کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعا جای تاسف داره.....
۱۶:۲۲, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: w535]

خوشحال میشم نظرتون رو بگید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، عدالت ، سدرة المنتهی ، MOHSEN-Z ، Imam12 ، میثم2 ، fazel

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۷, ۱۳/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۸ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #11

(۱۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۲۵)میثم2 نوشته است:  سلام

ضمن احترام به نظر دوستان، این که سیامک خرمی سطحش پایینه یا غیر رسمیه یا اینکه مسابقات حرفه ای نیست دلیل نمیشه که از کارش تقدیر نشه

ما نمیتونیم نیت اشخاص رو راحت بخونیم که طرف برای معروف شدن این کار رو کرد، از کجا معلوم؟
میدونیم برای معروف شدن راههای دیگه ای هست که از اون استفاده میکنن و خیلی هم معروف تر میشن، چون فعلا توانایی رسانه های مخالف تو مشهورسازی اشخاص خیلی بیشتره

ایشون تو مصاحبه خودشون در مورد اینکه مسابقه چی بود توضیح دادن:
خرمی: هفته‌ گذشته در مسابقات 2016 که در شهر لوگو در کشور اوکراین برگزار شد به صورت بی‌فایتر آزاد در بخش حرفه‌ای حضور پیدا کردم و توانستم حریف اوکراینی‌ را در همان راند اول ناک‌اوت کنم. در واقع این کار فرهنگی که همه شاید بارها از طریق رسانه مشاهده کردند یک کار نمادینی بود که از قبل برنامه‌ریزی کرده بودم

گویا این موفقیت به مذاق برخی ها خوش نیامده و شروع به جوسازی‌‌کرده اند. موضوعی که سرتیتر برخی از رسانه‌های آن ها بود این بود که شخصی به نام سعید گنجی متنی ارسال کرده و توضیحات شما را جعلی دانسته است.

خرمی: سعید گنجی برای مسابقات به سوئد رفت و در آنجا پناهنده شد؛ برای گرفتن اقامت، حتماً باید پناهندگی می‌گرفت که همین کار را هم انجام داد. او با یکی از کارمندان رسمی BBC ارتباط دارد؛ وقتی که وارد ایران شدم همه از بنده سوال کردند که از آمریکا کی رسیدید؟! در صورتیکه اصلاً من آمریکا نبودم. این برنامه‌ای بود که این دو نفر کلید زدند تا ما را بین مردم متقلب جلوه بدهند. اما مثل همیشه تیرشان به هدف کوری برخورد کرد و بحمدالله با مصاحبه‌هایی که از رسانه ملی و برخی از رسانه‌ها به طور صریح اطلاع‌رسانی شد

خرمی: واقعاً تأسف می‌خورم که مسابقه هفته گذشته بنده را با مسابقه سه سال پیش تلفیق کردند و همه چیز را وارونه جلوه دادند؛ اصلاً مسابقه هفته گذشته در قفس نبوده و در رینگ برگزار شد. در آمریکا نبوده و در اوکراین شاهد این مقابله بودیم. حریف آمریکایی نبوده و حریف اوکراینی بوده است. مستندات همه این اتفاقات وجود دارد
http://aghigh.ir/fa/news/74516

ایشون یک متقلب هستن ، اومدن و سبک درست کردن و میگن که من رئیس فلان سبک کیک جیتسو توی اسیا هستم درحالیکه اصلا چنین چیزی وجود خارجی نداره ... بعد میاد میگه من MMA Fighter هستم.

با دستکش UFC توی این مبارزه اکراین شرکت کرده درحالیکه UFC بزرگترین سازمان مبارزات جهان توی ایالات متحده هستش و اصلا این سازمانها ربطی بهم ندارن و این اقای خرمی رو توی UFC راه نمیدن.

میگم این مبارزات فرمالیته و الکی بوده ، همین سعید گنجی هم یکی مثل همین خرمی هست اینها انسانهای بی ارزش و کلاهبرداری هستن.

بازم میگم این امثال گنجی و خرمی توی هر رشته ای توی ایران جزو 50 نفر برتر هم نیستن پس بزرگشون نکنید.
۲۰:۱۹, ۱۳/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #12

(۱۳/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۷)AmirEfrit نوشته است:  ایشون یک متقلب هستن ، اومدن و سبک درست کردن و میگن که من رئیس فلان سبک کیک جیتسو توی اسیا هستم درحالیکه اصلا چنین چیزی وجود خارجی نداره ... بعد میاد میگه من MMA Fighter هستم.

با دستکش UFC توی این مبارزه اکراین شرکت کرده درحالیکه UFC بزرگترین سازمان مبارزات جهان توی ایالات متحده هستش و اصلا این سازمانها ربطی بهم ندارن و این اقای خرمی رو توی UFC راه نمیدن.

میگم این مبارزات فرمالیته و الکی بوده ، همین سعید گنجی هم یکی مثل همین خرمی هست اینها انسانهای بی ارزش و کلاهبرداری هستن.

بازم میگم این امثال گنجی و خرمی توی هر رشته ای توی ایران جزو 50 نفر برتر هم نیستن پس بزرگشون نکنید.
سلام
دوست عزیز منظورم این بود سریع قضاوت نکنیم، نمیخوام حرفتون رو رد کنم ولی شاید اطلاعاتی که شما تو سایتها خوندید درست نباشه

این سایت توش اسم سیامک خرمی هست

http://wmmaf-world.com/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=48

[تصویر: ok---copy.jpg]

به هرحال در صورتیکه اون فرد تقلب نکرده باشه اگه سطح کارش ضعیف هم باشه بازم کارش قابل تقدیره اگه تقلب کرده که هیچی ولی ان شاالله که متقلب نیست
_________________________________________________________________________________________

در مورد این دو عکس به نظر تفاوت فرهنگ میاد یکی فرهنگ غرب زده یکی فرهنگ اسلامی یک افتخارش میشه پرجم دشمن اونم تو ایران
یکی افتخارش پرچم اسلام اونم توی غرب
یکی حتی توی غرب هم به فرهنگ خودش افتخار میکنه و جو زده نمیشه ولی اون یکی...
۲۰:۳۵, ۱۳/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #13

(۱۳/خرداد/۹۵ ۲۰:۱۹)میثم2 نوشته است:  سلام
دوست عزیز منظورم این بود سریع قضاوت نکنیم، نمیخوام حرفتون رو رد کنم ولی شاید اطلاعاتی که شما تو سایتها خوندید درست نباشه

این سایت توش اسم سیامک خرمی هست

http://wmmaf-world.com/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=48

[تصویر: ok---copy.jpg]

به هرحال در صورتیکه اون فرد تقلب نکرده باشه اگه سطح کارش ضعیف هم باشه بازم کارش قابل تقدیره اگه تقلب کرده که هیچی ولی ان شاالله که متقلب نیست
_________________________________________________________________________________________

در مورد این دو عکس به نظر تفاوت فرهنگ میاد یکی فرهنگ غرب زده یکی فرهنگ اسلامی یک افتخارش میشه پرجم دشمن اونم تو ایران
یکی افتخارش پرچم اسلام اونم توی غرب
یکی حتی توی غرب هم به فرهنگ خودش افتخار میکنه و جو زده نمیشه ولی اون یکی...

این سایتی که توش اسم این اقا زده شده کاملا بی اعتبار هستش و همونطور که این اقای خرمی هم بی اعتبار هستن...ایشون اسمشون بعنوان یک فایتر توی هیچ سایت معتبر جهان مربوط به MMA ست نشده و حتی رکوردی ازشون وجود نداره چون هیچ فایت حرفه ای نکردن.
سایتهایی که توی جهان معتبر هستن و هرساله در مراسم World MMA Awards ازشون اسم برده میشه Sherdog ، MMA Junkie ، MMAFighting و... هستش.

درضمن این سایت و افراد همه الکی هستن به این خاطر که اصلا سبک MMA که کاملترین و بالاترین سبک هنرهای رزمی در جهان هستش فدراسیونی نداره ... و تحت قوانین سازمان برگزار میشه یعنی بصورت حرفه ای و پروفشنال و مانند بوکس حرفه ای.

سازمان UFC امریکا(بالاترین سطح مبارزات جهان) ، سازمان بلاتور امریکا ، سازمان One FC امریکا ، سازمان Jungle Fight برزیل ، سازمان WSOF امریکا و سازمان RFF ژاپن اسامی معتبر و رسمی هستن که در این سبک و تحت قوانین خصوصی فعالن...یعنی حتی قوانین فنیشون بعضا فرق میکنه باهم.

توی سازمانهای امریکا معمولا کمیسیون ورزشی نوادا بعنوان ناظر بر دوپینگ و .... نظارت میکنه و فدرایسیونی همونطور که گفتم اصلا وجود خارجی نداره.

پس نتیجه بگیریم که سازمانهای قزاقستان ، ترکمنستان ، اکراین که این اقا میره بصورت فرمالیته و الکی برگزار میکنه بازی بیش نیست...چطور یک سازمان اجازه میده فایتری با دستکش سازمان دیگه ای بیاد مبارزه بکنه؟ این جکه خنده داره که اقای خرمی با دستکش یو اف سی تو اکراین فایت کرد...بعدش اهنگ ورودیش رو خودش خوند من بعید میدونم اون شخص اکراینی اصلا فایتر بوده باشه..چون همانطور که گفتم اقای خرمی توی ایران جزو 10 نفر اول هم نیست.

ما فایترهای شایسته ، استعدادهای بزرگی داریم و این متقلبین باید دستشون رو بشه که با سبک های تقلبی سعی میکنن به جایی برسن.
۲۳:۲۶, ۱۳/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۵ ۲۳:۲۶ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #14

(۱۳/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۵)AmirEfrit نوشته است:  این سایتی که توش اسم این اقا زده شده کاملا بی اعتبار هستش و همونطور که این اقای خرمی هم بی اعتبار هستن...ایشون اسمشون بعنوان یک فایتر توی هیچ سایت معتبر جهان مربوط به MMA ست نشده و حتی رکوردی ازشون وجود نداره چون هیچ فایت حرفه ای نکردن.
سایتهایی که توی جهان معتبر هستن و هرساله در مراسم World MMA Awards ازشون اسم برده میشه Sherdog ، MMA Junkie ، MMAFighting و... هستش.
ماشاالله شما اطلاعاتتون کامله

طبق نظر شما مشخص میشه اعتبار اون مراکز کم یا بقول شما بی اعتباره
بنده منظورتون رو از تقلب درست متوجه نشده بودم شما نسبت به مراکز معتبر جهانی گفته بودین

ممنون که توضیح دادین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AmirEfrit
۸:۱۳, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۵)AmirEfrit نوشته است:  این سایتی که توش اسم این اقا زده شده کاملا بی اعتبار هستش و همونطور که این اقای خرمی هم بی اعتبار هستن...ایشون اسمشون بعنوان یک فایتر توی هیچ سایت معتبر جهان مربوط به MMA ست نشده و حتی رکوردی ازشون وجود نداره چون هیچ فایت حرفه ای نکردن.

درضمن این سایت و افراد همه الکی هستن به این خاطر که اصلا سبک MMA که کاملترین و بالاترین سبک هنرهای رزمی در جهان هستش فدراسیونی نداره ... و تحت قوانین سازمان برگزار میشه یعنی بصورت حرفه ای و پروفشنال و مانند بوکس حرفه ای.

سازمان UFC امریکا(بالاترین سطح مبارزات جهان) ، سازمان بلاتور امریکا ، سازمان One FC امریکا ، سازمان Jungle Fight برزیل ، سازمان WSOF امریکا و سازمان RFF ژاپن اسامی معتبر و رسمی هستن که در این سبک و تحت قوانین خصوصی فعالن...یعنی حتی قوانین فنیشون بعضا فرق میکنه باهم.

توی سازمانهای امریکا معمولا کمیسیون ورزشی نوادا بعنوان ناظر بر دوپینگ و .... نظارت میکنه و فدرایسیونی همونطور که گفتم اصلا وجود خارجی نداره.

