کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: دلایل رکود سایت؟؟؟
رفتار و سیاستهای غلط مدیران
رفتار غلط کاربران
ناتوانی فرومها برای رقابت با تلگرام و سایر برنامه های ارتباطی
سایر موارد
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلیل رکود سایت!!!
۲۲:۳۳, ۸/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همگی دوستانRoseRoseRose
چند وقتی هست که سایت دیگه اون حال و هوای همیشگی رو نداره...بحثای مفید کمتر شکل میگیره...موضوعات جدید که سرش به تنش بیارزه کم شده...بازدید سایت هم پایین اومده و کاربرا فعالیت ندارن...قبلا مدیرا خیلی بیشتر به نظرم دل میسوزوندن و وقت میزاشتن ولی حالا حتی هدر سایتم به مناسبتای مختلف عوض نمیشه و یا پستای ثابتی کار نمیشه...

خیلی از کاربرا بعد از مدتی دکمه غیبتو میزننو میرن و خیلی کم میان مثل خودم...که شاید دلیلش این باشه که رفتار خوبی از طرف مقابل نمیبینن و یا میبینن کسی به حرفشون توجه نمیکنه...دلایل زیاده میخوام ازتون بخوام نظراتتونو در مورد رکود تالار بیان کنید که چرا اینجوری شده و چطور میشه سایت دوباره مثل چند سال قبلش بشه ... همه افراد از افکار و عقاید مختلف لطفا نظرشونو بیان کننHeart
لطفا بگید چرا سایت چه از نظر کمی و کیفی افت کرده(البته اگه به این نظریه اعتقاد دارین)...ضمنا در نظر سنجی هم شرکت کنید ممنون.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، 313s.w.o ، حقیقتجو ، عمار94 ، sarallah ، عبدالرحمن ، ali_aa

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۸, ۲۷/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۶ ۱۲:۴۷)Hedayat نوشته است:  ممیزی هم باید مدیران تالار بگن
مثلا همین مدت چند تاپیک قفل شده ؟
من احساس می کنم خیلی از این قفل شدنها بی مورد بود ،نمی شودبه صرف چند تا سوال بادیدگاه مخالف پست را حذف و تاپیک قفل کرد (مثال تاپیک شهید حججی)

بهتره بگید در زمان اصولگرایان
نمی شه تمام اتفاقات سالها 84-92 به احمدی نژاد ربط داد

اگه هم موردی هست بدون ترس و نگرانی _ بابا ماهم ادمیم فقط ریزتر نگاه میکنیم وگرنه لولو نیستیم که - یاد هتل ترانسیلوانیا افتادم - _ بیان کنین . اگه نیاز به توضیح بود توسط مدیریت بخش یا ناظر محترم براتون اگه الزم باشه توضیح میدن و همینطور میتونین از معاونت هم بپرسید .
این رو هم دقت داشته باشین مطالب اگه خلاف قوانین حذف شدن حق باشما هست اما خلافش ؟؟؟؟

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۱۶, ۲۷/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۷/شهریور/۹۶ ۱۲:۴۷)Hedayat نوشته است:  ممیزی هم باید مدیران تالار بگن
مثلا همین مدت چند تاپیک قفل شده ؟
من احساس می کنم خیلی از این قفل شدنها بی مورد بود ،نمی شودبه صرف چند تا سوال بادیدگاه مخالف پست را حذف و تاپیک قفل کرد (مثال تاپیک شهید حججی)

بهتره بگید در زمان اصولگرایان
نمی شه تمام اتفاقات سالها 84-92 به احمدی نژاد ربط داد
در مورد تایپیک شهید حججی باید بگم که من از مدیر خواستم ارسال های بی ارتباط حتی یکی از ارسال های خودم رو حذف کنه..برای همین یه مدت قفل بود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
۱:۲۸, ۲۸/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #23

(۲۷/شهریور/۹۶ ۲۱:۱۶)علی املشی نوشته است:  در مورد تایپیک شهید حججی باید بگم که من از مدیر خواستم ارسال های بی ارتباط حتی یکی از ارسال های خودم رو حذف کنه..برای همین یه مدت قفل بود...
دلیل نمیشه چون حرف حق به مذاق شما خوش نمیاد و جواب منطقی براش ندارین از مدیران بخواین اونها را حذف کنن.(گرچه مدیران هم خودشون در حذف موارد خلاف میلشون و ... پیشتاز هستن)
البته واقعا من دیگه تمایلی به ارسال پست در این تالار ندارم..
این همه وقت بذاری بعد بیان الکی و فقط بخاطر اینکه به مذاقشون خوش نمیاد و جواب منطقی ندارن حذفش می کنن. یه جور توهین به شخصیت ادمه
۱۵:۱۸, ۲۸/شهریور/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۶ ۱۸:۵۳ توسط mbanki.)
شماره ارسال: #24

یکی از مشکلات کاربران موردیه که اخیرا بااون برخورد کرده ام. وقتی چند پست میزنم بلافاصله امکان ارسال متوقف میشه .این عمل یک بحث رو دچار توقف میکنه این مشکل باید حل بشه

اخیرا هم یاد گرفته اید مطالب افرادرو ممیزی وسانسور کنید وانتشاررو منوط به موافقت مدیر کنید اینها کاربران رو می تارونه
۱۸:۳۶, ۲۸/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۸/شهریور/۹۶ ۱۵:۱۸)mbanki نوشته است:  یکی از مشکلات کاربران موردیه که اخیرا بااون برخورد کرده ام. وقتی چند پست میزنم بلافاصله امکان ارسال متوقف میشه .این عمل یک بحث رو دچار توقف میکنه این مشکل باید حل بشه

کاربر گرامی ، نگران تعداد پست نباشید . بجای اینکه ستهای 1 خطی بزنین میتونید از هر ازسال نهایت استفاده رو ببرید .
البته تا یه مدت فعالیت کنید تعداد ارسالهای شما بیشتر خواهد شد .
این مسکل نیست ان برای مواردی پیش بینی شده که لازم به باز شدن علتش نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mbanki
۱۸:۵۲, ۲۸/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #26

البته بشرط اینکه شما هم سوال یک خطی نکنید همه سوالات رو با هم بنویسید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان