|
واقعا جای تاسف داره.....
|
|
۱۶:۲۲, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خوشحال میشم نظرتون رو بگید. |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام بر شما
دوست من از شما تقاضا دارم که لطفا در مورد قضیه ای که مطرح میکنید بیشتر تحقیق کنید و تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرین. امثال جناب اقای دهقانی شیوا و خرمی درواقع افرادی هستن که هیچ توانایی فنی ندارن و بیشتر به تبلیغات و دروغ بسنده کردن ، ایشون توی مسابقات MMA هنرزهای رزمی ترکیبی شرکت میکنن(به قول خودشون) اما توی مبارزات رسمی تاکنون یک مبارزه دارن که اونم باختن. این مبارزات من بعید میدونم اصلا رسمی باشه و فکرمیکنم فرمالیته بود ، این اقایی هم که شورت بوکس آمریکا پوشیده اصلا امریکایی نیست و اگر اشتباه نکنم اهل اکراین هستن... در مسابقات رسمی و با اصالت اصلا یک ورزشکار و فایتر حق و اجازه نداره که در موقع ورود تم سانگ یا اهنگ ورودیش رو خودش بخونه و این کار قانونی نیست بلکه باید یک اهنگ رو انتخاب کنه که پخش بشه براش ... پرچم یا حسین و اینها هم همش الکیه... اگر واقعا دنبال افتخار ایران در MMA هستین برین دنبال رضا مددی که روز عاشورا با دو بازوبند امام حسین و حضرت ابوالفضل شرکت کرد و توی UFC فایت میکنه (بالاترین سطح مبارزات جهان ، جاییکه حتی این اقای خرمی رو اونجا بعنوان تماشاگر راه نمیدن)...یا افرادی داریم مثل گگارد موساسی که از ایرانیهای مقیم هلند هستن و فایتر بزرگی هستن اما تنها ایرانی که در UFC براش پرچم ایران ست میشه رضا هستش. امیدوارم که امیر علی اکبری (کشتی گیر ملی پوش سابق و قهرمان جهان در کشتی فرنگی) که در تیم AKA تمرین میکنن بزودی بتونن وارد مسابقات UFC بشن اما من بهتون پیشنهاد میکنم اصلا این اقای خرمی رو حساب نیارین چون اینها هدفشون چیز دیگری هست. |
|||
|
۲۲:۰۹, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۳)AmirEfrit نوشته است: سلام بر شما بحث اصلا چیز دیگه ای هست دوست عزیز ... |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اون بدبختی که پرچم آمریکا انداخته رو دوشش به احتمال قوی به دنبال پناهندگی به آمریکا یا معروف شدن هست, وگرنه هیچ عقل سلیمی پرچم کشور دشمن را در وطنش, به روی دوش نمیاندازد. |
|||
|
۲۲:۳۱, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
۲۲:۵۸, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خب ما که با دونده های آمریکایی مشکل نداریم ... با سیاستهای دولت آمریکا مشکل داریم.
چرا دونده های آمریکایی حق شرکت توی مسابقه رو ندارند؟ |
|||
|
|
۵:۲۴, ۱۳/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۲۲:۵۸)سعدی نوشته است: خب ما که با دونده های آمریکایی مشکل نداریم ... با سیاستهای دولت آمریکا مشکل داریم. روابط بین کشور ها دو طرفه است ، ورزشکاران ما برای حضور در امریکا با مشکل ویزا یا انگشت نگاری در فرودگاه مواجه هستند . و تطبق پروتکل ها وزارت خارجه مجبور به اقدام متقابل است . با دیپلماسی خنده هم که ظاهرا وضع بدتر شده و قضیه ی تردد بین اتباع ایران و آمریکا به اتباع کشورهای ثالث هم منتقل شده ! |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۱۳/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۳)AmirEfrit نوشته است: سلام بر شما ببینید اگر حق هم باشما باشد و فکر کنید من هم قبول کردم...شما اصلا تصویر سمت چپ رو ول کنید....تصویر دونده مرندی رو کجای دلم بذارم؟؟؟؟بحث اینه.. |
|||
|
۱۷:۵۱, ۱۳/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
۱۸:۲۵, ۱۳/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۸ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
ضمن احترام به نظر دوستان، این که سیامک خرمی سطحش پایینه یا غیر رسمیه یا اینکه مسابقات حرفه ای نیست دلیل نمیشه که از کارش تقدیر نشه ما نمیتونیم نیت اشخاص رو راحت بخونیم که طرف برای معروف شدن این کار رو کرد، از کجا معلوم؟ میدونیم برای معروف شدن راههای دیگه ای هست که از اون استفاده میکنن و خیلی هم معروف تر میشن، چون فعلا توانایی رسانه های مخالف تو مشهورسازی اشخاص خیلی بیشتره ایشون تو مصاحبه خودشون در مورد اینکه مسابقه چی بود توضیح دادن: خرمی: هفته گذشته در مسابقات 2016 که در شهر لوگو در کشور اوکراین برگزار شد به صورت بیفایتر آزاد در بخش حرفهای حضور پیدا کردم و توانستم حریف اوکراینی را در همان راند اول ناکاوت کنم. در واقع این کار فرهنگی که همه شاید بارها از طریق رسانه مشاهده کردند یک کار نمادینی بود که از قبل برنامهریزی کرده بودم گویا این موفقیت به مذاق برخی ها خوش نیامده و شروع به جوسازیکرده اند. موضوعی که سرتیتر برخی از رسانههای آن ها بود این بود که شخصی به نام سعید گنجی متنی ارسال کرده و توضیحات شما را جعلی دانسته است. خرمی: سعید گنجی برای مسابقات به سوئد رفت و در آنجا پناهنده شد؛ برای گرفتن اقامت، حتماً باید پناهندگی میگرفت که همین کار را هم انجام داد. او با یکی از کارمندان رسمی BBC ارتباط دارد؛ وقتی که وارد ایران شدم همه از بنده سوال کردند که از آمریکا کی رسیدید؟! در صورتیکه اصلاً من آمریکا نبودم. این برنامهای بود که این دو نفر کلید زدند تا ما را بین مردم متقلب جلوه بدهند. اما مثل همیشه تیرشان به هدف کوری برخورد کرد و بحمدالله با مصاحبههایی که از رسانه ملی و برخی از رسانهها به طور صریح اطلاعرسانی شد خرمی: واقعاً تأسف میخورم که مسابقه هفته گذشته بنده را با مسابقه سه سال پیش تلفیق کردند و همه چیز را وارونه جلوه دادند؛ اصلاً مسابقه هفته گذشته در قفس نبوده و در رینگ برگزار شد. در آمریکا نبوده و در اوکراین شاهد این مقابله بودیم. حریف آمریکایی نبوده و حریف اوکراینی بوده است. مستندات همه این اتفاقات وجود دارد http://aghigh.ir/fa/news/74516 |
|||
|
|
|
|
| 3 میهمان |