کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدافع حرم یا مدافع حریم ؟!؟
۱۶:۱۴, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

-محمد شنیدی علیرضا رفته سوریه؟
+نه!!! واقعا؟؟؟ چه دلی داشته رفته وسط اون داعشیای وحشی!
-آره خب، فکر کن اگه علیرضا و امثال اون نرن ، همین داعشیای وحشی میرسن به مرزهای خودمون
+ دمش گرم واقعا
.
.
.
.
.
این چند وقت، این جواب رو زیاد شنیدیم. از پستهای بازیگران و ورزشکاران تو صفحات مجازیشون گرفته تا تو فامیل و دانشگاه و محل کار
مگه این داعش تازه اومده که بچه های شجاع ایرانی رفتن سراغش؟
مگه همین داعش تو ترکیه شلوغ نکرده؟ چرا اونجا نرفتن؟
چرا وقتی تو پاکستان و افعانستان جنگ بود بچه ها اینطور داوطلبانه نمیرفتن؟ اونا که مرزشونم با ما یکی بود!
اصلا مگه همه اونایی که تو سوریه دارن میجنگن ایرانی هستن که به خاطر آب و خاک ایران جون عزیزشونو گذاشتن کف دستشون ؟
این همه افعانی و لبنانی و عراقی و ... دارن اونجا میجنگن و شهید میشن...

نظر شما چیه دوستان؟

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، sagheb ، انتصـار ، السا ، قلب ، مهدی2012 ، N.Mahdavian ، Mohammad Trust ، ماحی
۱۶:۵۶, ۱۰/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۵ ۱۶:۵۹ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #2

سلام

بله داعش تازه اومده حدودا 3 سال

برای اینکه بدونیم فرق این گروه ها با گروه های تروریستی تو افغانستان و پاکستان چیه باید بدونیم
هدف این گروه ها چی بود
خودشون در مورد برنامه هاشون چی گفتن
بعد اینکه نظام تو چه کشوری میتونه دخالت کنه

هدف تو افغانستان و پاکستان تو درجه اول بیرون کردن روسها بود و هدف دیگه که آمریکا میخواست سلطه به افغانستان ضعیف نگهداشتن پاکستان و مواد مخدر افغانستان بود

هدف تو سوریه چی بود؟ هدف آمریکا تو سوریه اولیش ایران و مقاومت هست دوم هم مسائل گازی و ژئوپولیتیک
دلیل اصلی حمله به سوریه محور مقاومت بود
دلیل تشکیل این گروه ها تو سوریه اجرای نقشه خاورمیانه بزرگه که ایران جزوشه. اینو آمریکایی ها خودشون گفتن

در مورد برنامه هاشون و چیزهایی که گفتن هم قبل داعش جبهه النصره و هم خود داعش رسما گفتن ما بعد سوریه به عراق و بعد ایران حمله می کنیم تو نقشه داعش این مشخصه ولایت خراسان!!!! حمله به عراق اینو کامل نشون داد
همینطور اکثر گروههای تکفیری گفتن هدفشون کشتن شیعه است از اسمشون مشخصه

حالا ایران تو کدوم کشور میتونه دخالت کنه؟ تو سوریه رسما دولت سوریه از ایران درخواست کرد و بینشون قبلا توافقات امنیتی بود
اگه ایران کمک نمیکرد الان تکفیری های وحشی کشتارشون به میلیون میرسید
ایران کمک کرد سوریه بتونه از شهرها و غیر نظامیاش دفاع کنه همینطور حملات تروریستی
تو افغانستان یا پاکستان رسما نمیتونه

ترکیه خودش با داعش همدسته بیشتر عملیات تو ترکیه مربوط به پ ک ک است یکمی هم برای رد گم کنی به نام داعش میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، عبدالرحمن ، انتصـار ، السا ، N.Mahdavian
۱۱:۰۳, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
آقا من اصلا نخواستم. من نمیخوام کسی به خاطر امنیتم بره جنگ، کشورم دست از اعتقادات و ایدئولوژی هایش بردارد، اون زمان دیگر اصلاً نیازی به جنگ و دفاع نیست. اگر کشور من کشور سکولار و خنثایی مثل سویس بشه دیگه کسی باهاش کاری نداری که بخواد جوان هاش برن جنگ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

شما فکر کنید همه جا فقط صحبت از امنیت بشود. هی تو گوش جوان های ما بخونن، اینکه تو الان با دوست دخترت تو پارک لاله راحت داری قدم می زنی و امنیت داری، به خاطر جانفشانی های مدافعین حرمه،این شعارهای ابلهانه، در ادامه جوان ما رو به این جا می رسونه که جملات بالا رو میگه. Wink

پس خواهشا این اشتباه یه مشت روشنفکرنمای به اصطلاح مذهبی را انجام ندهیم و اهداف بلند شهدا را منحصر و محدود به خاک و وطن و... نکنیم.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، علی املشی ، السا ، شیدا ، Mohammad Trust ، Eve ، قلب ، مهدی2012 ، N.Mahdavian ، ماحی
۱۳:۳۱, ۱۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۰/خرداد/۹۵ ۱۶:۱۴)شیدا نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
این چند وقت، این جواب رو زیاد شنیدیم. از پستهای بازیگران و ورزشکاران تو صفحات مجازیشون گرفته تا تو فامیل و دانشگاه و محل کار
مگه این داعش تازه اومده که بچه های شجاع ایرانی رفتن سراغش؟
مگه همین داعش تو ترکیه شلوغ نکرده؟ چرا اونجا نرفتن؟
چرا وقتی تو پاکستان و افعانستان جنگ بود بچه ها اینطور داوطلبانه نمیرفتن؟ اونا که مرزشونم با ما یکی بود!
اصلا مگه همه اونایی که تو سوریه دارن میجنگن ایرانی هستن که به خاطر آب و خاک ایران جون عزیزشونو گذاشتن کف دستشون ؟
این همه افعانی و لبنانی و عراقی و ... دارن اونجا میجنگن و شهید میشن...

نظر شما چیه دوستان؟

سلام.

هم مدافعان حریم اند هم مدافعان حرم. ما مدافعان مظلومیت هستیم میخواد سوریه باشه یا بوسنی. فرقی برای انقلاب اسلامی نداره. عربستان برای بوسنی خرما فرستاد ما اسلحه.

نقل قول:دولت ایران به نحو گسترده‌ای به حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی از بوسنیایی پرداخت. سه ایرانی در جریان این فعالیت‌ها کشته شدند. ایران از ریاست جمهوری علی عزت بیگویچ حمایت می‌کرد.[sup][۱][/sup]حجم کمک‌های انجام شده روشن نیست، اما توجه مقامات ایران به این منطقه به حدی بود که علی خامنه‌ای آیت‌الله احمد جنتی (یکی از روحانیون بلند پایه محافظه کار ایران) را بعنوان نماینده ویژه خود در امور بوسنی منصوب کرد.[sup][۲][/sup] نهادهای خیریه ایرانی همچون کمیته امداد نیز وارد ماجرا شد و حجم عظیمی از کمک‌های مردمی را جمع آوری و منتقل می‌کردند. ایران در بازسازی بوسنی نیز مشارکت کرد.[sup][۳][/sup]حمایت‌های ایران همچون سایر مداخلات این کشور حساسیت غرب و به‌ویژه آمریکا را بر انگیخت خصوصا که بر خلاف افغانستان و لبنان، این بار ایران به مداخله نظامی در خاک اروپا پرداخته بود.

و کی میگه ما به افغانستان کمک نکردیم؟ فاطمیون نتیجه کمک های انقلاب اسلامیه.
و چرا میگید برای وطن نیست؟ وطن آخرالزمانی که باید حفظ بشه.

و این حرف مردم نیست ، حرف مسئولان نظامه که اعتقاد دارن جنگ نباید به مرزهای ما برسه و دشمن خارج از حدود مشغول باشه. دکترین نظامی ما بر اساس حرف مولاست (هر ملّتی که درون خانه ی خود مورد هجوم قرار گیرد، ذلیل خواهد شد.)

خون این مدافعان که اتحاد و اسنجام داخلی بوجود آورده رو تقلیل ندید فقط به دفاع از حرم. هر چند بعضی حرفهای مردم بی انصافی هست اما یک جو مثبت تبلیغاتی خودجوش براشون بوجود اومده. این جو رو با حذف بعضی نتایجش از بین نبریم.

---

مدافع برای حرم میره اما خواسته و ناخواسته به سرزمین انقلابی و مهدوی هم کمک می کنه تا در امنیت تمدن سازی کنه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، السا ، شیدا ، مهدی2012 ، ماحی
۱۲:۲۳, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
سدره المنتهی عزیز، اگر مدافع حرم باشند، می توانند مدافع حریم هم باشند. اگر وطن مهم باشه، باید دقت کنیم که اصلا به کجا باید بگیم وطن؟؟؟مصداق حقیقی و اصلی وطن کجاست؟

وطن حداقل برای من جهان اسلامه. به خدا قسم برای من شهر حلب و اربیل و غزه و همدان با هم فرقی نمی کنند. برای همشون می جنگم.

آخه خاک در مقابل اعتقاد چه اصالتی میتونه داشته باشه. اتفاقا اصلا تقلیل نیست، در طول تاریخ هم ثابت شده اونی که اعتقاد داره اتفاقا بیشتر برای میهنش تلاش کرده تا اونی که وطن پرسته...

شما به وصیتنامه بیشتر شهدا هم مراجعه کنید چیزی که بیشترین تبلور را دارد، مباحث اعتقادی است و نه خاک و میهن و وطن و ناموس.

برای تبرک پست هم اشاره ای به یکی از وصیتنامه ها میکنم:

.... و تو پسرم بدان که اگر نبود مسأله قرآن و اسلام و دفاع از آن، هیچ گاه جان عزیز خویش را فدا نمی کردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، مجتبی110 ، مهدی2012 ، ماحی
۲۱:۰۸, ۱۲/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۲۱:۳۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام، سید عزیز من که خلاف عرض شما حرفی نزدم ، پست اخیرتون هم تقریبا یکی بود با ارسال من.
نقل قول:اگر مدافع حرم باشند، می توانند مدافع حریم هم باشند.

من:
نقل قول:هم مدافعان حریم اند هم مدافعان حرم.

فقط دو نکته هست

1- تبلیغات مثبتی که با هر دلیلی (ملی ، مذهبی ، امنیتی) بوجود اومده رو نباید از بین برد. هرکسی با هر دلیلی که داره از مدافعان دفاع می کنه ، دلسردش نکنیم.
همه که درک شما رو ندارند. هر کسی به اندازه درکش متوجه این موضوعه.

2- رفتن این جوانان قطعا بخاطر آب و خاک نیست. بخاطر دیانتشونه . اما سود رسوندنشون به مرزهای انقلاب اسلامی غیرقابل انکاره.
( متاسفانه فعلا انقلاب اسلامی مرز داره و همونجا وطن منه )

ارادتمند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، ماحی
۱۱:۰۶, ۱۳/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۵ ۱۱:۱۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #7

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40...#pid354427
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۳)سید ابراهیم نوشته است:  به خدا قسم برای من شهر حلب و اربیل و غزه و همدان با هم فرقی نمی کنند.

خب معلومه که نباید فرقی داشته باشه.

بگم؟
بگم؟

Angel

ولی اصولا فرق داره.
یک متر این ور مرز با یک متر اونور مرز، چه مرز اعتقادی، چه مرز جغرافیایی .

