کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استقلال.آزادی.جمهوری.اسلامی
۱۹:۱۱, ۲/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۵ ۰:۲۳ توسط Ali#59. علت ویرایش: + حرف میرحسین)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Animal_Farm_Poster_St4_for_web.jpg]
#
برای یک بار در زندگی،بنجامین حاضر شد که از قانونش عدول کند.با صدای بلند چیزی را که بر دیوار نوشته بود خواند.بر دیوار،دیگر چیزی جز یک فرمان نبود :
همه حیوانات برابرند اما بعضی برابرترند.
پس از این ماجرا دیگر به نظر حیوانات عجیب نیامد که فردای آن روز خوکهای ناظر وقتی به مزرعه آمدند همه شلاق به دست داشتند.دیگر عجیب به نظر نیامد وقتی شنیدند خوکها رادیو خریده اند و تلفن کشیده اند و روزنامه میخوانند. دیگر وقتی ناپلئون را میدیدند که قدم میزند و پیپ در دهان دارد تعجب نمی کردند.و وقتی خوکها لباس های جونز را از قفسه بیرون کشیدند و پوشیدند و شخص ناپلئون با کت سیاه و چکمه چرمی بیرون آمد و ماده سوگلیش لباس ابریشمی خانم جونز را که روزهای یکشنبه می پوشید،بر تن کرد تعجب نکردند... .
این متن گوشه ای از قسمت های پایانی رمان معروف «قلعه حیوانات» (Animal farm) از جرج ارول بود.
داستان رمان درباره گروهی از حیواناته که از ظلم و ستمی که صاحب مزرعه بر اونها تحمیل کرده به ستوه اومدند و تصمیم گرفتند که انسان ها رو از مزرعشون (و به صورت آرمانی از جهان) حذف کنند و خودشون اون رو اداره کنند.
اتفاقاتی که در طی حکومت خوکها (گروهی که قدرت رو پس از انقلاب به دست گرفتند) رخ میده با نگاهی موشکافانه به حکومت های فاشیستی و انقلابات مارکسیستی نوشته شده و نکته جالب اینجاست که به طرز عجیبی هم با وقایع این سی و چند ساله ایران همخوانی داره.
از جمله نکات جالب در این داستان تغییر تدریجی شعارهای انقلابی حیواناته.
هفت فرمان یا شعار حیوانات به تدریج تحریف میشه و در پایان،نتیجه ای که باقی میمونه کاملا با تصورات اولیه حیوانات تفاوت داره.
با این مقدمه قصد دارم نگاهی به شعار معروف انقلاب اسلامی،یعنی «استقلال،آزادی،جمهوری اسلامی» بندازم تا ببینیم که تا امروز جمهوری اسلامی تا چه حد در تحقق این آرمانها موفق بوده.
#
Wink Coming soon
تکمله: ما خواستار احیای آن بخش فراموش شده از اهدافی هستیم که این نهضت عظیم به امید تحقق آنها آغاز شد. چه شعارهای بزرگی از انقلاب که اینک دم زدن از آنها روی کسانی را ترش می‌کند، تا جائی که گویی اینها شعارهای ضدانقلاب بوده‌اند. نمونه‌ای از آنها آزادی است؛ آزادی عقیده، آزادی بیان، آزادی پس از بیان، آزادی انتخاب کردن و انتخاب شدن، آزادی به تمامی آن معنای جلیلی که مردم ما در بهمن 57 تأمین آن را یکی از مهمترین اهداف خود می‌دانستند، به صورتی که پیروزی انقلاب را بهار آزادی نامیدند. این آزادی به مفهوم آزادی سیاسی و حق انتقاد بی‌هراس از حاکمان بوده است.
[تصویر: raheroashan.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، A L I ، Bidel.s ، Nadia ، آیدا77 ، حقیقتجو ، #1Zero

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۰, ۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۵ ۱۵:۳۱ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۵/شهریور/۹۵ ۱:۰۲)میثم2 نوشته است:  جورج اورول نویسنده قلعه حیوانات : "من می خواهم در تاریخ ثبت شود که من هرگز قادر به دوست نداشتن هیتلر نبوده ام!!!...او شهید است. او قربانی است. پرومته ای است زنجیر شده به صخره ها، او قهرمانی ایثارگر وخود فدا کننده است که دست تنها علیه غرایب و نا برابری ها غیر ممکن مبارزه می کند."
شناختی تازه از هیتلر و بیان تحریفات تاریخی وقایع جنگ جهانی دوم (از تولیدات نصر تی وی)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۱۶:۱۶, ۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #22

