|
رای شما به برجام چیست؟
|
|
۲۱:۱۸, ۹/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۱۸:۰۱ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
لطفا نظرات خودتان را در خصوص سوالات زیر بیان کنید ( لطفا از بحثهای احساسی دوری کنید و دلایل منطقی بیان کنید) 1_ نظر شما درباره برجام چیست؟ این قسمت را با بله یا خیر پاسخ دهید 2_ دلایل خود را بیان کنید؟ در این قسمت دلایل خود را برای پاسخ بله یا خیر خود بیان کنید تذکر در این تاپیک به نظرات دیگران کاری نداشته باشید و فقط نظر خود را بیان کنید _______ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۲, ۱۲/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۴ ۲۱:۵۴ توسط بندگی.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۲/مهر/۹۴ ۲۰:۴۵)MohammadSadra نوشته است: هسته ای از بین رفت و بدتر از اون که باز شدن راه تسلط بیگان و کفار بر ما بود باز شد.راه تسلط بیگانگان و کفار سال هاست که بازه و مدتهاست که مشغول جنگ نرم هستند آنچه که جلوی این نفوذ رو می گیره به یک توافق هسته ای رسیدن یا نرسیدن نیست در جاهای دیگری باید کار شود. بنیه اعتقادی معرفتی فرهنگی و دینی جوان ما اگر در مدارس و دانشگاه و رسانه ها قوی نشه (که متاسفانه اینطوره) اونوقته که باید از نفوذ دشمن ترسید. دوست عزیز حرف من اینه که ما همش اهل نکن و نگو هستیم به جای اینکه راه حل های عملی ارائه بدیم که اگر اون بده پس چی بهتره؟ من هم مثل شما در این جامعه زندگی می کنم شاهد افزایش روزافزون نارضایتی ها بودم.(تا مردم رو نداشته باشید میشه جلوی نفوذ کفار رو گرفت؟ مردم باید بفهمن شما با اونایید و اونا رو از خودتون می دونید بعد...) بله شما درست میگی ما مشکل نفوذ بیگانگان و کفار رو داریم اما مسئولین جبهه دیپلماسی کار خودشون رو کردن حالا نوبته سایر مسئولینه که در سایر جبهه ها برای جلوگیری از این مشکلات کار خودشون رو پر قدرت تر ادامه بدن، مشکل تهاجم فرهنگی به عهده مسئولین جبهه فرهنگی یعنی رسانه و دانشگاه و مدارسه مشکلات اقتصادی مثل احتمال واردات بی رویه بر عهده مسئولین جبهه اقتصاد و .... اگر این برجام واقعا خوب نیست که اول از همه رهبری ردش می کردن . |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۱۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اولاً رهبر دیگه به چه زبونی بگه؟
دوم این که امام علی که امام علی بود رو مجبور کردن نظر ابوموسی رو بپذیره و حکومت رو بده به معاویه. ایشون که فقط سید علیه. سوم این که فقط کافیه توی یکی از سایت های خبری عضو بشین تا ببینید در عرض کمتر از 24 ساعت هر جا پرزیدنت حرف میزنه، رهبر خلافش رو میگه و هر جا رهبر حرف میزنه پرزیدنت با ساز خودش میرقصه. چهارم این که منم با برجام موافق نیستم. یعنی خیر. چرا؟ چون من به عنوان یک زن 1 درصد اگه امنیت من و خانواده ام زیر سوال بره و خطرناک تر بشه، شبها خوابم نمیبره و تمام فکر و ذکرم اینه که اگه با ما هم مثل زنان آمرلی و زنان ایزدی رفتار کنن، ما میخوایم چی کار کنیم؟ هر مردی اگه نگران از دست دادن جون و مالشه، هر زن نگران از دست دادن شوهرش و بی آبرو شدن خودش و تجاوز به فرزندشه. شماها هرگز درک نخواهید کرد اگر با این برنامه فقط یک قدم داعش و یا آمریکا به خانواده من نزدیک بشه، من چه خواهم کشید. بپذیرید که امنیت کشور با انجام برجام خطری میشه. من ترجیح میدم نه با کشوری ارتباط داشته باشم و نه اونا با من ارتباط داشته باشن، خودمون بکاریم و خودمون نون خشک تو آب تیلیت کنیم و بخوریم، اما امنیت من و خانواده ام متزلزل نشه. اما بقیه مثل این که دوست دارن ریسک کنن و با همه دنیا در تعامل باشیم. من از این عزیزان یه سوال میخوام بپرسم: با تعامل با دنیا میخوایم چی رو بدست بیاریم که الآن نداریم؟ مرغ و دلار و گندم؟؟ یا لباس و دختران لخت و عیاشی؟ طبیعت زیبا؟ ابنیه تاریخی؟ نفت؟ ما از ارتباط با دیگران چی میخوایم؟ چه هدفی داریم؟ جز این که نفتمون رو میبرن و فرهنگ بی فرهنگیشون رو در قالب البسه به ما تزریق میکنن؟ جز این که پولمون رو میگیرن و ایمانمون رو میبرن؟ اگرم لوازم یدکی هواپیما مشکله که این همه جوون تحصیل کرده بیکار و این همه ماده اولیه. بسم الله... خودشون مهندسی معکوس کنن و قطعاتش رو قالب ریزی کنن و عینش رو بسازن. دیگه پرینتر 3 بعدی هم میتونه کمک کنه. اگه ما با دنیا در ارتباط نباشیم چی رو از دست میدیم؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۱۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد می شه یکی از دوستان که در مورد متن برجام اطلاعات کافی داره یک کانال تو تلگرام درست کنه.
شدت فراگیری مطالب تو اون فضا، می تونه به آگاهی بخش حقیقت طلب جامعه خیلی کمک کنه. |
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۱۳/مهر/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام دوستان من مخالف هستم به چند دلیل البته نمیدونم تا چه حد درسته ولی با توجه به انچه که میدونم نظر میدم به قول قران فاعتبروا عبرت از اینکه هیچ وقت شیطان دلسوز انسان نیست وبه قول امام خمینی حتی اگر تمام امریکارا مسجد بسازند وبرسرهرمسجد نوای الله اکبر بلند شود بازهم شعار مرگ بر امریکا خاموش نشود دشمن منتظر اشتباه ماست واشتباه دراین برهه زمانی اصلا معنی ندارد پای میز نشستن با شیطان کلا مشکل دارد بخصوص با کسانی که دشمنی هایشان اشکارهم هست پای شیطان نباید به سرزمینی بازشود که خون بهترین یاران ما دران ریخته شده انهم با فرش قرمز !!!!زمزمه های حذف شعار مرگ برامریکا براین مساله صحه میگذاره که شیطنت انها ریز ریز داره ادامه پیدا کرده به قول استاد رائفی پور دیگه باید چه کارمون کنند تا بفهمیم که انها دوست ما نیستند درواقع نبوده اند نیستند و نخواهند شد دشمنی دیگه چه جوری باید باشه ولی اگر کسی از ایران دوست داشته باشه که با امریکایی صفت ها رابطه ایجاد بشه چه دانا براین امرو نیت پلید دشمن ها چه بی خبر بداند ما پیرو ولی فقیه هستیم واصلا مهم نیست کی عهده دار دولت باشه ما قبلا هم نشان دادیم که اگر دولتی ولایت فقیه نخوادوگوش به فرمان نباشه چطور کنارزده خواهد شد ما تاپای جان از سید علی دفاع خواهیم کرد چه دولتی دوست داشته باشد چه نداشته باشد اگر اقا صبر میکند ما هم صبر میکنیم واگر میفرماید که با خشم برخورد میکنیم همه جبهه هارا پر میکنیم فقط هیچ کسی لحظه ای فکر نکند که میتواند مردم ایران را فریب بدهد حتی اگر همه جا را پرکنند که ازنظر دیپلماسی بی نظیر بوده اند چشمان همه بیدار است نهم دی ها درراه خواهد بود |
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۱۵/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۴ ۱۸:۲۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
ریزش بسیاری از افراد چه خواص و چه عوام به دلیل عوامفريبی یک عده در آستانه ظهور حضرت مهدی عج که به محض ظهور آن عزیز خداوند جنگ با فرعون های زمانرا به رهبري ولی خود آغاز می کند متاسفانه یک عده با سهل انگاری دچار ریزش شده و خیال می کنند معامله با شیطان بزرگ امری ممکن است خدا و شيطان در یک طرف نیستند که بعضی فکر می کنند با دوستی با شیطان بزرگ همچنان موحد هستند چه برسد به مسلمان یا شیعه! در آینده باید منتظر اتفاقات بزرگی بود کسانی که به دوستی با شیطان بزرگ فکر می کنند بدانند مغضوب حضرت هستند حتی اگر هر روز به حضرت سلام دهند! پس فکری به حال دین خود کنید که منافقین جدید و عوام فريب آن را ضایع نکنند این همان فتنه آخرالزمانی در ایران است که باعث رنج مومنان حقیقی خواهد بود و کسانی که به وظایف سیاسی خود عمل کنند یقیناً از سربازان حضرت خواهند بود دین خود را به چه می فروشند به وعده های شیطان بزرگ! هيهات که چه بد معامله کردند مومنان به وعده ها و نصرت های الهی ایمان دارند و مطامع زود گذر دنیا را طلب نمی کنند و منتظر فرج خدای متعال می مانند |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۱۷/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۴ ۲۰:۴۵ توسط بندگی.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۵/مهر/۹۴ ۱۸:۲۱)قلب نوشته است: متاسفانه یک عده با سهل انگاری دچار ریزش شده و خیال می کنند معامله با شیطان بزرگ امری ممکن است سلام دوست عزیز چند سوال: 1- منظورتون از معامله و دوستی با شیطان بزرگ، برجام هستش؟( اگر بله میشه توضیح بدید کدام قسمت (های) برجام مستلزم دوستی با آمریکاست؟) 2- منظور از نرمش قهرمانانه رهبری چیه؟(فارغ از دیدگاه های شخصی) 3- برجام در کل خلاف آن است؟(فارغ از دیدگاه های شخصی) |
|||
|
۲۲:۱۴, ۱۷/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۴ ۱۱:۳۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۷/مهر/۹۴ ۲۰:۴۰)بندگی نوشته است: سلام دوست عزیز چند سوال:سلام اگر بنا باشه توضیحی داده بشه بسیار مفصل است که چند کتاب میشود 1-شما اسمشو هرچی می خوای بزار هر کاری به غیر از دشمنی با شیطان بزرگ خلاف اصل قران است 2-رهبری چندوقتی یه بار سخنرانی می کنن شما فقط نرمش قهرمانانه یادتون مونده !! 3-برجام هرچه باشد یعنی کم اوردن بعضی اگر هم موثر باشد بسیار کوتاه است شاید 1 سال همین الان در کنگره چندتا تحریم به بهانه حمایت از حزب الله لبنان تصویب کردن شما زنده منم زنده 1سال دیگه میبینم شمارو |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۸/تیر/۹۵
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
باسلام من با برجام موافقم چون دوران پیشا برجام تمام شد وملت ایران دولتی جدیدرا انتخاب کرد که با تغییری که در سیاست کلی نظام پیش آمد توانستند مشکل جهانی علیه ایران را خاتمه دهند ولذا برجام فارغ از هر نتیجه داده مقبول ملت ایران است ورهبری هم پذیرفتند موفق باشید
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.