فقط از کلمه ی مرز اعتقادی سوء استفاده نکن. Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۱۳:۲۳, ۱۳/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #8
آواتار
نه برادر من رابطه شان عموم و خصوص مطلق است. اون کسی که اعقتاد به حرم، دراه میتونه مدافع حریم هم باشه.

ولی اون کسی که مدافع حریم بوه، لزوما مدافع حرم نیست. Smile

با باقی حرفاتون تاحدودی موافقم. چون اون نوع تبلیغ آسیبهایی داره که براتون عرض کردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، ماحی
۱۴:۵۴, ۱۳/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۶ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #9

(۱۳/خرداد/۹۵ ۱۳:۲۳)سید ابراهیم نوشته است:  نه برادر من رابطه شان عموم و خصوص مطلق است. اون کسی که اعقتاد به حرم، دراه میتونه مدافع حریم هم باشه.

ولی اون کسی که مدافع حریم بوه، لزوما مدافع حرم نیست. Smile

با باقی حرفاتون تاحدودی موافقم. چون اون نوع تبلیغ آسیبهایی داره که براتون عرض کردم.
سلام

دوست عزیز ببینید وقتی که در مورد تاثیر این کارها بر روی وطن صحبت می کنیم لزوما به معنای وطن پرستی نیست بلکه به معنای عقلانیت و منطقی بودن کاری که انتخاب شده است

شما متاسفانه تو نظر قبلیتون الفاظی به کار بردین که ناراحت کننده بود خواهش میکنم بیشتر دقت کنید
اون مسائلی که گفته شد حرف بزرگان بود که به خاطر لفظی که به کار بردید من خجالت کشیدم بگم کی گفته
خودتون برین تحقیق کنین، این مساله امنیت ایران این که اگه مدافعان حرم نبودن تکفیری ها تا کرمانشاه و همدان اومده بودن چه بزرگی این حرف رو زده؟

درسته کسی برای وطن حاضر نیست شهید بشه و البته وطن هم اصالت داره ((حب الوطن من الایمان))

چندین ساله که آمریکایی ها همین تبلیغ رو میکنن میگن کار اینا عقلانی نیست، اینکه گفته بشه به عشق خدا به عشق معصومین برای رضایت خدا میرن این اولا برای کسایی که از دین اطلاع چندانی ندارن منطقی نیست خیلی به چیزای دیگه عشق داشتن رفتن و نابود شدن
ثانیا برای افراد داخل دین هم این بخودی خود منطقی و مقبول نیست چون خیلی ها داخل دین به عنوان عشق معصومین یا رضایت خدا کارهایی میکنن که خلاف دینه مثلا طرف میره قمه زنی میکنه طرف میره به غاصبان حق اهلبیت که برای سنی ها محترمن فحش میده

بنابراین باید منطق و دلیل عقلی کار مشخص بشه توضیح داده بشه این جدای از نیت هست این درستی کار رو نشون میده

دین ما برمبنای عقله این حرف یه مشت روشنفکرنما نیست اگه دینمون رو غیر منطقی نشون بدیم و منطقش رو نگیم به دین ظلم کردیم، البته شما هدفتون این نبود و برداشت دیگه ای داشتین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۱:۲۷, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #10
آواتار
برای بستن دهن عوام شاید به آن مباحث هم اشاره شود بد نباشد، ولی نباید در آن باقی بمانیم. بنده همه سخنم در اینه که منحصر به اهداف مادی و حفظ خاک و ناموس و... نکنیم. اهداف بلند تر از اونه. واگر توجه بشه به اون اهداف بلند، این اهداف جزئی هم در آن دیده می شود.

در ضمن حدیثی هم که به آن اشاره فرمودید، جای شک و بحث زیادی دارد. هم در اصل سندیت آن و هم در تفسیر محتوایی آن.

باید وطن حقیقی را جست...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، مهدی2012 ، شیدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]