کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: بنظر شما مدافع حرم راه درستی رو انتخاب کرده؟
آره ، دفاعش مقدسه و شهید محسوب میشه
بنظرم تا ظهور باید صبر کرد یا جنگ مرزی
نه ، فقط مدافع حرم نیستن
اصلا نمی تونم درکشون کنم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدافع حرم! آری یا خیر؟
۱۱:۰۸, ۱۸/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۴ ۱۱:۱۵ توسط سدرة المنتهی. علت ویرایش: افزودن تصویر)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام ،

این روزها باب تازه ای برای شهادت و جهادگری احساس می کنیم ، با تفاوت های بسیار ...

قدیما یه درصدی که میخواستن برن جنگ ، از سر جو مردمی بود که تشویق و حمایتشون می کردن اما الان
انفرادی ، بی سر و صدا ، داوطلبانه

بعضی ها میگن رفتنشون از سر مشکلات زندگی ، ناکامی ها ، فقر یا بیکاریه اما اگه یه لحظه خودشونو جای اون شخص بذارن می فهمن که جان چقدر عزیزه و آدم هرچقدر مشکل دنیوی داشته باشه بازم حاضر نیست به این علت ، خودشو به جانبازی یا مرگ بسپاره.

بعضی ها میگن این ها اصلا شهید نیستن ... اینا همش بازیه حکومته.
کاری به حرف این بعضی ها ندارم، البته باید تو ذات خودمونو نگاه کنیم که چند درصد به جملات بالا معتقدیم.

من میگم دفاعشون مقدسه چون ته تهه همه اهدافشون به امنیت و حیات اسلام ختم میشه. و منم دوست دارم این راه رو برم، سوال اصلی اینجاست که اگه بریم واسمون بهتره یا اگه بمونیم؟ تو موندنه ما ، چه خیریت بیشتری هست؟ این سوالیه که دارم همش از خودم می پرسم.
[تصویر: 5am0_ya_zrinab_sa-shiagraphic_pri.jpg]

چی باعث شده که شهدای مدافع انقدر مظلوم بمونن؟ عیب کارمون کجاست؟ از باورمونه یا از کم کاریمون؟
پشت خط چیکار می تونیم واسشون بکنیم؟
میتونیم یه رسانه مستقل واسشون باشیم؟
چقدر می تونیم مردم خودمون و دنیا رو نسبت به این وضعیت آگاه کنیم که ما مدافعیم نه مهاجم.

---

از پیشنهادات و همکاری هاتون استقبال می کنم.
ارادت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، غریب ، سید ابراهیم ، علائم ظهور ، Mohammad Trust ، نرگس مهدوی ، آیدا77 ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، amirak ، رضا1357 ، sarallah ، Agha sayyed ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، sagheb ، مجتبی110 ، Nmm ، Hadiss313 ، fafa* ، mahdy30na ، قلب
۱۱:۲۹, ۱۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

خلاصش

اگر کسی واقعا مهارتش رو داره و نره ضرر کرده

اگر کسی مهارتش رو نداره و بره و شهید بشه اون دشمن شاد کردنش سنگین تر از رفتنشه چون این جور افراد همون اولش شهید میشن و جایگاهشون محفوظه

و اگر هم مهارتش رو نداره و نره به جایی بر نمیخوره

و اگرم مهارتش رو داره و بره و شهید بشه که مشخصه

چون جنگش کلاسیک نیست هر کسی نمیتونه بره

ضمنا جنگ اونجا با داعش نیست با نظامی های حرفه ای مزدوره

داعش فقط مثل ریگی اینا کارشون آدم ربایی و تهیه کلیپ ازشونه

فقط تبلیغی کار میکنن الان... پس فکر نکنید اگر رفتید سرتونو میبرن سریع

متاسفانه چون برخی نظامی های سوریه یکمی بی بخارن کار انقدر طول کشیده

ایران و عراق و افغانستان و لبنان دارن خوب کار میکنن

========

نقل قول: سر مشکلات زندگی ، ناکامی ها ، فقر یا بیکاریه

هیچکس هیچکس هیچکس هیچکس با میلیارد میلیارد پول هم حاضر نمیشه جایی بره که احتمال بالا جونش رو از دست بده

تازه یه ترسی هم متاسفانه انداختن

اینکه حقوق باید بگیرن یا نه

زندگی خرج داره طبیعتا

دقیقا مثل همون بحث بنیاد شهید و سهمیه و ...

هر موقع صحبتی شد اول گیر بدید به کِیروش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، غریب ، علائم ظهور ، Mohammad Trust ، He will come ، آیدا77 ، میم.حسین.الف ، amirak ، رضا1357 ، sagheb ، Hadiss313 ، fafa* ، قبیله منتظر ، Maysam-1st ، حسین14
۱۱:۴۲, ۱۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #3

من خیلی دوست دارم برم...(اما نمی دونم چطوری می شه رفت و ایا کاری از دستم واقعا اونجا برمیاد یا نه همون طور که آقای عبدالرحمن گفتن).

به نظرم کار کم کم داره از حمایت کردن های تبلیغاتی می گذره و به زودی کار به جایی می رسه باید در صحنه حضور داشت و اسلحه به دست گرفت. درسته که ائتلاف چهارگانه حرکات و پیشروی های زیادی داشته اما محاله جبهه غربی اجازه بده آتیشی که با هزار ترفند روشن کرده با ورود ایران و روسیه خاموش بشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، سدرة المنتهی ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، آیدا77 ، میم.حسین.الف ، رضا1357 ، sagheb ، عبدالرحمن ، Hadiss313 ، fafa* ، قبیله منتظر ، حسین14
۱۱:۵۱, ۱۸/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۴ ۱۱:۵۳ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #4

سلام

(۱۸/آبان/۹۴ ۱۱:۰۸)سدرة المنتهی نوشته است:  قدیما یه درصدی که میخواستن برن جنگ ، از سر جو مردمی بود که تشویق و حمایتشون می کردن اما الان
انفرادی ، بی سر و صدا ، داوطلبانه
قرار نیست ایران جایی لشکرکشی کنه. قراره عده ای محدود که شاید 1% قوای نظامی ایران هم نباشن، در یکسری محورها و عملیاتها و اماکن مذهبی حضور داشته باشن
افرادی که تجربه و هوش جنگی و اطلاعاتی دارن و اون تخصص و دانششون در سوریه، عراق و ... کاربرد داره
تازه از بین داوطلبان واجد شرایط، عده کمی موفق شدن که برن

(۱۸/آبان/۹۴ ۱۱:۰۸)سدرة المنتهی نوشته است:  چی باعث شده که شهدای مدافع انقدر مظلوم بمونن؟ عیب کارمون کجاست؟ از باورمونه یا از کم کاریمون؟
میتونیم یه رسانه مستقل واسشون باشیم؟
چقدر می تونیم مردم خودمون و دنیا رو نسبت به این وضعیت آگاه کنیم که ما مدافعیم نه مهاجم.
اغلب ملت فهمیدن که حضور نظامی ایران در منطقه، یعنی بردن جنگ به خارج از مرزهای ایران
اون اقلیتی هم که نفهمیدن و دشمن نیستن، شاید هیچوقت نفهمن
به هر حال همین که وضعیت ملت سوریه و عراق رو براشون تشریح کنیم به نظر من کافیه. بدونن که اگر ما نمی رفتیم، داعش و النصره میومدن

(۱۸/آبان/۹۴ ۱۱:۰۸)سدرة المنتهی نوشته است:  من میگم دفاعشون مقدسه چون ته تهه همه اهدافشون به امنیت و حیات اسلام ختم میشه. و منم دوست دارم این راه رو برم، سوال اصلی اینجاست که اگه بریم واسمون بهتره یا اگه بمونیم؟ تو موندنه ما ، چه خیریت بیشتری هست؟ این سوالیه که دارم همش از خودم می پرسم.

امام باقر عليه السلام مي‏فرمايد: «کَأَنِّي بِقَوْمٍ قَدْ خَرَجُوا بِالمَشْرِقِ يَطْلُبُونَ الحَقَّ فَلا يُعْطُوْنَهُ ثُمَّ يَطْلُبُونَ فَلا يُعطَونَهُ فَاِذا رَأَوْا ذَلِکَ وَضَعُوا سُيُوفَهُمْ عَلي عَواتِقِهِمْ فَيُعْطَوْنَ مَا سَأَلُوهُ فَلا يَقْبَلُونَهُ حَتَّي يَقُومُوا وَلا يَدْفَعُونَها اِلاَّ اِلي صاحِبِکُمْ قَتْلاهُمْ شُهَداءٌ اَما اِنِّي لَوْ اَدْرَکْتُ ذَلِکَ لَاِسْتَبْقَيْتُ نَفْسي لِصاحِبِ هَذا الاَمْرِ»
«گويي قومي را مي‏بينم که از شرق در طلب حق قيام کرده ‏اند؛ ولي بدانان نمي‏دهند و باز مطالبه مي‏کنند، اما بدان‏ها نمي‏دهند. پس چون چنين مي‏بينند، شمشيرهاي خود را بر دوش مي‏گيرند. در آن هنگام آنچه را مي‏خواهند به آنان مي‏دهند؛ ولي نمي‏پذيرند تا اينکه پيروز مي‏شوند و آن را جز به صاحب الامرعليه السلام تسليم نمي‏کنند. کشتگان آنان شهيدند. اگر من آنان را درک کنم، جانم را براي صاحب الامر مي‏گذارم».

بحارالانوار، ج 52، ص 243؛ غیبه نعمانی، ص 373
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Mohammad Trust ، سید ابراهیم ، غریب ، نرگس مهدوی ، آیدا77 ، میم.حسین.الف ، رضا1357 ، sagheb ، عبدالرحمن ، Hadiss313 ، fafa* ، قبیله منتظر ، قلب
۱۲:۳۹, ۱۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:هیچکس هیچکس هیچکس هیچکس با میلیارد میلیارد پول هم حاضر نمیشه جایی بره که احتمال بالا جونش رو از دست بده

برادرم ، درسته خیلی ها مایه دار نبودن اما زن و بچه که داشتن. خانواده و عزیزانی دارن. اینها ثروتمند ترن اما میرن ... میتونی زن و دو تا بچتو از افغانستان ول کنی بری سوریه بجنگی؟ عمرا بتونی.

نقل قول:من خیلی دوست دارم برم...(اما نمی دونم چطوری می شه رفت و ایا کاری از دستم واقعا اونجا برمیاد یا نه همون طور که آقای عبدالرحمن گفتن).

راهش رو می دونم اما نمی دونم باید اینجا بگم یا نه.
تو نجف یک ماه آموزشی داری از اون ببعدش می تونی مدافع باشی ولی اینکه کجا می فرستنت دست خودت نیست باید تابع دستورات باشی.

بنظر من رضایت پدر و مادر برای ما مجردها شرطه ، مادرم در کمال ناباوری راضی شد ولی پدرم هنوز نه.

نقل قول:به نظرم کار کم کم داره از حمایت کردن های تبلیغاتی می گذره و به زودی کار به جایی می رسه باید در صحنه حضور داشت و اسلحه به دست گرفت.

داداش خیلی از مردم هنوز آگاه نیستن و در رسانه ها هیچ چیز گفته نمیشه. چند تا گروه تو تلگرام دیدم که اونام بیشتر شبیه اسپم نامه هستن تا معرفی مدافعین حرم. مدام پیام میدن فلانی چی شد فلانی کجاست ،اینطوری بدرد نمی خوره.

باید همون جو دفاع مقدس سابق ایجاد بشه.

نقل قول:قرار نیست ایران جایی لشکرکشی کنه. قراره عده ای محدود که شاید 1% قوای نظامی ایران هم نباشن، در یکسری محورها و عملیاتها و اماکن مذهبی حضور داشته باشن افرادی که تجربه و هوش جنگی و اطلاعاتی دارن و اون تخصص و دانششون در سوریه، عراق و ... کاربرد داره تازه از بین داوطلبان واجد شرایط، عده کمی موفق شدن که برن
سلامRose ،
هیچ ابایی نداریم اگه بخوایم لشکرکشی هم بکنیم. کشورهای دیگه با بهانه های واهی وارد جنگ میشن. ایران فقط نمیخواد درگیر فرسایش و نا امنی بشه و الا از جنگ کردن و گفتنش هراسی نداره.

تا اونجایی که من خبر دارم از نظر اعتقادی و جسمانی اگر مشکلی نباشه میتونید موفق بشید.

نقل قول:گويي قومي را مي‏بينم که از شرق در طلب حق قيام کرده ‏اند؛
100 درصد قابل تطبیق نیست عزیزم.
در جایی دیگه روایت هست که در این جنگ ها وارد نشید و به هلاکت نیفتید ، شیعه جونش رو در این نبرد کفر با کفر حفظ کنه. که این هم قابل تطبیق نیست.
---

آقا درگیر مسائل حاشیه ای شدیم. سوالاتی که بلد کردم پاسخشون مهم تره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، نرگس مهدوی ، He will come ، آیدا77 ، میم.حسین.الف ، رضا1357 ، عبدالرحمن ، Hadiss313 ، fafa* ، قبیله منتظر ، قلب
۲۱:۳۱, ۱۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #6

[تصویر: egaj_photo_2015-11-10_20-22-45.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، sagheb ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، غریب ، Hadiss313 ، fafa* ، قبیله منتظر ، mahdy30na
۱:۱۹, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
اتفاقا چندی پیش با یک رزمنده ی زمان جنگ صحبت میکردیم.
من واقعا تعریف های دیگری در ذهنم از مفاهیم داشتم.
یک عکس از زمان جبهه نشون دادند. گفتم این لب مرز هست گفتند نه. خط مقدمه. گفتم خوب چه فرقی میکنه.
ایشون فرمودند خط مقدم جایی هست که بعدش دشمن هست حالا هر کجا میخواد باشه.
و الان خط مقدم ما از زمان جنگ تحمیلی خودمون به سوریه نقل مکان کرده و ما مرزها مون و دشمن هامون رو تا اونجا عقب روندیم. این مسئله ساده ای نیست. خیلی موفقیت بزرگیه.

و دیگر اینکه جانم فدای عمه سادات. اگر کوبا هم بود، وظیفه بود که حفاظت بشه.
نباید ساده اندیش باشیم و بگیم هزینه داره حالا چه مالی و چه جانی. این جنگی هست که مال ماست. بر علیه ما و اعتقادات ماست. حالا چه در خاک عراق باشه و چه در خاک سوریه.
امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Farzaneh ، رضا1357 ، سید ابراهیم ، sagheb ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، میم.حسین.الف ، غریب ، Hadiss313 ، fafa* ، قبیله منتظر ، mahdy30na ، قلب
۱۱:۲۵, ۲۰/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۱۱:۲۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #8
آواتار
خدا لعنت کند کسانی را که این طرز فکر احمقانه کشور پرستی و نژاد پرستی را وارد اندیشه ما کردند.... چقدر جهالت و حماقت میخواهد برای زدن اینگونه حرفها؟

به نظرم حتی اون حرف هم تا اندازه ای اشتباه است. یعنی چی که ما مرزمون را تا کشور سوریه جلو کشانده ایم؟؟؟ این هم باز بُلد کردن جان فشانی برای میهن است.... نه خیر مرز ما اعتقاد و اندیشه فرهنگ تشیع است. این دفاع از حرم حضرت عمه مان هم هیچ ربطی به امنیت داخلی کشورمان ندارد. که اگر اینچنین باشد افسوس بر ما....

بله یه امریکایی میتواند این حرف را بزند. هرچند اون حرف هم سفسطه است. کی است که نداند علت حقیقی حمله های امریکا به منطقه برای چیست؟ ولی با اغماض هم اگر بخواهیم آن دیالوگ را قبول کنیم، نمی توانیم آن را برای فرهنگ تشیع به کار ببریم.

اصل جهاد تنها و تنها باید برای رضای الله تعالی و حفظ شعائر دینی باشد. حفظ خاک ایرانی یعنی چه؟

معلومه عصبانی شدم؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، سدرة المنتهی ، رضا1357 ، میم.حسین.الف ، غریب ، Hadiss313 ، fafa* ، mahdy30na ، قلب ، حسین14
۱۲:۲۸, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار

آن روز ها دروازه ای برای شهادت داشتیم و حال معبری تنگ،هنوز برای شید شدن فرصت هست ، دل را باید پاک کرد...
امام خامنه ای

خوش به حالشون ...

پروردگار من به روان مقدس محمد وآل محمد رحمت فرست و مرزهای اسلام را از حمله ی دشمنان در پناه خود مصون و محفوظ بدار ومرزبانان را در ایفای وظایفی که به عهده دارند حمایت کن ...
خداوندا ! آن سرباز فداکار را که در راه تو و دین تو بر روی دشمنان تو شمشیر بر میکشد و در جهاد خویش رضای تو و اعلای کلمه علیای تو می جوید همواره خرسند و پیروز فرمای...
خداوندا! به آن مسلمان که به سربازان رشید تو از توش و توشه خویش کمک میکند و یا در گفتار خود به تمجید و تحسینشان یاد آورد و یا خانوادشان را در پناه گیرد هم چنان مزد وافر و اجر جزیل عنایت کن...
(صحیفه سجادیه ، دعا برای مرزداران اسلام)

طبق دعای امام سجاد(علیه السلام)اینها رو طبق برداشت خودم از دعا میگم)
1ـ دعا براشون کنیم
2ـ کمک به رزمنده ها
3ـ با گفتارمون تمجیدشون کنیم
4ـ به خانوادهاشون کمک کنیم

از دست من که فقط مورد 1 و 2 بر میاد...

رسول خدا (صلی الله وعلیه واله وسلم):

"من طلب الشهاده صادقآ اعطیها و لو لم تصبه"
کسی که صادقانه آرزوی شهادت در راه خداوند را داشته باشد اما شهید نشود خداوند ثواب شهید را به او خواهد داد.میزان الحکمه ج 5
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، رضا1357 ، میم.حسین.الف ، غریب ، Hadiss313 ، fafa* ، قلب
۱۳:۰۱, ۲۰/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۱۳:۰۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:برادرم ، درسته خیلی ها مایه دار نبودن اما زن و بچه که داشتن. خانواده و عزیزانی دارن. اینها ثروتمند ترن اما میرن ... میتونی زن و دو تا بچتو از افغانستان ول کنی بری سوریه بجنگی؟ عمرا بتونی.

خب من مگه چی گفتم!!؟ SmileHuh (البته تو چت عَرضیدم)

گفتم ربطی به پول نداره بحث جونه

آدم همه چی رو برای جونش میخواد (در دیدگاه غیر حسینی)

خودمم رک بگم

نه روحیش رو دارم (روحیه پشت میز نشین عافیت طلب) و نه جَنَم و جرأتش

نقل قول:امام باقر عليه السلام مي‏فرمايد: «کَأَنِّي بِقَوْمٍ قَدْ خَرَجُوا بِالمَشْرِقِ يَطْلُبُونَ الحَقَّ فَلا يُعْطُوْنَهُ ثُمَّ يَطْلُبُونَ فَلا يُعطَونَهُ فَاِذا رَأَوْا ذَلِکَ وَضَعُوا سُيُوفَهُمْ عَلي عَواتِقِهِمْ فَيُعْطَوْنَ مَا سَأَلُوهُ فَلا يَقْبَلُونَهُ حَتَّي يَقُومُوا وَلا يَدْفَعُونَها اِلاَّ اِلي صاحِبِکُمْ قَتْلاهُمْ شُهَداءٌ اَما اِنِّي لَوْ اَدْرَکْتُ ذَلِکَ لَاِسْتَبْقَيْتُ نَفْسي لِصاحِبِ هَذا الاَمْرِ»
«گويي قومي را مي‏بينم که از شرق در طلب حق قيام کرده ‏اند؛ ولي بدانان نمي‏دهند و باز مطالبه مي‏کنند، اما بدان‏ها نمي‏دهند. پس چون چنين مي‏بينند، شمشيرهاي خود را بر دوش مي‏گيرند. در آن هنگام آنچه را مي‏خواهند به آنان مي‏دهند؛ ولي نمي‏پذيرند تا اينکه پيروز مي‏شوند و آن را جز به صاحب الامرعليه السلام تسليم نمي‏کنند. کشتگان آنان شهيدند. اگر من آنان را درک کنم، جانم را براي صاحب الامر مي‏گذارم».

این دفاع مقدسه نه بخاطر دیدگاه آخرالزمانی

بخاطر دفاع از حریم اهل بیت + نوامیس مسلمان + جان انسان های مظلوم

البته از روز روشن تره که آخر الزمانیه

در مورد حدیث بالا

اوایل انقلاب محمود حلبی موقعی که سپاه کفر حمله کرده بود گفت تا خود امام زمان دستور ندن جهاد باطله (قریب به مضمون)

حالا فرض کن این حدیث دقیقا همینه و برای الانه

بشینیم

حریم اهل بیت بهش توهین بشه و هزارتا جنایت دیگه بعد بگم جونمو نگر میدارم چون حیفه

اینجا اگر کشته بشم میگن طرف برای جمهوری اسلامی کشته شد و سیاسی بازی و ...

ولی اگر جونمو نگه دارم میرم مکه بصورت شبانه و ... کلی کلاس داره بعدا هم میگن فلانی برگزیده بود

نه عزیزم

دشمن امام زمان دشمنان انقلابن

شک نکنید

اینا رو به علائم ظهورHeart نگفتم البته به اون تفکری گفتم که جهاد فعلی رو حرام میدونن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مجتبی110 ، سدرة المنتهی ، رضا1357 ، میم.حسین.الف ، غریب ، Hadiss313 ، fafa* ، mahdy30na
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]