پس نتیجه بگیریم که سازمانهای قزاقستان ، ترکمنستان ، اکراین که این اقا میره بصورت فرمالیته و الکی برگزار میکنه بازی بیش نیست...چطور یک سازمان اجازه میده فایتری با دستکش سازمان دیگه ای بیاد مبارزه بکنه؟ این جکه خنده داره که اقای خرمی با دستکش یو اف سی تو اکراین فایت کرد...بعدش اهنگ ورودیش رو خودش خوند من بعید میدونم اون شخص اکراینی اصلا فایتر بوده باشه..چون همانطور که گفتم اقای خرمی توی ایران جزو 10 نفر اول هم نیست.

ما فایترهای شایسته ، استعدادهای بزرگی داریم و این متقلبین باید دستشون رو بشه که با سبک های تقلبی سعی میکنن به جایی برسن.

این بوی سوختگی داره از فرسنگ ها میاد

حق داری

به خرمی فحش هاتو بده

خرمی حتی اگر از روی ریا هم این کارو کرده باشه بازم دستش درد نکنه که یسری بی شرف رو با اون لباس آزار داد

حالا شما برای خودت دنبال اعتبار این و اون باش
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، عدالت
۱۴:۳۵, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #16

(۱۴/خرداد/۹۵ ۸:۱۳)عبدالرحمن نوشته است:  این بوی سوختگی داره از فرسنگ ها میاد

حق داری

به خرمی فحش هاتو بده

خرمی حتی اگر از روی ریا هم این کارو کرده باشه بازم دستش درد نکنه که یسری بی شرف رو با اون لباس آزار داد

حالا شما برای خودت دنبال اعتبار این و اون باش

اولا که من به شخصی فحش ندادم و توهین نکردم و ادب رو رعایت کردم برخلاف شما...

شما حتی کوچکترین اطلاعات از این ورزش ندارین و کوچکترین جوابی هم درمقابل حرفهای بنده ندارین ، اون لباس رو من کاری ندارم من میگم اصلا این مسابقات الکی بود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، Grace
۱۴:۴۰, ۱۴/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۱ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۵)AmirEfrit نوشته است:  اولا که من به شخصی فحش ندادم و توهین نکردم و ادب رو رعایت کردم برخلاف شما...

شما حتی کوچکترین اطلاعات از این ورزش ندارین و کوچکترین جوابی هم درمقابل حرفهای بنده ندارین ، اون لباس رو من کاری ندارم من میگم اصلا این مسابقات الکی بود...

ببینید اصلا حق با شما آقای خرمی بوکسور خوبی نیستن....ولی کار ایشون تحسین داره....ما از اول نمیخواستیم بگیم ایشون خوبن یابد ...میخواستیم کار ایشون رو تحسین کنیم.....من اطلاعات ورزشی شما رو تحسین میکنم ولی لطفا از بحث های مربوط به رشته ی بوکس پرهیز کنید...هدف این تایپیک اینه میخواد نشون بده یه عده چه قدر غرب زده ان......چرا یه عده تجربه کسب نمیکنن؟ همین امروز
حضرت آقا:
برجام تجربه شد
اگر خیلی ها که قبل از برجام نمیدانستند الان دیگه دانستند یا بدانند که : آمریکا کیست.
#برجام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۱۸:۴۲, ۱۴/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۹ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #18

(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۰)علی املشی نوشته است:  ببینید اصلا حق با شما آقای خرمی بوکسور خوبی نیستن....ولی کار ایشون تحسین داره....ما از اول نمیخواستیم بگیم ایشون خوبن یابد ...میخواستیم کار ایشون رو تحسین کنیم.....من اطلاعات ورزشی شما رو تحسین میکنم ولی لطفا از بحث های مربوط به رشته ی بوکس پرهیز کنید...هدف این تایپیک اینه میخواد نشون بده یه عده چه قدر غرب زده ان......چرا یه عده تجربه کسب نمیکنن؟ همین امروز
حضرت آقا:
برجام تجربه شد
اگر خیلی ها که قبل از برجام نمیدانستند الان دیگه دانستند یا بدانند که : آمریکا کیست.
#برجام

[b]شما حتی فرق بین بوکس و MMA رو نمیدونین و میگین ایشون بوکسورن ... ما اصل رو ول کردیم و فقط بدنبال این کارهای تبلیغاتی هستیم.

شخصی بعنوان یک ورزشکار باید الگوش آقا تختی باشه و اول از هرچیزی اخلاقیات رو رعایت بکنه و بعدش مسائل فنی.

وقتی یک فردی داره دروغ میگه و خودش رو شخص دیگری جا میزنه و در اون رشته هم هیچ توفیقی نداره و کسب نکرده ما اجازه ای نداریم بیاییم اسمش رو منتشر کنیم و بهش کمک کنیم درحالیکه ورزشکارهای گمنام و قهرمانی داریم که بدون پول دارین تو میادین بین المللی میجنگن.

پس این بحث تموم میشه اما لطفا اینقدر درگیر مسائل تبلیغاتی و حاشیه ای نباشین...اینکه کسی عکس رهبر روی لباسش باشه مشخصه که چه تمایلاتی داره و اصلا به دلیل اینکه ورزش و سیاست باید جدا از هم باشه توی میادین واقعی بین المللی کسی نباید چنین کارهایی بکنه حالا ایشون توی معلوم نیست کجا مبارزه کردن که بهش اجازه دادن با مداحی بیاد داخل.

یه ورزشکار بعد از پیروزی پرچم کشورش رو بالا میبره و سجده شکر انجام میده مثل کاری که همه ورزشکارهای ارزنده کشورمون انجام میدن... پس لطفا تاکید میکنم بدنبال حاشیه سازی نباشید.
۲۱:۵۰, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۸:۴۲)AmirEfrit نوشته است:  

[b]شما حتی فرق بین بوکس و MMA رو نمیدونین و میگین ایشون بوکسورن ... ما اصل رو ول کردیم و فقط بدنبال این کارهای تبلیغاتی هستیم.

شخصی بعنوان یک ورزشکار باید الگوش آقا تختی باشه و اول از هرچیزی اخلاقیات رو رعایت بکنه و بعدش مسائل فنی.

وقتی یک فردی داره دروغ میگه و خودش رو شخص دیگری جا میزنه و در اون رشته هم هیچ توفیقی نداره و کسب نکرده ما اجازه ای نداریم بیاییم اسمش رو منتشر کنیم و بهش کمک کنیم درحالیکه ورزشکارهای گمنام و قهرمانی داریم که بدون پول دارین تو میادین بین المللی میجنگن.

پس این بحث تموم میشه اما لطفا اینقدر درگیر مسائل تبلیغاتی و حاشیه ای نباشین...اینکه کسی عکس رهبر روی لباسش باشه مشخصه که چه تمایلاتی داره و اصلا به دلیل اینکه ورزش و سیاست باید جدا از هم باشه توی میادین واقعی بین المللی کسی نباید چنین کارهایی بکنه حالا ایشون توی معلوم نیست کجا مبارزه کردن که بهش اجازه دادن با مداحی بیاد داخل.

یه ورزشکار بعد از پیروزی پرچم کشورش رو بالا میبره و سجده شکر انجام میده مثل کاری که همه ورزشکارهای ارزنده کشورمون انجام میدن... پس لطفا تاکید میکنم بدنبال حاشیه سازی نباشید.
آقا شما اصلا تصویر چپ رو کات کن....نظرت رو درباره ی راستی بگو،،،،؟
۲۲:۲۶, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #20

(۱۴/خرداد/۹۵ ۲۱:۵۰)علی املشی نوشته است:  آقا شما اصلا تصویر چپ رو کات کن....نظرت رو درباره ی راستی بگو،،،،؟

اگر شما دقت کنید من نظرم رو درباره ی تصویر سمت راستی توی صفحه قبل در جواب شما نوشتم.

بدور از اینکه در جریان جزئیات قضیه باشم اما اصلا کار درستی نیست و خیلی زشته که یک فردی اونم توی میادین مسابقات پرچم کشور دیگری رو بالا ببره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، علی املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا