|
بازیگر فیلم های غیراخلاقی در ایران
|
|
۰:۵۲, ۹/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نمیدانیم افتخار کنیم یا تاسف ! به هر حال توان دکترای ما به حدی رسیده است که یک بازیگر مستهجن آمریکایی پامیشه میاد ایران تا عمل زیبایی انجام بدهد ! و بعدش کلی از ایران تعریف کند کدام بازیگر زن فیلم های مستهجن در ایران بود ورود قانونیورود او هرچند قانونی و با ویزا بوده اما جا داشت نهادهای ناظر بیشتر از این برای ورود همچین اشخاصی نظارت داشته باشد، متاسفانه در چند سال اخیر کشورهای غربی و آمریکایی با نشانه گرفتن فرهنگ عفاف و زندگی جوانان، براحتی فیلم های غیراخلاقی را از طریق شبکه های مجازی در اختیار انها قرار می دهندوی سفرش را شگفت انگیز میداند و مردم ایران را سخاوتمند نامید ! |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۱۲, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۵ ۲۳:۵۳)A L I نوشته است: جهت اطلاع... دیگه بدتر... مگه اینجا طویله است که هر کی سرشو بندازه پایین و بیاد؟؟ اون خبرنگار اسرائیلی هم با یه اسم دیگه و تابعیت آمریکایی اومده بود ایران. وزارت خارجه که نباید فقط مسئول اسم آدمها باشه. این نشون میده هر جاسوس و هر خرابکاری به راحتی میتونه با یه اسم دیگه وارد ایران بشه. یعنی نمیشه استعلام کرد؟؟ کندی چارمز معلومه که اسم هنریه. کندی یعنی آبنبات و چارمز یعنی افسونگر یه نفر واقعا باید یه تخته اش کم باشه که فکر کنه ایشون با نام هنریش پاسپورت میگیره. و وزارت خارجه ما باید نادون باشه که مثلا اسم کندی چارمز رو بذاره تو لیست سیاهش. بااااید هویت اصلیشون رو بلاک میکردن و ویزا نمیدادن. مثل مهمانهای افق نو. ضمنا... جناب بیدل ژورنالیست گرام یه سرچ ساده از اسم انگلیسی ایشون ما رو متوجه میکنه که از سی ان ان و میرور تا هزار تا خبرگزاری دیگه تیتر زدن که بازیگر پورن استار به ایران رفت. این برای ما یعنی خیلی بد. همین یه کارمون مونده پورن استار به ایران وارد کنیم. بعدشم... آرایشگر و آرایشگری تو آمریکا قحطیه که اومده ایران واسه آموزش آرایشگری؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
حرفهای جدید "کندی چارمز" بازیگر هالیوودی از سفرش به ایران
کندی چارمز زمانی که شنید علت سفر او به ایران جراحی بینی اعلام شده است، عصبانی شد. به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از دیلی میرر؛ کندی چارمزبازیگر فیلمهای هالیوودی چند روز گذشته با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود گفت سفری به ایرانداشته است. برخی از رسانهها در ایران با انتشار این خبر گفتند علت سفر این بازیگر فیلمهای هالیوودی جراحی بینی بوده است. چارمز زمانی که شنید می گویند سفری مخفیانه به ایران برای جراحی بینی داشته خشمگین و عصبانی شد.
این بازیگر در اولین پست اینستاگرامیاش عکسی سلفی با عینک آفتابی و روسری منتشر کرد و نوشت: "من تعطیلات را در ایران سپری کردم. ایرانیان بسیار مهربان و بخشندهاند و حتی اگر تو را نشناسند هم هرکاری از دستشان بربیاید برایت انجام میدهند. بینی من صاف نیست و ایرانیان بهترین جراح بینی در جهان هستند ولی بینی من مشکلی ندارد". این بازیگر پس از مشاهده حجم انبوهی از نظرات در زیر پست سفر خود به ایران، آن را پاک کرد. |
|||
|
۱۳:۰۲, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۵ ۸:۱۲)ام ابیها نوشته است: دیگه بدتر...کندی چارمز نام استعاری هست که برای مدل ها و بازیگران پورنوگرافی انتخاب می شه. این اسم رو براساس ظاهر شخص انتخاب می کنن. این حماقته یکی الان بگه اسم شناسنامه ایش بوده. منتها تا حد امکان اسم شناسنامه ای این افراد منتشر نمی شه ولی می شه بدست آورد. خوب اون وزارت اطلاعاتی که تروریست ها رو چند هفته پیش توی ایران دستگیر کرد که می خواستن بمب کار بزارن همین نهاد توانایی جلوگیری از ورود این خانم رو نداشته؟ لابد دلیلی بوده که توجهی بهش نکردن. هزینه اش نمی صرفید. حوصله نداشتن. یه چیزی بالاخره بوده. بعدشم ![]() شما از نظر منطقی سیستم بازرسی مرزی رو زیر سوال بردی که خانم. اونجا یه لیست از black name ها هست. کسایی که قوه قضاییه و نهاد مربوطه ابلاغش کردن - مثل دادگستری - الان انتظار دارید این نهاد ها بسیج بشن تمام بازیگران این مدلی رو توی لیست ببرن؟ فکر هزینه اش هستین؟ فکر وقتی که می بره هستین؟ یا انتظار دارین برای هر شخصی که وارد خاک می شه، ایرانی که دسترسی به هیچ منبع اطلاعاتی جهانی نداره و همین الانشم روی منابع خودش سرپا هست، برای تمام اون اشخاص بره تحقیقات که این کیه چی کاره اس؟ نمی صرفه خانم در ضمن. هرجا که خبری در کرده باشن لطفا به هشتگ ها و tag های اون خبر توجه کنید. بهش می گن خبر زرد. خبری که اصلا برای کسی مهم نیست. مسلما همه خبرگزاری های بزرگ همچین بخشی رو دارن برای علاقه مندان. باز من شک دارم لطفا لینک اون خبرهای cnn و bbc رو بهم برسونید شاید از دستم در رفته پ.ن: شما مثل اینکه اولین بارته با همچین اتفاقاتی روبرو می شید؟ پ.ن: من ژونالیست نیستم خانم. جایی هم مقاله نمی دم. فقط تحلیل می کنم پول درمیارم |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
در اینکه ایران و جراحان زیبایی ایران بخصوص بینی جزو ماهرترین جراحان هستن که شکی نیست اونم به خاطر تعداد عملها و سختی عملها
![]() اما واسم سواله ایشون چرا بورلی هیلزو ول کرده این همه ریسکو پذیرفته اومده ایران! در هرصورت جالب نبود.کشور ما لیاقتش بشتر از ایناس کاری به مسایل سیاسی و مذهبی ندارم اما خاک اینجا فارق از هر دینی حرمت داره..حداقل اگه نمیتونیم مشکلات داخلیمونو حل کنیم یه مشکل از امریکا وارد نکنیم!! |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱۲/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۵ ۱۴:۵۱ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
۱. قصدم توهین نبود و واقعا فکر کردم خبرنگارید.
۲. این هم منابع: Mirror daily mail Sun Russia Today The Time آرایشگری یا عمل دماغ هم فرقی بینشون نیست. تو این مملکت میلیارد میلیارد میدزدن و چیزی هم که زیاده وقت که تلف بشه. یکم از این وقت و هزینه رو بذارن واسه آپدیت کردن لیست سیاه ورود به ایران. علی الخصوص معروف هاشون. |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:آرایشگری یا عمل دماغ هم فرقی بینشون نیست.خوب بیان خرج کنن. ما که بخیل نیستیم. در هر صورت این پوله تو جیب من نمی ره چه خرج اون لیسته بشه چه خرج دختر صفدر حسینی |
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۱۲/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۵ ۱۸:۱۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:With a reputation for low-cost, high-quality surgery, Tehran has been described as the 'nose job capital of the world'.به تهران میگن "پایتخت عمل بینی جهان". اون وقت ما خودمونو قبول نداریم. این ماجرا باعث شد مردم عکسای ایشونو سرچ کنن و باهاش آشنا شن. به هر چی اعتراض کنی نتیجه عکس میده. |
|||
|
|
۱۱:۱۹, ۱۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۵ ۱۲:۱۱)فاطمه خانوم نوشته است: حرفهای جدید "کندی چارمز" بازیگر هالیوودی از سفرش به ایران سلام طبق اون عکسی که این خانوم گرفته و توضیحاتی که داده گفته برای عمل زیبایی بینی اومدم ایران چون گفتن ایران بهترینه!! حالا چی شده که گفته برای تفریح اومدم!!!!! این اخبار باهم تناقض داره!!!! در هر صورت بره به درک حیف وقت که آدم بزاره پای این خبرا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال غیراخلاقی در تلگرام عامل قتل «ستایش» بود | قلب | 73 | 19,404 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|

![[تصویر: ircnd-photokade-500x647.jpg]](http://photokade.com/wp-content/uploads/ircnd-photokade-500x647.jpg)