|
هجدهمین کارگاه معنویت (چله ی سوره یس)
|
|
۲۰:۳۳, ۲۶/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۵ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . سلام ![]() . . نمازو روزه ی همگیتون قبول باشه ان شاالله..... ان شاالله چله ی سوره ی یس رو از فردا یعنی 27 خرداد(دهمین روز ماه رمضان) شروع میکنیم.....![]() تو شبای قدر همدیگرو دعا کنیم.... . پ ن: چون این چله ها نیتش ازدواج بوده بهتره سحر ها خونده بشه.... راستی نماز جعفر طیار هم خیلی توصیه شده برای دخترانی که وقت ازدواج آنان فرا رسیده و همسر دلخواه شان پیدا نشده، از آیه الله بهجت نقل گردیده که نماز جعفر طیار بخواند و پس از آن، دعائی که در کتاب «زاد المعاد» مجلسی آمده که در این هنگام خوانده شود، بخواند و در پی آن، به سجده رود و تلاش کند که حتما گریه کند. گر چه به مقدار کم و همین که چشمش را اشک گرفت حاجتش را از خدا بخواهد. . اونایی که هستن با ی صلوات تاپیک رو به روز نگه دارن..... یاعلی
|
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام...بنده امسال هم توفیق ندارم در خدمت باشم...فقط آرزو میکنم این آخرین چله ی همه ی دوستان باشه.....انشالله
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۵ ۲۲:۰۲)علی املشی نوشته است: سلام...بنده امسال هم توفیق ندارم در خدمت باشم...فقط آرزو میکنم این آخرین چله ی همه ی دوستان باشه.....انشالله چرا چله آخر باشه![]() انشالله منم هستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ما که فعلا شرایط ازدواج نداریم ولی اگه با این چله ها بشه که خیلی هم خوبه ![]() البته فعلا کنکور دارم, درس بخون که نشدم شاید با دعا و توسل به خاطر پدرو مادرم قبول شم ![]() التماس دعا
|
|||
|
|
۲:۰۳, ۲۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم (۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۲۸)علی املشی نوشته است: اقای فدایی چی شد؟؟من فکر کردم شما که دیگه شما ازدواج کردی.....عطش شدیدی داشتی.....تماشاگرا ریختن وسط بازی نیمه تمام موند ![]() ![]() نقل قول:پ ن: چون این چله ها نیتش ازدواج بوده بهتره سحر ها خونده بشه....خیلی وقت بود اینقدر صریح این جمله رو توی چله هامون ندیده بودم خیلی وقت هم بود که پستهای خانم مهپاره رو ندیده بودیم!! آخرین باری که چنین انرژی ازشون یادمه برمیگرده به چنادین چله ی قبل...کلا کاسه هایی از زیر نیم کاسه به وضوح هویداست ![]() نقل قول:فقط آرزو میکنم این آخرین چله ی همه ی دوستان باشه.....مگه ما همین الانش عضو متاهل نداریم توی گروه؟ درسته که این قضیه ، یه جورایی دلیل ورود ما به این عرصه بوده.اما فکر نمیکنم در حال حاضر ، تنها هدف چله باشه! نقل قول: آقای فدایی هم کنکور دارن براشون دعا کنید.شما عضو کانالید؟! خب میگفتید من شمارو مدیر کانال میکردم... من نمیدونم شما کدومید الان! اطلاع بدید لطفاضمنا هم چله ای های شدیدا گرامی ، اکانت ارتباط عمومی که توی کانال قرار دادم طبق درخواست خودتون بوده ها !! گفتم یه وقت فکر نکنید برای قشنگی گذاشتمش اونجا ![]() التماس دعای شدید...به مدت مدید...جهت فزودن امید...خلاصه ، تقوا پیشه کنید...واژه دانم پوکید ![]()
|
|||
|
|
۲:۲۶, ۲۷/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۵ ۲:۳۴ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم الحمدلله که بعد از کلی دل مشغولی های دنیا به صورت اتفاقی با این تاپیک رو برو شدم... واقعا این چله ها خیلی برکت داره برای زندگی هامون... الحمد لله برای من تو چله هایی که شرکت کردم اینطور بوده... ان شاء الله برای باقی دوستان هم همینطور هست... التماس دعا از تمام دوستان... اسامی چله نشینان: 1. mahpare 2. علی املشی 3.مهدی2012 4. فدایی ولایت 5 و 6. حضرت عشق و همسر ... |
|||
|
|
۶:۰۴, ۲۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۲۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۳/تیر/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم!
بنده عضو متاهل این چله هستم!! |
|||
|
|
۱۰:۰۵, ۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان چله یس تموم نشده هنوز؟؟؟
|
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|

ان شاالله چله ی سوره ی یس رو از فردا یعنی 27 خرداد(دهمین روز ماه رمضان) شروع میکنیم.....

چرا چله آخر باشه

خیلی وقت هم بود که پستهای خانم مهپاره رو ندیده بودیم!! آخرین باری که چنین انرژی ازشون یادمه برمیگرده به چنادین چله ی قبل...
...از زحمات و التماس دعاهاتون در کانال هم بسیاااار ممنونم![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
اطلاع بدید لطفا![[تصویر: 2.gif]](http://atasheentezar.persiangig.com/%D8%B5%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%AA/2.gif)