کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیدار «مریم رجوی» و «محمود عباس» در پاریس
۱۵:۴۵, ۱۰/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۵ ۱۵:۴۶ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع فلسطینی از دیدار «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با «مریم رجوی» سرکرده گروهک منافقین خبر دادند.

خبرگزاری «صفا» نزدیک به جنبش حماس اعلام کرد که «در دیداری نادر، محمود عباس شامگاه شنبه (دیشب) در مقر اقامتش در پاریس، پایتخت فرانسه، با مریم رجوی» دیدار کرد.

طبق این گزارش، محمود عباس، سرکرده منافقین را از آخرین تحولات منطقه خاورمیانه بخصوص مسائل فلسطین از جمله طرح فرانسه برای سازش مطلع کرد.

در مقابل مریم رجوی نیز عباس را در جریان اجلاس سالانه منافقین که اخیرا در پاریس و برای اولین بار با حضور گسترده و علنی مسئولانی از دولتهای عربی مثل ترکی الفیصل رئیس اطلاعات پیشین عربستان برگزار شد، قرار داد.

در این خبر به جزئیات بیشتری اشاره نشده است.
[تصویر: 4917860_134.jpg]

http://www.farsnews.com/13950510000333
http://www.yjc.ir/fa/news/5714481/%D8%AF...9%8A%D8%B1
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، vahrakan ، MohammadSadra ، میثم2
۱۹:۲۲, ۱۰/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #2

مشاور وزیر امور خارجه کشورمان گفت: محمود عباس با توجه به رویکرد و سابقه ای که از خود نشان داده است به خوبی ثابت کرده است که دست نشانده آمریکا است به گونه ای که اسنادهمکاری وی با آمریکا در لانه جاسوسی پیش از انقلاب کشف شد و مشخص شد که وی مامور CIAاست.

خبرگزاری میزان، حسین شیخ الاسلام مشاور وزیر امور خارجه کشورمان درباره دیدار شب گذشته محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین اظهار کرد: یک خط و جریان فکری به نام منافقین از اول پیروزی انقلاب اسلامی در مقابل جمهوری اسلامی ایران مواضع خصمانه ای را اتخاذ کرد که این رویکرد تا به امروز نیز وجود دارد.

وی افزود: این جریان فکری رویکرد و برنامه های خود را با حمایت عناصر آمریکایی، اسرائیلی و سعودی طراحی و برنامه ریزی می کند چنانکه شاهد بودیم گروهک منافقین بعد از انقلاب حملات تروریستی متعددی را علیه مردم و مسئولین جمهوری اسلامی ایران انجام دادند که ترور شهید رجایی و باهنر یکی از موارد آن محسوب می شود.

مشاور وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه گروهک منافقین قصد نابودی انقلاب ایران را دارد، تأکید کرد: شاهد بودیم که عناصر این گروهک تروریستی در زمان جنگ تحمیلی نیز به آغوش صدام رفتند و علیه ملت ایران جنگیدند. از این رو دشمنی آنها با ایران با حمایت غرب هنوز ادامه دارد.

شیخ الاسلام تصریح کرد: اینکه یک جناح فلسطینی سازشکار با صهیونیست ها که با فشار آمریکایی ها تسلیم اسرائیل شده است امروز در مقابل خط مقاومت ایستادگی می کند و با عنانصر تروریستی دیدار می کند دور از انتظار نیست.

وی تأکید کرد: محمود عباس با توجه به رویکرد و سابقه ای که از خود نشان داده است به خوبی ثابت کرده است که دست نشانده آمریکا است به گونه ای که اسنادهمکاری وی با آمریکا در لانه جاسوسی پیش از انقلاب کشف شد و مشخص شد که وی مامور CIAاست از این رو دیدار وی با مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین دور از انتظار نبود.

مشاور وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه درعرصه روابط بین کشورها با برخی جریانات و گروه های تروریستی روابط پنهانی وجود دارد گفت: شاهد هستیم که بسیاری از جریانات تروریستی و سیاسی روابط پنهانی مخفی را در طی سالهای متمادی با کشورهای مختلف برقرار می کند که در مقطعی از زمان این روابط علنی و آشکار می شود به گونه ای که در حال حاضر به طور مثال روابط پنهانی آل سعود و رژیم صهیونیستی به صورت علنی صورت می گیرد.

شیخ الاسلام تاکید کرد: بدون شک باید این موضوع برای مردم روشن باشد که روابط بین محمود عباس با گروه های تروریستی و اسرائیلی های روابط پنهانی بوده است که امروز آشکار شده است.

وی افزود: این اقدام محمود عباس بدون شک با توجه به شخصیت ظلم پذیر وی و اینکه به راحتی در برابر غرب و اسرائیل تسلیم می شود صورت گرفته است از این رو به طور حتم جریان حامی وی و خودش با این اقدام اخیر ضررهای زیادی را متحمل خواهند شد.

مشاور وزیر امور خارجه کشورمان پیرامون اینکه ایران چه موضعی را باید درباره این موضوع اتخاذ کند تأکید کرد: با توجه به شخصیت متزلزل و ضعیفی که از محمود عباس وجود دارد بدون شک جمهوری اسلامی ایران نباید در باب این موضوع وارد عمل شود.

http://www.asriran.com/fa/news/483209/%D...9%88%DB%8C
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Anti gods ، vahrakan ، MohammadSadra ، میثم2
۱۲:۱۵, ۱۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
کجا هستند آن کسانی که این چند روز، اقدام خائنانه محمود عباس را به پای مردم فلسطین نوشتند و به این بهانه، هر چه دلشان خواست علیه ملت مظلوم فلسطین عقده گشایی کردند؟!
یانیه مشترک ده تشکل انقلابی فلسطینی علیه اقدام محمود عباس (دیدار با سرکرده منافقین): دوشادوش ایران می‌ایستیم
تشکل انقلابی فلسطینی تحت عنوان «ائتلاف گروه‌های مقاومت فلسطینی» از اقدام محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای دیدار با مریم #رجوی سرکرده سمخا (سازمان مجاهدین خلق) انتقاد کرده و آن را عملی دیکته‌شده از سوی عربستان توصیف کرده‌اند.
ائتلاف گروه های فلسطینی دربرگیرنده این تشکل‌هاست:
1-جهاد اسلامی فلسطین
2-جبهه خلق برای آزادی فلسطین
3-جبهه خلق برای آزادی فلسطین فرماندهی کل
4-جبهه مبارزه مردمی فلسطینی
5-سازمان صاعقه
6-حزب کمونیست انقلابی فلسطین
7-جبهه دمکراتیک برای آزادی فلسطین
8-جنبش فتح انتفاضه
9-جبهه آزادیبخش فلسطین شاخه ابونضال الاشقر
10-حماس

ائتلاف گروه های مبارز فلسطینی در بیانیه خود تاکید کردند: کمک های جمهوری اسلامی ایران به مسئله فلسطین و مقاومتش که از زمان پیروزی اش آغاز شده است فراتر از هر کشور عربی بوده و هست. در حالیکه اقدام محمود عباس در دیدار با آنچه که به اپوزیسیون ایران خوانده می شود، بیشترین زیان ها را به مسئله فلسطین وارد کرده و بیانگر حجم افول و سقوط و وابستگی سیاسی تشکیلات خودگردان است.
http://yon.ir/BpML
باز هم زمستان رفت و روسیاهی به زغال ماندBlush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، میثم2
۱۸:۲۴, ۱۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #4

سلام
یه سوال: آیا اکثریت مردم فلسطین خواهان دخالت ایران اند؟ آماری در این مورد وجود داره؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۸:۴۶, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:آیا اکثریت مردم فلسطین خواهان دخالت ایران اند؟ آماری در این مورد وجود داره؟
هیچ آماری در این مورد وجود نداره و تاحالا هیچ نهاد بیطرفی نیومده یه نظرسنجی بذاره و نظر مردم رو در این مورد بپرسه
بماند که توی دنیا هیچ نهاد بیطرفی وجود نداره...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۲۰:۳۱, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #6

دیدار خائن با خائن!
خوب به هم میان. همین شیطان است که نگذاشته مقاومت در کرانه باختری شکل بگیرد. باید مردم کرانه باختری مثل مردم غزه تشکیلات خودگران رو اخراج کنن تا مجبور بشن برن تل آویو و حیفا!! جاشون همونجاست تا زمانیکه کل فلسطین رو آزاد کنیم

(۱۳/مرداد/۹۵ ۱۸:۲۴)سعدی نوشته است:  سلام
یه سوال: آیا اکثریت مردم فلسطین خواهان دخالت ایران اند؟ آماری در این مورد وجود داره؟
اولا دخالت یعنی چه؟ چیزی از فلسطین باقی گذاشتن که براش نظرسنجی کنیم!؟ فعلا همین که مردم فلسطین رو نکشن، برای ما بزرگترین چیزه
اگر اینکه ما مخالف کشتار و اخراج مردم فلسطین هستیم، اسمش دخالته، اینکه آمریکا ده هزار کیلومتر خارج از کشورش هر جای رو به اسم مبارزه با تروریسم بخواد بمباران میکنه چیه؟ دخالت همراه با کشتار؟؟!!!

حتی اگر مردم فلسطین بگن ما مخالف حمایت ایران هستیم، حمایت انسانی و حمایت از مظلوم، این مخالفت ارزش نداره
مثل گروگانی هست که اسلحه گروگانگیر روی سرشه و برای حفظ جونش هم شده مجبوره بگه ملت برید عقب!

[تصویر: gaza-iran.jpg]

[تصویر: 26901_178.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، میثم2
۲۱:۵۱, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #7

نقل قول:اگر اینکه ما مخالف کشتار و اخراج مردم فلسطین هستیم، اسمش دخالته، اینکه آمریکا ده هزار کیلومتر خارج از کشورش هر جای رو به اسم مبارزه با تروریسم بخواد بمباران میکنه چیه؟ دخالت همراه با کشتار؟؟!!!
اتفاقا ایران به صورت مسلحانه به قضیه وارد شده
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۲:۲۲, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #8

(۱۴/مرداد/۹۵ ۲۱:۵۱)سعدی نوشته است:  اتفاقا ایران به صورت مسلحانه به قضیه وارد شده
هواپیماهامون اسرائیل رو بمباران کردن؟ موشک بارون کردیم؟
نیرو پیاده کردیم؟
جالبه حرفی میزنی که خود اسرائیل هم به این صراحت هیچوقت ادعا نکرده یا حداقل من نشنیدم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۳:۳۷, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #9

خب حزب الله لبنان مال ایرانه. اتفاقاً هم رهبر به این موضوع اشاره فرموده اند و هم سید حسن نصر الله.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  صدها کشته در پاریس، حاصل 4 سال بازی غرب با داعش علائم ظهور 49 17,020 ۱۵/آذر/۹۴ ۱۹:۱۰
آخرین ارسال: MEEAAD
  کشته شدن 12 نفر در حمله مسلحانه به دفتر یک مجله در پاریس Ali#59 88 26,911 ۱۹/دی/۹۳ ۰:۱۷
آخرین ارسال: Hadith
  افتتاح بوتیک "پاریس هلیتون" در مکه مکرمه ! بچه شیعه 4 3,173 ۱۶/آذر/۹۱ ۲۰:۳۲
آخرین ارسال: maapor

پرش در بین بخشها:


بالا