|
لباس قرمز یقه باز بدون آستین و موهای پریشان
|
|
۲۱:۳۷, ۱۳/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۵ ۹:۵۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
آیت ا.. علم الهدی در بخشی از سخنانشان در برنامه "بدون تعارف" به نحوه پوشش یکی از خانمهای مدال آور ایرانی در چند سال پیش اشاره فرمودند: نقل قول:امام جمعه مشهد در مورد اینکه گفته میشود وی با ورزش بانوان مخالف است و به کسب مدال برنز توسط کیمیا علیزاده در المپیک نیز اعتراض کرده است، گفت: این اظهارات من برای چند سال پیش بود. زمانی که من نسبت به ورزش بانوان اعتراض کردم، برنده مسابقه یک زن ایرانی بود که لباس قرمز پوشیده بود و آستین هم نداشت گریانش باز بود و موهایش پریشان بود و داور هندی آمد مدال را گردن او انداخت. این مسئله مربوط به سال قبل ها بود. حالا برخی مدعی شده اند که چنین موردی در بین ورزشکاران ایرانی نبوده. کسی در این مورد اطلاع داره؟ |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۸, ۱۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
منظورم ایناست:
|
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۱۵/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۵ ۲۱:۱۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:به گزارش ممتازنیوز؛ در بازی فینال کبدی زنان بازی های آسیایی اینچئون ۲۰۱۴ که بین تیم های ایران و هند برگزار شد در طول بازی یک اتفاق جالب افتاد ! در لحظه ایی که یکی از بازیکنان تیم ایران در زمین هند بود تا با لمس بازیکنان هند امتیازی برای تیم ایران بدست آورد بازیکنان هند با یورش به سمت بازیکن ایران برای گرفتن و یا خارج کردنش از زمین بازی اقدام به کشیدن مقنعه او میکنند که همین کار باعث افتادن مقنعه از سرش میشودطبق این خبر، مقنعه بازیکن به صورت ناخواسته می افته که سریع هم مسئله رفع میشه. (۱۵/شهریور/۹۵ ۱۵:۴۸)زینب خانوم نوشته است: منظورم ایناست:خب این که لباس یقه باز نیست. آستین هم داره ولی یه کم کوتاهه. ایشان فرمودند آستین نداشته. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |