کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۰:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!

?❌ اصغر فرهادی، شکارچی بازیگران پاک سینمای ایران !!

❌ ظاهرا آپارتمانی در تهران در حال فروریختن است

❌ و ساکنان آن از جمله زوج متاهلی که شخصیتهای اصلی داستان اند #عماد(شهاب حسینی) و #رعنا(ترانه علی دوستی)، برای نجات جان خود با عجله در حال فرار از خانه اند

❌ در پایان خانه بر سر جایش ثابت میماند با ترک عمیقی روی دیوار که باعث نشت گاز می شود

❌ عماد و رعنا مجبور می شوند که خانه تازه ای پیدا کنند

❌ آنها سریع میروند به واحد بزرگ، ولی قدیمی

❌ خانه ای که در نزدیکی همانجا واقع است

❌ اما ظاهرا رد پای ناخوشایندی
از گذشته ی خانه هنوز باقی مانده[/b]

[b]❌ مستاجر قبلی نیمی از اثاثش را جا گذاشته و حاضر نشده برای بردن آنها بیاید

❌ وقتی که علتش را میپرسند معلوم میشود خانم مستاجر #روسپی بوده

❌ رعنا در خانه تنهاست و میشنود که کسی وارد خانه شده

❌ به تصور اینکه عماد است شروع می کند به حرف زدن

❌ اما عمادی در کار نیست

❌ شب که عماد به خانه برمیگردد متوجه رد پای خونی روی پله ها میشود

❌ و همسرش را در حالی که سرش ضربه خورده میبیند

❌ آنچه بر سر رعنا آمده، « خوبی ذاتی » اش را تحت تاثیر قرار میدهد

❌ عماد به طور تصادفی کسی را میبیند که به نظر میرسد که همسرش را در حمام گیر انداخته

❌ و حالا عماد به «انتقام گیری» فکر می کند ...

❌ و حالا این عماد است که دارد سر همسر او تلافی میکند ...

?❌ حال سوال این است :

چرا هر فیلمی که #علیه فرهنگ ملی و دینی ایران است جایزه می برد ؟؟

و نتیجه لایه ی پنهان فیلم : ??

باید در ایران هم فاحشه خانه داشته باشیم !!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، vahrakan ، Imam12 ، fazel ، قلب ، مهدی2012 ، MEEAAD ، علی املشی ، تفکر

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۳۱, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #91
آواتار
دوست عزیز من به شما لقب منافق ندادم.

اینقدر هم حزب الله حزب الله نکنید. این واژه ها حرمت دارن. حزب خدا اینقدر راحت دیگران رو به باد تهمت و افترا نمی گیرن.

جای این حرف ها بیایید و برامون روشنگری کنید که این فیلم به کدوم مصداق ملی و دینی این مرز و بوم توهین کرد؟ اگر مبهم بود ابهام زدایی کنید.
اگر لازم بود دیالوگ بیارید.
اگ لازم بود تصویر و ... بیارید.

بالاخره شما فیلم رو دیدید. من ندیدم. فقط اومدید چهارتا جمله گذاشتید یه چیزی در حد خلاصه فیلم

اومدید می گید توهین ملی و دینی. خوب کدوم مصداق؟ کدوم مظهر دینی؟ کدوم ارزش ملی؟ به چه چیزی خذشه وارد شده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia ، قبیله منتظر
۱۱:۴۶, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #92

(۱۷/خرداد/۹۵ ۰:۰۹)A L I نوشته است:  مثلا من به یک بنده خدایی سریال breaking bad دادم ببینه بعد چند قسمت گفت سریاله مزخرفه و خوب نیست!Big Grin در صورتیکه این سریال یکی از بهترین سریالهایی که به عمرم دیدم
این سریال واقعا عالی هست هم از نظر بازی هم فیلمنامه و هم کارگردانی ..
توصیه می کنم هرکس ندیده حتما بببینه

**
درباره فیلم های فرهادی جدایی فیلم خیلی خوبی بود اما گذشته چیز جالبی نبود و جایزه گرفتن برنیس بژو عجیب بود. اصلا از فیلم گذشته خوشم نیامد
فیلم جدیدش را ندیدم و برام هم مهم نیست
کلا در ایران هر فیلمی که مذهبی نباشه و مقام بیاره مورد حسادت قشر مذهبی قرار میگیره و نظراتشون بی پایه بدون دیدن فیلم و کلا از روی بغض است و قابل اعتنا نیست
۱۲:۱۵, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #93
آواتار
یجای کار می لنگه!
فیلم هنوز تو ایران اکران خاص هم نشد شما چطوری فیلم دیدید؟Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia ، قبیله منتظر
۱۲:۲۲, ۱۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۴ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #94

(۱۱/خرداد/۹۵ ۱۴:۰۰)عدالت نوشته است:  به نام خدا

خلاصه داستان فیلم فروشنده :

زن و شوهری که شغلشان بازیگری تئاتر است در خانه ای اسکان دارند که رو به تخریب است، هر لحظه امکان ویران شدن خانه است و همه ساکنین از خانه فرار میکنند ولی در نهایت خانه ویران نمیشود بلکه ترکی عمیق برمیدارد.

این زوج اما بخاطر ترس از تکرار حادثه به دنبال خانه ای هستند بزرگتر و بهتر

آنها خانه یک فاحشه را به عنوان ملک دلخواه خود، انتخاب میکنند

روزی مرد غریبه ای به این خانه وارد میشود و به زن ( علیدوستی ) تجاوز میکند

مرد خانواده (حسینی)، به همسر مردی که گمان میکند به همسرش (علیدوستی) تجاوز کرده، تجاوز میکند !!!!!!!!!!!!!

اما .......... پایان باز !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تحلیل فیلم طبق این خلاصه فیلمنامه در حالت ندیدن فیلم! :::: (همچو آدمی هستم من!)
.
جماعت روشنفکر(تاتر نماد روشنفکر) زیر فشار شدیدی در کشور هستند و هر لحظه ممکنه که زیر این فشار توانشون تمام بشه(خانه در حال ویرانی نماد فشارکشور) از کشور مهاجرت می کنن و به کشور دیگری (آمریکا) می رند. ساکنان اون کشور (آمریکاییها) از صاحبان اصلی مملکت سوءاستفاده کردن و بعد اونها را از مملکتشون بیرون کردن (سرخپوستها)
سرخپوستها حتی نتونستن وسایلشون را ببرند چه برسه که ادعایی نسبت به کشورشون (خانه) داشته باشن
جماعت روشنفکر بی خبر از بلایی که بر سر سرخپوستها اومده به اونجا می رن ولی نمیدونن که برای اونها اونجا فرش قرمز پهن نشده. اون ها هم مثل سرخپوستها یک بیگانه محسوب می شن و ازشون سوءاستفاده میشه.

جماعت نادان روشنفکر که نمیدونن چکار کنن و مسبب این وضع کیه و چرا مثل مهاجرت ناآگاهشون، به دنبال افرادی می رن که مقصر این وضع نیستن ..

این تحلیلی بود که با دیدن این خلاصه به ذهنم رسید. حالا اگر رائفی پور و عباسی این تحلیلو چرخوندن و طبق علایقشون نوشته های منو تحریف کردن راضی نیستم Big Grin

مدیونید فکر کنید اصغرفرهادی مخالفه برجامه و علیه امریکا و مردمش این فیلمو ساخته Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، قبیله منتظر
۱۲:۵۳, ۱۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۵ ۱۲:۵۵ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #95
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۵)Silence نوشته است:  یجای کار می لنگه!
فیلم هنوز تو ایران اکران خاص هم نشد شما چطوری فیلم دیدید؟Huh

یا علی مدد

(۱۹/خرداد/۹۵ ۳:۳۱)Bidel.s نوشته است:  دوست عزیز من به شما لقب منافق ندادم.

اینقدر هم حزب الله حزب الله نکنید. این واژه ها حرمت دارن. حزب خدا اینقدر راحت دیگران رو به باد تهمت و افترا نمی گیرن.

جای این حرف ها بیایید و برامون روشنگری کنید که این فیلم به کدوم مصداق ملی و دینی این مرز و بوم توهین کرد؟ اگر مبهم بود ابهام زدایی کنید.
اگر لازم بود دیالوگ بیارید.
اگ لازم بود تصویر و ... بیارید.

بالاخره شما فیلم رو دیدید. من ندیدم. فقط اومدید چهارتا جمله گذاشتید یه چیزی در حد خلاصه فیلم

اومدید می گید توهین ملی و دینی. خوب کدوم مصداق؟ کدوم مظهر دینی؟ کدوم ارزش ملی؟ به چه چیزی خذشه وارد شده؟

سلام

ان شاءالله شما هم می بینید
[/b]

[b]صبور باشید ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۵:۰۱, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #96
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۲)Nadia نوشته است:  تحلیل فیلم طبق این خلاصه فیلمنامه در حالت ندیدن فیلم! :::: (همچو آدمی هستم من!)
.
جماعت روشنفکر(تاتر نماد روشنفکر) زیر فشار شدیدی در کشور هستند و هر لحظه ممکنه که زیر این فشار توانشون تمام بشه(خانه در حال ویرانی نماد فشارکشور) از کشور مهاجرت می کنن و به کشور دیگری (آمریکا) می رند. ساکنان اون کشور (آمریکاییها) از صاحبان اصلی مملکت سوءاستفاده کردن و بعد اونها را از مملکتشون بیرون کردن (سرخپوستها)
سرخپوستها حتی نتونستن وسایلشون را ببرند چه برسه که ادعایی نسبت به کشورشون (خانه) داشته باشن
جماعت روشنفکر بی خبر از بلایی که بر سر سرخپوستها اومده به اونجا می رن ولی نمیدونن که برای اونها اونجا فرش قرمز پهن نشده. اون ها هم مثل سرخپوستها یک بیگانه محسوب می شن و ازشون سوءاستفاده میشه.

جماعت نادان روشنفکر که نمیدونن چکار کنن و مسبب این وضع کیه و چرا مثل مهاجرت ناآگاهشون، به دنبال افرادی می رن که مقصر این وضع نیستن ..

این تحلیلی بود که با دیدن این خلاصه به ذهنم رسید. حالا اگر رائفی پور و عباسی این تحلیلو چرخوندن و طبق علایقشون نوشته های منو تحریف کردن راضی نیستم Big Grin

مدیونید فکر کنید اصغرفرهادی مخالفه برجامه و علیه امریکا و مردمش این فیلمو ساخته Big Grin

به نام خدا

همان بهتر که مهاجرت کنند و بروند پیش ترامپ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اوج دوران بازیگری گلشیفته فراهانی در هالیوود : 5 دقیقه بازیگری در نقش همسر فرعون مصر که نصفش در رختخواب فرعون بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پله های ترقی برای کافران اینگونه طی میشود، با عریان شدن و همخوابگی با قدرتمندان فاسد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، مهدی2012
۱۶:۱۳, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #97

من این فیلم رو ندیدم ولی ژانر اون مثل اینکه مسایل اجتماعی داخل کشورمون هست که زندگی خیلی ها درگیر این مسایل هست. فیلم قبلی اون هم که جدایی نادر از سیمین بود نیز بیانگر برخی مسایل اجتماعی بود که روزانه ملت سروکار دارن با اون. که از قضا فیلم بسیار خوبی بود .
بنظرم ما بایستی افتخار کنیم که هنرمندان ما در عرصه جهانی بتونن افتخار آفرین باشند به جای اینکه متعصبانه یا مغرضانه اون هارو نقد کنیم..

۱۸:۱۷, ۱۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۵ ۱۸:۱۸ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #98
آواتار
نقل قول:سلام

ان شاءالله شما هم می بینید
[/b]

[b]صبور باشید ...

سلام.

تا زمانی که دلایل توهین آمیز بودن این فیلم رو به تاپیک بیارید منتظر می مونم
ممنونم
۱۹:۴۷, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #99
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۵ ۱۸:۱۷)Bidel.s نوشته است:  سلام.

تا زمانی که دلایل توهین آمیز بودن این فیلم رو به تاپیک بیارید منتظر می مونم
ممنونم

سلام

فقط صبور باش

که ان شاءالله ظهور نزدیکه
۲۲:۲۴, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #100
آواتار
ارم. من با اینكه نه سینمایی هستم و نه با این چیزها ارتباط دارم؛ اما بالأخره میدانید طبعاً اطلاعات ما محدود به راههای اطلاع‌گیری شماها نمیشود؛ ما اطلاعات وسیع‌تری داریم. ما خبر داریم كه همین مجموعه‌های جهانی، از جمله كَن - حالا كه اسمش را آوردید - و بعضی از جشنواره‌های دیگر، واقعاً دارند كار میكنند؛ اینها هدف دارند. اینها دوست میدارند كه از حضور هنرمند برجسته‌ی ایرانی در آنجا، در جهت سیاسی، یك استفاده‌ای ببرند... عجیب هم نیست؛ ما هم در برخی از مسایل فرهنگی بین‌المللی، نیات سیاسی داریم، پنهان هم نمیكنیم. ما در رابطه‌ی با خیلی از كشورها با جهتگیری سیاسی كار فرهنگی میكنیم. آنها هم همین كار را دارند با ما میكنند. ما باید حواسمان جمع باشد و هوشیار باشیم.
خوب، آنها مصالح فرهنگیشان را رعایت میكنند، ما هم باید مصالح فرهنگی خودمان را رعایت كنیم. ما كه از او توقع نداریم كه مصالح ما را رعایت كند؛ ما از خودمان توقع داریم كه مصالح خودمان را رعایت كنیم. بنابراین شما اگر جشنواره هم میروید، آن وقتی بروید و آن‌طوری بروید كه مصالح فرهنگی كشورتان را مراعات بكنید. اگر طوری شد كه او بناست مصالح خودش را علیه مصالح كشور شما رعایت كند، بله، ترجیح با نرفتن است، ترجیح با حضور پیدا نكردن است؛ این چیز روشن و واضحی است.
(بیانات در دیدار جمعی از كارگردانان سینما و تلویزیون‌- خرداد85)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]