سلام
(۵/شهریور/۹۵ ۱۴:۱۱)Ali#59 نوشته است:  من جدا متاسفم برای این حد از حقارت پایگاه خبری بسیج...
البته برای بسیجی ها که عموما به مطالعه علاقه ای ندارند باید هم چنین مزخرفاتی نوشته بشه و اعتراضی هم نشه.
هر کسی که اندکی با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشه و مقاله کاملی که اورول درباره هیتلر نوشته رو بخونه،متوجه میشه که تا چه حد حقیرانه بخش هایی که ارول در اون از شخصیت شخصی هیتلر دفاع و حمایت کرده قیچی شده.
1- از همکاری و کمک شما جدا متشکرمSmile اگه دوباره به پاسخ بنده دقت کنید بنده دو منبع گذاشتم و اتفاقا این قسمت در مورد هیتلر از منبع بسیج نبودWink و بدتر از اون اینکه این رو از یه وبلاگ برداشتم و خودم همچین اعتباری برای وبلاگ قائل نیستم
یعنی شما یا دیگران اگه میگفتین این مطلب کلا دروغه، بنده رد نمیکردم Big Grinهرچند اون وبلاگم منبع خارجی داشت
واقعا متشکرم که خودتون منبع اصلی رو گذاشتین و خودتون تایید کردین که این نوشته واقعیت داره و فقط قیچی شده

2- اینکه یه آدم بیاد از شخصیت یه فاشیست که اینقدر جنایت کرده دفاع بکنه و اونو شهید خطاب بکنه نشانه شخصیت خودش هست، آخه کی پیدا میشه به یه ابر جنایتکار علاقه مند بشه؟
البته این برام مهم نیست

(۵/شهریور/۹۵ ۱۴:۱۱)Ali#59 نوشته است:  شنیدید میگن کافر همه را به کیش خود پندارد.برای روشنفکرها و روشنگرها هیچ کتابی مقدس نیست،متاسفانه هنوز از بلوغ ذهنی برخوردار نشدید تا طرز فکر تمام جهان رو مثل خودتون قلمداد نکنید.
3- میدونید تو بین دوستای همفکرتون تو این سایت که باهاشون گفتگو کردم شما تنها استثنا بودید که به بنده توهین، تهمت و برجسب نزدید و مسخره نکردید، ولی الان دیگه لازم نیست بگم همه به جز یه نفر فلان طور جواب دادن، کلمه "به جز یه نفر" حذف میشه، بازم ممنون
عجب ضرب المثلی گفتین!!!

(۵/شهریور/۹۵ ۱۴:۱۱)Ali#59 نوشته است:  لطف کنید برای این ادعای عجیبتون منبع معتبر ارائه بدید.
ردیف کردن یک سری عدد و حروف کنار همدیگه شاید بسیجی ها رو قانع کنه،اما چندان معتبر نیست.
4- درستشم اینه که دنبال یه منبع معتبر باید باشیم، این برخورد درسته
چشم در اولین فرصت براتون منابع معتبر میارم (فقط دلتو به اینکه منبعی نیست خوش نکن، دنبال یه توجیه دیگه بگرد)
یادتون باشه این تعاریف شمااگه منبع آوردم خودبخود باطل میشه
اصلا تابلو نیست شما برای اورول چقدر تقدس و احترام قائلید

(۵/شهریور/۹۵ ۱۴:۱۱)Ali#59 نوشته است:  
اسنادی هم که چند وقت پیش از طبقه بندی در اومد و مربوط به MI5 بود نشون میده که از اواسط جنگ جهانی دوم به بعد،اورول به طور پیوسته توسط این سازمان تحت نظر بوده چون این سازمان فکر میکرده که ارول یک کمونیسته و جاسوس شورویه!
5- این جمله رو تو ذهنتون نگه دارین باهاش بعدا کار دارم، البته خودتونم میتونید فکر کنید شخص مشکوک به کمونیست بیاد کتاب ضد کمونیست بنویسه
یه تضاد دیگه اینکه هم انگلیس همپیمان شوروی بود هم این یارو به خاطر کمونیست بودن تحت تعقیب بود، عجب داستان معقولی!!!Surprise

6- مطالب دیگه ای راجع به این شخص و گروهش هست که بعدا اینجا اگه عمری بود میزارم که مشعوف شین

7- ای کاش در مورد ناپلئون و سنوبال و رابطش با آمریکا و غربزده های مرتبط با آمریکا که سوال پرسیدم چواب میدادین
شما و دوستان این داستان رو به انقلاب پیوند زدید پس بهتره اثبات کنید

(۵/شهریور/۹۵ ۱۵:۳۰)-Ali- نوشته است:  شناختی تازه از هیتلر و بیان تحریفات تاریخی وقایع جنگ جهانی دوم (از تولیدات نصر تی وی)
سلام، ممنون مستند رو دیدم جالب بود البته چیزی از جنایات و نژاد پرستی هیتلر کم نمیکنه
در مورد هیتلر مطالب دیگه ای هم هست که تو تاپیک مربوط بررسی می کنیم ولی حالا منم یه نکته بگم پدر هیتلر کی بود؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۶:۳۱, ۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۴۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۱۶)میثم2 نوشته است:  سلام
1- از همکاری و کمک شما جدا متشکرمSmile اگه دوباره به پاسخ بنده دقت کنید بنده دو منبع گذاشتم و اتفاقا این قسمت در مورد هیتلر از منبع بسیج نبودWink و بدتر از اون اینکه این رو از یه وبلاگ برداشتم و خودم همچین اعتباری برای وبلاگ قائل نیستم
یعنی شما یا دیگران اگه میگفتین این مطلب کلا دروغه، بنده رد نمیکردم Big Grinهرچند اون وبلاگم منبع خارجی داشت
واقعا متشکرم که خودتون منبع اصلی رو گذاشتین و خودتون تایید کردین که این نوشته واقعیت داره و فقط قیچی شده

2- اینکه یه آدم بیاد از شخصیت یه فاشیست که اینقدر جنایت کرده دفاع بکنه و اونو شهید خطاب بکنه نشانه شخصیت خودش هست، آخه کی پیدا میشه به یه ابر جنایتکار علاقه مند بشه؟
البته این برام مهم نیست

3- میدونید تو بین دوستای همفکرتون تو این سایت که باهاشون گفتگو کردم شما تنها استثنا بودید که به بنده توهین، تهمت و برجسب نزدید و مسخره نکردید، ولی الان دیگه لازم نیست بگم همه به جز یه نفر فلان طور جواب دادن، کلمه "به جز یه نفر" حذف میشه، بازم ممنون
عجب ضرب المثلی گفتین!!!

4- درستشم اینه که دنبال یه منبع معتبر باید باشیم، این برخورد درسته
چشم در اولین فرصت براتون منابع معتبر میارم (فقط دلتو به اینکه منبعی نیست خوش نکن، دنبال یه توجیه دیگه بگرد)
یادتون باشه این تعاریف شمااگه منبع آوردم خودبخود باطل میشه
اصلا تابلو نیست شما برای اورول چقدر تقدس و احترام قائلید

5- این جمله رو تو ذهنتون نگه دارین باهاش بعدا کار دارم، البته خودتونم میتونید فکر کنید شخص مشکوک به کمونیست بیاد کتاب ضد کمونیست بنویسه
یه تضاد دیگه اینکه هم انگلیس همپیمان شوروی بود هم این یارو به خاطر کمونیست بودن تحت تعقیب بود، عجب داستان معقولی!!!Surprise

6- مطالب دیگه ای راجع به این شخص و گروهش هست که بعدا اینجا اگه عمری بود میزارم که مشعوف شین

7- ای کاش در مورد ناپلئون و سنوبال و رابطش با آمریکا و غربزده های مرتبط با آمریکا که سوال پرسیدم چواب میدادین
شما و دوستان این داستان رو به انقلاب پیوند زدید پس بهتره اثبات کنید

سلام، ممنون مستند رو دیدم جالب بود البته چیزی از جنایات و نژاد پرستی هیتلر کم نمیکنه
در مورد هیتلر مطالب دیگه ای هم هست که تو تاپیک مربوط بررسی می کنیم ولی حالا منم یه نکته بگم پدر هیتلر کی بود؟
  1. شما یک مطلبی نوشتید و زیرش یک منبعی هم گذاشتید.
    تفکیک هم نکردید تا ما بفهمیم چی به چیه،با این حال من عذر میخوام...فکر کردم مطلب مربوط به هیتلر رو هم به نقل از سایت بسیج نوشتید.هر چند همون مطلب هم کم خزعبل نداشت... Soldier .
  2. ستایش کردن از شخصیت یک انسان ولگرد که تونسته خودش رو به نخست وزیری و سپس رهبری ملتی متمدن مانند آلمان برسونه به هیچ وجه با بد دونستن اعمال و جنایت هاش تداخلی نداره.
    ما قاتلان باهوش زیادی در دنیا داریم،حالا اگر راجع به هوش یک قاتل صحبت کنیم آیا معنیش اینه که ما اون فرد رو آدم خوبی میدونیم؟
    اورول هم در این مقاله به خطر گسترش نظرات هیتلر هشدار میده و اصلا خودش به مبارزه چریک مانند! با فاشیستها می پردازه (یعنی به غیر از عالم قلم در عمل هم با فاشیست ها مبارزه میکنه و مجروحیتش در همین مبارزات باعث مرگش میشه)
  3. مطلبی که در رابطه با رشد ذهنی گفتم به هیچ وجه توهین نبود،یک مرحله ای از بلوغ ذهنی هست که شما هنوز طی نکردید...خود شکن آیینه شکستن خطاست.
  4. اگر مدرکی مبنی بر جاسوس بودن اورول در دست دارید بیارید تا ما هم آگاه بشیم.
    بسیار استقبال میشه...
  5. در رابطه با سوالی هم که پرسیدید پیشنهاد میکنم کتاب رو بخونید،اگر هم خوندید یک بار دیگه (دقیق تر) بخونید.
    چون اورول کنایه جالبی به همین دیدگاه ها هم زده...
    در واقع اورول نمیگه که کارشکنی در ساختار مزرعه رخ نمیده...بخونید متوجه میشید.
  6. تناقضاتی هم که در رابطه با زندگی نامه اورول براتون به وجود اومده به خاطر اینه که احتمالا از تغییرات تاریخی در دوره این نویسنده دقیقا مطلع نیستید.
    در ضمن اورول ابدا کتاب ضد کمونیستی ننوشته و این اشتباه بزرگیه.
    جالبه که قبلا گفتاوردی از اورول خوندم که گفته بود با نابودی شوروی هم مخالفه چون به اصلاحات و تغییرات آینده امیدواره!
    اورول عضو یک گروه مارکسیستی بوده! اما با استالین و شیوه حکومتی که در شوروی در پیش گرفته شد مشکل داشت.

۱۷:۲۳, ۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۵ ۱۷:۳۵ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #24

(۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۳۱)Ali#59 نوشته است:  
  1. اگر مدرکی مبنی بر جاسوس بودن اورول در دست دارید بیارید تا ما هم آگاه بشیم.
    بسیار استقبال میشه...
اینم مدرک جاسوس بودن دقیقا از همون موسسه رند آمریکا که تو متنم بود اینم لینک دانلود پی دی اف :
http://www.rand.org/content/dam/rand/pub..._MG574.pdf
صفحه 29 و 30 کتاب یا 63 و 64 پی دی اف توش نوشته شده

1. شما یک مطلبی نوشتید و زیرش یک منبعی هم گذاشتید.
    تفکیک هم نکردید تا ما بفهمیم چی به چیه،با این حال من عذر میخوام...فکر کردم مطلب مربوط به هیتلر رو هم به نقل از سایت بسیج نوشتید.هر چند همون مطلب هم کم خزعبل نداشت... Soldier
خواهش میکنم، بله درسته بنده تفکیک نکردم، آخه یه منبعش وبلاگ بود خودتون میدونید یکم ناجوره منبع وبلاگ

1. مطلبی که در رابطه با رشد ذهنی گفتم به هیچ وجه توهین نبود،یک مرحله ای از بلوغ ذهنی هست که شما هنوز طی نکردید...خود شکن آیینه شکستن خطاست.
یعنی اگه بنده مثلا به شما بگم همینو طی نکردین ناراحت نمیشین دیگه!!!
بله اگه طی نکردم حرفتون درسته و توهین نیست حالا از کجا تشخیص میدین Huh

1. در رابطه با سوالی هم که پرسیدید پیشنهاد میکنم کتاب رو بخونید،اگر هم خوندید یک بار دیگه (دقیق تر) بخونید.
    چون اورول کنایه جالبی به همین دیدگاه ها هم زده...
    در واقع اورول نمیگه که کارشکنی در ساختار مزرعه رخ نمیده...بخونید متوجه میشید.
ببینید مساله اینه که شما و دوستان دیگه دوتا ادعا داشتین
1- وقایع اون داستان تو انقلاب اسلامی اتفاق افتاده
2- فلان شخصیت داستان فلان کار خلاف و خیانت یا فریب رو داده و عین اون فریب یا خیانت یا ظلم رو نظام انجام داده

شما و دوستان این ادعا روکردید بنابراین شما و دوستان باید این 2 مورد رو اثبات کنید که
اولا کدوم داستان دقیقا مشابه اون رو نظام انجام داده
دوما چه دلیلی هست که اون کاری که انقلاب انجام داده فریب یا ظلم یا خیانت بوده

توجه کنید این شما و دوستانتون هستین که ادعا کردین، شما باید ادعاتون رو ثابت کنید
اینکه یه ادعا کنید بعد بگید خودت برو بخون این بیشتر شبیه به سرکار گذاشتن میمونه البته با احترام

بنده چند سال پیش یه مقدار از این داستان رو خوندم ولی دیدم زیاده (یکم از نظرم چرت و پرتم بود) بقیش رو نخوندم ولی توجه کنید خلاصه هایی که داستان رو تعریف میکنه رو رواحت میشه پیدا کرد و زیادم هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، قلب ، بیداری اندیشه
۱۸:۱۵, ۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۵/شهریور/۹۵ ۱۷:۲۳)میثم2 نوشته است:  اینم مدرک جاسوس بودن دقیقا از همون موسسه رند آمریکا که تو متنم بود اینم لینک دانلود پی دی اف :
http://www.rand.org/content/dam/rand/pub..._MG574.pdf
صفحه 29 و 30 کتاب یا 63 و 64 پی دی اف توش نوشته شده

مطلب جالی بود اما در رابطه با جرج اورول خبرگزاری بسیج مطلب مربوطه رو «تحریف» کرده.
در این سند اینطور اومده که :
نقل قول:
George Orwell was an early recruit of the IRD and allowed the organization to translate his novels Animal Farm and .1984 into eighteen different languages, including Finnish, Latvian, and Ukrainian
نقل قول:جرج ارول یکی از اولین افرادی بود که به استخدام IRD (اندیشکده پژوهش اطلاعات بریتانیا) در آمده بود و به این سازمان اجازه ترجمه رمان هایش،قلعه حیوانات و 1984 به 18 زبان مختلف از جمله فنلاندی،لتونی و اکراینی را داده بود.
اما اندیشکده پژوهش اطلاعات بریتانیا کجاست؟
بر خلاف چیزی که خبرگزاری بسیج گفته این سازمان هیچ ارتباطی با MI6 یا Secret Intellegent Service نداشته بلکه اندیشکده ایه که زیر نظر وزارت امور خارجه بریتانیا کار میکرد!
این که اورول مدتی رو در این سازمان مشغول به کار بوده چیز عجیب و پنهانی نیست و حتی در مقاله ارول در ویکیپدیای انگلیسی هم اومده،با ارجاع به یک روزنامه قدیمی.
گویا ارول از طریق همسرش با این سازمان آشنا شده و هیچ نویسنده ای هم نیست که از پیشنهاد ترجمه و انتشار کتابش صرف نظر کنه.
با این حال این که خبرگزاری بسیج از کجای این مقاله «جاسوس» بودن جرج اورول رو بیرون کشیده الله اعلم!!
در این که ارول یک ضد استالین دو آتشه بود که شکی نیست،بنابراین اگر ارول در راستای مبارزه با استالین از تبلیغات سیاسی این سازمان حمایت کرده و یا باهاشون همکاری کرده عجیب نیست و به نظر من نادرست هم نیست.

(۵/شهریور/۹۵ ۱۷:۲۳)میثم2 نوشته است:  یعنی اگه بنده مثلا به شما بگم همینو طی نکردین ناراحت نمیشین دیگه!!!
بله اگه طی نکردم حرفتون درسته و توهین نیست حالا از کجا تشخیص میدین Huh
از اونجا که طرز فکرتون رو سریعا به دیگران تعمیم میدید!
از دید من هیچ چیز مقدس نیست.
(۵/شهریور/۹۵ ۱۷:۲۳)میثم2 نوشته است:  ببینید مساله اینه که شما و دوستان دیگه دوتا ادعا داشتین
1- وقایع اون داستان تو انقلاب اسلامی اتفاق افتاده
2- فلان شخصیت داستان فلان کار خلاف و خیانت یا فریب رو داده و عین اون فریب یا خیانت یا ظلم رو نظام انجام داده

شما و دوستان این ادعا روکردید بنابراین شما و دوستان باید این 2 مورد رو اثبات کنید که
اولا کدوم داستان دقیقا مشابه اون رو نظام انجام داده
دوما چه دلیلی هست که اون کاری که انقلاب انجام داده فریب یا ظلم یا خیانت بوده

توجه کنید این شما و دوستانتون هستین که ادعا کردین، شما باید ادعاتون رو ثابت کنید
اینکه یه ادعا کنید بعد بگید خودت برو بخون این بیشتر شبیه به سرکار گذاشتن میمونه البته با احترام

بنده چند سال پیش یه مقدار از این داستان رو خوندم ولی دیدم زیاده (یکم از نظرم چرت و پرتم بود) بقیش رو نخوندم ولی توجه کنید خلاصه هایی که داستان رو تعریف میکنه رو رواحت میشه پیدا کرد و زیادم هست
الان انتظار دارید که من بیام بگم دقیقا کدوم کارکتر با کدوم شخص و کدوم واقعه در داستان با کدوم واقعه در تاریخ شباهت داره؟!
خب من به دو دلیل این کار رو نمیکنم : اولا جرئتش رو ندارم،دوما اعتقادی هم بهش ندارم.
#
در این رابطه یک بخش از رمان Reading lolita in tehran رو میارم،که چون به نظر میاد انگلیسیتون خوبه بد نیست بخونید.
#
I often teasingly reminded my students of Muriel Spark's The Prime of Miss Jean Brodie and
asked, Which one of you will finally betray me? For I am a pessimist by nature and I was sure at
least one would turn against me. Nassrin once responded mischievously, You yourself told us
that in the final analysis we are our own betrayers, playing Judas to our own Christ. Manna
pointed out that I was no Miss Brodie, and they, well, they were what they were. She reminded
me of a warning I was fond of repeating: do not, under any circumstances, belittle a work of
fiction by trying to turn it into a carbon copy of real life; what we search for in fiction is not so
much reality but the epiphany of truth. Yet I suppose that if I were to go against my own
recommendation and choose a work of fiction that would most resonate with our lives in the
Islamic Republic of Iran, it would not be The Prime of Miss Jean Brodie or even 1984 (or maybe animal farm Wink) but
perhaps Nabokov's Invitation to a Beheading or better yet, Lolita
۱۹:۴۴, ۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #26
آواتار
هوووف...خوبه باز خدارو شکر جورج ارول به فتنه 88 و میرحسین موسوی و در نهایت به برجام ارتباط پیدا نکرد!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، #1Zero ، LifeLover
۱۹:۴۹, ۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #27
آواتار
(۵/شهریور/۹۵ ۱۹:۴۴)A L I نوشته است:  هوووف...خوبه باز خدارو شکر جورج ارول به فتنه 88 و میرحسین موسوی و در نهایت به برجام ارتباط پیدا نکرد!Big Grin

سلام

شما دارید ارتباط میدید،، معلوم نیست!!!!!!!!
البته به صورت غیر مستقیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۲۰:۴۳, ۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۵ ۲۰:۵۰ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #28

(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است:  مطلب جالی بود اما در رابطه با جرج اورول خبرگزاری بسیج مطلب مربوطه رو «تحریف» کرده.
اول بنده یه نکته ای بگم اینقدر به این بسیجیای عزیز و مظلوم بدو بیراه گفتین، منبع اصلی این مطلب روزنامه وزین کیهان هست، این سایت بسیج و اینا پولشون کجا بود برن تحقیق کنن اینا بیشتر کپی پیست منابع اصلی هست
البته اینو باید زودتر میگفتم قبول

