|
تقابل دستور دولت با سبك زندگي اسلامي و توصيه مؤكد رسول خدا
|
|
۱۴:۴۴, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۵ ۹:۱۶ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
فرازي از خطبه شعبانيه رسول اكرم پيش از فرارسيدن ماه مبارك رمضان:بسم الله الرحمن الرحيم مَنْ خَفَّفَ فِى هَذَا الشَّهْرِ عَمَّا مَلَکَتْ يَمِينُهُ خَفَّفَ اللَّهُ عَلَيْهِ حِسَابَهُ. هرکس در اين ماه کارهاى غلامان و مستخدمان خود را سبک گرداند، خدا در قيامت حساب او را آسان کند. وسائل الشيعة ج : 10 ص : 314
سخنگوي دولت در نشست خبری روز سه شنبه 19 خرداد 1394: ساعت کاری در ماه رمضان تغییر نمیکند. منبع: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940317001497 بدون شرح... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۱, ۱۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دو تا ماه رمضون قبل که سرباز بودم خیلی سخت گذشت و ساعت خدمت هم کم نکردن... با اون همه فعالیت و نگهبانی ها و کم خوابی ها واقعا سخت... خیلی ها روزه نمیگرفتن... حداقل فکری به حال سربازا کنن که صبح خیلی زود باید بیدار شن و ...
|
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۱۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
جناب مخلوق بپا نیوفتی
شکست در انتخابات؟ متاسفانه ما با کسی مشکل نداریم که که از رفتنش به مجلس ناراحت بشیم بگید و خوش باشید بحث با شما ارزشی نداره |
|||
|
۱۱:۳۵, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۶:۰۴)sarallah نوشته است: وقتی آقایون به حکم نفی سبیل هیچ توجهی ندارند دیگه توجه به احادیث انتظار زیادیه. کلا توی این تالارفقط احکام مخصوص زنان بولد میشه. ولی مسائل مربوط به آقایون عمدا مسکوت نگهداشته میشه. یعنی سیاست تالار ومدیرانش سرکوب هرچه بیشتر آزادی زنان با بولد کردن قوانین و احکام و .... است و بیشتر کردن آزادی مردان با پنهان کردن احکام و قوانین و احادیث. مثلا هزار تا تاپیک درباره صیغه در این تالار پیدا میشه ولی دریغ از دو تاپیک درباره حرمت زدن ریش و سبیل ![]() یا هزار تا تاپیک درباره زن که مهرش کم باشه ولی دریغ از دو تاپیک که بگه جهاز وظیفه زن نیست وظیفه مرده. یا کو تاپیکی که بگه کار خونه وشیردهی وظیفه زن نیست و مرد باید در ازاش پول بده. جالبه وقت رسیدن به این احکام صحبت ازش زشته و زن نباید درخواست حقوق قانونی اش را بکنه ولی وقت صحبت از صیغه خیلی هم خوبه ترویج بشه و مخالفت با اون مبارزه با حکم خدا هست. ما هم پشت گوشمون مخملیه لابد یا مدیرا اینطوری فکر می کنن. نه بابا این قدرا هم که به نظر میاد ما دهه هفتادی ها ابله نیستیم
|
|||
|
۱۱:۵۰, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۵ ۱۱:۳۵)Nadia نوشته است: یا کو تاپیکی که بگه کار خونه وشیردهی وظیفه زن نیست و مرد باید در ازاش پول بده. سلام عزیزم. با حرفات موافقم بغیر از همین یه قسمت. حالا کاری ندارم توی قوانین اومده همچین موضوعی یا نه. ولی این حقیقته که توی زندگی های مشترک امروز خیلی چیزا سر جاش نیست. برا همین دو طرف یعنی زن و شوهر بیش از حد از هم متوقع و طلبکار میشن. مثلا همین موضوعی که گفتید وظیفه یه خانم هست حالا چه شاغل چه خونه دار. مثلا طبق صحبت شما یه خانوم وقتی که بچه اش از شدت گرسنگی داره گریه میکنه باید به شوهرش بگه : - مرد 100 هزار تومن بهم بده تا بچه رو شیر بدم ![]() ![]() اصلا همچین چیزی ممکن نیست. سنگ دل ترین خانومها هم این کارو نمیکنن. حالا کاری ندارم توی قوانین بوده یا نه. البته مسلما با وضع جامعه امروز که اکثرا خانمها مجبورا شاغل باشن قوانین باید بیشتر هوای خانمها رو داشته باشه. چون خیلی از خانمها هم شاغل هستن و هم خانه دار.یعنی هم بیرون خانه کار میکنن.هم توی خونه. البته این نباید باعث بشه خانمها هم پررو بشن.(چون این مدلیش رو دیدم میگم) |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۵ ۱۱:۵۰)پارمیس نوشته است: اید به شوهرش بگه :سلام بانو من بحثم این نیست زن ها این کارو می کنن یا نمی کنن. بحثم اینه چرا این قانون مثل صیغه بلد نمیشه؟ در بحث صیغه میگن همه مردها که این کارو نمی کنن برای بعضی هست. بعد میان برای بعضی! بولدش می کنن. [u]در ضمن این یه قانون اسلامی هست. اگه غلطه یا غیرقابل اجرا یا هر چیز دیگه پس بقیه قانون ها هم می تونن غلط یا غیرقابل اجرا یا هر چیز دیگه بشن.[/b] اتفاقا مردهای خسیس زیادی هستن که خرج زنشون را نمیدن و خرج زن دوم و سوم و زن صیغه ای و ... می کنن. از این ها باید پول گرفت که بفهمن زن گرفتن برای یه عمر هست نه تا وقتی زن جوان و قشنگه. متاسفانه (ناراحت نشید عزیزم حقیقته) افکار برخی که جامع نیست و سطحی هست سبب شده که برخی زنان به مدافع حقوق مردان تبدیل بشن و روز بروز وضعیت زنان بدتر بشه. شما باید کل زنان و کل مردان و شرایط همه را در نظر بگیری. |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
فمینیست اسلامی ندیده بودیم که دیدم
![]() خانوم محترم بیشتر حرفهای شما درسته ولی مرد ها که نباید حق زنها رو بلد کنن(دیوانه ان مگه)... زنها باید خودشون این کارو بکنن... مثلا همین جا اگه سواد و علمشو دارید خودتون تاپیک بزنید بحث کنید هرچی دلتون خواست... به جز کاربر عبدالرحمن که استثناست! کسی با شما کاری نداره...این وظیفه شماهاست |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۵ ۱۲:۰۴)Nadia نوشته است: سلام بانو بله عزیزم درست میگی. مردای زیادی هم زورگو هستن. البته اون عده ای که ازدواج موقت انجام میدن فک کنم خیلی محدود باشن همچین آدمایی که خیانت میکنن به همسراشون باید پوست از سرشون کند. برای همین نمیشه به کل جامعه آقایون تعمیم داد. برا خانوم ها هم همینطور. کلا من نمیخوام از هیچ کدوم دفاع کنم . فقط میگم اگه همه چی سر جاش بود همه کارا درست میشد. |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)Silence نوشته است: مرد ها که نباید حق زنها رو بلد کنن(دیوانه ان مگه)...کاملا درست می گین. ولی متاسفانه یک عده زن (برای خودشیرینی) یا هر چیز دیگه خودشون علیه حقوق خودشون داد سخن می دن و اگه بخوای باهاشون مخالفت کنی چون مطابق میل مردها حرف می زنن، حوصله می خواد که من ندارم توی همین تالار هم زیاد دیدم زن ها (یا کاربران مرد با آیدی زن) علیه حقوق زنان حرف می زنن تا خودشیرینی کنن و خودشون را خوب جلوه بدن. جالبه که حتی اگر علیه حکم خدا هم حرف بزنن چون مردها خوششون می یاد اشکالی نداره. مثلا بحث سقف گذاری برای مهریه نه در قرآن نه در سیره پیامبر یا ائمه همچین چیزی نبوده و نباید این کار انجام میشده. یک کار کاملا خلاف شرع خلاف قرآن و خلاف سیره پیامبر هست. حالا بیا این را بگو یک عده زن خودشیرین میان و میگن که بعضی زنها از مهریه سواستفاده می کنن و بهتره محدود شه. ولی وقتی ما بگیم اگه اینطوره بعضی مر دها هم از 4 زنی و صیغه سواستفاده می کنن و باید محدود شه موضع می گیرن!! ** در ضمن تجربه به من ثابت کرده تا وقتی که مدیران اینجا متحجر ضد زن و ... هستن زدن تاپیک های این چنینی (حتی اگر طبق قرآن و شرع باشه) فایده نداره |
|||
|
۱۸:۳۸, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
همینجوری دارین میگین و میرین کمی آهسته تر...
اولا کجا تاپیک درمورد صیغه زیاده اینجا نمیدونم شاید باشه ولی من یادم نمیاد...دوما خوب اینجا فعالیت آقایون بیشتره در نتیجه به نفع خودشون حرف میزنن... سوما اتفاقا همین جا, جاییه که به نفع خانوما صحبت میشه! مگه شما قبول نداری احکام اسلام به نفع خود ماست؟ پس احکام خانمها هم به نفع خانوماست نه به نفع ما... ما هم اگه از حجاب حرف میزنیم چون برای خانم ها ارزش و احترام قائل هستیم میگیم. چهارما کدوم احکام مربوط به آقایون هست که ما قبول نکنیم؟ پنجما اگه مهریه میگیم کم باشه چون دستور اسلامه و اسلام قبولش نداره... ششما تو یه تاپیکی بود که من شخصا انتقادم به این بود که جهاز رو باید مرد تهیه کنه و نه زن و این رسم خیلییییی اشتباهه... هفتما کسی با توجه به فرهنگ جامعه ما کسی چن زن گرفتن و صیغه رو توصیه نمیکنه... مگر شرایط استثنا... هشتما لطفا به مدیرای اینجا توهین نکنین حاضرم شرط ببندم بهترین مردان از لحاظ اهمیت و احترام گذاشتن به خانوما از همین بچه مذهبی ها باشن. والسلام |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راه حل تقابل انسان وخدا | Mforootaghe | 16 | 3,838 |
۱۱/خرداد/۹۶ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: Mforootaghe |