی) از سیطره و سلطه دفتر خاتمی بر امور سینمایی کشور پرده برداشت.

امير حسين جوانشیر گفت:

""سياست گذاري ها و ريل گذاري هايي كه امروز توسط دولت يازدهم در عرصه فرهنگ شاهد آن هستيم ، در شأن جمهوري اسلامي ايران نيست""

وي با اشاره به اينكه فيلم هايي ، نظير ٥٠ كيلو آلبالو نماد سياست هاي فرهنگي دولت يازدهم است.

توليد اين آثار پيامي جز تشويش اذهان عمومي و دادن پيام هاي غير اخلاقي و مشكوك سیاسی به مخاطبان ندارد.

جوانشير با بيان اينكه در حوزه سينما تمام امور در دست اصلاح طلبان افراطي است ، افزود:

قرائن و شواهد نشان مي دهد كه امور سينمایی کشور در دولت يازدهم از دفتر خاتمي ، رئيس دولت اصلاحات اداره مي شود.

[/b]

[b]پیش از این (در تابستان سال ۹۲) گفته بودیم که در کنسرسیوم دولت روحانی ، وزارتخانه های فرهنگی (ارشاد ، علوم ، آموزش و پرورش) به لایه افراطی اصلاح طلبان (جبهه منحله مشارکت و خالق براندازی پارلمانی در مجلس ششم) تعلق گرفت.
تلویزیون که یکدست در اختیار آقایون هست...سینما دیگه دست تهیه کننده اس! هرچی دلش بخواد میسازه!
تهیه کننده یک اثر به فکر فروش فیلمش هست(بخوانید محصولش)
به زور که نمیشه عقاید یک عده خاص رو به مردم تحمیل کرد!
مردم حداقل در این مورد آزاد هستند که چه ببیند و چه نبینند! تصمیشم با خود مردم هست
الان هیچ کس تلویزیون نمیبینه کسی به اخبار تلویزیون اعتماد نداره!
همین چندتا فیلم که ساخته شدن و مردم دارند با سینما آشتی میکنن!
من فیلم ابد و یک روز دیدم،انصافا فیلم خوب و خوش ساختی بود! خونه و زندگیشون از جنس مردم کوچه و خیابون بود...
بعضی از مشکلات رو به خوبی به نمایش گذاشته بود! اما هنوز فیلم 50 کیلو آلبالو ندیدم! بعد امتحاناتم میرم و میبینمش
و بعد میتونم در این مورد نظر بدم! چند نفر از دوستان که فیلم من سالوادور نیستم رو دیده بودن میگفتن در اون حد خوب نبوده که براش تبلیغ شده،ولی من معتقدم باید خودم ببینم و نظر بدم چون هرکسی به دید خودش میبینه! شاید یک نفر فقط برای خندیدن و خندیدن میره یک فیلم میبینه! مثلا من به یک بنده خدایی سریال breaking bad دادم ببینه بعد چند قسمت گفت سریاله مزخرفه و خوب نیست!Big Grin در صورتیکه این سریال یکی از بهترین سریالهایی که به عمرم دیدم و مفاهیم خوبی در این فیلم وجود داره،به نظرم یکی از گزینه های خوب برای اومدن به صدا و سیمای ایران هست و میشه جزو سریالهایی باشه که ترجمه بشن و در شبکه های سیما پخش بشه! (حداقلش از کبرا 11 که بهتره )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۱۳:۱۷, ۱۷/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۵ ۱۳:۱۸ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #84
آواتار
(۱۵/خرداد/۹۵ ۲۳:۱۰)قبیله منتظر نوشته است:  یا الله
سلام
ببخشید فکر کنم تو باغ نیستید همین طور یه نظری دادی
فیلم هم میاد نظر تک تک شما رو هم مبینیم
ولی بصیرت داشته باشید نه ادعای پوچ و تو خالی

لطفا حد خودتو نگه دار. هی ما ساکت می مونیم تو هر جولونی می خوای می دی. سایت هم که صاحب نداره. هر تهمتی دلت می خواد به هرکسی که می خوای می زنی. حداقل ما یه مرامی داریم که اگه قراره جدا به کسی بتوپیم این جرات رو داریم که یه اسمی از خودمون بزاریم نه به عنوان به کاربر گمنام توی شبکه ای گمنام - این توهم تو هست -

شما که بصیرت داری بیا و قصاص قبل از جرم نکن. من بی بصیرت. ببین خودت چی کردی؟ منطقیه از روی یه سکانس و یه نمایشنامه که احتمال 99 می دم حتی از توی اینترنت نخوندیش یه داستانی ساختی و رنگی کردی متنشو

--------------------------------
این سبک کار رو من از طرفداراشم. آقای قبیله منتظر می تونم بهت دوتا فیلم معروف هم پیشنهاد کنم که بری ببینی که بفهمی این فیلم ها طرفدارای خودشو دارن و سیاه نمایی نیستن. فقط به نقطه های تاریک جامعه نگاه می کنن. مضمونشم خوشت می یاد آقای #انقلابی
1- downtown که زندگی آمریکایی های پایین شهر رو به نمایش می زاره. (معنی لغویش مرکز شهره) خلاف و مواد و فقر و ...
2- gimme shelter که زندگی یه دختر نوجوان باردار هست ( این هم توی آمریکا)
3- Sleeping beauty 2011 که به فحشا در اروپا اشاره می کنه

لطفا این مسخره بازیا رو بذار. این که حرف نمی زنیم دلیل نمی شه که لال باشیم
۱۴:۰۳, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #85
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۵ ۱۳:۱۷)Bidel.s نوشته است:  لطفا حد خودتو نگه دار. هی ما ساکت می مونیم تو هر جولونی می خوای می دی. سایت هم که صاحب نداره. هر تهمتی دلت می خواد به هرکسی که می خوای می زنی. حداقل ما یه مرامی داریم که اگه قراره جدا به کسی بتوپیم این جرات رو داریم که یه اسمی از خودمون بزاریم نه به عنوان به کاربر گمنام توی شبکه ای گمنام - این توهم تو هست -

شما که بصیرت داری بیا و قصاص قبل از جرم نکن. من بی بصیرت. ببین خودت چی کردی؟ منطقیه از روی یه سکانس و یه نمایشنامه که احتمال 99 می دم حتی از توی اینترنت نخوندیش یه داستانی ساختی و رنگی کردی متنشو

این سبک کار رو من از طرفداراشم. آقای قبیله منتظر می تونم بهت دوتا فیلم معروف هم پیشنهاد کنم که بری ببینی که بفهمی این فیلم ها طرفدارای خودشو دارن و سیاه نمایی نیستن. فقط به نقطه های تاریک جامعه نگاه می کنن. مضمونشم خوشت می یاد آقای #انقلابی
1- downtown که زندگی آمریکایی های پایین شهر رو به نمایش می زاره. (معنی لغویش مرکز شهره) خلاف و مواد و فقر و ...

سلام

فصل گرما هست یه ذره آرومتر فشارت بالا میزنه راهی بیمارستان میشی

کاربر گرامی خود گارگردان فیلم و بازیگر فیلم هستند تو تایپک و یعنی تاید فیلم

بنده فیلم رو کامل دیدم نه سکانس

بصیرت هم به اندازه خودم میفهمم شاید هم بیشتر

وقتی کاربرانی میام و توهین می کنند و میتوپند هیچی نمگیم سوار میشن نمیشه که سکوت کرد
سکوت به افرادی مثل بنده نمیاد

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

انقلابی بودن هم افتخاره اگه ارزشش رو داشته باشم اگه راه پدر رو خوب طی کنم البته مجازی هم بله هم نه تو دنیای واقعی