(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است:  اما اندیشکده پژوهش اطلاعات بریتانیا کجاست؟
بر خلاف چیزی که خبرگزاری بسیج گفته این سازمان هیچ ارتباطی با MI6 یا Secret Intellegent Service نداشته بلکه اندیشکده ایه که زیر نظر وزارت امور خارجه بریتانیا کار میکرد!
همین مطلب که شما گفتید و اینکه استخدام این سازمان وابسته به دولت انگلیس هست و طبیعتا بر طبق اهداف انگلیس نوشته شده کافیه
مساله بعد اون هدفی هست که سازمان ird دنبال میکرد و تو همون صفحه 29 و 30 بود و اونم باید میخوندین و مشخص میکنه هدف ird چیه توصیه میکنم شما و دوستان اون بخش رو بخونید
هرچند نیاز دیگه نیست ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه
یه مطلبی بود که به نظر از روزنامه گاردین سال 1996 هست ولی منبع اصلی نیست
http://www.writing.upenn.edu/~afilreis/5...ormer.html
http://orwell.ru/a_life/list/english/e_list

(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است:  در این که ارول یک ضد استالین دو آتشه بود که شکی نیست،بنابراین اگر ارول در راستای مبارزه با استالین از تبلیغات سیاسی این سازمان حمایت کرده و یا باهاشون همکاری کرده عجیب نیست و به نظر من نادرست هم نیست.
ببینید این دیگه ماست مالی کردن هست، خوب مشخصه طرف نمیاد بگه من چون استخدام شدم پول گرفتم طبق برنامه سازمان اومدم بر علیه استالین نوشتم، بلکه میاد خودشو مخالف نشون میده

(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است:  این که اورول مدتی رو در این سازمان مشغول به کار بوده چیز عجیب و پنهانی نیست و حتی در مقاله ارول در ویکیپدیای انگلیسی هم اومده،با ارجاع به یک روزنامه قدیمی.
به هیچ وجه مشخص نبود که استخدام این سازمان بود و بعدها مشخص شد
تو متن بنده هم اومده بود که تو غرب مردم دو دهه هست خبر دارن (برعکس روشنفکرای ایران) پس تو ویکی پدیا اومدن عجیب نیست هرچند تو فارسی نیومده رفرنس اون مطلب تو انگلیسی هم سال 2003 هست و قدیمی نیست
بعد تو متن بنده و تو پی دی اف شماره سندی که مطلب از اون سند افشا شده اومده
بعد لیست اورول هم نوشته بعد 2003 عمومی شده
تو ویکیپدیا دقیقا هدف ird اومده
بله الان اونایی که فهمیدن کارمند دولت انگلیس بوده طبیعتا تو نظرشون نسبت به اون تاثیر گذاشته

(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است:  الان انتظار دارید که من بیام بگم دقیقا کدوم کارکتر با کدوم شخص و کدوم واقعه در داستان با کدوم واقعه در تاریخ شباهت داره؟!
خب من به دو دلیل این کار رو نمیکنم : اولا جرئتش رو ندارم،دوما اعتقادی هم بهش ندارم.
خوب وقتی خودتون نمیتونید اثبات کنید پس نمیتونید با اون به ما استدلال کنید
یه حالت دیگه هم هست وقتی یه داستان نیمه بی ربط خونده بشه بعد با اطلاعات غلط منطبق بشه نتیجه میگیرین مطلب درسته
ولی اگه اونو بازگو کنید دوستان مخالف عین آب خوردن غلط بودن اطلاعاتتون رو نشون میدن و اثبات میکنن که داستان رو با اطلاعات غلط تطبیق دادین بنابراین کوه تخیل با نسیمی از واقعیت فرو میریزه
یه مثلی هست البته منظورم شما نیست قصد توهین یا ناراحت کردن شما رو ندارم
پسته بی مغز چون لب واکند رسوا شود
مساله اینه که تا وقتی این موضوع مبهم بمونه میشه بهش استناد کرد ولی وقتی موضوع باز بشه دقیق بررسی بشه مشخص میشه اشتباهه

(۵/شهریور/۹۵ ۱۸:۱۵)Ali#59 نوشته است:  از اونجا که طرز فکرتون رو سریعا به دیگران تعمیم میدید!
از دید من هیچ چیز مقدس نیست.
بنده بر اساس نوشته هایی که دارین و صحبتهای دیگه گفتم مقدس و باید دید منظور از مقدس چیه!!!

مطالب و مدارک دیگه تو این مورد رو هم ان شاالله بعدا میزارم اینجا
۲۱:۲۹, ۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #29
آواتار
چقدر قشنگ بحث منحرف شد..............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۲۱:۳۳, ۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۵ ۲۱:۳۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۵/شهریور/۹۵ ۲۰:۴۳)میثم2 نوشته است:  اول بنده یه نکته ای بگم اینقدر به این بسیجیای عزیز و مظلوم بدو بیراه گفتین، منبع اصلی این مطلب روزنامه وزین کیهان هست، این سایت بسیج و اینا پولشون کجا بود برن تحقیق کنن اینا بیشتر کپی پیست منابع اصلی هست
البته اینو باید زودتر میگفتم قبول
آخی بنده خدا بسیجیای مظلوم
انصافا سال 95 بهشون ظلم شد،هر سال 40 50 درصد به بودجشون اضافه میشد اما امسال 5 درصد اضافه شد...
مرد حساب 1070 میلیارد تومن فقط از پول نفت میره توی جیب بسیج!
اون وقت میگی پولشون کجا بود؟؟
در ضمن اگه گفته بودی که منبع این مطالب کیهانه،لازم نبود این همه زحمت بکشم ثابت کنم دروغه خود به خود ثابت میشد.
(۵/شهریور/۹۵ ۲۰:۴۳)میثم2 نوشته است:  همین مطلب که شما گفتید و اینکه استخدام این سازمان وابسته به دولت انگلیس هست و طبیعتا بر طبق اهداف انگلیس نوشته شده کافیه
مساله بعد اون هدفی هست که سازمان ird دنبال میکرد و تو همون صفحه 29 و 30 بود و اونم باید میخوندین و مشخص میکنه هدف ird چیه توصیه میکنم شما و دوستان اون بخش رو بخونید
هرچند نیاز دیگه نیست ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه
یه مطلبی بود که به نظر از روزنامه گاردین سال 1996 هست ولی منبع اصلی نیست
http://www.writing.upenn.edu/~afilreis/5...ormer.html
http://orwell.ru/a_life/list/english/e_list

ببینید این دیگه ماست مالی کردن هست، خوب مشخصه طرف نمیاد بگه من چون استخدام شدم پول گرفتم طبق برنامه سازمان اومدم بر علیه استالین نوشتم، بلکه میاد خودشو مخالف نشون میده
چرا مقاومت میکنی آخه! Smile
میخوای بگی اورول پول گرفته این کتاب رو نوشته؟
انصافا یه چیزی میگم یه ذره روش فکر کن :
  • جرج اورول کتاب «قلعه حیوانات» رو در سال 1945 منتشر کرد.
  • سازمان پژوهش اطلاعات (IRD) در سال 1948 تاسیس شد.
یعنی 3 سال قبل از تاسیس این سازمان اورول کتاب قلعه حیوانات رو نوشته بوده!
  • سال 1945 یعنی دقیقا همون سالی که جنگ جهانی دوم تموم شد،در اون زمان انگلستان و شوروی هر دو در جبهه متفقین و هم پیمان بودند.
تقریبا از 1946-1947 بود که انگلستان به فکر مقابله با ایده کمونیسم افتاد.
پس اگر اورول به دنبال منافع شخصی خودش بود هیچ وقت در انگلستان 1945 علیه شوروی نمی نوشت.
برای همین هم بود که هیچ ناشری حاضر نمیشد این کتاب رو چاپ کنه.چون انگلستان در سال 1945 متحد و هم پیمان شوروی بود!
اما بعدها که خطر آلمان رفع شد بین خود متفقین هم اختلاف افتاد و جالبه که باز هم اورول به دلیل فعالیت های مارکسیستیش آسایش نداشت!
این مطلب از نیویورک تایمز رو بخونید که توش نوشته MI5 فکر میکرد اورول جاسوس شورویه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]