|
آن چه ریو مایل نیست دنیا ببیند...(روی دیگر المپیک برزیل)
|
|
۰:۵۴, ۱۶/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ویدئویی جالب و تکان دهنده از وضعیت مردم محلی برزیل در خلال المپیک
تصاویری از ویدئو ![]() کشیده شدن دیوار، بین قسمت فقیر نشین و سایر قسمت ها... ![]() و بدتر شدن اوضاع، با طرح جدید ساخت "پارک لوس المپیک" در جنوب غربی و بیرون راندن مردم محلی... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از دوستان تالار تقاضامندم که اگر این ویدئو رو مفید دیدید، اقدام به تهیه زیرنویس فارسی نمایید تا تعداد افراد بیشتری از این موضوع با خبر بشن. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۰۸, ۲۰/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۵ ۱:۰۱)فرشته ی عذاب نوشته است: اصلا خوندید چی گفتم ؟ من که حرفی نزدم. باشه اصلا شما خوب. همایش های ما 6 میلیارد هزینه داره. ولی من دوست دارم یخه ی اون طلبه ای رو بگیرم که با 4 میلیارد تومن می خواد ریاضت بکشه، علم دین پاس کنه و 10 سال بعد بیاد بالاسر من بهش بگم "حاج آقا" که بله با 4 میلیارد تومن شما چه سختی هایی کشیدی تو این مدت که به این درجه از عرفان و فضل رسیدی. البته بماند ولی ما هم از پشت کوه نیومدیم. می دونیم همایش و کنفرانس چقدر هزینه داره حداقل یکی برگزار کردیم و تعدادی هم جزو کادر بودیم با زیر 100 میلیون هم همایشی برگزار شده که تا سال بعدش همه تحسینش کنن. شما هم برید نگران پول کرسنت باشید اگر حقمون رو ازشون گرفتید دعاتون می کنم کار خیلی خوبی می کنید، از طرف من یه پس گردنی هم به صفدر حسینی بزنید |
|||
|
۱۸:۵۹, ۲۰/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۵ ۱۴:۴۳ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۵ ۸:۰۸)Bidel.s نوشته است: من که حرفی نزدم. باشه اصلا شما خوب. همایش های ما 6 میلیارد هزینه داره.اولا حالا چه فرقی داره صد میلیون یا چند صد میلیون یا چند میلیارد !!! یه جوری به رقم گیر میدید انگار صد میلیون خرج اضافی توجیه داره !!! ثانیا بنده در مورد ریال و تومن اشتباه کرده بودم . 2 میلیارد ریال بوده نه 2 میلیارد تومن . این هم خبرش : ارتباطات مجازی؛ صرفه جویی واقعی http://www.sabainfo.ir/fa/news/77678 نقل قول:برآوردهای کارشناسی نشان می دهد که سالانه حدود 20 همایش ضروری و لازم الاجرا در بخش آب کشور برگزار می شود که با محاسبه هزینه های آشکار برگزاری این گونه همایش ها از قبیل: ایاب و ذهاب، پذیرایی، پرداخت حق مأموریت، هزینه های اجاره سالن و مجری و از همه مهم تر هزینه فرصت هایی که در این برنامه ها صرف می شود و می تواند به امور مهم تر دیگری اختصاص یابد، هرکدام حدود 2 میلیارد ریال هزینه در بر دارند. بعد منطقتون چی بود که نتیجه گرفتید اگر شما یک همایش برگزار کنید که زیر 100 میلیون بشه ، همایش های دیگران هم زیادتر نمیشه ؟؟؟ ولخرجی های احمدی نژاد به دولت یازدهم سرایت کرد/ 450 میلیون برای یک همایش! http://www.fardanews.com/fa/news/371886/ همایش میلیاردی هم خیلی داشتیم http://www.fardanews.com/fa/news/249370/ http://www.fardanews.com/fa/news/249050/ پس من ریال و تومن رو با هم اشتباه کردم اما شما هم پیش از اینکه سوءظن ببرید که دروغ گفتم احتمال بدید که اشتباه شده باشه و مطمءن نگید که من دروغ گفته ام !!! واقعا متعجبم که تا حالا " همایش میلیاردی " حتی به گوشتون هم نخورده بود !!! حالا چه فرقی داره که سه تا برگزار میشه و هزینه اش میشه 6 میلیارد يا 20 تا برگزار میشه و هزینه اش میشه 4 میلیارد ؟؟؟؟ ایراد بنی اسراءیلی وسط دعوا ؟؟؟ (۲۰/مرداد/۹۵ ۸:۰۸)Bidel.s نوشته است: ولی من دوست دارم یخه ی اون طلبه ای رو بگیرم که با 4 میلیارد تومن می خواد ریاضت بکشه، علم دین پاس کنه و 10 سال بعد بیاد بالاسر من بهش بگم "حاج آقا" که بله با 4 میلیارد تومن شما چه سختی هایی کشیدی تو این مدت که به این درجه از عرفان و فضل رسیدی.اولا یه جوری میگید 100 میلیون ، انگار کم پولیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین همایش به قول خودتون زیر 100 میلیون هم اگر غیرواجب بوده (علمی و پژوهشی یا مذاکراتی نبوده) خیلی بیخود و اشتباه بوده چون صرفا کمتر بودنش از دیگران هیچ دردی رو دوا نمیکنه و بلکه در هر حال نباید چنین خرجهایی در صورتی که میشه ازشون حذر کرد از بیت المال دود بشن ، در حالی که کارگر و رفتگر و معدنچی در همین مملکت دارن زیر 1 میلیون و حتی تا 700 800 هزار تومن حقوق میگیرن ثانیا شما خرج شدن 100 میلیون تومن برای اینکه چند نفر چند روز در یه همایش شرکت کنن رو کار درست و مایه مباهات و افتخار میدونید ، اما برای (اگر نامه راست باشه) ساختمان یک مرکز عام المنفعة که در طی چندین دهه میخواد توسط چندین هزار نفر هرکدوم به مدت چند سال مورد استفاده قرار بگیره اشکال میگیرید اون هم نه ایراد و اشکال منطقی بلکه با لحن بی ادبانه بهشون تهمت میزنید انگار درخواست کمک نبوده و اختلاس بوده !!!! مگه 4 میلیارد رو میخوان بذارن تو جیب شخصی ؟؟؟؟ مگه خواستن قصر بسازن(مثل مرقد امام) ؟؟؟؟ هر وقت کتابخونه شون رو مثل قصر ساختن یا خرج اضافی کردن برید یقه شون رو بگیرید ! واقعا دنیای جالبیه که هزار برابر این پولها رو دارن میخورن ، بعد به بودجه تاسیس مرکز فرهنگی گیر میدن !!!! کلا معلوم شد مشکلتون با چیه مشکلتون فقط با اینه که داره در اون مرکز به اسم مذهب کار انجام میگیره وگرنه در نوشته قبلمم گفتم که هزینه یه فصل از یه باشگاه فوتبال مسخره خیلی بیشتر از این میشه (قراردادهای هر یک از بازیکنان مشهور شاید توی همین مبالغ باشه) اونجا دود میشه میره هوا اما شما مشکلتون با این نیست که چندین میلیارد پول از بیت المال دود بشه ، مشکلتون با اینه که اسم مذهب روی اونه و میخوان برای تبلیغ صحیح مذهب ، انسان تربیت کنن . وگرنه خودتون رو به اون راه نمیزدید که نشنوید که درخواست قانونی کمک یکی نیست با اختلاس !! و ساختن چیزی که میخواد استفاده بشه یکی نیست با دود شدن و اسراف شدن توی همایش های غیرضروری و ورزش قهرمانی خرج شدن پول برای ساختن مدرسه و کتابخونه رو نمی پسندید ؟ برای شماها همون بازیگرا و فوتبالیست ها خوبن . همون بازیگرا که توی سینما و تلویزیون فربه میشن و فرهنگ دنباله روهاشون رو سال به سال اباحه گرانه تر میکنن و این بلا رو سر وضع حجاب میارن و برای جشنواره های خارجی هم ضد مملکت خودشون تبلیغ میکنن . همون بازیکنا که میلیارد میلیارد توی گلوشون ریخته میشه ولی حتی بلد نیستن پاس بدن ! اصلا بد بازی کردنشون توی سرشون بخوره میرن توی مسابقات آسیایی پشت سر هم خطاهای زشت و غیرورزشی و بی احترامی میکنن ، مثل بازنده های بی جنبه عقده ای ، و به قدری برای مملکت آبروریزی میکنن که نبودنشون صد بار بهتر از بودنشونه ، و خروجی باشگاه هاشون هر سال و هر سال فقط تغییر نوع فحش ها روی سکوها هست همونا برای شماها خوبن اگر مشکلتون با پول بود اول به دزدها گیر میدادید بعد به مسءولین اسرافکار که چنین پولهایی رو میدن به فوتبالیست ها اعتراض میکردید بعد به همایش های میلیاردی که چندین بار در سال برگزار میشه بعد به امثال خودتون که به قول خودتون کمتر از صد میلیون تومن خرج بابت یک همایش درست کردید حتی صد مرتبه اون طرف تر هم نمیرسید به خرج چنین پولی برای چندین دهه برای چندهزار نفر که اگر رسیدید هم تازه باید بدون بی ادبی باشه و نه با لحنی که انگار اختلاس کردن !!!! (۲۰/مرداد/۹۵ ۸:۰۸)Bidel.s نوشته است: شما هم برید نگران پول کرسنت باشید اگر حقمون رو ازشون گرفتید دعاتون می کنم کار خیلی خوبی می کنید، از طرف من یه پس گردنی هم به صفدر حسینی بزنیدبا وجود امثال شماها عمرا !!!! وقتی شماها از هر حقه ی تابلویی بازی میخورید ، من به حقه بازها امید داشته باشم که از حقه دریغ کنن ؟؟؟؟؟ |
|||
|
۲۲:۴۰, ۲۰/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
جناب کاربری فرشته ی عذاب
من نمی فهمم چرا با من دعوا دارید؟ اولش که گفتید این پولی که تو اون نامه ذکر شده چیزی نیست. کلی همایش در اون حد انجام می شه من گفتم می شه خرج ها رو پایین آورد حالا اومدید به من می توپید که خرج اضافی کردم؟ شما از کجا می دونی از بیت المال خرج کردم 100 میلیون رو؟ ما مفهومی با نام "اسپانسر خصوصی" داریم امیدوارم درک کنید ![]() بحث رو هم تحریف نکنید. حتی اگر اون نامه واقعی هم نباشه همه ی ما کم و زیاد دیدیم از این مورد خونخواری ها حالا دوباره بیا داد بزن. همچین نقد می کنی انگار توی سایر موارد ما ساکتیم و صدامون در نمی یاد. من و شما یه فرقی داریم. شما در این موارد سعی می کنی ماست مالی کنی ولی من در هیچ موردی از این خوردن ها سعی نکردم ماست مالی کنم. اصولگرا اصلاح طلب صیهونیست حزب اللهی منافق. هرچی بوده گفتم |
|||
|
۱۳:۰۰, ۲۱/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
این ماجرای دیوار خیلی جدی شده!
الان موضوع بسیاری از فیلم های اخرالزمانی یا ادم های خوبی هست که قصد رد شدن از دیوار رو دارند تا به پشت دیوار نشینان ثروتمند اسیب بزنند یا برعکس! همین دوگانگی تحلیل رو سخت کرده! |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۲۱/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۵ ۱۱:۲۴ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۵ ۲۲:۴۰)Bidel.s نوشته است: من گفتم می شه خرج ها رو پایین آورد حالا اومدید به من می توپید که خرج اضافی کردم؟ شما از کجا می دونی از بیت المال خرج کردم 100 میلیون رو؟ ما مفهومی با نام "اسپانسر خصوصی" داریم امیدوارم درک کنیدبحث سر همایش های دولتی بود و برای همین وقتی شما از اون همایش گفتید ، اصلا دوزاری ام نیفتاد که ممکنه غیردولتی باشه ببخشید (۲۰/مرداد/۹۵ ۲۲:۴۰)Bidel.s نوشته است: جناب کاربری فرشته ی عذابمن نگفتم ناحقه و باید ماست مالی کنیم!!!!!!!!!!! من گفتم اصلا ناحق نیست یه نفر یه درخواست قانونی از یه مسءول کرده . رشوه نداده که بیت المال رو بدن بذاره توی جیبش !!! خواسته که بودجه ای که به همین کارها اختصاص داده شده و اختیارش دست این مسءول هست در اختیار اینا قرار بگیره شما این رو یکی میکنید با دزدی و اختلاس !!!!!!!!! این خیلی ناحقه . این قضاوت واقعا وحشتناکه تمام داعیه و دعوای من با شما سر همینه که به چه منطقی میگید این با دزدی یکیه ؟؟؟ وگرنه من کی گفتم ماست مالی کنید !!! شاید ندونید ، اما بنده بزرگترین انتقادات و اعتراضات رو به کسانی که شما اسم حزب اللهی روی اونا میذارید دارم . میدونید در مورد تمام اشتباهات ریشه ای دولت ها ، کسی که مسءول حراست از سیاست های کلی نظام هست هم بشدت مقصر شناخته میشه ؟؟ (وضعیت فرهنگ(حجاب ، البسه ، فیلم ها ، ...) ، اقتصاد بانکی بشدت بیمار ، تولید مایه ننگ (امثال ایران خودرو و سایپا) ، توافقات با غرب که منجر به شکست شد (توافق الجزایر ، کرسنت ، پروتکل الحاقی ، برجام ، ...) ، کمبود تولید ، ... ) و بعضی از این به ظاهر حزب اللهی ها که نادون یا خاءنند و به هر دلیل میگن که ولایت فقیه از اشتباه مبری هست و با امامت معصوم یکی میکنن ، به امثال ماها میگن خوارج !!!!! خوارج یعنی همون دار و دسته ابن ملجم لعنة الله علیه که بر ضد امام علی (علیه السلام) جنگیدن و در نهایت هم امام رو به شهادت رسوندن !!!!!! نادونا که از سر نادانی میگن ولی خاءنا به ما میگن خوارج که نامردانه تخریبمون کنن و از راه به درمون کنن . یه ماجرای خنده دار بگم یکبار با یکی از ضدولایت فقیه ها صحبت میکردم ، که میدونید بهش فحش های بد هم میدن و بی ادبی زیاد میکنن . اولش وقتی دید من موافق ولایت فقیه هستم فکر کرد که میخوام مشکلات کشور رو توجیه کنم اما در آخر وقتی بهش گفتم که رهبر به بهونه اینکه تفرقه نیفته نمیذاره ما با کسانی که فتنه میکنن برخورد کنیم و به دارودسته رفسنجانی (شامل دولت فعلی) که سال به سال روشون رو زیادتر میکنن فضا میده ، به عوامل فیلم هایی که اباحه گری و شوخی جنسی میکنن و سال به سال روشون رو زیادتر میکنن فضا میده ، به فروشندگان و تولیدکنندگان لباسهای سکسیستی که سال به سال روشون رو زیادتر میکنن فضا میده ، و ... و مشکل کشور اینه که نمیذاره که ما سر جاشون بشونیمشون ، وقتی این رو گفتم ، همون شخص که در ابتدا بی ادبی و نفرین میکرد ، وقتی دید که رهبر داره اونا رو از دست ماها حفظ میکنه ، برای سلامتی و طول عمر رهبر دعا کرد ![]() ![]() ![]() ![]() بنده هم دعا میکنم اما موافق اینکه ایشون به عوامل فساد اجازه فساد میدن نیستم ![]() ![]() ![]() ![]() هیچکس نمیتونه انکار کنه که ایشون مسءوله . اینکه بین خوب و بد تفرقه نیفته که دلیل نمیشه که بگیم خوب ها بذارن بدها هر غلطی دلشون خواست بکنن . اصلا چطور اتحاد بین خوب و بد ممکنه ؟؟؟ تا بخوایم بخاطر اتحاد بترسیم که تفرقه نشه !!!!! به نظرم کار رهبر در فضا دادن و زمان دادن به اونا کاملا اشتباهه و فقط داره باعث بیشتر شدن فساد فرهنگی و اقتصادی و بیشتر شدن شکاف و قطب در جامعه میشهخلاصه ، بنده اصلا طوری که شما در اول ظن می برید نیستم . من فقط یه مسءله منطقی گفتم . (۲۰/مرداد/۹۵ ۲۲:۴۰)Bidel.s نوشته است: اولش که گفتید این پولی که تو اون نامه ذکر شده چیزی نیست. کلی همایش در اون حد انجام می شهمن کی اینطور گفتم ؟؟؟ همین الان نوشته اولم رو هم نگاه انداختم خیر بنده نگفتم که چون کلی همایش در اون حد انجام میشه پس این مبلغ ها چیزی نیست حرف بنده ابدا فقط میزان مصرف نبود . بنده اول با مشروعیت مصرف کار داشتم من گفتم شما با همایش هایی که رییس ها بخاطر تبلیغات راه میندازن(یعنی دزدی اند) کاری نداشید و با درخواست قانونی برای کمک به ساخت مدرسه !! مشکل داشتید !!!!! اما به نظرم این اشتباه از بنده بوده که هم مشروعیت و هم میزان رو هر دو همراه با هم در یه جمله گفته بودم و این ابهام به وجود اومده بود که فقط منظورم میزان مصرف هست . خیر ، در گام اول ، منظورم از حیث مشروعیت مصرف هست و در گام دوم ، میزانشون رو هم که مقایسه میکنیم می بینیم که از حیث میزان هم اونا خیلی خیلیییییییی بدترن بذارید یک مثال هم بزنم که دیگه روشن روشن بشه فرض کنید که نظام تهیه و توزیع بودجه مثل سدها و شبکه انتقال آب هست من گفتم اگر یکجا می بینیم که رخنه های بزرگی در سدها و شبکه (کانال) های توزیع آب وجود داره (بانکها و ایران خودرو و سایپا و کرسنت و کرسنت 2 و ...) و جای دیگه می بینیم که لوله های قطور زیادی وسط بیابان هایی که هیچ حاصل خوبی نمیدن برای همیشه بیخودی باز گذاشته شده اند (همایش ها و باشگاه های بد حاصل پرخرج ضررده و ...) و جای دیگه می بینیم که میخوان یک لوله قطور رو بطور قانونی و با مجوز باز کنن تا باهاش یک زمین کشاورزی رو آبیاری کنن (خرج بودجه برای ساخت مدرسه) ، در این شرایط اگر ما دلمون برای آب میسوزه و میخوایم هدر نره ، حتی اگر فکر می کنیم که اون محصولات کشاورزی که اینا میخوان پرورش بدن (طلبه ها) به درد نمیخورن و باید محصولات دیگری کاشته میشد ، باز هم : اول ، هم از حیث مشروعیت و هم از حیث میزان ، خرابی سدها و شبکه های اصلی توزیع ، جایی برای فکر کردن به هدررفت از طریق لوله های قطوری که وسط بیابان باز گذاشته شده اند باقی نمیذاره ، و اگر سدها و شبکه های اصلی توزیع درست شد ، در این صورت : دوم ، هم از حیث مشروعیت و هم از حیث میزان ، لوله های قطوری که وسط بیابان باز گذاشته شده اند ، جایی برای فکر کردن به مصرف آب برای زمین کشاورزی باقی نمیذاره ، و اگر اون لوله های قطور وسط بیابان هم بسته شدن ، در این صورت : سوم ، موقع فکر کردن و بررسی میرسه (نه برخوردی که انگار دزد گرفته ایم!!!) که آیا این لوله قطور که بعضی ها میخوان برای کشت این محصول کشاورزی مجوزش رو بگیرن و بازش کنن ، با در نظر گرفتن ارزش این محصول (فعالیت اون موسسه) ، و با در نظر گرفتن میزان آبی که در اختیار داریم (میزان ثروت حقیقی کشور اگر نامشروع هدر نرفته باشه) ، باز شدنش صحیحه یا نه . لازم به ذکر نیست که اگر در اون حین دیدید که کسی اقدام به رشوه به مامور سازمان آب کرده بود یا خودش دزدکی لوله رو باز کرده بود ، کارش رو نامشروع تلقی کنید و در ردیف دزدی و اختلاس قرار بدید و تقبیح کنید . (۲۰/مرداد/۹۵ ۲۲:۴۰)Bidel.s نوشته است: حالا دوباره بیا داد بزن. همچین نقد می کنی انگار توی سایر موارد ما ساکتیم و صدامون در نمی یاد.نخیر اشتباه نکنید بنده نگفتم شما توی سایر موارد صداتون در نمیاد . این شما بودید که همچین اعتراض کردید که انگار این نامه جزء همون سایر موارد دزدی و مال مردم خوریه کسی که غیرمنطقی یه چیزی رو تعمیم داد بنده نبودم |
|||
|
۱۵:۲۹, ۲۱/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۵ ۱۳:۰۰)Islam نوشته است: این ماجرای دیوار خیلی جدی شده!اگر یادت باشه توی جام جهانی هم دیوار کشیده بودن تو مناطق شهر های بزریل. فکر کنم همزمان با نسل کشی اسرائیل هم بود. دیگه عادی شده برای همه رسانه ها اروپایی یا آمریکایی نیستن که. بهتره بگم آدم نیستن کهنقل قول:نخیر اشتباه نکنید بنده نگفتم شما توی سایر موارد صداتون در نمیاد . این شما بودید که همچین اعتراض کردید که انگار این نامه جزء همون سایر موارد دزدی و مال مردم خوریهشما حالا بیا هی خط بکش. مرز بکش اینو از اون جدا کن من سه سال پیش یکی زد تو سرم گفت بفهم! اینا سر تو یه کرباسن. باورم نمی شد. تا بهمن پارسال. دیگه باید چه این اقشار طلبه و چه اون مسئولین بی شرف خیلی جان بدن تا کثافت کاری هاشون رو جبران کنن. من همه اینا رو یکی می دونم. فکر نکنم بتونید از داخل یه تاپیک زندگی منو عوض کنید. به اندازه کافی اعتماد کردم |
|||
|
۱۸:۳۱, ۲۱/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۵ ۱۸:۳۳ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۵ ۱۴:۳۴)فرشته ی عذاب نوشته است: میدونید در مورد تمام اشتباهات ریشه ای دولت ها ، کسی که مسءول حراست از سیاست های کلی نظام هست هم بشدت مقصر شناخته میشه ؟؟ (وضعیت فرهنگ(حجاب ، البسه ، فیلم ها ، ...) ، اقتصاد بانکی بشدت بیمار ، تولید مایه ننگ (امثال ایران خودرو و سایپا) ، توافقات با غرب که منجر به شکست شد (توافق الجزایر ، کرسنت ، پروتکل الحاقی ، برجام ، ...) ، کمبود تولید ، ... ) و بعضی از این به ظاهر حزب اللهی ها که نادون یا خاءنند و به هر دلیل میگن که ولایت فقیه از اشتباه مبری هست و با امامت معصوم یکی میکنن ،سلام این که فکر میکنید رهبری در این موارد کار خطایی کردن درست نیست، اینجا چند مساله مطرحه اولا رهبری طبق قانون مسئول مستقیم هیچ یک از موارد فرهنگ و بانک وایران خودرو و غیره نیستن و قطعا رهبری طبق قانون اساسی رفتار میکنن (اینکه اختیارات ولی فقیه باید بیشتر باشه درسته ولی فعلا تو این قانون نیست) و اصلا منطقی نیست تو همه موارد دخالت کنن و خودشون فرمودن قانون اساسی و منطق این اجازه رو نمیده و فقط تو موارد خاص دخالت میکنن که چندین بار هم این کار رو کردن دوما رهبر هیچ کدوم از مفاسد فرهنگی و اقتصادی و سیاسی رو به هیچ وجه تایید نکردن بلکه طبق دستورات و فرمایشاتشون که موجوده تو همه موارد به راه درست و اسلام توصیه و تکلیف کردن بنابراین به هیچوجه نمیشه مستقیم به رهبر چسبوند تو برجام هم دیدیم که رهبری شروطی گذاشتن که اگه عمل میشد مشکلات کمتر بود سوما مسئول مستقیم اون مسائل افرادی هستن که طی انتخابات رسمی انتخاب شدن نه از طرف رهبری، نمیشه این رو با یه نظام پادشاهی مقایسه کرد و همه رو انداخت گردن شخص اول مملکت چهارم جایی که مسئول رسمی و منتخب مردم کار غلطی میکنه و جو عمومی جامعه پشت اون کار غلط هست نمیشه گفت رهبر تو این مورد حتما باید از اختیارات خاص خودشون استفاده کنن بلکه باید مصلجت جامعه در نظر گرفته بشه و رهبری طبق مصلحت رفتار میکنن این موضوع که بگیم حتما باید از اختیارات خاص استفاده میکردن و اگه نکردن خلاف اسلام هست و مصلحت معنی نداره، این با سیره ائمه معصومین کاملا متضاده 1- امام علی (علیه السلام) وقتی خلافت ازشون غصب شد به خاطر مصلحت جامعه و جلوگیری از تفرقه و کمبود یار سکوت کردن و آیا خلاف کردن؟ ضربه ناشی از جکومت غیر امام کم بود؟قطعا اینطور نیست 2- تو جنگ صفین با اجبار خواص که مردم پشتشون بودن امام علی (علیه السلام) مجبور شدن جنگ رو متوقف کنن در حالی که داشتن پیروز میشدن، اینجا میتونید بگید امام خطا کردن؟ میتونید بگید اتحاد غلط بود؟ میتونید بگید مسئول شکست امام بودن؟ 3- در جریان حکمیت که امام رو مجبور به انتخاب اشعری کردن 4- تو قضیه صلح امام حسن دقیقا شبیه همین ایرادات شما رو از امام حسن (علیه السلام) میگرفتن که چرا مصلجت رو رعایت کردی؟ 5- قضیه پذیرش ولیعهدی توسط امام رضا (علیه السلام) این 5 مورد نشون میده که تا وقتی اکثریت جامعه همراه نباشن رهبر جامعه نمیتونه از اختیارات خاص خودش استفاده کنه و اینکه قطعا مصلحت بخشی از سیره معصومین هست و وقتی ما پیرو معصومین هستیم باید تو همه موارد پیروی کنیم و نمیتونیم بگیم مصلحت سنجی جامعه معنی نداره چون خارج از موضوع تاپیک بود عذرخواهی میکنم اگه قرار شد بحث ادامه پیدا کنه بهتره یه تاپیک در این مورد زده بشه |
|||
|
۱۳:۴۵, ۲۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۵ ۱۵:۲۹)Bidel.s نوشته است: من سه سال پیش یکی زد تو سرم گفت بفهم! اینا سر تو یه کرباسن. باورم نمی شد. تا بهمن پارسال. دیگه باید چه این اقشار طلبه و چه اون مسئولین بی شرف خیلی جان بدن تا کثافت کاری هاشون رو جبران کنن.اقشار طلبه ؟ پس تعصب بی منطق مثل همونا که میگن همه فلان شهریا فلانن و همه بهمان شهریا بهمانن ؟؟؟ چه انصافی !!! پس از اول هم به همین خاطر بهشون تهمت زدید به به چه انصافی !!!!!!!! یه لحظه اومدم بگم اگر می فهمیدید مشکلی نداره و فقط از سر تعصب محکومش می کردید پس چرا وقت من رو تلف کردید ، اما دیدم کسی که اونقدر بی انصافه که از سر تعصب به مردم تهمت مال مردم خوری میزنه ، نمیشه ازش انتظاری داشت |
|||
|
۱۸:۱۹, ۲۲/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۵ ۱۸:۴۱ توسط رضا1357.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بد بده
فساد فساده چه احمدی نژاد چه روحانی چه این و چه اون اصلا بحث کرسنت و همایش و بچه مذهبی و فیش حقوقی نیست بحث همه شونه شماها چرا تا یکی میگه اینجا یه ایرادی هست زودی می پرید یه پرونده از روحانی یا احمدی رو میکنید؟ اصلا زنگنه رو بگیرید اعدام کنید به جرم کرسنت بحث اینه که کارد به استخون رسیده فقر و فساد داره بیداد می کنه دیگه شور همه چیز در اومده هر طرف نگاه می کنی بیداد و فساد و کثافتکاری می بینی تا کی این وضع می خواد ادامه داشته باشه؟ تو یه همچین جامعه ای منتظر ظهور هستیم؟!!!! ما این اعتماد به نفس رو از کجامون در آوردیم که فکر می کنیم با خدا و امام زمان فامیلیم؟ چطور در رژیم گذشته هرچه می شد و هرچه رخ داد همه رو تاریخ نویسان فاتح جمهوری اسلامی به اسم شاه نوشتند؟ شاه اینطور بود شاه اونطور بود شاه نوکر غرب بود شاه فاسد بود شاه مملکت رو فروخت شاه چینن کرد و شاه چنان کرد .... اما اینجا تا می خوای از بزرگ مملکت انتقادی کنیم یا تقصیر اطرافیان است یا مدیران نالایق یا مسئولین فاسد و غیره و غیره... این چه بستری است که انقدر فاسد پرور و نالایق ساز است؟ چرا هیچ کس نمی تواند این وضع را جمع کند؟ چطور است که هر دولتی بر سر کار می آید دولت قبل را متهم به فساد و نالایقی می کند و عجیبتر اینکه چگونه است که ناگهان همه دستگاه ها و ارگانها و افراد حقیقی و حقوقی هم در چرخشی عجیب شروع می کنند به ذکر بدیهای دولت قبل؟!!! مثلا صدا و سیما مگر دست رئیس جمهور است که تا احمدی نژاد هست تعریف و تمجید و مجیز می گوید و تا روحانی بر سرکار می آید یکهو یادش می افتد که احمدی نژاد چقدر کارش ایراد داشته! سوال اینجاست که در نظامی که دولتهایش یکی از یکی فاسدترند( به گواهی دولتهای بعدشان) چگونه می شود نام این نظام را مقدس گذاشت؟!!!! نظام مقدس اسلامی! سوء تفاهم نشود بنده ضد دین و اسلام و نظام نیستم؛ فقط یک سوال کردم. جناب فرشته عذاب یکی از مشکلات هم همینجاست که تا به کسی می گویی بالای چشمت ابروست به خودش می گیرد بچه مذهبی ها از یک طرف، لامذهب ها از یک طرف، اینوری ها از یک طرف و آنوری ها هم از طرف دیگر و البته با عرض پوزش از جامعه پزشکی مملکت (محض احتیاط که یک وقت شکایت نکنند ![]() زمانی که دانشجو بودم دزدی پیدا شده بود و کمد بچه ها رو خالی می کرد تا اینکه بالاخره گرفتندش، رئیس دانشگاه که استادمان هم بود می گفت اگر به همه دانشجوها شک می کردم به این یکی محال بود شک کنم. یکی دیگر از استادانمان حرف قشنگی زد که به یادم مانده: می گفت دزدی خودش رو قاطی دانشجوها جازده و اومده دانشگاه وگرنه دانشجو که دزد نمیشه. حالا شما هم چرا زود به خودتون می گیرید؟ بچه مذهبی که دزد و فاسد نمی شه ؛ دزدانی خودشون رو قاطی انقلابی ها و مذهبی ها کردند.ماشاءالله یکی دوتا هم نیستندکه همینطور از در و دیوار مملکته که دارند میریزند... بروید ببینید کجای کارتون ایراد داره که همینطور فاسد و نالایقه که خودشون رو قاطی شماها جا زدند و اومدن تو ببینید کجای کار درز داره بگیریدش چرا فقط بلدید دهن منتقد و معترض رو گل بگیرید؟ برید سوراخ سمبه های مملکت رو بگیرید که همینطور هر نالایق و مفسدی سرشو نندازه پایین و با چهار تا سلامن علیکم غلیظ و یه کف دست ریش و یه تسبیح دونه درشت بیاد تو بشه جناب مدیر... یه زمانی می خواستم در یکی از ارگانهای دولتی استخدام بشوم که بعدها عطایش را به لقایش بخشیدم چون بیشتر از اینکه از من بپرسند چی بلدی و چه توانی داری و چه کاری ازت بر میاد از من از احکام دینی و طریقه خواندن فلان نماز و اینکه خانواده ات چادری اند یا مانتویی و نوار و آهنگ گوش می کنی یا نه و اصول دین چندتاست و فروع دین چی ها هستند و غیره سوال می کردند! مگه اومدم برای طلبگی ؟ خب اینها رو که هر لامذهبی هم میتونه با چهار تا دروغ سر و تهش رو هم بیاره و بیاد خودش رو قاطی کنه. مسئله اینجاست که اصلا انگار بدنه و سیستم نظام به گونه ایه که بیشتر مجیزگو و چاپلوس و ظاهر نما می خواد تا راستگو و لایق و کاربلد. فقط باید بلد باشی عین سلامن علیکم رو از بیخ گلو ادا کنی و حاء الحمدلله رو از ته حلق و ضاد ولاالضالین رو درست از مخرجش ادا کنی. |
|||
|
۲:۴۴, ۲۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۵ ۱۱:۵۷ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۵ ۱۸:۳۱)میثم2 نوشته است: سلامسلام ببخشید برای دیر شدن جواب باید روی مسءله بیشتر فکر میکردم (۲۱/مرداد/۹۵ ۱۸:۳۱)میثم2 نوشته است: چون خارج از موضوع تاپیک بود عذرخواهی میکنم اگه قرار شد بحث ادامه پیدا کنه بهتره یه تاپیک در این مورد زده بشهاینکه باید داخل موضوع باشه درسته . خارج از موضوع بودن نوشته های بنده علتش این بود که نوشته ای که در اول به طرح تهمت پرداخته بود همینجا بود . پس شخص تهمت زننده آغاز کننده سیر خارج از موضوع شدند خشت اول چون نهد معمار کج ... تا ثریا می رود دیوار کج بنابراین اگر اینجا مدیری داره یه نفر بهش بگه که اگر میتونه این نوشته های خارج از موضوع رو به جای دیگری ببره البته مطلبی که در قسمتی از نوشته من بود و شما پاسخ دادید دقیقا جزء اون سیر دوم هم نبود و بنابراین پاسخ شما باعث ایجاد سیر سومی شده که از سوی کاربر دیگری هم پاسخ داده شد و الان من هم دارم بیشتر ادامه اش میدم در مورد اینکه ادامه بحث در جای دیگری باشه خدمتتون یادآوری کنم که خب علت اینکه شما اینجا پاسخ دادید این بود که میخواستید من و بقیه ای که ممکنه نوشته من رو دیده باشند پاسخ شما رو ببینند . ما هم با اجازه تون دقیقا به همین علت که میخوایم شما و بقیه ای که ممکنه نوشته شما رو دیده باشند پاسخ شما رو ببینند همینجا پاسخ میدیم . دوست عزیز اینکه نمیشه که شما خودتون اینجا پاسخ میدید و بعد میفرمایید که ادامه اش اینجا نباشه . البته هر زمان که کل نوشته ها به جای دیگری رفت دیگه دلیلی برای پاسخ در اینجا باقی نمیمونه . (۲۱/مرداد/۹۵ ۱۸:۳۱)میثم2 نوشته است: اولا رهبری طبق قانون مسئول مستقیم هیچ یک از موارد فرهنگ و بانک وایران خودرو و غیره نیستن و قطعا رهبری طبق قانون اساسی رفتار میکنن (اینکه اختیارات ولی فقیه باید بیشتر باشه درسته ولی فعلا تو این قانون نیست) و اصلا منطقی نیست تو همه موارد دخالت کنن و خودشون فرمودن قانون اساسی و منطق این اجازه رو نمیده و فقط تو موارد خاص دخالت میکنن که چندین بار هم این کار رو کردنخب به نظر بنده این موارد باید بیشتر باشه چرا نمیشه ؟ طرف باطل هرکاری دلش میخواد میکنه . چرا طرف حق باید رودربایستی کنه ؟ (۲۱/مرداد/۹۵ ۱۸:۳۱)میثم2 نوشته است: دوما رهبر هیچ کدوم از مفاسد فرهنگی و اقتصادی و سیاسی رو به هیچ وجه تایید نکردن بلکه طبق دستورات و فرمایشاتشون که موجوده تو همه موارد به راه درست و اسلام توصیه و تکلیف کردن بنابراین به هیچوجه نمیشه مستقیم به رهبر چسبوندبله اگر عمل میشد ! خب تمام مشکل همینه که دولتها هیچ تقیدی برای عمل کردن به نصایح رهبر ندارند من هم هرگز نگفتم که رهبر تایید کردند یا توصیه و تکلیف نکردند گفتم که وقتی در مقابل بعضی فتنه گرها که در فرهنگ و اقتصاد و سیاست فتنه میکنن مدارا میکنیم اونا سال به سال روشون رو زیادتر میکنن (۲۱/مرداد/۹۵ ۱۸:۳۱)میثم2 نوشته است: سوما مسئول مستقیم اون مسائل افرادی هستن که طی انتخابات رسمی انتخاب شدن نه از طرف رهبری، نمیشه این رو با یه نظام پادشاهی مقایسه کرد و همه رو انداخت گردن شخص اول مملکتنمیشه نتیجه انتخابات رو پای همه مردم نوشت چون هیچ رییس جمهوری رو که همه مردم انتخاب نکرده اند بلکه فقط اکثریتی (قاطع یا شکننده) باعث انتخاب یه رییس جمهور میشن از این گذشته مردم یه بار انتخاب میکنن ولی بعد تا 4 سال دستشون به هیچ جا بند نیست . البته نماینده ها میتونن به رییس جمهور اعمال قانون کنن اما مشکل اینه که نماینده ها هم مثل خود رییس جمهور 4 سال یه بار انتخاب میشن و بعد مردم تا 4 سال دستشون به هیچ جا بند نیست و برای همین هم عده ای از دولتمردان و نماینده ها دل نمی سوزونند (۲۱/مرداد/۹۵ ۱۸:۳۱)میثم2 نوشته است: این موضوع که بگیم حتما باید از اختیارات خاص استفاده میکردن و اگه نکردن خلاف اسلام هست و مصلحت معنی نداره، این با سیره ائمه معصومین کاملا متضادهوَإِن تُطِعْ أَكْثَرَ مَن فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ ۚ إِن يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّا يَخْرُصُونَ (سوره انعام آیه 116) و اگر از بيشتر مردم روى زمين پيروى كنى تو را از راه خدا گمراه مىكنند، جز اين نيست كه صرفاً از وهم و گمان پيروى مىكنند و جز اين نيست كه به گزاف و حدس سخن مىگويند. پس نمیتونید ادعا کنید که برای اینکه خودمون کار درست رو انجام بدیم باید منتظر بمونیم تا اکثریت مردم با نظر خدا موافقت کنن . در نتیجه روشن میشه که برداشتتون از سیره امامان اشتباهه اولا مساءلی مثل غصب خلافت خود به خود دارای حساسیت خیلی خیلی زیاد هستند چون اگر کسی بگه که فلانی حاکم نباشه و من باید حاکم بشم به احتمال خیلی زیاد اختلاف و چنددستگی پدید میاد و حتی شاید مقابله مسلحانه هم بشه . در سخن خود امام علی (علیه السلام) هم همین نکته رو ببینید : http://www.hawzah.net/fa/Article/View/45248/ نقل قول: به خدا قسم! اگر بیم وقوع فتنه میان مسلمانان و بازگشت کفر و تباهی دین نبود، رفتار ما با آنان طور دیگری می بود و با آن ها می جنگیدم (همان، ص 307؛ شیخ مفید، مصنفات، ج 13، ص 155). پس مساءلی مثل غصب خلافت از نظر حساسیت خیلی فرق دارند ثانیا در این باره که زیردستان از دستور سرپیچی کنند هم خوندن ماجرای جنگ صفین و رفتن قرآن ها بر نیزه و رفتار امام علی (علیه السلام) در مقابل این جریان میتونه سیره واقعی ایشون رو بر ما روشن کنه : http://www.hawzah.net/fa/Article/View/8572 نقل قول:معاویه و عمرو که کار را تمام شده می دیدند و احساس کردند که نمی توانند به سپاه شام امید چندانی داشته باشند دست به حیله زدند. فردای لیلة الهریر، که جنگ تا ظهر آن ادامه داشت، (140) پانصد قرآن بر سر نیزه های شامیان رفت. فریاد بلند بود که ای گروه عرب!به زنان و دختران خود بیندیشید، اگر شما نابود شوید، فردا چه کسی در برابر رومیان و ترکان و پارسیان در ایستد؟ (141) خب این خیلی متفاوته با حرف شما . اینجا امام علی (علیه السلام) به جو نگاه نکردند و دستور دادند و زمانی هم که مخالفت شد ایستادگی کردند و در نهایت مردم به عمل اجبار کردند (بیست هزار نفر از سپاه به مخالفت جمع شدند و گفتند اگر مالک اشتر از جنگ برنگرده تو رو میکشیم) این خیلی با حرف شما متفاوته چون شما گفتید که باید منتظر بشیم که جو جامعه موافق ما بشه تا ما جلوی مفسدین بایستیم !!! اصلا شما از کجا میدونید که اگر بایستیم مردم مخالف ما میشن ؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%B1%D8...%84_2_.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8262619942/%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84_2_.jpg)
![[تصویر: %D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8262619976/%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1.jpg)
![[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...A9_1_1.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8262619992/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9_1_1.jpg)
![[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...%A9_1_.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8262620018/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9_1_.jpg)
![[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...A9_15_.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8262620034/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9_15_.jpg)
![[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...A9_13_.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8262620068/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9_13_.jpg)
![[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...%A9_9_.jpg]](http://s1.picofile.com/file/8262620092/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9_9_.jpg)
![[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...A9_14_.jpg]](http://s1.picofile.com/file/8262620118/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9_14_.jpg)
![[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9...%DA%A9.jpg]](http://s2.picofile.com/file/8262620534/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9_%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9.jpg)

یکبار با یکی از ضدولایت فقیه ها صحبت میکردم ، که میدونید بهش فحش های بد هم میدن و بی ادبی زیاد میکنن . اولش وقتی دید من موافق ولایت فقیه هستم فکر کرد که میخوام مشکلات کشور رو توجیه کنم اما در آخر وقتی بهش گفتم که رهبر به بهونه اینکه تفرقه نیفته نمیذاره ما با کسانی که فتنه میکنن برخورد کنیم و به دارودسته رفسنجانی (شامل دولت فعلی) که سال به سال روشون رو زیادتر میکنن فضا میده ، به عوامل فیلم هایی که اباحه گری و شوخی جنسی میکنن و سال به سال روشون رو زیادتر میکنن فضا میده ، به فروشندگان و تولیدکنندگان لباسهای سکسیستی که سال به سال روشون رو زیادتر میکنن فضا میده ، و ... و مشکل کشور اینه که نمیذاره که ما سر جاشون بشونیمشون ، وقتی این رو گفتم ، همون شخص که در ابتدا بی ادبی و نفرین میکرد ، وقتی دید که رهبر داره اونا رو از دست ماها حفظ میکنه ، برای سلامتی و طول عمر رهبر دعا کرد 
اروپایی یا آمریکایی نیستن که. بهتره بگم آدم نیستن که