تا یه مدت دیگه پیشتون بیشتر نیستیم به عنوان یه منافق بهم نگاه نکنید خدا رو خوش نمیاد مسلمانم اون نه شیعه محب اهل بیت علیه السلام چون شیعه بودم افتخاری که به هر کس نمیرسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، vahrakan
۲۱:۳۴, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #86
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۵ ۱۳:۱۷)Bidel.s نوشته است:  لطفا حد خودتو نگه دار. هی ما ساکت می مونیم تو هر جولونی می خوای می دی. سایت هم که صاحب نداره. هر تهمتی دلت می خواد به هرکسی که می خوای می زنی. حداقل ما یه مرامی داریم که اگه قراره جدا به کسی بتوپیم این جرات رو داریم که یه اسمی از خودمون بزاریم نه به عنوان به کاربر گمنام توی شبکه ای گمنام - این توهم تو هست -

چقدر زشته برای مسئولین یه تالار که انقلابی بودن در عین تاکید زیاد امام به این صورت بصورت کاملا شیک مورد طعن قرار بگیره

ینی مسئولین تالار ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۲۱:۴۰, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #87
آواتار
نقل قول:بنده فیلم رو کامل دیدم نه سکانس
خوب حالا شد یه چیزی. بیا برای من توضیح بده سکانس به سکانس کجاهاش مشکل داره. به چه چیزی توهین کرده؟ جای اینکه با چهارتا جمله سعی کنی 4 صفحه فقط توپ و تشر تولید کنی
توهین کرده یا نقد کرده؟ لطفا این کارو بکن واگرنه من این تاپیک هاتو چیزی شد بساط سیاسی بازی و حزب بازی نمی بینم.

نقل قول:چقدر زشته برای مسئولین یه تالار که انقلابی بودن در عین تاکید زیاد امام به این صورت بصورت کاملا شیک مورد طعن قرار بگیره
ینی مسئولین تالار ....
اگه بهتون برمیخوره بگید خطاب نکنم. فکر نمی کردم انقلابی بودن برای شما توهین محسوب بشه
۲۱:۴۳, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #88
آواتار
نقل قول:اگه بهتون برمیخوره بگید خطاب نکنم. فکر نمی کردم انقلابی بودن برای شما توهین محسوب بشه

شما با بچه طرف نیستی خودتو به کوچه ....چپ هم نزن

پس اگر اینطور باشه مدافعان فیلم هم افراد احمقی هستند چون تقریبا هیچکدام فیلم رو ندیدن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، Imam12 ، عدالت ، vahrakan
۲۲:۰۳, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #89
آواتار
نقل قول:پس اگر اینطور باشه مدافعان فیلم هم افراد احمقی هستند چون تقریبا هیچکدام فیلم رو ندیدن

حرف منم همینه. احمق آدمیه که فیلم رو ندیده داره ازش حمایت می کنه یا نقدش می کنه. حالا یه عده می یان با ذهنیت جدایی نادر از سیمین ازش حمایت می کنن که باز هم کار احمقانه ای هست. به عنوان ذهنیت خوبه ولی نه در حدی که چهار صفحه بگذره و نتیجه حاصل نشه

نقل قول:شما با بچه طرف نیستی خودتو به کوچه ....چپ هم نزن
من با شما موافق نیستمBlush
۲۳:۰۵, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #90
آواتار
بنده یه تایپک درباره سیاه نمایی زدم کاربران گرامی از سینما ایران بردن هالیبود ؛ بالیوود
فلان فیلم و فلان

کاربر گرامی 90درصد پیام های بنده تلاش کار گروای بچه های حزب اللای هست که با قولی 24ساعته آنلاین هستند

نه اینکه کاربران گرامی بیان و ندونسته لقب منافق و ... بدن و بی خبر باشند از همه جا و مجری گوینده باشند

لدا ای فقط میخوان خودی نشان بدن و لقمه چرب گیرشون بیاد که خیال خام

فیلم فکر نکنم اجازه پخش بدن اگه حتما میاد میبینید بعد بیشتر تایپک های همین پست تغییر میکنه

خلاص /:،
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]